Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Tansiyonum normal çıkıyor hergün ölçüyorum canım ödem tuttu heralde tuza da bu ara çok dikkat etmedim ondanda oldu heralde bir zonkluyorki sorma

Gecen çarşamba gitmiştim en son ptesi gene gitcez bizim biraz karıştı muayene günleri sancı çıkınca sık gittim geçen haftalarda
Analdım kuzum sen kaç haftalıksın yazmıyor haftan git git bende sık gidicem bundan sonra doktor geç çağırsada ben takipte olmam lazım hareketlerini kordon olayından dolayı

Analdım kuzum sen kaç haftalıksın yazmıyor haftan git git bende sık gidicem bundan sonra doktor geç çağırsada ben takipte olmam lazım hareketlerini kordon olayından dolayı
34 olduk bizde evet ya riske girmeyelim Allah korusun zaten en ufak şeyde tedirgin olur oldum bende sağlıcakla gelsin vaktinde minikler

Çok geçmiş olsun gönlünüzü ferah tutun ki ona güç olun. Her şeyi hissediyor bence onlar. Hepsi atlatılır inşallah. Dualarım sizinle

Bizim 33+2deyken 3 hafta sonra gel dedi doktor. Sonra da her hafta gelirsin dedi. Herkes her hafta giderken bizimki neden hala 3 hafta diyor bilemedim ama nst falan ancak 36+2'de beşkayacak gibi görünüyor bizim :)
Benimde 32 35 37 ondan sonra her hafta dedi 38 39 şeklinde bir sorun görmemiş ise doktorun öyle demiş olabilir canım. Bugün gittim her şey yolundaymış mesela işe devam ediyorum 37 ye kadar çalışabilir miyim dedim çalış dedi mesela erken doğum riski görmüyorum sende dedi risk olan genelde 30 dan sonra belli ediyor zaten dedi

Sizin içinize sinmesi çok önemli yine siz bilirsiniz ama ben bu arya,alya vs hiç sevmiyorum. Aşırı da çok konuldu zaten son birkaç yılda. Duru çok güzel. İpek ismini de çok seviyorum ben çok naif hissettiriyor. Defne de güzel ama çevremde hamile olan herkes defne koydu

Evet ben de öyle yorumladım. Bizimkinin acelesi yok demek ki, yeter ki öyle olsun

Neler yiyorsun bakalım
Kaşar peynir ve muuuuz asla yiyemediğim 2 şeydi 7. haftadan bu yana bayram etti midem şunlarla bile gerçekten. Hastanede meyve veriyorlar şeftali ve armut yine seviniyorum. Normalde yiyemiyordum çıkıyor şekerim ama burda çaktırmadan yedim çıksa da en azından insülin kararı verildi

Benim kızım Alya duru geçenlerde doğurdum bende

hersey kısıtlıydi ya ne zamn baslanicak insuline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…