Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    203
Kızlar geceleri sizin de elleriniz (büyük ihtimalle ödemden dolayı) alerji olmuş gibi acıyor mu? Böyle acı acı kaşınıyor akan suya tutunca rahatlıyorum veya buz tutuyorum ellerimde. Sanki ısırgan otuna dokunmuş gibi hissettiriyor bayağı rahatsız edici bir his. Başka yaşayan var mı

Oh yarasın şifa olsun ikinize de İyi ki o yara için gitmişsin ya insüline başlanması da, gözetim altında olman da ne kadar iyi oldu
Yaaaaa çok teşekkür ederim canımmm Kesinlikle öyle gitmeseydim insülin başlamayacaklardı bebeğim ve benim için hayırlısı oldu belki de

Geçmiş olsun bende hiç olmadı neden olurki gebelikten mi kaynaklanıyormus acaba

Biz bu eşlerle ne yapacaz Benimkide her hafta bir isime tamam kesin bu son kararım diyor sonra başka bir isimle geliyor delirecem
Valla ben en son dedim ki bak artık hediyeliklerini çikolatasını falan yaptırıcam söyle şu çocuğun ismini. Öyle sıkıştırınca karar verdi hemen ertesi günü künyesi hediyelikleri kapı süsü her şeyini hallettim
Zorlayarak arttırmaya çalışıyorum valla
Önce öğünlerin yanında içmeye alıştır kendi çay meyve suyu vs yerine su iç. Ve soğuk suyun tadı inanılmaz güzel ben dolaptakiyle dışardakini karıştırıp içiyorum hep bu sıcaklarda çok iyi oluyor. Ilık su iştah kapatıyor o yüzden boğazını ağrıtmayacak şekilde serin içersen lezzetli geliyo insana. Yanında şişe dolaştırmaktan ziyade sürekli dolaptan alıp serin serin iç bence
Ben boyatmadım ama normalde de boyatan biri değilim diye, yoksa organik boyayla diplerine değmeyecek şekilde boyatırdım

Kızlar isim konusunu naptnz erkek de çok zor ya ben hala karar vermeedm. Kerem - miran- çınar - atlas - aras. Seçenekler arasında
Miran ile miraç arasında gittik geldik Miran çok kaba geldi kulağımıza miraç seçtik

Ben saçımı boyatmıyorum ama brezilya fönü yaptırıyordum hamile kalınca doğal olarak yaptıramadım, kimyasal etkiler belki diye. Doğuma doğru ekim başı gibi brezilya fönü yaptırmaya niyetleniyordum kuaförüm yapmayalım doğumu yap öyle gel diyince vazgeçtim. Bence doğuma az kaldı sen de bekle gerçekten şurda bir şey kalmadı.

gebelik boyunca lazere gittim, kirpik ve tırnak yaptırdım ama saça cesaret edemedim

Valla hep haklı çıkıyo bu insanlar ya, bunlar daha iyi günlerin sen bi de doğur hamileliği çok aricaksın diyenler haklı değildir inşallah

Zaten sıcak asla içemiyorum soğuk yine içiliyor

Valla hep haklı çıkıyo bu insanlar ya, bunlar daha iyi günlerin sen bi de doğur hamileliği çok aricaksın diyenler haklı değildir inşallah
Ay yok ben bu sözleri tamamen kötü niyetli buluyorum ya. Hiç bakma canım onlara herşey daha da güzel olacak Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…