Karaciğer yağlanmanız nasıl oldu acab ağrı yapıyor mıNasıl oldun canım? Benim de kaşıntım olmuştu çok kabarmıştım hatırlıyorsan. Gebelik kolestazından şüphelenmişlerdi çıkmamıştı daha sonra ultrasonda karaciğerde büyüme ve yağlanma var demişlerdi. Git doktora bi kan baksınlar kolestaz olup olmadığı çıkar en azından.
Gozunaydin canım cook çok sevindimKızlar oğlum yarın çıkıyor çok şükür iyileşti. Doğum süreci ile alakalıda spinal sezeryan oldum ve ne kadar korkan anne varsa asla korkmasın
Spinal iğnesinden çok korkuyordum, iğneden, kan alımından bile korkup hassaslaşan biri olarak hiç canım yanmadı hissetmedim
Doğumumu izlemek çok güzeldi sıfır ağrı sadece ufak çekiştirmeler hissettim o kadar.
Sezeryan sonrası ilk iki gün evet zordu ama öldürücek bitiricek bir durum yoktu
Bu gün 6. Günüm bebeğimi görmeye hastaneye minibüs ile gittim tek başıma öyle düşünün
İyileştim bile
Doğum yapmamış anneler korkmayın doğumdan
Ay bi sorunmuş çıktı kuvezde acaba tabi dua ederiz sağlıkla kucağına alsın bebisini
Yaaaaa ne olmuş bir şey mi olmuş? Allah korusun.
Benim hamilelikten önce de vardı kendimi bildim bileli uğraşıyorum ama hamilelikte inanılmaz azdı. Su gibi geliyor hem de sürekli nefret ettim artık inşallah doğumdan sonra temizlenir mantar da enfeksiyon da aynı seninki gibiAynen kültüre göre ilaç başlıyorlar mecbur kalmadıkça vermiyorlar . Doğummyaptıgımdan beri akıntım kesildi neymiş o hamilelik boyumca gelen akıntılar ya insanın psikolojisini bozuyor
Çok sevindim kuzumKızlar oğlum yarın çıkıyor çok şükür iyileşti. Doğum süreci ile alakalıda spinal sezeryan oldum ve ne kadar korkan anne varsa asla korkmasın
Spinal iğnesinden çok korkuyordum, iğneden, kan alımından bile korkup hassaslaşan biri olarak hiç canım yanmadı hissetmedim
Doğumumu izlemek çok güzeldi sıfır ağrı sadece ufak çekiştirmeler hissettim o kadar.
Sezeryan sonrası ilk iki gün evet zordu ama öldürücek bitiricek bir durum yoktu
Bu gün 6. Günüm bebeğimi görmeye hastaneye minibüs ile gittim tek başıma öyle düşünün
İyileştim bile
Doğum yapmamış anneler korkmayın doğumdan
Kızlar 36+3 üm dün gece hastanedeydim ağrılsrım vardı 2 gündür 3 cm açılma varmış fakat sancı yok
15 eylül-1 ekim arası bekliyorduk doktora göre
1 hafta önce 2,5 kg 48 cm di
Sizce ihtimaller ne şuan
Bugün tekrar gidicem doktora
Kızlar benim bir damla lekelenme gibi akıntım oldu siyaha yakın bir renkte. Doktora gittiğimde vajinal ultrason ve nst çekildi. Vajinal ultrasonda açılma yok ama rahim agzı yumuşamış dedi bu ne demek? Nst sancı cıkmadı. Şimdi evde yatıyorum sadece. Progestan vermiş günde 2 tane 200 lük olandan. Bu haftada kullanan oldu mu hiç? Doğum başladı diye ödüm koptu daha çok var diye düşünüyordum hiç hazır değilim. 34 haftaya yeni girdim
Ya kızlar bir kaç gündür böyle sümük gibi köyü kıvamlı pütürlü pembemsi bir akıntı geliyor benden nişan olabilir mi bu
Kan sulandırıcı kullanılıyordun dimiCanımmm çok teşekkür ederimAh ah beklesin hem beklesin hem de kilo alsın annesini mutlu etsin
Canım benim en başından bu yana sabit bir doktorum yok. Perinatoloji takipliyim orda da kim varsa açıkçası o takip ediyor. Geçen haftaki doktorla bugün bakan aynı değildi. Geçen hafta karşıdaki odadaydım bugün başka. Yani benim hamilelik süreçleri böyle.
Tüm perinatoloji raporlarına baktığım zamanda da benim suyum zaten ağustos başından bu yana azmış ama bana kimse bununla alakalı tek bir cümle dahi kurmamıştı.
Acilde bebekle alakalı hiçbir ölçüm söylenmedi. Perinatoloji bugün sabah ölçümlerini yaptı söyledi, vizite gelen doktor da gelişiminin gebelik şekerinden dolayı durduğunu söyledi ölçümler de doğruluyor. Bekleyeceğiz işte elden başka bir şey gelmiyor kuzum
Benimde hep öyleydi canm en son hamile kalmadan önce kültür alındı vajina florası olarak cıktıBenim hamilelikten önce de vardı kendimi bildim bileli uğraşıyorum ama hamilelikte inanılmaz azdı. Su gibi geliyor hem de sürekli nefret ettim artık inşallah doğumdan sonra temizlenir mantar da enfeksiyon da aynı seninki gibi
Ablam öyleymiş benimKızlar biraz garip olucak ama içinizde hiç buz aşeren oldumu
Ben bugünlerde bildiğin kıtır kıtır buz yiyip duruyorum kar olsa onuda yicem canım istiyor
Bi yandan hasta olmaktan korkuyorum ama canım istiyor
Zor doğruyu söylemek gerekirse dik durmak ve adım atmak gerçekten zor oluyor ama o ilk adımdan sonra yavaş yavaş açılıyorsunSezaryan sonrası ilk yürüme nasıl bir his ben şuan sabahları ayağa kalktığımda ayaklarımı sürüyerek götürebiliyorum bir yere tam doğrulamadan duvarlara tutuna tutuna yürüdükçe biraz açılıyor ama adım atacak kadar bile kaldıramıyorum ilk uyandığımda ona benziyor mubu arada hayırlı olsun sağlıcakla büyütün küçük paşayı
Canım gerçekten videolar felan izliyordum iğne yapılırken olan videoları. O kadar korkmuştum izlerken bileMervecim çok geçmiş olsungözün aydın demiştim iğneden korkulacak bişey yok herkes korkutuyor ama hissetmiyorsun bile oğluşunun da iyi olmasına çok sevindim güzel günler sizi bekliyor
Darısı hepinize canımm
Evet canım oksaparla ecopirin kullanıyordum bu sabah vizitte doktor ikisine de kullanmaya devam edebilirsin dedi. Kesmiyorlar yani bence de kesmesinler kan akımına korkmayım bir de.Kan sulandırıcı kullanılıyordun dimi
Şimdi o zaman doğuma kadar yatacak mısın
Yaaa maşallah size mutluluklar hep sizinle olsun bir ömür inşallahDarısı size kızlar
Onunla alakalı son durum nedir hiçbir bilgim yok. Hiç sorun yaratmadı o canım.Karaciğer yağlanmanız nasıl oldu acab ağrı yapıyor mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?