Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Bende öyle düşündüm diplere değdirmem diye ama bakalım dayanabildiğim kadar dayancam galiba
Eskiden bende brezilya fönü yaptırıyordum büyük rahatlık ama kokusu baya var onun gerçekten, lazerimi dondurdum bende ama emzirirken yapılıyor mu acaba, kaç tıl beklerlerki sonuçta bu arada evet Barlası konuşmuştuk, benim bir öğrencim vardı Barlas çok efendi düzgün bir çocuktu ismi de bir hoş gelmişti, eşimin adı da Bahadır hem anlamları hem söylenişleri benzer diye seçtim.
Ahahaha yani bence var tam emin olamadığım için emin değilim günah almak istemem ama mesela ben burda kaç kere bebeklerimin isimlerini söyledim mesela birinden duydum burda vazgeçti ondan ben koydum
Kim bilir aramızda kaç km var burdan biri koysa rahatsızlık duymam ben ancak çok yakınım koyarsa garipserim

Ahahah benim de hep hayalim İsra koymaktı kızıma çocukluğumdan beri sonra Eltim hamile kaldı dedi ki biz İsra koyacazz beğendim haberin olsun dedi bende umursamamış gibi yaptım tamam dedim ama baya üzüldüm keşke söylemeseydim dedim bide bizim o ara tüp bebek meselasi vardı. Neyse sonra öğrendilerki erkek oluyor ama artık ben koymak istemedim hevesim kaçtı

Ayyy olmaz mııı benim astımım var bir de zor dayanıyorum Kapıda yapıyoruz fönü, maske takıyorum 2 tane, gözlük, ağzımı da havluyla kapatıyorum bana mısın demiyor rezalet kötü kokuyor ama güzel Eveeet evet ben de hatırladım sonradan. Oğluşlarımız sağlıkla gelsinler Eveeet benzer güzel olmuş eşinin adıyla da

İnşallah canım teşekkür ederim söylenişi tınısı çok güzel bir isim gerçekten. Bu arada Çınar da çok güzel düşünenler için..

Kızlar beni de ekleyin gebelik şekeri çıktığından bu yana topuklarım leş gibi neler aldık kullandım geçmedi saldım ben de artık
Yaş maya ile ılık su ayaklarınızı koymayı deneyebilirsiniz. Eşimle özellikle tırnak batması için ayak bakımına gidiyorduk orada bunu önerdiler. Hem de rahatlatıyor. Sudan çıkarınca hafif törpü yapabilir nemlendirebilirsiniz (zeytin yağı olabilir)

İsim konusunda ben aşırı rahatım ya ne olacak sanki ilk kez biz icat etmiyoruz ya koyan koysun
Bizim de belli oldu çok şükür Parla olacak inşallah, çocuk doğacak oldu biz korkudan koyamamıştık çok da uzun sürmedi eşim iki isim söyledi, sonra parla olsun mu dendi hiiç uzatmadım tamam dedim

Ben bayağı serinletici jel, merhem falan sürüyorum o biraz rahatlatıyor ama en iyi gelen akan suya tutmak gerçekten. Yoktur inşallah, hiçbir semptoma şaşırmıyorum artık zaten

İsim konusunda ben aşırı rahatım ya ne olacak sanki ilk kez biz icat etmiyoruz ya koyan koysun
Ay aynen öyle ya tapulu malımız mı isimler? Biz mi uydurduk sıfırdan mı bulduk Beğenen koysun işte

Kızlar dişlerimi fırçalarken farkettim dilim beyaz çizgilerle dolu harita gibi yapay zeka gebelikte olabilir diyor ilk defa böyle bişey başıma geliyor

Bizim de belli oldu çok şükür Parla olacak inşallah, çocuk doğacak oldu biz korkudan koyamamıştık çok da uzun sürmedi eşim iki isim söyledi, sonra parla olsun mu dendi hiiç uzatmadım tamam dedim
Çok güzel bir isim adıyla yaşasın benimde gözüme çarpan isimler arasındaydı

Aynı kafadayım balım hatta defalarca kızımın adını yazdım burada ben mutlu olurum başkasıda beğenir koyarsa.. sanki aynı mahallede aynı semtte veya şehirdemiyiz amann yada akraba ? O yüzden hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…