Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Ay yok ben bu sözleri tamamen kötü niyetli buluyorum ya. Hiç bakma canım onlara herşey daha da güzel olacak Allah’ın izniyle
Evet ben de hiç hoşlanmıyorum, doğruluk payı olsun olmasın karşındaki kişinin hiç bir işine yaramayan tamamen moral bozucu konuşmalar.Geçen gün annemle konuşuyorduk, kızım dedi doğumdan sonra o kadar rahatlicaksın hem tekrar kendi bedenine kavuşmuş olucaksın, yanında her şeyden çok sevdiğin bebeğin olacak o kadar güzel zamanlar bekliyor ki seni dedi. O zaman dedim işte böyle şeyler duymak istiyor insan.
İnşallah canım, inşallah dediğin gibi olsun hem bugünümüze şükredelim, hem de hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız daha güzel günlerimiz olsun

Amiin canım benim inşallah

En son artık doğumhanede bebeğin adını sorduklarında bir isim söyleyecem o olacak diyorum benimkine ben Çınar dedik en son bakalım

Boya değil de Hint kinasini sormuştum doktora,o onermemisti.,bende boyamadim .
Sağ ol canımmmm

canımm çok teşekkür ederim
Yarasın yediklerin oğluna cnm ,o da bayram yapiyordur içerde
Bacım ekstra bir uzvumuz çıksa o da gebelikten
Aynen ya Benim göğsünün altındaki kaburgalarım boyut değiştirdi ,etimle iciceb geçmişte olabilir
Ay yok ben bu sözleri tamamen kötü niyetli buluyorum ya. Hiç bakma canım onlara herşey daha da güzel olacak Allah’ın izniyle
Aslında dogru bir söz ama ben bunu karşındakine demem.
Tabiki de biraz zorlandigimiz zamanlar olacak ama kolay mı Allah'ın izniyle dunyaya bir evlat getirmek onu yetiştirmek .

İsim konusunda en zorlanan benimdir heralde.Oglumun doğunca bile ismi yoktu,birkaç gün sonra koydukŞimdi kızda da baya düşündüm ,esimide kırmamak adına onunla ortak bir isim koydum.O Fatıma ismini çok beğeniyor bende Ravza veya Erva olsun dedim.Cok konulan,herkeste olan isimleri sevmiyorum çünkü.Buyuk olasılık Fatıma Erva kızımızın adı Daha da bana diyor erva Kuran'da geciyormu diyeSenin istediğini koydum dedim artık bu olsun ismi

Ekstra uzuv değil belki ama boynumdan sarkan et benim de sağolsun hamilelikle birlikte güzelliğime güzellik katan 736326 tane şeyden biri oldu
Hahshssh bende de var onlardan. Aylardır bi tane vardı bu hafta 2 tane daha çıktı. Sarkacak kadar büyük değiller top gibi benimkiler ama neden yani NEDENNN
Ayy ben de hazırladım kızımın hediyeliklerini ve çikolatalarını Cici cici duruyorlar kenarda. Çok güzeldi ablamla hazırladık

İsim konusunda tabi herkes aynı ismide koyabilir ama ne bilim fark ettim bi kaç kişi rahatsız olmuşuz aynı isim mevzusundan bence burda birimiz taktıysa diğeri başka taksın sonuçta dışarıda aynı isimliler olacak şahsen ben iki isme karar vermiştim burda takan olmuştu onun hevesi belki kırılır diye takmamıştım başka isim bulmuştum tabi herkesin kendi düşüncesi. Kızım Alya Duru oğlum Atlas Ege

İsim konusunda mı rahatsız olan olmuş anlamadım

Eşim başta kerem kerem die sewiodu bebeği sonra yok soğudm güzel değil dioyusuf ege kulağa güzel gelio güzel tuğra ben sevmiyorm

Çunar ı ben çok sewiyorm ama çok mu kullanıldı bilemedm karar vermek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…