Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Kizlar bugün kontrolden çıktım, geçen kontrolde karın çevresi ve kilosu düşük demişti takipli oldugum doktor bende dayanamayıp araya başka doktora gitmiştim o da kilosu da ölçümleri de normal demişti, bugün yine kendi kontrolumde olduğum doktora gittim aynı şekilde karın çevresi küçük ve plasenta yaşlanması başlamış bu haftalarda normal, protein ağırlıklı beslenmeye devam et sen dedi ama bir sonraki kontrol 2 hafta sonraya yine o 2 hafta uzun geldi bana söyledim ama diğer ölçümler su, nst normal hareketlerini takip et azalma olursa haberlesiriz dedi.. icime kurt düştü beslenemiyor mu yada plasenta yaşlanması iyice ilerlerse nasıl anlicam tehlike oluşturur mu diye.. daha önceki gebeliklerine böyle bir durum yaşayan annelerimiz varsa bilgi rica ederim

Karaciğer yağlanmanız nasıl oldu acab ağrı yapıyor mı

Gozunaydin canım cook çok sevindim

Aynen kültüre göre ilaç başlıyorlar mecbur kalmadıkça vermiyorlar . Doğummyaptıgımdan beri akıntım kesildi neymiş o hamilelik boyumca gelen akıntılar ya insanın psikolojisini bozuyor
Benim hamilelikten önce de vardı kendimi bildim bileli uğraşıyorum ama hamilelikte inanılmaz azdı. Su gibi geliyor hem de sürekli nefret ettim artık inşallah doğumdan sonra temizlenir mantar da enfeksiyon da aynı seninki gibi

Çok sevindim kuzum maşallah paşaya

Geçmiş olsun canım açılması olup haftalarda bekleyenler var sen kendini yormamaya çalış düzenli sancı olmaması önemli ama haftan zaten çok iyiymiş endişe etme, gittin mi tekrar doktora

Bazılarında rahim ağzı bu haftalarda yumuşamaya başlayabiliyormuş canım ama nişan bile gelse hemen doğum olmayabiliyor, evde dinlen çok geçmiş olsun sancın yokmuş içini ferah tut

Ya kızlar bir kaç gündür böyle sümük gibi köyü kıvamlı pütürlü pembemsi bir akıntı geliyor benden nişan olabilir mi bu

İçinde ince damar gibi kan var mı canım, sen yine de doktora git bence pembe akıntı da kontrol edilmesi gerek diye biliyorum, benim de geçen hafta kahverengi ve pembe ard arda akıntılarım oldu muayenede bir şey çıkmadı ama kontrol önemli

Kan sulandırıcı kullanılıyordun dimi
Şimdi o zaman doğuma kadar yatacak mısın

Kızlar biraz garip olucak ama içinizde hiç buz aşeren oldumu
Ben bugünlerde bildiğin kıtır kıtır buz yiyip duruyorum kar olsa onuda yicem canım istiyor
Bi yandan hasta olmaktan korkuyorum ama canım istiyor

Benimde hep öyleydi canm en son hamile kalmadan önce kültür alındı vajina florası olarak cıktı

Zor doğruyu söylemek gerekirse dik durmak ve adım atmak gerçekten zor oluyor ama o ilk adımdan sonra yavaş yavaş açılıyorsun
Kalkmak özellikle çok zor ilk iki gün
Ama geçmicek sanma 5. Günden sonra çok rahat yürüyorsun
Ben oğlum yarın gelcek diye evi komple temizledim yavaş yavaş hareket ediyorum tabiki
Dinlene dinlene
Korkulcak bişi yok

Mervecim çok geçmiş olsun gözün aydın demiştim iğneden korkulacak bişey yok herkes korkutuyor ama hissetmiyorsun bile oğluşunun da iyi olmasına çok sevindim güzel günler sizi bekliyor
Canım gerçekten videolar felan izliyordum iğne yapılırken olan videoları. O kadar korkmuştum izlerken bile
Ama asla hissetmedim ufak bir iğne giriş anında sinek ısırığı gibi minicik bişey hissettim
Sonrası bitti dediler zaten
Dedipin gibiymiş

Kan sulandırıcı kullanılıyordun dimi
Şimdi o zaman doğuma kadar yatacak mısın
Evet canım oksaparla ecopirin kullanıyordum bu sabah vizitte doktor ikisine de kullanmaya devam edebilirsin dedi. Kesmiyorlar yani bence de kesmesinler kan akımına korkmayım bir de.

Yatışı bilmiyorum kuşum net değil ama burdan birinden duyduğum kadarıyla doğuma kadar tutuyorlarmış. Bakalım bana ne diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…