Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Ben yeni başladım ay geçmi kaldımki ya lasinoh aldım birde başka bir marka aldım o daha uygundu uygun olanı doğuma kadar sürerim diğerinide doğumdan sonra başlarım dedim
Ben lansinohu şimdi kullanıyorum doğumdan sonrası için farklı kullancagim şuan için iyi ama sonraki süreçte bana fayda etmiyor

Tahin yağı çok iyi diyorlar duydunuz mu acaba bende denemek istiyorum henüz baslamadim
Evet onu deneyecegim bende susam yağı diye duydum yani tahinin üstündeki yağmis oda aklımda fakat ben garmastan diye pomad var onu alcam direk kurtarıcım olmuştu... Bal mumuda iyi geliyor gümüş kapak kapatır gibi kapatılıyor oda aklınızda bulunsun

Ben lansinohu şimdi kullanıyorum doğumdan sonrası için farklı kullancagim şuan için iyi ama sonraki süreçte bana fayda etmiyor
Doğumdan sonra ne kullanıyorsun ? İki aldığım kremde askımda emzirme yapmadan silmek gereksinimi olmayan kremler bakalım belki Buda çok iyidir .

Bugün ayak bileklerim çok ağrıyor ya iş falanda yapmadım öyle ayakta da kalmadım

Doğumdan sonra ne kullanıyorsun ? İki aldığım kremde askımda emzirme yapmadan silmek gereksinimi olmayan kremler bakalım belki Buda çok iyidir .
Doğumdan sonra garmastan kullancam doktorum onu önermişti eczacı silmeye gerek yok demişti ama doktorum gene de silmemi önerdi trendyol'da falan var ama orijinalligi tartışılır eczaneden alacağım direk ama trendyol'dan da yorumlarına bakabilirsin bir gecede bile fayda eden krem diyebilirim

Maalesef canım almanyadayım Trendyol va değilde bir arattırayım Google üzeri bakalım varmı buradada

Maalesef canım almanyadayım Trendyol va değilde bir arattırayım Google üzeri bakalım varmı buradada
İnşallah vardır yollarimda hiç sıkıntı değil ilaç statüsünde olduğu için eczanelerde bulunuyor ama Almanya'yı bilmiyorum tabi herkese tek tavsiye ettiğim kremdir kendisi yani kullanipta memnun kalmayan kişi çok azdır

Son düzenleme:
İnşallah vardır yollarimda, ilaç statüsünde olduğu için eczanelerde bulunuyor ama Almanya'yı bilmiyorum tabi herkese tek tavsiye ettiğim kremdir kendisi yani kullanipta memnun kalmayan kişi çok azdır
Ya varmış evet eczanede satılıyor yazıyorum bunu hemen not ediyorum .. teşekkür ederim umarım yarasız beresiz emzirmelerimiz olur

Ya varmış evet eczanede satılıyor yazıyorum bunu hemen not ediyorum .. teşekkür ederim umarım yarasız beresiz emzirmelerimiz olur
Keske hiç kullanmak zorunda kalmasak ama kaliyoruz maalesef aklının bı köşesinde hep bulunsun ben hala doktoruma dua ediyorum sırf bu kremle tanistirdi diye

Göbüşleriniz çatladımı kızlar bide kilo alımlarınız ne alemde
Bence böyle şeyler çok konuşulmamalı çünkü tetikleyici konular. Biri kilo vermiş olup bundan mutsuzdur diğeri tam tersi ve kendini bir başkasıyla kıyaslayıp mutsuz olabilir. Aynı şekilde bebeklerin gelişimi de kıyas yapılmaması adına konuşulmamalı bence,bu benim fikrim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…