Valla ben en son dedim ki bak artık hediyeliklerini çikolatasını falan yaptırıcam söyle şu çocuğun ismini. Öyle sıkıştırınca karar verdi hemen ertesi günü künyesi hediyelikleri kapı süsü her şeyini hallettim
Önce öğünlerin yanında içmeye alıştır kendi çay meyve suyu vs yerine su iç. Ve soğuk suyun tadı inanılmaz güzel ben dolaptakiyle dışardakini karıştırıp içiyorum hep bu sıcaklarda çok iyi oluyor. Ilık su iştah kapatıyor o yüzden boğazını ağrıtmayacak şekilde serin içersen lezzetli geliyo insana. Yanında şişe dolaştırmaktan ziyade sürekli dolaptan alıp serin serin iç bence
Ben boyatmadım ama normalde de boyatan biri değilim diye, yoksa organik boyayla diplerine değmeyecek şekilde boyatırdım
Ben saçımı boyatmıyorum ama brezilya fönü yaptırıyordum hamile kalınca doğal olarak yaptıramadım, kimyasal etkiler belki diye. Doğuma doğru ekim başı gibi brezilya fönü yaptırmaya niyetleniyordum kuaförüm yapmayalım doğumu yap öyle gel diyince vazgeçtim. Bence doğuma az kaldı sen de bekle gerçekten şurda bir şey kalmadı.
gebelik boyunca lazere gittim, kirpik ve tırnak yaptırdım ama saça cesaret edemedim
Eskiden bende brezilya fönü yaptırıyordum büyük rahatlık ama kokusu baya var onun gerçekten, lazerimi dondurdum bende ama emzirirken yapılıyor mu acaba, kaç tıl beklerlerki sonuçta bu arada evet Barlası konuşmuştuk, benim bir öğrencim vardı Barlas çok efendi düzgün bir çocuktu ismi de bir hoş gelmişti, eşimin adı da Bahadır hem anlamları hem söylenişleri benzer diye seçtim.
Ahahaha yani bence var tam emin olamadığım için emin değilim günah almak istemem ama mesela ben burda kaç kere bebeklerimin isimlerini söyledim mesela birinden duydum burda vazgeçti ondan ben koydum
Dayımın kızıyla aynı ismi koyacağız düşün
Gerçi ben çok önceleri demiştim ona o da bu isimde olanlar çok güzel oluyolar falan demişti.Sonra geçen konusuyoduk laf arasında ,a sen erva mi koyacaksın dediEvet dedim.O Sümeyye Nisa dusunuyodu.Fesatlık yok onda ama unutmuştur eminim.Yapacak bişey yok ben dert etmem zor buldum değiştirmem de
Ahahah benim de hep hayalim İsra koymaktı kızıma çocukluğumdan beri sonra Eltim hamile kaldı dedi ki biz İsra koyacazz beğendim haberin olsun dedi bende umursamamış gibi yaptım tamam dedim ama baya üzüldüm keşke söylemeseydim dedim bide bizim o ara tüp bebek meselasi vardı. Neyse sonra öğrendilerki erkek oluyor ama artık ben koymak istemedim hevesim kaçtı
Eskiden bende brezilya fönü yaptırıyordum büyük rahatlık ama kokusu baya var onun gerçekten, lazerimi dondurdum bende ama emzirirken yapılıyor mu acaba, kaç tıl beklerlerki sonuçta bu arada evet Barlası konuşmuştuk, benim bir öğrencim vardı Barlas çok efendi düzgün bir çocuktu ismi de bir hoş gelmişti, eşimin adı da Bahadır hem anlamları hem söylenişleri benzer diye seçtim.
Ayyy olmaz mııı benim astımım var bir de zor dayanıyorum Kapıda yapıyoruz fönü, maske takıyorum 2 tane, gözlük, ağzımı da havluyla kapatıyorum bana mısın demiyor rezalet kötü kokuyor ama güzel Eveeet evet ben de hatırladım sonradan. Oğluşlarımız sağlıkla gelsinler Eveeet benzer güzel olmuş eşinin adıyla da
Ayyy olmaz mııı benim astımım var bir de zor dayanıyorum Kapıda yapıyoruz fönü, maske takıyorum 2 tane, gözlük, ağzımı da havluyla kapatıyorum bana mısın demiyor rezalet kötü kokuyor ama güzel Eveeet evet ben de hatırladım sonradan. Oğluşlarımız sağlıkla gelsinler Eveeet benzer güzel olmuş eşinin adıyla da
Yaş maya ile ılık su ayaklarınızı koymayı deneyebilirsiniz. Eşimle özellikle tırnak batması için ayak bakımına gidiyorduk orada bunu önerdiler. Hem de rahatlatıyor. Sudan çıkarınca hafif törpü yapabilir nemlendirebilirsiniz (zeytin yağı olabilir)
Bizim de belli oldu çok şükür Parla olacak inşallah, çocuk doğacak oldu biz korkudan koyamamıştık çok da uzun sürmedi eşim iki isim söyledi, sonra parla olsun mu dendi hiiç uzatmadım tamam dedim
Bizde ilk öğrendiğimiz günden berri Alya ismini düşünüyoruz .Sanki başka isim koyarsak ihanet edecekmiş gibi hissediyoruz.Ama tabi son güne kadar belli olmaz
Elller genelde ödem olunca kaşınır canım normalde de öyledir benim de arada ödem oluyordu kaşınıyordu gidip bi kere suya tutuyordum geçiyordu bi sonraki güne ama seninki gibi uzun sürmüyordu bence kötü bişey yok ben hamileliğin sonuna gelmediğim için belki benim de artardı
Ben bayağı serinletici jel, merhem falan sürüyorum o biraz rahatlatıyor ama en iyi gelen akan suya tutmak gerçekten. Yoktur inşallah, hiçbir semptoma şaşırmıyorum artık zaten
Bizim de belli oldu çok şükür Parla olacak inşallah, çocuk doğacak oldu biz korkudan koyamamıştık çok da uzun sürmedi eşim iki isim söyledi, sonra parla olsun mu dendi hiiç uzatmadım tamam dedim
Ben bayağı serinletici jel, merhem falan sürüyorum o biraz rahatlatıyor ama en iyi gelen akan suya tutmak gerçekten. Yoktur inşallah, hiçbir semptoma şaşırmıyorum artık zaten
Ay aynen öyle ya tapulu malımız mı isimler? Biz mi uydurduk sıfırdan mı bulduk Beğenen koysun işte
Aynı kafadayım balım hatta defalarca kızımın adını yazdım burada ben mutlu olurum başkasıda beğenir koyarsa.. sanki aynı mahallede aynı semtte veya şehirdemiyiz amann yada akraba ? O yüzden hiç önemli değil