Çok enteresan yaYatirmiyorlar kuzum ya devlette yatiş sebebi olarak görmüyorlar kordon dolanmasını çok saçma ama cok ihmalkârlar..
Fazla çok alma küçük çocuk her ay büyüdüğü içinKızlar selamsayılar ve bedenler konusunda kıyafet meselesinde emin olamıyorum.
Mesela kaç takım hastane cıkısı aldınız?
0-3 aylık neyden kaç tane aldınız?
3-6 ay neyden kaç tane?
Az mı aldım emin olamıyorum
Evet bende her dönemde ara ara oldu. Rahim büyümesi ile alakalı galiba. Tabii çok artarsa yine de bir doktora danışabilirsin ama az miktarda regl ağrısına benzeyen ağrı normal diye biliyorum.Kızlar çok hafiften regl sancısı gibi bir sancım var belimin uyluk sokumun orada normaldirdiye düşünüyorum ama yaşayan varmı son zamanlarda ?
Ben baya alışveriş videosu izledim, yeni doğum yapan tanıdıklara falan sordum herkes az al dedi. 1 tane 10lu hastane çıkışı aldım doğum sonrası giydirsinler diye. Bir tane daha yenidoğan takım aldım. 1 tane 3-6 ay aldım çok büyük doğarsa diye. Geriye kalanlar çın hepsi 0-3 AyKızlar selamsayılar ve bedenler konusunda kıyafet meselesinde emin olamıyorum.
Mesela kaç takım hastane cıkısı aldınız?
0-3 aylık neyden kaç tane aldınız?
3-6 ay neyden kaç tane?
Az mı aldım emin olamıyorum
Manuel sipariş verdm. Yani devamlı sağa sola sallnması bana sağlklı gelmedi açıkcası. Ben istedğm zaman sallarm hafif hafif alışmasn çok sallanmayaBen elektrikli almıştım ama sonrasında her yerde manuelin gelişimi için daha iyi olduğunu okudum açıkçası
Bence yeterli İlk üç ay zaten bebek sürekli kundaklanıyorEvet bende her dönemde ara ara oldu. Rahim büyümesi ile alakalı galiba. Tabii çok artarsa yine de bir doktora danışabilirsin ama az miktarda regl ağrısına benzeyen ağrı normal diye biliyorum.
Ben baya alışveriş videosu izledim, yeni doğum yapan tanıdıklara falan sordum herkes az al dedi. 1 tane 10lu hastane çıkışı aldım doğum sonrası giydirsinler diye. Bir tane daha yenidoğan takım aldım. 1 tane 3-6 ay aldım çok büyük doğarsa diye. Geriye kalanlar çın hepsi 0-3 Ayherhalde 7 takım/tulum kadar vardır onlar da.
Valla ben de katılıyorum ya risk almaya değmez.Esmoss60 4 tur ve 2 hafta çok fazla. Çok riskli bu. Sen 20 li haftalarda değilsin ki neden riske atıyorlar. Şuan alsalar kuveze bile girse az zaman sonra çıkar. En azından senin karnında riskli durumda kuvez onun için güvenli olacak. Şuan doğsa hayatı tehlikesi olmayacak ki. Topları büyük oynuyorsunuz kordon dolanması çok riskli bebek bogulabilir kordona düğüm atılıp bebek oksijensiz kalabilir beslenemeyebilir. Anı kalp durması olabilir. Diyelim bunlar olmadı diyelim sen böyle hareket hissetmeyince gittiğinde kalbi yavaş atıyor diye acil sezeryana alinabilirsin ve bu bebeğe sağlık açısından risk olabilir. Hem sen şuan her saat her gun yüreğin ağzında geziyorsun stresle eee hani stres anneye zararlıydi Dr larin bunları düşünmesi lazım. Allah korusun bir şey olursa en büyük suçlusu Dr larin ihmalkarligi yüzünden olacak. Bence kendi Dr na hemen alalim de
Bi de kendini sallayabildiği için bacak kasları falan da gelişiyormuş öyle. İyi yapmışsın bence :)Manuel sipariş verdm. Yani devamlı sağa sola sallnması bana sağlklı gelmedi açıkcası. Ben istedğm zaman sallarm hafif hafif alışmasn çok sallanmaya
Ben yaşıyorum canım, günde 2-3 kez oluyor ama çok sürmüyorKızlar çok hafiften regl sancısı gibi bir sancım var belimin uyluk sokumun orada normaldirdiye düşünüyorum ama yaşayan varmı son zamanlarda ?
Evet uzanınca geri geçti.. bu sıra çokta aşşa tarafa doğru baskı hissediyorum ya sanki vajina kemiklerim ağrıyor artıkBen yaşıyorum canım, günde 2-3 kez oluyor ama çok sürmüyor
Canım sen özelde kontrol olduğunda alalım demediler mi hiç??Bir haftadır gitmediğin hastane kalmadı hem devlet hem özelede gittim hiç biri yatış vermedi
Vajina kemiklerimde ağrı yok da belimden karnıma hafif yayılan bir ağrı oluyor ama çok sürmeden geçiyorEvet uzanınca geri geçti.. bu sıra çokta aşşa tarafa doğru baskı hissediyorum ya sanki vajina kemiklerim ağrıyor artık
AynısıEvet uzanınca geri geçti.. bu sıra çokta aşşa tarafa doğru baskı hissediyorum ya sanki vajina kemiklerim ağrıyor artık
Evettt evet tamda öyle..AynısıAyakları aşağıdayken yaşadığım o dayanılmaz ağrıları birkaç gündür yeniden yaşıyorum bu sefer de başı baskı yaptığı ve çatı kemiklerimiz genişlediği için herhalde
Amiiiin inşallahHayırlısı ile bir doğursaydık iyice zor olmaya başladı ya
Canım sonraki mesajlarını okuyamadım ama umarım konuşmuşsundur ve bir aksiyon almışlardır, durumundan dolayı hastane seçeneğinin az olması kötü olmuş gerçekten ama inş bir hale yola koyarlarİşte canım en kral hastane de bulsam doğum yapmam çok riskli ben sadece 3 basamaklı hastanede doğum yapabilirim nörolojik problemlerimden ötürü o da sadece ya burası ya da tıp fakültesi olabilir. Tıpta da hiç tanıdığım yok ne doktor ne hemşire ne ebe. En azından burda tüp bebek doktorundan tutta perinatoloji ebeler vs herkes tanıdık. Ama doğru diyorsun resmen açım ve bebeğim beslenemiyor. İnşallah hafta içi çözüme ulaştırcaz eşimle. Geldi akşam yanımda şu an da ama doktor yok asistan hep o yüzeen pazartesi sabahı bekliyoruz 1 gün daha idare edicem.
Esmacım lütfen bir kerelik Betül Büyükkaya Alptekin’e gider misin madem İstanbul’dasın. Mükemmel bir doktor, ben muayene ücreti fazla olduğu için istemeyerek bıraktım ama 2. nasip olursa ve durumum olursa Betül Hoca’dan başka kimseye gitmem. Seninki gibi bir durumum olsaydı parayı gözden çıkarıp kesinlikle ilk iş ona giderdim. Bir görün bütün tecrübelerini hastanede söylediklerini anlat uzun uzun muayene etsin seni içini rahatlatsın. Kontrol süresi 10 gün, 10 gün içinde bi daha bir git. Çok tecrübeli bir kadın pişman olmazsın inşBen İstanbulda yaşıyorm burdaki hastaneler çok ilgisz Gerçekten
Hahshsh 37’ye 2 hafta kalmış olduğunu düşündükçe deliriyorum ben deEvettt evet tamda öyle..
Artık bende diyorum başıyla iyice kanala yaklaşıyor galiba ondan .. ahhah şakasına eşime 1 haftaya doğururm heralde diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?