Benim bebişler de küvezde canım lütfen ağlama ben ağlamıyorum tek ağladığım alerji oldukları zamandı. Güçlü ol ki bebeğine bakabilesin. Sütün varsa kesilmesin ağlarsan aniden kesilir ha sakın. Allah’a emanet ettik inşallah sağlıkla alıp çıkıcazİnşallah bol bol dua edin küvezde görmek beni çok üzüyor her gittiğimde ağlıyorum psikolojim çok bozuldu..
Önlem amaçlı almış olabilirler kuzum hemen kötüye yorma doktorun gelsin kontrol eder ben doğuracağını sanmıyorum. Doğsa dahi küvez süresi uzun olmaz maşallah 33 haftadasın kilosu 2 ise ve solunum iyiyse en fazla bi haftaKızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Eğitim araştırma hastanesi 3 basamaklı hastane olduğu için benim burada doğum yapmam gerekiyor nörolojik olarak sağlık sorunumdan ötürü. Şu an burada da yenidoğan yoğunbakım üniteleri doluymuş o yüzden eğer doğum olursa bebeğim başka hastaneye sevk edilecek. İmza atmak zorunda kaldım… İçim bu yüzden maalesef ki hiç rahat değil, tadım çok kaçık aşırı mutsuzum. Ne için geldim başıma ne geldi inanamıyorum.
Kızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Eğitim araştırma hastanesi 3 basamaklı hastane olduğu için benim burada doğum yapmam gerekiyor nörolojik olarak sağlık sorunumdan ötürü. Şu an burada da yenidoğan yoğunbakım üniteleri doluymuş o yüzden eğer doğum olursa bebeğim başka hastaneye sevk edilecek. İmza atmak zorunda kaldım… İçim bu yüzden maalesef ki hiç rahat değil, tadım çok kaçık aşırı mutsuzum. Ne için geldim başıma ne geldi inanamıyorum.
İnşallah canım 2 olmuştur diye düşünüyorum 1,800 dü geçen hafta.Önlem amaçlı almış olabilirler kuzum hemen kötüye yorma doktorun gelsin kontrol eder ben doğuracağını sanmıyorum. Doğsa dahi küvez süresi uzun olmaz maşallah 33 haftadasın kilosu 2 ise ve solunum iyiyse en fazla bi hafta
Çok teşekkür ederim canım şu an için sızıntı vs yok nst ile kontrol ediliyor, sabahta perinatoloji baksın bir yorum yapsın o zaman neticeye varır diye düşünüyorum. Şu an için ne açılmam ne de sanckm yok şükür.Canım çok geçmiş olsun bebeğin suyu sızmıyorsa tekrar artırmanın bi yolu vardır diye düşünüyorum, bebek için sıkıntılı seviye olmadığı sürece doğuma almazlar bence ama doğum olsa bile haftan çok iyi, yatış yapmaları her zaman en iyisi diye düşünüyorum, sen içini ferah tut sabah perinatoloji doktoru da bakar bence duruma göre en iyisine karar verirler, dualarım seninle
Yok canım ben defalarca yattım devlette, şu an mesela perinatoloji sevki verebilecek birini bulursan çok rahata yatarsın, ama perinatoloji olan devlet hastanesi bulman lazım. O da söyleyim 1-2 günde seni bırakmaz doğurana kadar beklersin. Geçmiş olsun, bizim gibi riskli hastaları da özeller genelde pek kabul etmez, bilemedim yani durumunu, geçmiş olsun sen çok stres yapma daha çok gerilmesin bebişYarın yine gidicem hastaneye Bugünki özeldeki doktor keşke ücreti çok olmasaydı senin kesinlikle gözlem altında olman lazım dedi.Devlette ağrım çok de abart biraz yatırsınlar gözlem altında nst ile takipte olursun dedi durumu anlat dedi ama gerek görmedi acilde ki Hiç anlsmıyorum son noktayamı gelmesi gerekiyor hastanın yatışı için
Aaa ne polü kıızzz şak diye acil yatışım yapılıyor devamlıKız hepimiz çok merak ettik seni. Aşkım benim @BallYilmaz123 kesinlikle doğru söylüyorMehlika da perinatoloji takipliydi biliyorsun direkt polden yatışı yapıldı.
Şaşırmakta,tedirgin olmakta çok haklısın ama hemen kendini en olumsuza odaklama. Başından beri kontrol altında olmanın güvenilir olduğundan bahsediyoruz. Hem iyi ki gitmişsin,bilmediğin bir şeyi öğrendin ve tedbir alınacak. Ben de bunun tedbir amaçlı olduğunu düşündüm,inşallah da öyledir ve bebişini zamanında,sağlıkla kucağına alırsın. Yüzdük yüzdük kuyruğundayız artık. Sabah güzel haberlerini okuyacağız inşallahKızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Canım benimmmm çok geçmiş olsun, kendi doktorunda muayenen ne zaman, birde hafta olarak bazen ciddi şekilde azalma görülebiliyor, hastane yatisini kaç gün kadar ön gördü bişey dedi mi yoksa sabaha kadar mı gozlemde tutacakti Birde eğitim araştırma hastanelerinin evet cihazlari çok güzel ama ölçümleri her doktor farklı olcebiliyor üzülme dur bakalım kendi doktorunda baksın ona göre hareket edersin yoğun bakım süreci de zorlayan bı surec ben özelde doğum yaptım fakat görev nedeniyle farklı ildeydik oğlum doğumdan sonra yoğun bakıma alındı yutagi gelismedi vs.diye ve ben taburcu oldumKızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Bebeğin kilosu iyi maşallah. Gerçekten de kordon dolanmış mi? Keşke sezeryani kabul etseydin. Hayırlısı olsun kuzum bu süreci hasarsız atlatirsinizKızlar giremedim foruma dünden beri hastane hastane dolaşıyoruz 3 doktora gittim ikisi sezeryanla almayı teklif etti özeldekiler biri hemen alıyım dedi diğer doktor yatış verelim gözlem altında ol bebeğin kilosu 2700 gram dedi ama bi kaç hafta gözlem altında olman lazım dedi ciğer geliştirici yaparız dedi bugünki doktor ancak geceliği 15 bin tl üstelik ne kdr süre kalacağın belli olmaz dedi doktor şehir hastnesine git dedi bütçenizi zorlar bura dedi haftan küçük neyse ordan şehir hastanesine gittik orda doktor hem alttan hemde usgden muayene etti nst istedi bebeğin kalp atışı iyi dedi eve git dinlen hareket hisstmezsen gel acile dedi orda nstde hareket etti bebeğim 6-7kez tekme hissettim anlayacağınız dünden beri 3doktora gittim 3kez nst çekildi kalp atışı iyi çıktı hepsinde bugünki gittiğim özeldeki doktor kasılmaların var dedi kafam çorba oldu iyice ne yapağımızı şaşırdık kaldık devletteki doktorda asistandı anlayacagınız yine kafamda kocaman soru işareti döndüm evimdeyim şükür bebişin hareketlerini şu an hissediyorum ama keşke imkanımız olsaydı ordaki hasteye yatardım gözlem altında olurdum ama o kdr bütçemiz yok.devlette yatışa gerek duymadı
Kuzum geçmiş olsun. Eğer doğum olursa bile bu güzel bir şey. Aylardır beklediğimiz canımızı evladımıza kavuşuyoruz. Oyle dusun. Ha kuvez süresi olursa bile çabucak toparlar çünkü haftan küçük değil. Hayırlı zamanda gelir inşallah.Kızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Kuzum sezeryani kabul etmekte sıkıntı yok ama dünki gittiğim doktor direk sezeryana almıycam dedi Gözlem altında tutalım ciğer geliştirici yapalım dedi 37ye kadar önlem amaçlı nst de kalbinş takip edelim dedi ama bir hafta ama iki hafta yatarsın bebeğin gidişatına bağli dedi ama özel hastane olduğu için güçümüz yetmez o kdr ücret ödemeye bi geceliği 15bin tl tedaviler hariç ilaçlar serumlar vs. Onlarda ayrı ücret dedi.Devlete gittim orada yatışlık bişey yok dedi devlet yatış verse yatmayı bende istiyordum herkes başka bişey diyor kafam bi milyon oldu .Bebeğin kilosu iyi maşallah. Gerçekten de kordon dolanmış mi? Keşke sezeryani kabul etseydin. Hayırlısı olsun kuzum bu süreci hasarsız atlatirsiniz
Zaten devlet kolay kolay sezeryana almıyor bence ondan yatırmadı bilmiyorum hepsi asistandı zaten doktorların ilgilenmediler çokta acile gittim diye.Aaa ne polü kıızzz şak diye acil yatışım yapılıyor devamlıkeşke daha az heyecanlı şekilde yatsam, her seferinde sanki ölüyorum gibi yapılıyo jshxhdd, ama ben hep sevkli gidiyorum ki bana zorluk çıkarmasınlar, esmosu bir doktor sevk ederse perinatoloji olan hastaneye yatışı yapılır ama bunun için dediğim gibi şehir hastanesine falan gitmesi lazım ya da büyük bir şey, küçük devlet hastanesi maksimum seni sevk eder yatışına gerek duymaz çünkü yapacağı bir şey yoktur Esmoss60
Allaha emanet bekliycem artık napıyım kuzum bugünde kendi 8aydır gittiğim doktora gidicem gitmek istemiyordum ama kontrol hakkım var.bu sferlik yine gidicem bu gittiğimdede ilgisz davranırsa bırakacağım o doktoru .Yok canım ben defalarca yattım devlette, şu an mesela perinatoloji sevki verebilecek birini bulursan çok rahata yatarsın, ama perinatoloji olan devlet hastanesi bulman lazım. O da söyleyim 1-2 günde seni bırakmaz doğurana kadar beklersin. Geçmiş olsun, bizim gibi riskli hastaları da özeller genelde pek kabul etmez, bilemedim yani durumunu, geçmiş olsun sen çok stres yapma daha çok gerilmesin bebiş
Teşekkür ederim canım denerim bi şansımıSağlık bakanlığı iletişim hattı var canım 184 hemen ara şimdi durumunu izah et bana o şekilde randevu dönüşü olmuştu umarım sana da olur randevuda bulamadığını durumunun acil olduğunu söyleyince dilekçe yazıyor senin adına yarında gün içinde dönüş olurEsmoss60
İyice karışık olmuş durumun cnm.Gerekirse bashekime çikin ne biliyim hastane müdürüyle konuşun,sağlık bakanlığı 182 yi falan ara alsınlar seni biran önce polikilinikten.
Çok çok geçmiş olsun canım ama moralini bozma haftan çok iyi bence bir problem de çıkmaz gibi. Haberdar et biziKızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Selam kuzum bu ara noluyor bilmiyorum Hayırlısıyla vaktinde doğumlarımızı yapsaydık çok geçmiş olsun İnşallah yer boşalır başka hastaneye sevk olmak zorunda kalmazsnz sağlıkla kucağına al kuzunu yavrum vaktindeKızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Perinotolojiye direk gidemiyorumki kuzum devlette kadın doğum yollaması lazım oda en erken randevu 15 gün sonraya var .Burada perinatolojinin kapısını dahi çalsan bir kere dahi olsa bakarlar bi denesen şansını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?