- 3 Mayıs 2024
- 503
- 609
- 23
- 28
Bünyem kaldırmıyor canım hayatımda iki defa acil hastanelik oldum ikisi de doğum kontrol hapları yüzündendi. Doktor önce çift hormonlu ağır geliyor herhalde diye tek olanı verdi o da beni hastanelik edince yasakladı tamamenNeden yasak sana canım korunma yöntemleri
Ayy muhteşem bir haber hadi gözünüz aydın olsun inşallahOğlum yarın çıkıyor çokkk çokk şükürler olsun
Umarım kurturuluruz bu illetten bütün enfeksiyonu olan annelerBenim de yoğun akıntı dışında hiçbir belirtim yok canım ama lökosit çıktı bende de. Akıntı zaten kendimi bildim bileli var kurtulamadım o iletten. Doktorum kültür istedi yarın vericem bakalım ona göre ilaç başlar herhalde bana da
Ya gecmiş olsun canım benim de yasak pıhtılaşma sorunu olduğu için kola takılan olabilirmiş bakalım artık doğumdan sonra en uygunu neyse o hormonlu olanlar yasakBünyem kaldırmıyor canım hayatımda iki defa acil hastanelik oldum ikisi de doğum kontrol hapları yüzündendi. Doktor önce çift hormonlu ağır geliyor herhalde diye tek olanı verdi o da beni hastanelik edince yasakladı tamamen
Mervecim çok geçmiş olsunKızlar oğlum yarın çıkıyor çok şükür iyileşti. Doğum süreci ile alakalıda spinal sezeryan oldum ve ne kadar korkan anne varsa asla korkmasın
Spinal iğnesinden çok korkuyordum, iğneden, kan alımından bile korkup hassaslaşan biri olarak hiç canım yanmadı hissetmedim
Doğumumu izlemek çok güzeldi sıfır ağrı sadece ufak çekiştirmeler hissettim o kadar.
Sezeryan sonrası ilk iki gün evet zordu ama öldürücek bitiricek bir durum yoktu
Bu gün 6. Günüm bebeğimi görmeye hastaneye minibüs ile gittim tek başıma öyle düşünün
İyileştim bile
Doğum yapmamış anneler korkmayın doğumdan
Oda olabilir kuzumBakteri çeşidinden dolayı belki ilaç vermiyordur canım, gelmiş geçmiş olsun canımbende yarın olcam idrar kültürü
Lökasit 3 yazıyor ben el ayak ve vücut kaşıntısı şikayetiyle gittim kolestazdan şüphelendiler o yüzden tahlil yapıldı yoksa yapılmayacaktı resmen tesadüfen öğrenmiş olduk kolestaz çıkmadı ama enfeksiyon yüzünden kaşınıyor olabilirsin dediler antibiyotik kullandığımdan beri gerçekten daha az kaşınıyorum sıcaklıklar da azaldı onun da etkisi vardır belki son haftalarda kan idrar çok bakmıyorlar ben kaşınmasam farketmeyecektik muhtemelenBenimde 17 çıktı idrar kültürü istedi ona göre ilaca başlarız dedi..Lökosit kaç çıktı canım
Sezaryan sonrası ilk yürüme nasıl bir his ben şuan sabahları ayağa kalktığımda ayaklarımı sürüyerek götürebiliyorum bir yere tam doğrulamadan duvarlara tutuna tutuna yürüdükçe biraz açılıyor ama adım atacak kadar bile kaldıramıyorum ilk uyandığımda ona benziyor muKızlar oğlum yarın çıkıyor çok şükür iyileşti. Doğum süreci ile alakalıda spinal sezeryan oldum ve ne kadar korkan anne varsa asla korkmasın
Spinal iğnesinden çok korkuyordum, iğneden, kan alımından bile korkup hassaslaşan biri olarak hiç canım yanmadı hissetmedim
Doğumumu izlemek çok güzeldi sıfır ağrı sadece ufak çekiştirmeler hissettim o kadar.
Sezeryan sonrası ilk iki gün evet zordu ama öldürücek bitiricek bir durum yoktu
Bu gün 6. Günüm bebeğimi görmeye hastaneye minibüs ile gittim tek başıma öyle düşünün
İyileştim bile
Doğum yapmamış anneler korkmayın doğumdan
12-13 sene pcostan dolayı yasmin kullandım adet olamıyordum en son bırakırken bacaklarımda çok tuhaf şeyler olmaya başlamıştı asla basamıyordum hareketim kısıtlandı korktum bıraktım. Pıhtılaşmam varmış ciddi şekilde, zaten sonra inme geçirdim vs vs vs. Asla kullanılmaması lazım o zıkkım doğum kontrol haplarının katiyeeeeen.Bünyem kaldırmıyor canım hayatımda iki defa acil hastanelik oldum ikisi de doğum kontrol hapları yüzündendi. Doktor önce çift hormonlu ağır geliyor herhalde diye tek olanı verdi o da beni hastanelik edince yasakladı tamamen
Ayy dimi en azından 34 e girmek üzereyim 2 kiloyu da geçerse annesinin balı her şey çok daha güzel olur diye düşünüyorumBana tek hormonlusu da çift hormonlusu da yasak dk haplarının. Dolayısıyla hormona etki eden herhangi bir şey de kullanamıyorum kol implantı vb gibi. Eşim+takvim yöntemi yani başka yolu yok
30 dk benim canım
Çok şükür geçti canım her gün birbirinden farklı semptomlar yaşıyoruz 3.trimester gerçekten çok zormuş ya
Benim sadece bir tane yenidoğan cam philips avent’im vardı onu koydum nolur nolmaz diye. Kaşık biberon alır da koyar mıyım bilmiyorum kafama eserse yaparım
Ben mol gebelik tanısı aldığımda çam sakura bana kürtaj tarihini 10 gün sonraya verdi. Mol gebelik nedir bilen bilir hücrelerim deliler gibi ürüyordu ve kansere çevirme riski çok fazlaydı o an kürtaj yapılması gerekiyordu buna rağmen beni o riskle 10 gün beklettiler ve ben perişan oldum. Hiç sevmiyorum orayı
Çok geçmiş olsun bitanem herkesin söylediği şeyi söyliycem çok şükür ki artık haftamız iyi ne olursa olsun çok büyük tehlikede değiliz biz de bebek de. Önemli olan bir şekilde sağlıkla onlara kavuşmak sen de buna odaklan motive etmeye çalış kendini
Çok sevindim canım gözün aydın
İnşallah canım ya. Normal doğum ve özellikle de bebek kızsa anneyi temizleyerek çıkarmış der eskiler. İnşallah öyle olur diye dua ediyorum yıllardır uğraşıyorum çünkü ben bu enfeksiyon ve mantar illetiyleUmarım kurturuluruz bu illetten bütün enfeksiyonu olan anneler
Sorumluluk %90 erkeklere düşüyorYa gecmiş olsun canım benim de yasak pıhtılaşma sorunu olduğu için kola takılan olabilirmiş bakalım artık doğumdan sonra en uygunu neyse o hormonlu olanlar yasak
Benim hormonlarda problem yok çok şükür ama bünyem çok hassas asla düzenli ilaç kullanamıyorum buluttan nem kapar derler ya aynen öyle. Bi kere bozarsam hormon dengemi bi daha toparlanmaz diye korkuyorum ben de yasak olmasını da geçtimKızlar erkekler için doğum kontrol hapı çıkmış alsak mı bizim kocalaravalla ben kocama peşin peşin dedim ben korunmam kendi kendimi dolleyemeyecegim nasılsa sen korun dölü veren sensin derdi niye bana düşüyo dedim. Benim hormonlarim ezelden bozuk zaten birde korunma yöntemi kullanarak bozamam.
Armutla yoğurt getirmişlerdi ara öğündeCanım çok çok geçmiş olsun. Ordasın gözetimdesin, yavrunun haftası da iyi gelirse ediveririz duamızı. Havuç suyu ve armut yemek suya iyi gelir diye biliyorum ama sende şeker olunca tavsiye değildir
Hiç moral mod düşürme. Ha o yarayı da ihmal etme sor muhakkak. Vajinal varis çok oluyo bu haftalarda.
Çok şükür canım en azından 34 e 2 gün kaldı öyle teselli ediyorum kendimi. Biraz da kilo alırsa çok mutlu olcam.Evet canım takip ediyorumm bundan tekrar konuştun mu diye merak ettim. Öğlen yemeği gelmiş en azındanmodumuzu bırakmayalım sonuna geldik az kaldı riskli haftaları geçirdik şükür kuzum
Kesinlikleee diyorum ya ablam 7 aylık doğmuş enfeksiyondan dolayı. 1 gün bile yoğun bakımda kalmamış doktor anneme hiç merak etmeyin bu kız bu senenin prensesi olacak demiş. 2-3 ay öncesi için geçerliydi bu korkular şimdi elhamdulillah dönülmez yollarda değilizAyy dimi en azından 34 e girmek üzereyim 2 kiloyu da geçerse annesinin balı her şey çok daha güzel olur diye düşünüyorum
Ay çok uzun kullanmışsın sen bi de12-13 sene pcostan dolayı yasmin kullandım adet olamıyordum en son bırakırken bacaklarımda çok tuhaf şeyler olmaya başlamıştı asla basamıyordum hareketim kısıtlandı korktum bıraktım. Pıhtılaşmam varmış ciddi şekilde, zaten sonra inme geçirdim vs vs vs. Asla kullanılmaması lazım o zıkkım doğum kontrol haplarının katiyeeeeen.
Maşallah ya allahım göstermesin yoğun bakım yüzünü inşallahKesinlikleee diyorum ya ablam 7 aylık doğmuş enfeksiyondan dolayı. 1 gün bile yoğun bakımda kalmamış doktor anneme hiç merak etmeyin bu kız bu senenin prensesi olacak demiş. 2-3 ay öncesi için geçerliydi bu korkular şimdi elhamdulillah dönülmez yollarda değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?