Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Yaa gideyim bari canım önemli bir konu endişe ettim açıkçası. Acilden giriş yapsam olur mu acaba? Bu arada sen nasılsın iyisindir umarım

Yaa gideyim bari canım önemli bir konu endişe ettim açıkçası. Acilden giriş yapsam olur mu acaba? Bu arada sen nasılsın iyisindir umarım
Çok basit işlem 5 dakika sürüyor test sonucunu beklemesi. Spekulum takılıyor, çubukla sürüntü alıyor kite batırıp sonucu bekliyorsun negatif mi pozitif mi diye o yüzden git canım hiç tehlikeye atma İyiyimmmm insüline başladık gece ama yine de yüksek maalesef toparlayamıyor vücudum.

Günaydın güzel annişler
Günümüz güzel geçer inşallah.
Kuvez yolunu bekleyen annelerede bol sarılıyorum küçük savaşçınizdan güzel haberler gelir inşallah bu gün. Onlar çok güçlü az büyüyünce gelecekler kucağınıza

Bu gunler çok koşuşturmali geçiyor ki. Bir yandan hazırlıklar
Bir yandan temizlik vs derken. Buraya çok yazamıyorum. Pazartesi kontrolüm var gun verecek. Hemen bu gun alalım bile der Dr.ım geçen dogumda da aniden bu gun alalım dedi. O yuzden pazartesiye kadar herseyi hazirlamak istiyorum.

Ben yeni başladım ay geçmi kaldımki ya lasinoh aldım birde başka bir marka aldım o daha uygundu uygun olanı doğuma kadar sürerim diğerinide doğumdan sonra başlarım dedim
Ne varsa sürün kızlarr cok kötü oluyor dişlerimi sıkarak sağım yapıyorm ben coyu sütümü döküyorum kan oldugu için

Canım dikkatli yap artık iyice ağırlaştık bakalım doktorun ne der güzel haberlerle inşallah

Ne varsa sürün kızlarr cok kötü oluyor dişlerimi sıkarak sağım yapıyorm ben coyu sütümü döküyorum kan oldugu için
Ay çok geçmiş olsun canım krem sürüyor musun arkadaşın yazdığını da dene göğüs ucundan bende çok çekmiştim oglumda

Göbüşleriniz çatladımı kızlar bide kilo alımlarınız ne alemde
Ben hamileliğin başından beri nemlendiriyorum sürekli ama yapısal olduğunu söyleyenler de var. Pek çatlama olmadı çok şükür. Kilo alımı da 7 şu an için ama iştahım aşırı açıldı bu aralar hızlanacak gibi. Bir de inanılmaz şekerli şeyler istiyor canım

Bu ara benimde canım inanılmaz şekerli şeyler istiyor. Meyve ile idare etmeye çalışıyorum.

Allah bize sabır ve dayanma gücü versin.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yoluna girecek, hastane gözetiminde olduğun için için daha rahat olmalı. Allah yardımcın olsun bebişin anne karnında geçirmesi gereken süreyi tamamlasın İnşallah. Allah ona oldugu yeri esenlik içinde eylesin. Duamdasın...

Canım dediğim kreme bı şans ver benimde hastane tipi makine mahvetmisti.. kanamasi bı yana kopacak ucu sandım eczaneden alabilirsen çok iyi olur ben hiç surmemistim lanolinli bı krem değil o yüzden tedavi edici özelliği de var

Ne güzel yazmışsın canım. İyi ki bu grup var. İyi ki hepiniz ayrı ayrı varsınız. Ben de hep dua ediyorum dua yapan annelere ve yavrularımıza

İnsüline rağmen yinemi yüksek çıktı belki Du, enli kullanmaya başlayınca düzene girer doktorlar ne diyor

Canım benim ya içim gitti okurken. Lansinoh, tahin üstü yağı, sarı kantoron yağı için iyi dediler. Buradaki arkadaşların önerdiği bir pomat oldu ya hani , ismi garmastanmış. onu da denesen mi? İnşallah düzelir canım

Kızlar gebelik kolestazı olan arkadaşınızım ben. Bir kez teşhis konduğu için degerlerim düşse de doktorum en iyisi riske atmayalım dedi ve 37.haftayı geçirmeyelim dedi doğum için. Bir önceki gittiğimde gözetim altında bekleriz demişti ama riski göze almamqyq karar verdi en son.

Tarih verdi dün doğum için 24 eylül

Bir de ben de venöz yetersizlik varmış. Coraspin kullanıyordum uzun süredir. 34+1de bıraktırdı ve iğneye geçeceksin dedi. ENOX 4000 ANTI-XA IU/0,4 ML 10 KULL.HAZ. ENJ. (Gunde 1x1.0) böyle bir iğne. Hayatımda hiç kullanmadım. Bilgisi olan var mı arkadaşlar

Forumda da kullanan çok olmuş baktım da şimdi 2025 Haziran anneleri de fln hep doktor önermiş o acıyı çekme diye ısrarla söylüyorum hastanede de veriyorlar bebeğim yoğun bakımdayken hemşire emzirme isleminden sonra da vermişti

Enox 4000 kan sulandirici iğne doğumdan sonra kullanmıştım oksaparla aynı muadil ama kullanan arkadaslar var forumda enoxu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…