Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Koydugumuz isimleri başkası koyunca rahatsızlıktan bahsediyorum bilerek koymayan ayrı ama bilerek birimizin koydugu ismi kendi bebeğine koyana şaşırdım
Bilerek var mı kaçırdım sanırım olayı

Elller genelde ödem olunca kaşınır canım normalde de öyledir benim de arada ödem oluyordu kaşınıyordu gidip bi kere suya tutuyordum geçiyordu bi sonraki güne ama seninki gibi uzun sürmüyordu bence kötü bişey yok ben hamileliğin sonuna gelmediğim için belki benim de artardı

Ayyyy niye rahatsız oluyorlar ki ben aksine duyunca daha çok seviniyorum. Şansıma aynı odada yattığım kızın oğlunun adı da Barlas olacakmış. Yatıyoruz kalkıyoruz Barlasta Barlas hajsjs

Bilerek var mı kaçırdım sanırım olayı
Ahahaha yani bence var tam emin olamadığım için emin değilim günah almak istemem ama mesela ben burda kaç kere bebeklerimin isimlerini söyledim mesela birinden duydum burda vazgeçti ondan ben koydum

Ayyyy niye rahatsız oluyorlar ki ben aksine duyunca daha çok seviniyorum. Şansıma aynı odada yattığım kızın oğlunun adı da Barlas olacakmış. Yatıyoruz kalkıyoruz Barlasta Barlas hajsjs
Ahahaha başkasından duysam sevinirim de burdan birinden duysam sevinmiyorum pek sanki hepimiz akrabayız aynı yerde olacakmışız gibi geliyor

Ben de rahatsız olmam hiç Asya olacak
Ahahaha yani bence var tam emin olamadığım için emin değilim günah almak istemem ama mesela ben burda kaç kere bebeklerimin isimlerini söyledim mesela birinden duydum burda vazgeçti ondan ben koydum
Aaa ben kaçırdım orayı demek ben hiç rahatsız olmam isim konusunda sağlıkla büyüsün bebişlerin inşallah

Ahahaha başkasından duysam sevinirim de burdan birinden duysam sevinmiyorum pek sanki hepimiz akrabayız aynı yerde olacakmışız gibi geliyor
Yok yok kuşummmm herkes allah bilir nerelerde yaşayacak, olacak. Haaaaa ama isimleri boklayıp sonra koyan olursa o tehlikeli işte

Aman boşversinler cnm sanki yanyanayiz.

Dayımın kızıyla aynı ismi koyacağız düşün
Gerçi ben çok önceleri demiştim ona o da bu isimde olanlar çok güzel oluyolar falan demişti.Sonra geçen konusuyoduk laf arasında ,a sen erva mi koyacaksın dediEvet dedim.O Sümeyye Nisa dusunuyodu.Fesatlık yok onda ama unutmuştur eminim.Yapacak bişey yok ben dert etmem zor buldum değiştirmem de

Ya Asya dizi de güçlü kadındi kız benim aklıma hiç gelmedi ya annesinin adı Nesrin
Eveeeeet Cansu Dere kadın gibi kadınnn çok beğenirim dizide de gerçekten güçlü karakterdi. Arkadaşımın kızı da öyle güçlüdür efsane kendine has karakteri var oy teyzesinin yavrusu. Nesrin de güzelmiş bu arada kötü değilmiş ismi

Aynen bende severim Cansu Dereyi. Ay benim kızım da öyle olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…