Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Neden yasak sana canım korunma yöntemleri
Bünyem kaldırmıyor canım hayatımda iki defa acil hastanelik oldum ikisi de doğum kontrol hapları yüzündendi. Doktor önce çift hormonlu ağır geliyor herhalde diye tek olanı verdi o da beni hastanelik edince yasakladı tamamen

Umarım kurturuluruz bu illetten bütün enfeksiyonu olan anneler

Ya gecmiş olsun canım benim de yasak pıhtılaşma sorunu olduğu için kola takılan olabilirmiş bakalım artık doğumdan sonra en uygunu neyse o hormonlu olanlar yasak

Kızlar erkekler için doğum kontrol hapı çıkmış alsak mı bizim kocalara valla ben kocama peşin peşin dedim ben korunmam kendi kendimi dolleyemeyecegim nasılsa sen korun dölü veren sensin derdi niye bana düşüyo dedim. Benim hormonlarim ezelden bozuk zaten birde korunma yöntemi kullanarak bozamam.

Mervecim çok geçmiş olsun gözün aydın demiştim iğneden korkulacak bişey yok herkes korkutuyor ama hissetmiyorsun bile oğluşunun da iyi olmasına çok sevindim güzel günler sizi bekliyor

Ya kızlar bir kaç gündür böyle sümük gibi köyü kıvamlı pütürlü pembemsi bir akıntı geliyor benden nişan olabilir mi bu

Benimde 17 çıktı idrar kültürü istedi ona göre ilaca başlarız dedi..Lökosit kaç çıktı canım
Lökasit 3 yazıyor ben el ayak ve vücut kaşıntısı şikayetiyle gittim kolestazdan şüphelendiler o yüzden tahlil yapıldı yoksa yapılmayacaktı resmen tesadüfen öğrenmiş olduk kolestaz çıkmadı ama enfeksiyon yüzünden kaşınıyor olabilirsin dediler antibiyotik kullandığımdan beri gerçekten daha az kaşınıyorum sıcaklıklar da azaldı onun da etkisi vardır belki son haftalarda kan idrar çok bakmıyorlar ben kaşınmasam farketmeyecektik muhtemelen

Sezaryan sonrası ilk yürüme nasıl bir his ben şuan sabahları ayağa kalktığımda ayaklarımı sürüyerek götürebiliyorum bir yere tam doğrulamadan duvarlara tutuna tutuna yürüdükçe biraz açılıyor ama adım atacak kadar bile kaldıramıyorum ilk uyandığımda ona benziyor mu bu arada hayırlı olsun sağlıcakla büyütün küçük paşayı

12-13 sene pcostan dolayı yasmin kullandım adet olamıyordum en son bırakırken bacaklarımda çok tuhaf şeyler olmaya başlamıştı asla basamıyordum hareketim kısıtlandı korktum bıraktım. Pıhtılaşmam varmış ciddi şekilde, zaten sonra inme geçirdim vs vs vs. Asla kullanılmaması lazım o zıkkım doğum kontrol haplarının katiyeeeeen.

Ayy dimi en azından 34 e girmek üzereyim 2 kiloyu da geçerse annesinin balı her şey çok daha güzel olur diye düşünüyorum

Umarım kurturuluruz bu illetten bütün enfeksiyonu olan anneler
İnşallah canım ya. Normal doğum ve özellikle de bebek kızsa anneyi temizleyerek çıkarmış der eskiler. İnşallah öyle olur diye dua ediyorum yıllardır uğraşıyorum çünkü ben bu enfeksiyon ve mantar illetiyle
Ya gecmiş olsun canım benim de yasak pıhtılaşma sorunu olduğu için kola takılan olabilirmiş bakalım artık doğumdan sonra en uygunu neyse o hormonlu olanlar yasak
Sorumluluk %90 erkeklere düşüyor
Benim hormonlarda problem yok çok şükür ama bünyem çok hassas asla düzenli ilaç kullanamıyorum buluttan nem kapar derler ya aynen öyle. Bi kere bozarsam hormon dengemi bi daha toparlanmaz diye korkuyorum ben de yasak olmasını da geçtim

Armutla yoğurt getirmişlerdi ara öğünde havuçta eşime getirmiştim ama suyu değil tabi sadece havuç. Ay artsın bebemin suyu da kilosu da aminnnnnnnnn

Evet canım takip ediyorumm bundan tekrar konuştun mu diye merak ettim. Öğlen yemeği gelmiş en azından modumuzu bırakmayalım sonuna geldik az kaldı riskli haftaları geçirdik şükür kuzum
Çok şükür canım en azından 34 e 2 gün kaldı öyle teselli ediyorum kendimi. Biraz da kilo alırsa çok mutlu olcam.

Ayy dimi en azından 34 e girmek üzereyim 2 kiloyu da geçerse annesinin balı her şey çok daha güzel olur diye düşünüyorum
Kesinlikleee diyorum ya ablam 7 aylık doğmuş enfeksiyondan dolayı. 1 gün bile yoğun bakımda kalmamış doktor anneme hiç merak etmeyin bu kız bu senenin prensesi olacak demiş. 2-3 ay öncesi için geçerliydi bu korkular şimdi elhamdulillah dönülmez yollarda değiliz

Ay çok uzun kullanmışsın sen bi de Helal olsun sana. Bedenin normal dengesini bozan her şey zararlı ya adet geciktiriciyi bile çok çok mecbur kalmadıkça kullanmamak gerekiyor her şey doğal akışında güzel

Maşallah ya allahım göstermesin yoğun bakım yüzünü inşallah

Çantamda birkaç eksiklik var ama hazır gibi İçindekiler
3 tane pijama takımı
2 tane 10 lu ,2 tane de 5 li hastane çıkışı
Bez ,ıslak mendil,ince alt açma ortusu
Lohusa hırkası
Puset için kalın battaniye
Normal oyasiz başörtü

Sonradan eklenenecekler
Benim için külot bez
Annemin getireceği hastane çıkışı
Gül lokumu ,gül suyu
İç camasir
Bebek ağız mendili,yüz örtüsü
Kişisel bakım eşyalarım,şarj vs

Biberon emzik koymayacagim ,lazım olursa alınır diye düşündüm .İnş sütüm önceki gibi gelirse lazım olmaz.

Dev gibi oldu bu valizde ,içine hakkaten ben sigarim.Neyse kenarda dursun ne olur ne olmaz.

Eklentiler

• IMG-20250903-WA0017.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…