Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Kız hepimiz çok merak ettik seni. Aşkım benim B BallYilmaz123 kesinlikle doğru söylüyor Mehlika da perinatoloji takipliydi biliyorsun direkt polden yatışı yapıldı.

Ay hiç sorma kışın çok sorun olmuyorda yazın mahvoluyorum ben her gün duş alıyorum bazen iki defa aldığım da oldu. Kendi Terim'e bile alerji oluyorum bazen duş almazsam.
Benimde boğazımda ödem oldu sesim kısıldı. Ben galiba böbrek taşı düşürdüm bir ara idrarimda lökosit değerlerim 200 ü aştı öf neler neler yaşamışız baktığın zaman bir hunimiz eksik cidden Ama alerji hapı cidden rahatlatıyor umarım sende rahatlarsın.

Hayatım hangi acile gittin ? Avrupa yakasında oturuyordun galiba ama Zeynep Kamil’e gitmediysen bi gitsene oraya. Yani çok iyi bir devlet hastanesi olduğunu söylediler bugün gebe okulunda. Bu yakada çam sakura falan var acili olan ama orda da hep asistanlar var doktora denk gelmen çok zor ben hiç memnun kalmadım acilinden. Okmeydanı cemil taşçı var orası zaten harabe tamamen

Eşimde diyor yarın takipli olduğumuz doktora direk gidelim randevusuz baksın diyor Bu seferde herşey yolunda derse dedi ağzımı açıp gözümü yumucam şikayet edicem diyor ki haklıda Yani kızlar benim doktordan yana hiç yüzüm gülmedi Allah herkesin karşısına bilgili işini hakkıyla yapan iyi doktorlar çıkarsın Bu süreçte stresten zaten doğuracağım iki gündür ayaklarım şişmeye başladı gerile gerile bi oldum

Özeldeki doktor çamsakura şehir hastanesine git ora tam teşekküllü dedi oraya gittik ama hep asistan doktor dediğin gibi belkide anlamadılar bende memnun kalmadım zaten biley soruyosun doğru düzgün bilgide alamıyosun

Soğuk su iyi geliyor sislige bir ka doldur suyu ayaklarını daldır içine hem sakinleştirir de sen stres olunca bebeğe de yansıyor sakın olman önemli

Ay yok yok gerçekten ben çam sakuradan çok çektim evet büyük kapsamlı bir hastane ama kadrosu sıkıntılı. Bana dış gebelik demişlerdi orda en başta öyle söyliyim. Dediğim gibi zeynep kamili bi değerlendir bence

Zaten doğum yapana kadar gitmediğim hastane kalmayacak orayada giderim Yeterki oğluşum iyi olsyn sağlıkla doğsunda.

bebişler iyi olsun da gerisi kolay inşallah rabbim kısa zamanda sağlık versin inşallah, en kısa zamanda evinizin neşelerini kucağınıza alıp evinize dönün inşallah

İyice karışık olmuş durumun cnm.Gerekirse bashekime çikin ne biliyim hastane müdürüyle konuşun,sağlık bakanlığı 182 yi falan ara alsınlar seni biran önce polikilinikten.

Sağlık bakanlığı iletişim hattı var canım 184 hemen ara şimdi durumunu izah et bana o şekilde randevu dönüşü olmuştu umarım sana da olur randevuda bulamadığını durumunun acil olduğunu söyleyince dilekçe yazıyor senin adına yarında gün içinde dönüş olur Esmoss60

Sesin şimdi ne durumda ? Ay doktorum çok nadir ses değişmesi olur diyor sesim kalınlaştı benim ve ses tellerim ödemden kapanmıyor . Çok konuşursamda kısılıyor .. doğumdan sonra 4/6 hafta da kendine gelir diyorlar

Crpye bakılmadı bile biliyor musun. Çünkü suyum çok çok az kaldı acil Sezeryana alındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…