Maalesef canım çok uzun senelerdi. Kesinlikle öyle şimdi olsa asla kullanmazdımAy çok uzun kullanmışsın sen bi deHelal olsun sana. Bedenin normal dengesini bozan her şey zararlı ya adet geciktiriciyi bile çok çok mecbur kalmadıkça kullanmamak gerekiyor her şey doğal akışında güzel
Lökosit kaç çıktı canım bende yarın vercem, iyi çıkar inşallah sonuçlarımızBenim de yoğun akıntı dışında hiçbir belirtim yok canım ama lökosit çıktı bende de. Akıntı zaten kendimi bildim bileli var kurtulamadım o iletten. Doktorum kültür istedi yarın vericem bakalım ona göre ilaç başlar herhalde bana da
Değer yazmıyor canım sadece lökosit pozitif yazıyor bir de lökosit hemoglobin ( bu da sanırım kanlı idrar demek) +2 pozitif çıkmış. İnşallahLökosit kaç çıktı canım bende yarın vercem, iyi çıkar inşallah sonuçlarımız
Doktoruna sordunmu bence gitmelisin canm olabilr . Tahriş vs bi şey yok dimiYa kızlar bir kaç gündür böyle sümük gibi köyü kıvamlı pütürlü pembemsi bir akıntı geliyor benden nişan olabilir mi bu
Canım olabilir evet, nişanı tarif etmişsin gibi geldi bana. Geciktirmeden doktora gitYa kızlar bir kaç gündür böyle sümük gibi köyü kıvamlı pütürlü pembemsi bir akıntı geliyor benden nişan olabilir mi bu
Canım cok geçmiş olsun yeni okuyorum mesajını rabbim kolaylık versin inşallahDoktor geldi konuştum bebeğim şekerden dolayı artık beslenemiyormuş o yüzden gelişim geriliği başlamış. İdrarını da yapamadığı için suyum azalmış. Bol bol su iç dedi zaten günde 5 litre su içen biriydim bu öneri de çok enteresan oldu gerçekten. Ne kadar daha buradayım bilemiyorum.
Kültür bakıldımı canm kültürde üreme olunca anca antibiyotik veriyorlarDeğer yazmıyor canım sadece lökosit pozitif yazıyor bir de lökosit hemoglobin ( bu da sanırım kanlı idrar demek) +2 pozitif çıkmış. İnşallah
Aynen kültüre göre ilaç başlıyorlar mecbur kalmadıkça vermiyorlar . Doğummyaptıgımdan beri akıntım kesildi neymiş o hamilelik boyumca gelen akıntılar ya insanın psikolojisini bozuyorBenim de yoğun akıntı dışında hiçbir belirtim yok canım ama lökosit çıktı bende de. Akıntı zaten kendimi bildim bileli var kurtulamadım o iletten. Doktorum kültür istedi yarın vericem bakalım ona göre ilaç başlar herhalde bana da
Canımmm çok teşekkür ederimCanım cok geçmiş olsun yeni okuyorum mesajını rabbim kolaylık versin inşallah
Biraz daha beklesin miniğimiz
En azından orda emin ellerdesin canm
Damardan vs su veriyorlar onunda faydası oluyor bebeğin suyuna .
Bol bol kefir tüket bebiş kilo alsın
Senin şekerin olmasa havuç suyu filan tüketirdin
Bide bunları sana söyleyen sürekli takip eden doktorunmu yoksa acil doktorumu
Acil doktorları doğru ölçüm yapmıyorlar kaç defa denk geldim . Seni takip eden doktorununda görüşünğ iste
Tüp bebekti her hlade dimi o doktorun ne dedi
İstersen sancın ağrın falan yoksa çok strese sokmadan kendini bi doktora git nişan mı bilmiyorum ama pembemsi bir şey pek de normal değil diye düşünüyorumYa kızlar bir kaç gündür böyle sümük gibi köyü kıvamlı pütürlü pembemsi bir akıntı geliyor benden nişan olabilir mi bu
Bugün hareketleri iyi maşallah çok şükür kuzumAyrıca kızım sadece iki gün kaldı küvezde 36. Haftada doğan bebek neden bir ay küvezde kalsın? Neyse canım sen takip et de kendini hareket azalması falan olursa direkt git bence
35. Haftadayım kuzum bilmiyorum ki valla doktora güvendim Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah sık sık gideceğim artık zaten 4hafta kaldı gerekirse haftada iki gün giderim36 küçük müymüş hafta olarak? Kızımda acil ameliyata alındım 34 haftalıktı ve 3 turdu seninle aynı ben olsam riske atmazdım umarım sağlıkla gelir
Ay bi sorunmuş çıktı kuvezde acaba tabi dua ederiz sağlıkla kucağına alsın bebisiniKızlar selam A ayseipekalp25 bana özelden yazmış da bebeği için dua istiyormuş foruma giremiyorum dedi, çoğumuz hamileyiz birimizin duası kabul olur dedi. İleteyim de üstümde kalmasın
Artık tek doktorda devam edeceğm canım Fsrklı doktorlara gitmekten beynim yandı hepsi başka bişey diyorÇok saçma böyle de randevu alacaktım bende sistemde randevu 15'i den sonra ama şey yazıyordu aile hekimi özel olarak gitmek istediğimiz branşa randevu oluşturabiliyormuş galiba bir sor bakalım
Üzmez bebisler annesini, kilosunu da alır yeter ki sen sakin kal stres yapmaCanımmm çok teşekkür ederimAh ah beklesin hem beklesin hem de kilo alsın annesini mutlu etsin
Canım benim en başından bu yana sabit bir doktorum yok. Perinatoloji takipliyim orda da kim varsa açıkçası o takip ediyor. Geçen haftaki doktorla bugün bakan aynı değildi. Geçen hafta karşıdaki odadaydım bugün başka. Yani benim hamilelik süreçleri böyle.
Tüm perinatoloji raporlarına baktığım zamanda da benim suyum zaten ağustos başından bu yana azmış ama bana kimse bununla alakalı tek bir cümle dahi kurmamıştı.
Acilde bebekle alakalı hiçbir ölçüm söylenmedi. Perinatoloji bugün sabah ölçümlerini yaptı söyledi, vizite gelen doktor da gelişiminin gebelik şekerinden dolayı durduğunu söyledi ölçümler de doğruluyor. Bekleyeceğiz işte elden başka bir şey gelmiyor kuzum
Yaaaaa ne olmuş bir şey mi olmuş? Allah korusun.Kızlar selam A ayseipekalp25 bana özelden yazmış da bebeği için dua istiyormuş foruma giremiyorum dedi, çoğumuz hamileyiz birimizin duası kabul olur dedi. İleteyim de üstümde kalmasın
Amin kuzum 4hafta daha dayansın kuzularım vaktinde gelsinlerÇok şükür canım çok sevindim takipte kal dinle bebişini, bu mübarek günde Allah’ım herkes yavrusuna sağlıkla kavuşsun
İnşallah inşallah canım çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalımÜzmez bebisler annesini, kilosunu da alır yeter ki sen sakin kal stres yapmagelmiş geçmiş olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Gözün aydın canım. Çok şükür. Bende sezeryan spinal oldum. Sanada o iğneden vs korkmamani yazdım belki okumuşsundur. Ay maşallah sağlıkla büyüt oğlunu. Kızın ilk defa mı görecek kardeşiniKızlar oğlum yarın çıkıyor çok şükür iyileşti. Doğum süreci ile alakalıda spinal sezeryan oldum ve ne kadar korkan anne varsa asla korkmasın
Spinal iğnesinden çok korkuyordum, iğneden, kan alımından bile korkup hassaslaşan biri olarak hiç canım yanmadı hissetmedim
Doğumumu izlemek çok güzeldi sıfır ağrı sadece ufak çekiştirmeler hissettim o kadar.
Sezeryan sonrası ilk iki gün evet zordu ama öldürücek bitiricek bir durum yoktu
Bu gün 6. Günüm bebeğimi görmeye hastaneye minibüs ile gittim tek başıma öyle düşünün
İyileştim bile
Doğum yapmamış anneler korkmayın doğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?