Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Ayy kıyamam sana yaa Benim yerimede ye Şifa olsun Afiyet olsun

Canım benim ya çok zor bir süreçten bir imtihandan geçiyorsun şu anda ve gösterdiğin metanet ve itaat en büyük sevaplardan biri olarak yazılacak inşallah sana öyle düşün En kısa zamanda toparlayıp kucağına gelecek Allahın izniyle hiç merak etme
Servikal uzunluk veya açıklık ile ilgili bir şey söyledi fitil kullanıyorum pek soru soramadım o an ki korkuyla
Fitil verdiyse servikal açıklıkla ilgili olabilir istersen bir sonraki kontrolünde iyice sor ama korkma haftan çok güzel maşallah
Anladım canım çok içemiyorum 1.5 litre zorlayaeak içiyorum ondanmı acaba
Canım 1.5 litre çok çok az ben gece her tuvalete kalktığımda 1 litre içiyorum zaten günde 4-5 litreyi buluyor. Bende içemiyodum ilk başta kendimi zorlayıp zorlayıp alıştırdım en az 3 litre içmeye çalış çünkü sadece şimdi değil emzirme döneminde de bol bol su içmen gerekecek alıştır bünyeni
Çok güzel isimler ama ülkenin yarısı bu isimleri koydu ya artık farklı bişeyler bulsak mı İleride anaokuluna başladığında bütün sınıf arkadaşları Arya Asel Lina Alya Duru Defne olacak. 5-6 ismi döndürüp duruyoruz İpek, Serra, Sare, Şifa, Mihra, Mihri, Gülce, Ferhan, Farah, Süreyya, Güzide gibi isimler olabilir bunlar nispeten bi Defne kadar yaygın değil en azından

Oh afiyet olsun

Valla beni de korkutuyor doğum her iki türlüsüde. Ama eskiler öylemiydi bak herkes doğuruyor ben mi doğuramıcam diyorum kendimi gazlıyorum. daha önce pilates falan yapmıştım esnek olduğumu düşünüyordum ama doğumda işe yarar mı görücez. Hamilelik boyunca pilates yapmadım çünkü

Oh yarasın şifa olsun ikinize de İyi ki o yara için gitmişsin ya insüline başlanması da, gözetim altında olman da ne kadar iyi oldu
Tansiyonum normal çıkıyor hergün ölçüyorum canım ödem tuttu heralde tuza da bu ara çok dikkat etmedim ondanda oldu heralde bir zonkluyorki sorma
Canım benim de tansiyonum normal,çok tuzlu yemem suyu da iyi içiyorum ama gene de ayaklarım uzun süredir şiş.Uzun süre ayakta kalırsam ya da çok hareketsiz kalırsam daha çok şişiyor.Bu zamanlarda nispeten normaldir bence ödem, tabi eğer ki başka semptomlar eşlik etmiyorsa.
Dualarımız seninle canım benim, inşallah geçecek gidecek bugünler. U Umayis o kadar güzel demiş ki, hem de benzer zorlukları yaşayan biri olarak.Onlar gerçekten sandığımızdan çok daha güçlüler.Her şey çok güzel olacak inşallah sizin için, hepimiz için

Zorluyorum kuzum 2-2.5 litreye çıkarmam lazım.

Benim bi kaç gündür şişmeye başladı artık son aylar ya

Kızlar benim topuklarım çok kötü yarık yarık sizlerin nasıl ne durumda ? Şuan berbaat
Benimde öyle ya hatta ayak kremi mi maske mi alsam ne yapsam bilemedim

Hem de nasıll, gerçekten daha önce bu hiç bişey değil asıl son ayları gör sen diyenlere aşırı uyuz oluyodum, meğer ne kadar haklılarmış Doktorum bi de bana bir sürü hareket yazdı vajinal doğumu kolaylaştırması için.Koltuktan kalkarken bile debeleniyorum nasıl yapıcam o hareketleri diye kara kara düşünüyorum

Benim bir de spor geçmişim var ona rağmen düşünüyorum nasıl yürüyeceğim, nasıl egzersiz yapacağım diye Gerçekten haklıymış son ayları gör diyenler bir de sıcak eklendi üstüne mahvolduk vallahi hayırlısıyla bi doğursaydık

Zorluyorum kuzum 2-2.5 litreye çıkarmam lazım.
Canım 1 litrelik bir şişe edin kendine, yanından ayırma sürekli gözünün önünde dursun. Ben de içemiyordum çok. Öğleye kadar bir litre, öğleden ikindiye kadar bir litre, ikindiden de akşam ezanına kadar bir litre olarak kendimi ayarladım bir süre sonra da alıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…