Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    203
Doğru diyorsun normalde de kendini topluyor bı yere sıkıp bugün biraz fazla yaptı ama onun dışında bir ağrım sizim olmadi normalim sadece bi kac saniye topluyor sıkıp kendini sonra hareketlerinj hissediyorum
Bence çok tatlı oluyor toplanınca boyu posu belli oluyor ben çok seviyorum toplanmasını. Sağa yatınca sola sola yatınca sağa toplanıyor böyle karnım yamuk yumuk oluyor aşk yaşıyorum onunla sende öyle yap bence bu günler tekrar gelmeyecek. Ah birde böbreğimi rahat bıraksa ha bire tekmeliyor tadını çıkar

Bende bı kaç bkez gittim bu yüzden normal diyor ama bugün sık yaptı sanki biraz aklım takıldı gene
Kız doğum pozisyonu alıyor artık normal toto yukarı baş aşağı duracak dönüyor ondan oluyor. Daha aşağı baskı yapacak o yürümek zorlaşacak. çok tatlı anlar bunlar

Yaaa ne güzel dedin

Kızlar isim konusunu naptnz erkek de çok zor ya ben hala karar vermeedm. Kerem - miran- çınar - atlas - aras. Seçenekler arasında

Kızlar isim konusunu naptnz erkek de çok zor ya ben hala karar vermeedm. Kerem - miran- çınar - atlas - aras. Seçenekler arasında
Bende Emir ve Çınar arasında kaldım ama en son Emire karar verdik Çınar ismi de çok güzel çınarı seçebilirsiniz

Kerem çok güzell eşim beğenmiyor ben bayılıyorum İlk ismi Yusuf olacak ben Yusuf Kerem istedim olmadı Yusuf Kağan dedim olmadı Yusuf Ege diyorum olmadı tutturmuş Yusuf Tuğra diye Ben de Tuğra istemiyorum nolcak bilmiyorum isimli hiçbir şey yaptıramadım doğuma kaldı 20 küsür gün

Kızlar benim topuklarım çok kötü yarık yarık sizlerin nasıl ne durumda ? Şuan berbaat
Ya çok fena benim de. Dökülüyor bir de sinir oluyorum medikal pedikür yaptırdım iyice kazındı ama 10 günü geçmedi aynı oldu. Normalde benim sert ama hiç bu kadar olmamıştı nasır gibi. Gebelikten sonra geçecek diye umuyorum inşallah

Bu Kerem’i erkekler niye sevmiyor ben de bayılırım o isme Tuğra’nın hiçbir anlamı yok ki padişah imzası demek???

Bu Kerem’i erkekler niye sevmiyor ben de bayılırım o isme Tuğra’nın hiçbir anlamı yok ki padişah imzası demek???
Ben Ata koycam Allahım nasip ederse

Valla ben pes ettim artık eşim beğenmiyor deli ediyor beni en son kardeşimle netten 300 isim saydık yok dedi sonra Oğuzhan dedi bir arar çınar diyorduk vaz geçmişti yine döndük çınar ismine kesin diyor bakalım gerçi her hafta bir bir isim için kesin diyor ama bilmiyorum

Bizimde öyleydi Barlas dedik epey sonra Tunahan dedik şimdi Ata olacak inşallah

Biz bu eşlerle ne yapacaz Benimkide her hafta bir isime tamam kesin bu son kararım diyor sonra başka bir isimle geliyor delirecem

Var şişem ama yanımda olsa da içesim gelmiyor biraz zorluyum kendimi

Selam kıslar, doğum yapan annelerin bir an önce bebeklerine kavuşmalarını diliyorum öncelikle..
Bir sorum var hamileyken saçınızı boyattınız mı? Daha önce doktoruma sormuştum organik boyayla boyaybilirsin demişti ama bir türlü içime sinipde boyayamadım ama arada geliyorlar bir hışım gidip boya alasım geliyor sonra dur diyorum napıyosun bu kadar sabrettin, iki arada bir derede napsam bilemedim, sizin fikirlerinizi alayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…