Düzenli şekildeyse canım Bi doktoruna danissan yada gitsen kaç haftaliksinBugün sabahtan beri toplanip kendini sıkıyor bebeğim normalde de yapıyordu doktor normal dedi ama sanki bugün sık yapmaya başladı haftasından kaynaklı mi acaba sizlerinde varmı böle durumunuz arkadaşlar
Selam ay onların yanında he deyip geç yoksa sinirlerin bozulur.Ay selamlar, neler neler olmuş ben yokken.
Benimde akıntım çok arttı bu dönemde özellikle yürüyüşlerden sonra ve sabah ilk hareketimde oluyo genelde.
Ama sanki bir sefer böyle çok çok açık yeşil gibiydi ama emin de olamıyorum. Gözler cavlamıyoo
Çok şükürü az kaldı diye kendimi motive ediyorum. Ben gebelik şekerinden dolayı kilo veriyorum. Ama bebek kilo alıyo demişti doktordaha ne yapayım yaniiii. Aç mı gezeyim. 92 ile hamile kaldım 95.70 çıkıyorum artık aç karna ünlülerle yarışıyorum
Eylül grubunu da bir takip edeyim dedim ama onlarda çatır çatır doğurmuşlar. Darısı başımıza inşallah.
Ben bugün temizlikçi abla çağırdım evi paklasınlar diye. İki hafta içinde annemler gelicek bir aksilik olmazsa. Onlar geldikten sonra da bir gün daha çağırırım evi silip süpürmeye. Annem de yaşlı çünkü yapabilecek durumda değil.
Sanıyorum artık bebek hareketlerini aşağıda hissediyorum. Kasıklarıma vuruyor bazen. Özellikle yürüyüşten sonra hele göbeğimin altı nasıl ağrıyor.
Hamileleliğimin başından beri her gün 2 km yürüyorum. Eğer normal doğum olmazsa çok üzülürüm yaao kadar enerji harcadım hele bide gebelik şekeri ve açlık binince.
Kv imiş görümce imiş hiç birinden fayda yok. Bir görümcem şurda yakınımda bir kere olsun arayıp sormadı bişeye ihtiyacın var mı diye. Kv desem kendi haline köyde bir de aramıyorsunuz diye trip atar. Bende saldım artık. Görümcem gitmiş bebek için b 1 yaş doğum gününde giyeceği bir elbise almış kırmızı tütülü.bebek doğmadı daha doğumunda giyecek işe yarayacak bişey alsaydın yok ama.
Görümcemin kv sinde boşta duran park yatak varmış. Onu getirdi bize ama yatağın içindeki demirlerden iki tane eksik. Öyle bebek yatırılmaz diyorum. Nolcak diyo. Allahım nasıl sinir bozuyo. Kendi çocuğu olsa dünyaları yıkardı. Ses çıkarmayınca tabi yükleniyorlar.
Neyse annemler gelince alırız bi yatak takılma dediler bende saldım herşeyi.
Ödem olmuş olabilir tuzu çok tukettiginde olabiliyor yada suyu a içtiğinde ama bu haftalarda afaki bı şişlik olmadığı sürece normal diyebiliyorumKızlar ayaklarım çok şişti benim bi kaç gündür sizde varmı öyle bişey ?
Canım dualarım seninleKızlar merhaba, dün @Mehlika dan rica ettim sağolsun burada yazdı ama beni de hastaneden çıkardıkları için bugün kendim de yazayım dedim. Biz hala hastanede yoğun bakımdayız. Benim hala sütüm gelmedi, sadece sağ göğsümden birkaç damla geliyor. Biraz stresli zamanlar geçiriyoruz sanırım o sebeple. Normalde anne bebek odası diye bi uygulaması var hastanenin ben de bebekle birlikte kalacaktım. Ama dün bebeğimin nabzı 300lere çıktı. İlkten ilaçla müdahale etmişler cevap vermemiş ikinci müdahalede cevap vermiş yavrumun küçük vücudu. Henüz daha 1820 gr. Çok küçük dayanamıyor bedeni sanırım. Taşikardi dedi doktor ve yineleme ihtimali çok yüksek bu sebeple gözlem altında tutulması gerek dedi. Ayrıca benden geçen antikorlar yüzünden trombositleri de çok düşük onun için de ayrı bir ilaç tedavisi alıyor. Bilmiyorum avuç içi kadar vücudu nasıl kaldıracak bu kadar şeyi. O sebeple sizlerden dua bekliyorum. Buralara hiç giremiyorum umarım herkes iyidir, doğum yapanlar varsa rabbim güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Diğer hamişlere de sorunu, sıkıntısı olanlara da rabbim yardım etsin zamanında sağlıkla doğumlarını yapmayı, bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Evlatla sınanmak çok zormuş. İnsan ona gelmesin bana gelsin diyor kahroluyor onu öyle cansız halsiz görünce. Benim psikoloji de biraz kötü oldu kusura bakmayın bi içimi döktüm şimdi. Hakkınızı helal edin. Dualarınızda bebeğime de yer verin nolur sağ Salim kurtulsunforuma çok giremiyorum şimdiden hepiniz çok sağolun
En azından yemek yemeğe başlamışsın canım şifa olsunGünaydın canım çok şükür iyi geçti. Sabah vizitte insülin verilmesine karar verildi çok şükür artık yemek yiyebilirim diyorum. Bebeğim de şimdilik iyi nst de iyi çıkıyor sonuçlar
34hafta olduk duzenli değil hep yapıyordu bunu da sabah uyandik birlikte 4 kez kendini sıktı böle bı kaç saniye suruyor hareketleri hissediyorum başka bir şikayetim de yok çok şükür Ağrı gibiDüzenli şekildeyse canım Bi doktoruna danissan yada gitsen kaç haftaliksin
Doğru diyorsun normalde de kendini topluyor bı yere sıkıp bugün biraz fazla yaptı ama onun dışında bir ağrım sizim olmadi normalim sadece bi kac saniye topluyor sıkıp kendini sonra hareketlerinj hissediyorumY yagmurtnc93 kuzum bebeklerimiz biz ne hissedersek ona göre tepki veriyorlar önce sen sakın ol ve uzanıp dınlen. Benim bebeğim ben korktuğum da stres olduğumda ya da çok sinirli olduğum zaman dediğin şekilde genelde sağda toplanır gerilir canımı yakar hatta hareketleri ile bence bu bize anneciğim biliyorum kendini kötü hissediyorsun ama yanlız değilsin ben de varım deme şekli. Ama tabi herkeste farklı olabilir bu durum beraberinde bel ağrısı karın ağrısı olursa ardından karnın düzenli şekilde taş gibi olup gevşemeye başlarsa ve için rahat etsin istiyorsan doktor unla iletişime geçebilirsin. Ama önce uzan ve onu dinle.
Anladım canım çok içemiyorum 1.5 litre zorlayaeak içiyorum ondanmı acabaÖdem olmuş olabilir tuzu çok tukettiginde olabiliyor yada suyu a içtiğinde ama bu haftalarda afaki bı şişlik olmadığı sürece normal diyebiliyorum
Benim oğlanda öyle canım topluyor kendini sık sık Biyerini dayıyor doktor normal dedi bana.34hafta olduk duzenli değil hep yapıyordu bunu da sabah uyandik birlikte 4 kez kendini sıktı böle bı kaç saniye suruyor hareketleri hissediyorum başka bir şikayetim de yok çok şükür Ağrı gibi
Bende bı kaç bkez gittim bu yüzden normal diyor ama bugün sık yaptı sanki biraz aklım takıldı geneBenim oğlanda öyle canım topluyor kendini sık sık Biyerini dayıyor doktor normal dedi bana.
Kontrol günün ne zaman daha çokmuBende bı kaç bkez gittim bu yüzden normal diyor ama bugün sık yaptı sanki biraz aklım takıldı gene
Gecen çarşamba gitmiştim en son ptesi gene gitcez bizim biraz karıştı muayene günleri sancı çıkınca sık gittim geçen haftalardaKontrol günün ne zaman daha çokmu
Onun birçok nedeni oluyor yüksek tansiyonda tetikliyor özellikle el ayak ayak sismesini, enfeksiyon da yapıyor demişti su bir buçuk litre içtiğim zaman benim de aynı şekilde parmaklarım çok şişiyor Bir de tuz tüketimine çok dikkat et son haftalardayız ödem attırabiliyor kuzumAnladım canım çok içemiyorum 1.5 litre zorlayaeak içiyorum ondanmı acaba
Canım doğum yaptığını bilmiyordum kaçırmışım. Biliyorum çok zor bir süreç ama inan toparlanıyorlar o kadar güçlüler ki. Bak benimkiler entübe oldu oğlum 850 grama düşmüştü tam toparladılar dedim yine entübe edildiler kaybedecektim ikisini de ama elhamdulillah düzelmeye başladılar. Biz onları zayıf küçük görüyoruz ama o kadar güçlüler ki bizi geçerler. Sütünü kafana takma ben çok taktım sütüm geldiği halde niye daha fazla gelmiyor dedim bebeklerim sütten alerji oldular ve suan sağıp atıyorum bugün tekrar onlar için saklamaya başlayacam yani her şerde hayır vardır. Bebeğin senin gibi güçlü hepsi geçecek Allah’ın izniyle bunlarda birer imtihanKızlar merhaba, dün @Mehlika dan rica ettim sağolsun burada yazdı ama beni de hastaneden çıkardıkları için bugün kendim de yazayım dedim. Biz hala hastanede yoğun bakımdayız. Benim hala sütüm gelmedi, sadece sağ göğsümden birkaç damla geliyor. Biraz stresli zamanlar geçiriyoruz sanırım o sebeple. Normalde anne bebek odası diye bi uygulaması var hastanenin ben de bebekle birlikte kalacaktım. Ama dün bebeğimin nabzı 300lere çıktı. İlkten ilaçla müdahale etmişler cevap vermemiş ikinci müdahalede cevap vermiş yavrumun küçük vücudu. Henüz daha 1820 gr. Çok küçük dayanamıyor bedeni sanırım. Taşikardi dedi doktor ve yineleme ihtimali çok yüksek bu sebeple gözlem altında tutulması gerek dedi. Ayrıca benden geçen antikorlar yüzünden trombositleri de çok düşük onun için de ayrı bir ilaç tedavisi alıyor. Bilmiyorum avuç içi kadar vücudu nasıl kaldıracak bu kadar şeyi. O sebeple sizlerden dua bekliyorum. Buralara hiç giremiyorum umarım herkes iyidir, doğum yapanlar varsa rabbim güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Diğer hamişlere de sorunu, sıkıntısı olanlara da rabbim yardım etsin zamanında sağlıkla doğumlarını yapmayı, bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Evlatla sınanmak çok zormuş. İnsan ona gelmesin bana gelsin diyor kahroluyor onu öyle cansız halsiz görünce. Benim psikoloji de biraz kötü oldu kusura bakmayın bi içimi döktüm şimdi. Hakkınızı helal edin. Dualarınızda bebeğime de yer verin nolur sağ Salim kurtulsunforuma çok giremiyorum şimdiden hepiniz çok sağolun
Arya Duru kulağa sanki daha hos geliyorKızlar merhaba 34. Haftaya gireceğim kızım olucak ama isim konusu hala kafamı çok karıştırıyor eşim duru istedi bende arya dedim arya duru diye düşündük ama arya pek içime sinmiyor gibi defne daha güzel gibi geliyor ama kafam öyle karıştı ki bana fikir verebilir misiniz lütfen birilerinin fikrine çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?