Tansiyonum normal çıkıyor hergün ölçüyorum canım ödem tuttu heralde tuza da bu ara çok dikkat etmedim ondanda oldu heralde bir zonkluyorki sormaOnun birçok nedeni oluyor yüksek tansiyonda tetikliyor özellikle el ayak ayak sismesini, enfeksiyon da yapıyor demişti su bir buçuk litre içtiğim zaman benim de aynı şekilde parmaklarım çok şişiyor Bir de tuz tüketimine çok dikkat et son haftalardayız ödem attırabiliyor kuzum
Evet aşırı ağrısı oluyor geçmiş olsun kuzumTansiyonum normal çıkıyor hergün ölçüyorum canım ödem tuttu heralde tuza da bu ara çok dikkat etmedim ondanda oldu heralde bir zonkluyorki sorma
Bende o kadar kararsız kaldımki kafayı yicem galibaArya Duru kulağa sanki daha hos geliyor
Analdım kuzum sen kaç haftalıksın yazmıyor haftan git git bende sık gidicem bundan sonra doktor geç çağırsada ben takipte olmam lazım hareketlerini kordon olayından dolayıGecen çarşamba gitmiştim en son ptesi gene gitcez bizim biraz karıştı muayene günleri sancı çıkınca sık gittim geçen haftalarda
Ne iyi gelir ki acaba zonklamasına güya son haftalarda bol bol yuruyus egzersiz yapacaktm şimdi kordon meselesi çıktı artık korkuyorum hareket etmeye yatıp Dinlencm bol bol artık.Evet aşırı ağrısı oluyor geçmiş olsun kuzum
34 olduk bizde evet ya riske girmeyelim Allah korusun zaten en ufak şeyde tedirgin olur oldum bende sağlıcakla gelsin vaktinde miniklerAnaldım kuzum sen kaç haftalıksın yazmıyor haftan git git bende sık gidicem bundan sonra doktor geç çağırsada ben takipte olmam lazım hareketlerini kordon olayından dolayı
Az bi vaktimiz kaldı artık şu son haftalarıda atlatıp en azından 38 olsaydık hayırlısı ile.34 olduk bizde evet ya riske girmeyelim Allah korusun zaten en ufak şeyde tedirgin olur oldum bende sağlıcakla gelsin vaktinde minikler
Ben öyle bir şey hissetmedim henüz ama normal olduğunu duymuştum ben deBugün sabahtan beri toplanip kendini sıkıyor bebeğim normalde de yapıyordu doktor normal dedi ama sanki bugün sık yapmaya başladı haftasından kaynaklı mi acaba sizlerinde varmı böle durumunuz arkadaşlar
Ses değil ama iğneleniyor gibi geliyor sık sıkKızlar bazen geceleri özellikle idar torbam iğneleniyor kıtır kıtır ses geliyormuş gibi hissediyorum sizdede olduğu oluyormu? Bayadır yoktu kızım şimdi kafasıyla baya aşşağıya baskı yaptığından berri tekrar ara ara hisseder oldum
Çok geçmiş olsun gönlünüzü ferah tutun ki ona güç olun. Her şeyi hissediyor bence onlar. Hepsi atlatılır inşallah. Dualarım sizinleKızlar merhaba, dün @Mehlika dan rica ettim sağolsun burada yazdı ama beni de hastaneden çıkardıkları için bugün kendim de yazayım dedim. Biz hala hastanede yoğun bakımdayız. Benim hala sütüm gelmedi, sadece sağ göğsümden birkaç damla geliyor. Biraz stresli zamanlar geçiriyoruz sanırım o sebeple. Normalde anne bebek odası diye bi uygulaması var hastanenin ben de bebekle birlikte kalacaktım. Ama dün bebeğimin nabzı 300lere çıktı. İlkten ilaçla müdahale etmişler cevap vermemiş ikinci müdahalede cevap vermiş yavrumun küçük vücudu. Henüz daha 1820 gr. Çok küçük dayanamıyor bedeni sanırım. Taşikardi dedi doktor ve yineleme ihtimali çok yüksek bu sebeple gözlem altında tutulması gerek dedi. Ayrıca benden geçen antikorlar yüzünden trombositleri de çok düşük onun için de ayrı bir ilaç tedavisi alıyor. Bilmiyorum avuç içi kadar vücudu nasıl kaldıracak bu kadar şeyi. O sebeple sizlerden dua bekliyorum. Buralara hiç giremiyorum umarım herkes iyidir, doğum yapanlar varsa rabbim güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Diğer hamişlere de sorunu, sıkıntısı olanlara da rabbim yardım etsin zamanında sağlıkla doğumlarını yapmayı, bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Evlatla sınanmak çok zormuş. İnsan ona gelmesin bana gelsin diyor kahroluyor onu öyle cansız halsiz görünce. Benim psikoloji de biraz kötü oldu kusura bakmayın bi içimi döktüm şimdi. Hakkınızı helal edin. Dualarınızda bebeğime de yer verin nolur sağ Salim kurtulsunforuma çok giremiyorum şimdiden hepiniz çok sağolun
Ufak ufak yemeye başladım en azından bebeğe allahın izniyle kilo aldıracak şeyleriEn azından yemek yemeğe başlamışsın canım şifa olsunay çoook sevindim canımm ne kadar kalcaksın
Neler yiyorsun bakalımUfak ufak yemeye başladım en azından bebeğe allahın izniyle kilo aldıracak şeyleriCanım ne kadar kalacağımı açıkçası bilemiyorum.
Benimde 32 35 37 ondan sonra her hafta dedi 38 39 şeklinde bir sorun görmemiş ise doktorun öyle demiş olabilir canım. Bugün gittim her şey yolundaymış mesela işe devam ediyorum 37 ye kadar çalışabilir miyim dedim çalış dedi mesela erken doğum riski görmüyorum sende dedi risk olan genelde 30 dan sonra belli ediyor zaten dediBizim 33+2deyken 3 hafta sonra gel dedi doktor. Sonra da her hafta gelirsin dedi. Herkes her hafta giderken bizimki neden hala 3 hafta diyor bilemedim ama nst falan ancak 36+2'de beşkayacak gibi görünüyor bizim :)
Sizin içinize sinmesi çok önemli yine siz bilirsiniz ama ben bu arya,alya vs hiç sevmiyorum. Aşırı da çok konuldu zaten son birkaç yılda. Duru çok güzel. İpek ismini de çok seviyorum ben çok naif hissettiriyor. Defne de güzel ama çevremde hamile olan herkes defne koyduKızlar merhaba 34. Haftaya gireceğim kızım olucak ama isim konusu hala kafamı çok karıştırıyor eşim duru istedi bende arya dedim arya duru diye düşündük ama arya pek içime sinmiyor gibi defne daha güzel gibi geliyor ama kafam öyle karıştı ki bana fikir verebilir misiniz lütfen birilerinin fikrine çok ihtiyacım var
Evet ben de öyle yorumladım. Bizimkinin acelesi yok demek ki, yeter ki öyle olsunBenimde 32 35 37 ondan sonra her hafta dedi 38 39 şeklinde bir sorun görmemiş ise doktorun öyle demiş olabilir canım. Bugün gittim her şey yolundaymış mesela işe devam ediyorum 37 ye kadar çalışabilir miyim dedim çalış dedi mesela erken doğum riski görmüyorum sende dedi risk olan genelde 30 dan sonra belli ediyor zaten dedi
Beni buz yada kovaya su koyuyorum soğuk su o rahatlatıyorNe iyi gelir ki acaba zonklamasına güya son haftalarda bol bol yuruyus egzersiz yapacaktm şimdi kordon meselesi çıktı artık korkuyorum hareket etmeye yatıp Dinlencm bol bol artık.
Kaşar peynir ve muuuuzNeler yiyorsun bakalım
Benim kızım Alya duruKızlar merhaba 34. Haftaya gireceğim kızım olucak ama isim konusu hala kafamı çok karıştırıyor eşim duru istedi bende arya dedim arya duru diye düşündük ama arya pek içime sinmiyor gibi defne daha güzel gibi geliyor ama kafam öyle karıştı ki bana fikir verebilir misiniz lütfen birilerinin fikrine çok ihtiyacım var
hersey kısıtlıydi yaKaşar peynir ve muuuuzasla yiyemediğim 2 şeydi 7. haftadan bu yana bayram etti midem şunlarla bile gerçekten. Hastanede meyve veriyorlar şeftali ve armut yine seviniyorum. Normalde yiyemiyordum çıkıyor şekerim ama burda çaktırmadan yedim çıksa da en azından insülin kararı verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?