Ya özellikle çiş yaparken iğneleniyor evetSes değil ama iğneleniyor gibi geliyor sık sık
Anladım kuzum eşin yanındamı tek misinCanım çok şükür bugün mental olarak daha iyiyim. Hiiiiç bilmiyorum bir şey söylemiyorlar
Bende bi deneyim canım rahatlatır belkiBeni buz yada kovaya su koyuyorum soğuk su o rahatlatıyor
Ayy kıyamam sana yaa Benim yerimede ye Şifa olsunKaşar peynir ve muuuuzasla yiyemediğim 2 şeydi 7. haftadan bu yana bayram etti midem şunlarla bile gerçekten. Hastanede meyve veriyorlar şeftali ve armut yine seviniyorum. Normalde yiyemiyordum çıkıyor şekerim ama burda çaktırmadan yedim çıksa da en azından insülin kararı verildi
Canım benim ya çok zor bir süreçten bir imtihandan geçiyorsun şu anda ve gösterdiğin metanet ve itaat en büyük sevaplardan biri olarak yazılacak inşallah sana öyle düşünKızlar merhaba, dün @Mehlika dan rica ettim sağolsun burada yazdı ama beni de hastaneden çıkardıkları için bugün kendim de yazayım dedim. Biz hala hastanede yoğun bakımdayız. Benim hala sütüm gelmedi, sadece sağ göğsümden birkaç damla geliyor. Biraz stresli zamanlar geçiriyoruz sanırım o sebeple. Normalde anne bebek odası diye bi uygulaması var hastanenin ben de bebekle birlikte kalacaktım. Ama dün bebeğimin nabzı 300lere çıktı. İlkten ilaçla müdahale etmişler cevap vermemiş ikinci müdahalede cevap vermiş yavrumun küçük vücudu. Henüz daha 1820 gr. Çok küçük dayanamıyor bedeni sanırım. Taşikardi dedi doktor ve yineleme ihtimali çok yüksek bu sebeple gözlem altında tutulması gerek dedi. Ayrıca benden geçen antikorlar yüzünden trombositleri de çok düşük onun için de ayrı bir ilaç tedavisi alıyor. Bilmiyorum avuç içi kadar vücudu nasıl kaldıracak bu kadar şeyi. O sebeple sizlerden dua bekliyorum. Buralara hiç giremiyorum umarım herkes iyidir, doğum yapanlar varsa rabbim güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Diğer hamişlere de sorunu, sıkıntısı olanlara da rabbim yardım etsin zamanında sağlıkla doğumlarını yapmayı, bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Evlatla sınanmak çok zormuş. İnsan ona gelmesin bana gelsin diyor kahroluyor onu öyle cansız halsiz görünce. Benim psikoloji de biraz kötü oldu kusura bakmayın bi içimi döktüm şimdi. Hakkınızı helal edin. Dualarınızda bebeğime de yer verin nolur sağ Salim kurtulsunforuma çok giremiyorum şimdiden hepiniz çok sağolun
Fitil verdiyse servikal açıklıkla ilgili olabilir istersen bir sonraki kontrolünde iyice sor ama korkma haftan çok güzel maşallahServikal uzunluk veya açıklık ile ilgili bir şey söyledi fitil kullanıyorum pek soru soramadım o an ki korkuyla
Canım 1.5 litre çok çok az ben gece her tuvalete kalktığımda 1 litre içiyorum zaten günde 4-5 litreyi buluyor. Bende içemiyodum ilk başta kendimi zorlayıp zorlayıp alıştırdım en az 3 litre içmeye çalış çünkü sadece şimdi değil emzirme döneminde de bol bol su içmen gerekecek alıştır bünyeniAnladım canım çok içemiyorum 1.5 litre zorlayaeak içiyorum ondanmı acaba
Çok güzel isimler ama ülkenin yarısı bu isimleri koydu ya artık farklı bişeyler bulsak mıKızlar merhaba 34. Haftaya gireceğim kızım olucak ama isim konusu hala kafamı çok karıştırıyor eşim duru istedi bende arya dedim arya duru diye düşündük ama arya pek içime sinmiyor gibi defne daha güzel gibi geliyor ama kafam öyle karıştı ki bana fikir verebilir misiniz lütfen birilerinin fikrine çok ihtiyacım var
Oh afiyet olsunKaşar peynir ve muuuuzasla yiyemediğim 2 şeydi 7. haftadan bu yana bayram etti midem şunlarla bile gerçekten. Hastanede meyve veriyorlar şeftali ve armut yine seviniyorum. Normalde yiyemiyordum çıkıyor şekerim ama burda çaktırmadan yedim çıksa da en azından insülin kararı verildi
Valla beni de korkutuyor doğum her iki türlüsüde. Ama eskiler öylemiydi bak herkes doğuruyor ben mi doğuramıcam diyorum kendimi gazlıyorum.Selam ay onların yanında he deyip geç yoksa sinirlerin bozulur.
Tamam tamam de, sonra bildiğin gibi yap geç, en iyisi o...
Bravo normal doğum düşünüyorsan valla normal doğum beni korkutuyor benim de fazla kilom var, o kadar esnek atletik değilim. Sezaryen düşünüyorum o yüzden..
Öyle canım sağlıklı olsunlarda insan merak ediyor ama her şey yolunda ilerlediğine inanarak dayanıyorum benEvet ben de öyle yorumladım. Bizimkinin acelesi yok demek ki, yeter ki öyle olsun
İnşallahAz bi vaktimiz kaldı artık şu son haftalarıda atlatıp en azından 38 olsaydık hayırlısı ile.
Oh yarasın şifa olsun ikinize deKaşar peynir ve muuuuzasla yiyemediğim 2 şeydi 7. haftadan bu yana bayram etti midem şunlarla bile gerçekten. Hastanede meyve veriyorlar şeftali ve armut yine seviniyorum. Normalde yiyemiyordum çıkıyor şekerim ama burda çaktırmadan yedim çıksa da en azından insülin kararı verildi
Canım benim de tansiyonum normal,çok tuzlu yemem suyu da iyi içiyorum ama gene de ayaklarım uzun süredir şiş.Uzun süre ayakta kalırsam ya da çok hareketsiz kalırsam daha çok şişiyor.Bu zamanlarda nispeten normaldir bence ödem, tabi eğer ki başka semptomlar eşlik etmiyorsa.Tansiyonum normal çıkıyor hergün ölçüyorum canım ödem tuttu heralde tuza da bu ara çok dikkat etmedim ondanda oldu heralde bir zonkluyorki sorma
Dualarımız seninle canım benim, inşallah geçecek gidecek bugünler. U Umayis o kadar güzel demiş ki, hem de benzer zorlukları yaşayan biri olarak.Onlar gerçekten sandığımızdan çok daha güçlüler.Her şey çok güzel olacak inşallah sizin için, hepimiz içinKızlar merhaba, dün @Mehlika dan rica ettim sağolsun burada yazdı ama beni de hastaneden çıkardıkları için bugün kendim de yazayım dedim. Biz hala hastanede yoğun bakımdayız. Benim hala sütüm gelmedi, sadece sağ göğsümden birkaç damla geliyor. Biraz stresli zamanlar geçiriyoruz sanırım o sebeple. Normalde anne bebek odası diye bi uygulaması var hastanenin ben de bebekle birlikte kalacaktım. Ama dün bebeğimin nabzı 300lere çıktı. İlkten ilaçla müdahale etmişler cevap vermemiş ikinci müdahalede cevap vermiş yavrumun küçük vücudu. Henüz daha 1820 gr. Çok küçük dayanamıyor bedeni sanırım. Taşikardi dedi doktor ve yineleme ihtimali çok yüksek bu sebeple gözlem altında tutulması gerek dedi. Ayrıca benden geçen antikorlar yüzünden trombositleri de çok düşük onun için de ayrı bir ilaç tedavisi alıyor. Bilmiyorum avuç içi kadar vücudu nasıl kaldıracak bu kadar şeyi. O sebeple sizlerden dua bekliyorum. Buralara hiç giremiyorum umarım herkes iyidir, doğum yapanlar varsa rabbim güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Diğer hamişlere de sorunu, sıkıntısı olanlara da rabbim yardım etsin zamanında sağlıkla doğumlarını yapmayı, bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Evlatla sınanmak çok zormuş. İnsan ona gelmesin bana gelsin diyor kahroluyor onu öyle cansız halsiz görünce. Benim psikoloji de biraz kötü oldu kusura bakmayın bi içimi döktüm şimdi. Hakkınızı helal edin. Dualarınızda bebeğime de yer verin nolur sağ Salim kurtulsunforuma çok giremiyorum şimdiden hepiniz çok sağolun
Zorluyorum kuzum 2-2.5 litreye çıkarmam lazım.Canım benim ya çok zor bir süreçten bir imtihandan geçiyorsun şu anda ve gösterdiğin metanet ve itaat en büyük sevaplardan biri olarak yazılacak inşallah sana öyle düşünEn kısa zamanda toparlayıp kucağına gelecek Allahın izniyle hiç merak etme
Fitil verdiyse servikal açıklıkla ilgili olabilir istersen bir sonraki kontrolünde iyice sor ama korkma haftan çok güzel maşallah
Canım 1.5 litre çok çok az ben gece her tuvalete kalktığımda 1 litre içiyorum zaten günde 4-5 litreyi buluyor. Bende içemiyodum ilk başta kendimi zorlayıp zorlayıp alıştırdım en az 3 litre içmeye çalış çünkü sadece şimdi değil emzirme döneminde de bol bol su içmen gerekecek alıştır bünyeni
Çok güzel isimler ama ülkenin yarısı bu isimleri koydu ya artık farklı bişeyler bulsak mıİleride anaokuluna başladığında bütün sınıf arkadaşları Arya Asel Lina Alya Duru Defne olacak. 5-6 ismi döndürüp duruyoruz İpek, Serra, Sare, Şifa, Mihra, Mihri, Gülce, Ferhan, Farah, Süreyya, Güzide gibi isimler olabilir bunlar nispeten bi Defne kadar yaygın değil en azından
Benim bi kaç gündür şişmeye başladı artık son aylar yaOh yarasın şifa olsun ikinize deİyi ki o yara için gitmişsin ya insüline başlanması da, gözetim altında olman da ne kadar iyi oldu
Canım benim de tansiyonum normal,çok tuzlu yemem suyu da iyi içiyorum ama gene de ayaklarım uzun süredir şiş.Uzun süre ayakta kalırsam ya da çok hareketsiz kalırsam daha çok şişiyor.Bu zamanlarda nispeten normaldir bence ödem, tabi eğer ki başka semptomlar eşlik etmiyorsa.
Dualarımız seninle canım benim, inşallah geçecek gidecek bugünler. U Umayis o kadar güzel demiş ki, hem de benzer zorlukları yaşayan biri olarak.Onlar gerçekten sandığımızdan çok daha güçlüler.Her şey çok güzel olacak inşallah sizin için, hepimiz için
Benimde öyle ya hatta ayak kremi mi maske mi alsam ne yapsam bilemedimKızlar benim topuklarım çok kötü yarık yarık sizlerin nasıl ne durumda ? Şuan berbaat
Hem de nasıll, gerçekten daha önce bu hiç bişey değil asıl son ayları gör sen diyenlere aşırı uyuz oluyodum, meğer ne kadar haklılarmışKızlar artık sizler de çok ağırlaştığınızı hissediyor musunuz? Özellikle akşam saatlerinde vücudum aşırı ağırlaşıyor gibi hissediyorum, bir tarafımdan bir tarafıma dönemiyorum, ne oturabiliyorum ne doğru dürüst yatabiliyorum, giyinirken bile aşırı yoruluyorum, ayakta durunca aşağıda ağırlık ve baskı hissediyorumBir de ben 25. Haftamdan sonra çok hareketsiz kaldım rahim ağzım kısalmıştı bir anda. 34 ten sonra artık her gün yürüyüş yapıp egzersizlere başlamayı düşünüyorum, geç mi kaldım bunlar için Hamileliğimi hareketsiz geçirmem vajinal doğumu zorlaştırır mı acaba ?
Normal canım bence ama suyu arttırman şart.1 buçuk litre demişsin çok az hele ki bu sıcaklarda.Benim bi kaç gündür şişmeye başladı artık son aylar ya
Kızlar benim topuklarım çok kötü yarık yarık sizlerin nasıl ne durumda ? Şuan berbaat
+1 Beni de ekleyin berbat topuklular grubunaBenimde öyle ya hatta ayak kremi mi maske mi alsam ne yapsam bilemedim
Benim bir de spor geçmişim var ona rağmen düşünüyorum nasıl yürüyeceğim, nasıl egzersiz yapacağım diyeHem de nasıll, gerçekten daha önce bu hiç bişey değil asıl son ayları gör sen diyenlere aşırı uyuz oluyodum, meğer ne kadar haklılarmışDoktorum bi de bana bir sürü hareket yazdı vajinal doğumu kolaylaştırması için.Koltuktan kalkarken bile debeleniyorum nasıl yapıcam o hareketleri diye kara kara düşünüyorum
Canım 1 litrelik bir şişe edin kendine, yanından ayırma sürekli gözünün önünde dursun. Ben de içemiyordum çok. Öğleye kadar bir litre, öğleden ikindiye kadar bir litre, ikindiden de akşam ezanına kadar bir litre olarak kendimi ayarladım bir süre sonra da alıştım.Zorluyorum kuzum 2-2.5 litreye çıkarmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?