Kız hepimiz çok merak ettik seni. Aşkım benim B BallYilmaz123 kesinlikle doğru söylüyorKızlar giremedim foruma dünden beri hastane hastane dolaşıyoruz 3 doktora gittim ikisi sezeryanla almayı teklif etti özeldekiler biri hemen alıyım dedi diğer doktor yatış verelim gözlem altında ol bebeğin kilosu 2700 gram dedi ama bi kaç hafta gözlem altında olman lazım dedi ciğer geliştirici yaparız dedi bugünki doktor ancak geceliği 15 bin tl üstelik ne kdr süre kalacağın belli olmaz dedi doktor şehir hastnesine git dedi bütçenizi zorlar bura dedi haftan küçük neyse ordan şehir hastanesine gittik orda doktor hem alttan hemde usgden muayene etti nst istedi bebeğin kalp atışı iyi dedi eve git dinlen hareket hisstmezsen gel acile dedi orda nstde hareket etti bebeğim 6-7kez tekme hissettim anlayacağınız dünden beri 3doktora gittim 3kez nst çekildi kalp atışı iyi çıktı hepsinde bugünki gittiğim özeldeki doktor kasılmaların var dedi kafam çorba oldu iyice ne yapağımızı şaşırdık kaldık devletteki doktorda asistandı anlayacagınız yine kafamda kocaman soru işareti döndüm evimdeyim şükür bebişin hareketlerini şu an hissediyorum ama keşke imkanımız olsaydı ordaki hasteye yatardım gözlem altında olurdum ama o kdr bütçemiz yok.devlette yatışa gerek duymadı
Kuzum polikinliğe randevuya baktım en erken 15 gün sonraya var burda randevusuz asla bakmıyor polikinlik.Kız hepimiz çok merak ettik seni. Aşkım benim B BallYilmaz123 kesinlikle doğru söylüyorMehlika da perinatoloji takipliydi biliyorsun direkt polden yatışı yapıldı.
Ay hiç sorma kışın çok sorun olmuyorda yazın mahvoluyorum ben her gün duş alıyorum bazen iki defa aldığım da oldu. Kendi Terim'e bile alerji oluyorum bazen duş almazsam.Ahahaha ay kıyamam yumurta da herşeye giriyor..geçmiş olsun
Canım bana gebeliğe bağlı kaşıntı dediler kolestaz vs bakıldı karaciğer safrakesesi normal günde 2/3 kez nemlendir deniliyor ve işte dermatoloji Advantan diye kortizon yazmıştı kadın doğumcumda uzun süreli kullanamassın bırakmalısın dedi . Perşembe akşam başladım en son pazartesi kullandım ama işe yaramadı . Umarım bu yarar bu alerji ilacı olduğu için kaşıntıyı bastıracak dedi ..doktor bile bugün siz doğurunca bende rahatlayacağım çok mutlu olacağım diyor gebelikte son zamanlar yok yoktu dedi hamilelik şekeri,ses tellerinde ödem şişme ve ses bozukluğu,safra taşı düşürme ve kaşıntı en son
Burada perinatolojinin kapısını dahi çalsan bir kere dahi olsa bakarlar bi denesen şansını?Kuzum polikinliğe randevuya baktım en erken 15 gün sonraya var burda randevusuz asla bakmıyor polikinlik.
Bizim burda randevu almadan da girebiliyorsun danışma da fiş alıp benim yatışım öyle yapılmıştı düşük yaptığımdaRandevuya baktım en erken 15 gün sonraya var canım norml kadın doğum polikinliğine
Hayatım hangi acile gittin ? Avrupa yakasında oturuyordun galiba ama Zeynep Kamil’e gitmediysen bi gitsene oraya. Yani çok iyi bir devlet hastanesi olduğunu söylediler bugün gebe okulunda. Bu yakada çam sakura falan var acili olan ama orda da hep asistanlar var doktora denk gelmen çok zor ben hiç memnun kalmadım acilinden. Okmeydanı cemil taşçı var orası zaten harabe tamamenAyy kuzum dedm doktora hocam böyle böyle özeldeki doktor yatiş yapılması gerektiğini söyledi dedim ama maddi durumum olmadığı için buraya geldim dedim ama acil bugün o kadar kalabalıktıki çok acil hastalar vardı kanaması olan doğumu başlamış olan heryer kan bi gör biri sancıdan ağlıyo Doktorlar hangisine koşacağını şaşırdılar tam 3saat acilde kaldım ki usg de 5dakika surmedi nst çekti eve yolladı
Aynen ben pol gittim normal kontrol diye perinatoloji yatış dedi acilden yatışım yapıldı düşük yaptığım zamanKız hepimiz çok merak ettik seni. Aşkım benim B BallYilmaz123 kesinlikle doğru söylüyorMehlika da perinatoloji takipliydi biliyorsun direkt polden yatışı yapıldı.
Özeldeki doktor çamsakura şehir hastanesine git ora tam teşekküllü dedi oraya gittik ama hep asistan doktor dediğin gibi belkide anlamadılar bende memnun kalmadım zaten biley soruyosun doğru düzgün bilgide alamıyosunHayatım hangi acile gittin ? Avrupa yakasında oturuyordun galiba ama Zeynep Kamil’e gitmediysen bi gitsene oraya. Yani çok iyi bir devlet hastanesi olduğunu söylediler bugün gebe okulunda. Bu yakada çam sakura falan var acili olan ama orda da hep asistanlar var doktora denk gelmen çok zor ben hiç memnun kalmadım acilinden. Okmeydanı cemil taşçı var orası zaten harabe tamamen
Soğuk su iyi geliyor sislige bir ka doldur suyu ayaklarını daldır içine hem sakinleştirir de sen stres olunca bebeğe de yansıyor sakın olman önemliEşimde diyor yarın takipli olduğumuz doktora direk gidelim randevusuz baksın diyor Bu seferde herşey yolunda derse dedi ağzımı açıp gözümü yumucam şikayet edicem diyor ki haklıdaYani kızlar benim doktordan yana hiç yüzüm gülmedi Allah herkesin karşısına bilgili işini hakkıyla yapan iyi doktorlar çıkarsın Bu süreçte stresten zaten doğuracağım iki gündür ayaklarım şişmeye başladı gerile gerile bi oldum
Bizim burda öyle değil kuzum rsndevu yoksa ölsen kapıda bakmıyoBizim burda randevu almadan da girebiliyorsun danışma da fiş alıp benim yatışım öyle yapılmıştı düşük yaptığımda
Ay yok yok gerçekten ben çam sakuradan çok çektim evet büyük kapsamlı bir hastane ama kadrosu sıkıntılı. Bana dış gebelik demişlerdi orda en başta öyle söyliyim. Dediğim gibi zeynep kamili bi değerlendir benceÖzeldeki doktor çamsakura şehir hastanesine git ora tam teşekküllü dedi oraya gittik ama hep asistan doktor dediğin gibi belkide anlamadılar bende memnun kalmadım zaten biley soruyosun doğru düzgün bilgide alamıyosun
Buzlu su anca alır iki günlük hararetimiSoğuk su iyi geliyor sislige bir ka doldur suyu ayaklarını daldır içine hem sakinleştirir de sen stres olunca bebeğe de yansıyor sakın olman önemli
Zaten doğum yapana kadar gitmediğim hastane kalmayacak orayada giderim Yeterki oğluşum iyi olsyn sağlıkla doğsunda.Ay yok yok gerçekten ben çam sakuradan çok çektim evet büyük kapsamlı bir hastane ama kadrosu sıkıntılı. Bana dış gebelik demişlerdi orda en başta öyle söyliyim. Dediğim gibi zeynep kamili bi değerlendir bence
bebişler iyi olsun da gerisi kolay inşallahBen iyiyim canım toparlandım çok şükür. Bebekler iyi gidiyordu ama malesef aniden alerji oldular inek sütü proteini alerjileri varmış. Oğlum 3 gün tekrar entübe edildi kızım da solunum desteği aldı burundan ama elhamdulillah dün tekrar kendileri nefes almaya başladılar iyiler. Benden sıkı bir diyete başladım süt ve süt ürünleri ve tüm abur cubur ve tatlılar yasak. Sadece sebze meyve ve tavukla besleniyorum. Beni yine diyetler bırakmadı hemde bu sefer daha sıkı
İyice karışık olmuş durumun cnm.Gerekirse bashekime çikin ne biliyim hastane müdürüyle konuşun,sağlık bakanlığı 182 yi falan ara alsınlar seni biran önce polikilinikten.Kızlar giremedim foruma dünden beri hastane hastane dolaşıyoruz 3 doktora gittim ikisi sezeryanla almayı teklif etti özeldekiler biri hemen alıyım dedi diğer doktor yatış verelim gözlem altında ol bebeğin kilosu 2700 gram dedi ama bi kaç hafta gözlem altında olman lazım dedi ciğer geliştirici yaparız dedi bugünki doktor ancak geceliği 15 bin tl üstelik ne kdr süre kalacağın belli olmaz dedi doktor şehir hastnesine git dedi bütçenizi zorlar bura dedi haftan küçük neyse ordan şehir hastanesine gittik orda doktor hem alttan hemde usgden muayene etti nst istedi bebeğin kalp atışı iyi dedi eve git dinlen hareket hisstmezsen gel acile dedi orda nstde hareket etti bebeğim 6-7kez tekme hissettim anlayacağınız dünden beri 3doktora gittim 3kez nst çekildi kalp atışı iyi çıktı hepsinde bugünki gittiğim özeldeki doktor kasılmaların var dedi kafam çorba oldu iyice ne yapağımızı şaşırdık kaldık devletteki doktorda asistandı anlayacagınız yine kafamda kocaman soru işareti döndüm evimdeyim şükür bebişin hareketlerini şu an hissediyorum ama keşke imkanımız olsaydı ordaki hasteye yatardım gözlem altında olurdum ama o kdr bütçemiz yok.devlette yatışa gerek duymadı
Sesin şimdi ne durumda ? Ay doktorum çok nadir ses değişmesi olur diyor sesim kalınlaştı benim ve ses tellerim ödemden kapanmıyor . Çok konuşursamda kısılıyor .. doğumdan sonra 4/6 hafta da kendine gelir diyorlarAy hiç sorma kışın çok sorun olmuyorda yazın mahvoluyorum ben her gün duş alıyorum bazen iki defa aldığım da oldu. Kendi Terim'e bile alerji oluyorum bazen duş almazsam.
Benimde boğazımda ödem oldu sesim kısıldı. Ben galiba böbrek taşı düşürdüm bir ara idrarimda lökosit değerlerim 200 ü aştı öf neler neler yaşamışız baktığın zaman bir hunimiz eksik ciddenAma alerji hapı cidden rahatlatıyor umarım sende rahatlarsın.
İnşallah bol bol dua edin küvezde görmek beni çok üzüyor her gittiğimde ağlıyorum psikolojim çok bozuldu..Sağlıkla bebeğine kavuş inşallah canım atlatıcaz bu süreci Allah’ın izniyle
Crpye bakılmadı bile biliyor musun. Çünkü suyum çok çok az kaldı acil Sezeryana alındımDualarım seninle canım,önemli olan şuan bebişinin sağlıklı olması doktorların gerçekten çok dikkatli incelemesi gerekiyor ya… hep bu kadar yüksekmiymiş canım?wbc 19 binken Crp kaç demek istemiştim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?