Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Kesmezler zaten canm belki doz bile yükseltirler
Yat canm ya için rahat eder en az 2 hafta daha beklesin ikiniz içinde hayırlısı ne zmaansa o zaman gelsin inşallah

Kızlar biraz garip olucak ama içinizde hiç buz aşeren oldumu
Ben bugünlerde bildiğin kıtır kıtır buz yiyip duruyorum kar olsa onuda yicem canım istiyor
Bi yandan hasta olmaktan korkuyorum ama canım istiyor
Kansızlıktan da olabilir baktırdım mi değerlerine canım

Ben bugünlerde bildiğin kıtır kıtır buz yiyip duruyorum kar olsa onuda yicem canım istiyor
Bende geçen bunu düşündüm canim çok çekti ama yiyemedim boğazım şişti zaten ama çok değişik gelmişti resmen hayalim de yedim

İstersen sancın ağrın falan yoksa çok strese sokmadan kendini bi doktora git nişan mı bilmiyorum ama pembemsi bir şey pek de normal değil diye düşünüyorum
Ped koydum takip için devamı gelmedi kasılma sancı yok bebek de hareket ediyor ama biraz azaldı gibime de geliyor ped temiz şimdilik.

Artık tek doktorda devam edeceğm canım Fsrklı doktorlara gitmekten beynim yandı hepsi başka bişey diyor
Nasıl rahat edeceksen öyle yap ama bence eğer bir doktor alanında iyiyse tercih eden de çok oluyor her zaman geçerli değildir belki ama hastası fazla olan doktor iyi bir doktor olabilir.

Yoktu galiba bence de kontrol ettirmem gerek zaten gideceğim doktora

Demir eksikliği belirtisi diye biliyorum, benim demirim eksik ben de buz aseriyorum. İlaç da kullaniyorum

Nasıl rahat edeceksen öyle yap ama bence eğer bir doktor alanında iyiyse tercih eden de çok oluyor her zaman geçerli değildir belki ama hastası fazla olan doktor iyi bir doktor olabilir.
Benim gittiğm hastanedeki doktor öyle çok yoğun üstelik gereksz hiç bişey de istemiyorlar Normal doğum yanlısı doktor sezeryanda ısrarcı değiller yani bazı özellerde hemen sezeryan diyor bura öyle değil

Kızlar artık sizler de çok ağırlaştığınızı hissediyor musunuz? Özellikle akşam saatlerinde vücudum aşırı ağırlaşıyor gibi hissediyorum, bir tarafımdan bir tarafıma dönemiyorum, ne oturabiliyorum ne doğru dürüst yatabiliyorum, giyinirken bile aşırı yoruluyorum, ayakta durunca aşağıda ağırlık ve baskı hissediyorum Bir de ben 25. Haftamdan sonra çok hareketsiz kaldım rahim ağzım kısalmıştı bir anda. 34 ten sonra artık her gün yürüyüş yapıp egzersizlere başlamayı düşünüyorum, geç mi kaldım bunlar için Hamileliğimi hareketsiz geçirmem vajinal doğumu zorlaştırır mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…