Sağlıkla gelsin canımKızlar gebelik kolestazı olan arkadaşınızım ben. Bir kez teşhis konduğu için degerlerim düşse de doktorum en iyisi riske atmayalım dedi ve 37.haftayı geçirmeyelim dedi doğum için. Bir önceki gittiğimde gözetim altında bekleriz demişti ama riski göze almamqyq karar verdi en son.
Tarih verdi dün doğum için 24 eylül
Bir de ben de venöz yetersizlik varmış. Coraspin kullanıyordum uzun süredir. 34+1de bıraktırdı ve iğneye geçeceksin dedi. ENOX 4000 ANTI-XA IU/0,4 ML 10 KULL.HAZ. ENJ. (Gunde 1x1.0) böyle bir iğne. Hayatımda hiç kullanmadım. Bilgisi olan var mı arkadaşlar
Canım ne zaman yapıyorsun, nereden vuruyorsun ve kendi kendine mi uyguluyorsun ?Sağlıkla gelsin canımben baştan beri kullanıyorum biraz yakma oluyor ama sorun yok alıştım artık
Kendin de yapabilirsin eşin de ben kendim de yapıyordum koldan ya da bacaktan.. bir 15-20 gün kadar kullandım ama sonraki süreçlerde eşim vuruyorduŞimdi başlayıp doğumdan sonra da 10 gün kullanmamı söyledi canım. Kendi kendimize mi yapıyoruz bu iğneleri
Eşim koluma yapıyor canım göbeğe de yapılır ama artık göbekler büyüdü gunde bir defa aynı saatte yapiliyor ilk kullanican için biraz zor gelebilir ama uygulaması kolayCanım ne zaman yapıyorsun, nereden vuruyorsun ve kendi kendine mi uyguluyorsun ?
Canım ben 1 senedir her gün kullanıyorum oksapar. Doğuma kadar ve doğumdan sonra da 10 hafta daha kullanacağım. Oksapar varsa oksapar yoksa enox muadili oluyor. Kendi kendine yapabilirsin iğneyi koluna veya bacağına. Biraz alışman için aile hekimliğine gidip rica edebilirsin öğrenmek içinŞimdi başlayıp doğumdan sonra da 10 gün kullanmamı söyledi canım. Kendi kendimize mi yapıyoruz bu iğneleri
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar gebelik kolestazı olan arkadaşınızım ben. Bir kez teşhis konduğu için degerlerim düşse de doktorum en iyisi riske atmayalım dedi ve 37.haftayı geçirmeyelim dedi doğum için. Bir önceki gittiğimde gözetim altında bekleriz demişti ama riski göze almamqyq karar verdi en son.
Tarih verdi dün doğum için 24 eylül
Bir de ben de venöz yetersizlik varmış. Coraspin kullanıyordum uzun süredir. 34+1de bıraktırdı ve iğneye geçeceksin dedi. ENOX 4000 ANTI-XA IU/0,4 ML 10 KULL.HAZ. ENJ. (Gunde 1x1.0) böyle bir iğne. Hayatımda hiç kullanmadım. Bilgisi olan var mı arkadaşlar
Yaaa allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yoluna girecek, hastane gözetiminde olduğun için için daha rahat olmalı. Allah yardımcın olsun bebişin anne karnında geçirmesi gereken süreyi tamamlasın İnşallah. Allah ona oldugu yeri esenlik içinde eylesin. Duamdasın...
İnsülin gece verilmişti akşam 10 da yapıldı sabah verdikleri kahvaltıyı yedim, gece de uyudum zaten su bile içmedim bir şey yemedim sabah verdikleri kahvaltıyı yedim. 200 e fırladı şekerim 1. saat 166 ya düştü. Neden böyle oluyor anlam veremiyorum bayağı bi fenalaştım ben sabah. O yüzden vizitte doktor hem sabah hem akşam yaptı insülini. Stresten mi böyle diye düşünüyorum artık ama kendimi de dizginlemiştim bilemiyorum yaİnsüline rağmen yinemi yüksek çıktı belki Du, enli kullanmaya başlayınca düzene girer doktorlar ne diyor
Doğumla ilgili birşey dediler mi canımİnsülin gece verilmişti akşam 10 da yapıldı sabah verdikleri kahvaltıyı yedim, gece de uyudum zaten su bile içmedim bir şey yemedim sabah verdikleri kahvaltıyı yedim. 200 e fırladı şekerim 1. saat 166 ya düştü. Neden böyle oluyor anlam veremiyorum bayağı bi fenalaştım ben sabah. O yüzden vizitte doktor hem sabah hem akşam yaptı insülini. Stresten mi böyle diye düşünüyorum artık ama kendimi de dizginlemiştim bilemiyorum ya
Öncelikle çok geçmiş olsun canimNe varsa sürün kızlarr cok kötü oluyor dişlerimi sıkarak sağım yapıyorm ben coyu sütümü döküyorum kan oldugu için
Yine demek ki stresten olmuştur sonucta belki hastane de olduğun için de olabilir rahat edemiyorsun canimİnsülin gece verilmişti akşam 10 da yapıldı sabah verdikleri kahvaltıyı yedim, gece de uyudum zaten su bile içmedim bir şey yemedim sabah verdikleri kahvaltıyı yedim. 200 e fırladı şekerim 1. saat 166 ya düştü. Neden böyle oluyor anlam veremiyorum bayağı bi fenalaştım ben sabah. O yüzden vizitte doktor hem sabah hem akşam yaptı insülini. Stresten mi böyle diye düşünüyorum artık ama kendimi de dizginlemiştim bilemiyorum ya
Yok canım daha şeker muhabbetini oturtamadık. Dün insülin verilmişti doz ayarlaması az önce bitti resmen düşürmeyi deniyorlar. Bu şekilde zaten beni göndermezler yarın 34 haftalık oluyorum. İçimden bir ses doğuma kadar burdayım diyor.Doğumla ilgili birşey dediler mi canım
Vallahi bilemiyorum evimi, eşimi, köpeğimi çok özledim içim çok buruk belki bilinçaltımdan ötürü bile stres etkiliyordur. Çünkü gerçekten çok enteresan sonuçlarım.Yine demek ki stresten olmuştur sonucta belki hastane de olduğun için de olabilir rahat edemiyorsun canim
Ben ara ara sürüyorum canım. Çünkü pütürcüklenmeye başladı.Kızlar göğüs uçlarınıza ve çevresine krem sürmeye başladınız mı ?
Bende öyle nemlendirdim ama bi tık çatlak oluştu çok değil ama Toplamda 5 kilo aldım benimde bu ara canım abur cubur çekiyor hep.Ben hamileliğin başından beri nemlendiriyorum sürekli ama yapısal olduğunu söyleyenler de var. Pek çatlama olmadı çok şükür. Kilo alımı da 7 şu an için ama iştahım aşırı açıldı bu aralar hızlanacak gibi. Bir de inanılmaz şekerli şeyler istiyor canım
Benimde bacak üstüm çatladı ama oraya sürmemiştim keşke sürseydim şimd sürüyorumda ne fayda Bende 68 kiloyum şuan 63 ile hamile kalmiştım70 ile hamile kaldım. İlk 4 ay 4 kilo verdim. Sonra verdiklerini geri aldım. Şuan 77 kiloyum sanırım.çatlak bacaklarımın üst kısmında ve dizlerimde oluşmuş. Elimden geleni yaptım bu süreçte, o yüzden takılmıyorum canım. Hani hiç dikkat etmesem kendimi suçlardan eminim. Ama anladım ki ,çatlayacak ise çatlıyormuş
Benimde aynı olmuştu cnm tuvalete gittim tam yatağa yatacakken aniden su gibi bişey gelmişti doktora göre idrar kaçırma dedi ama ben pek ikna olmadım çünkü hiç kokmuyordu idrar azda olsa kokar amniyon dıvım normal olduğu için hersey yolunda demişti sen yinede bi kontroler git istersen kuzum için rahat etsin.Kızlar günaydın
Bir sorum olacak namaz için uyandım lavaboya girdim çıktım sonrasında vajinadan bir sıvı geldi bildiğiniz hissettim o ıslaklığı 2,3 çay kaşığı kadar kokusuz bir şey. Aynı durumu bir arkadaşım da yaşamıştıEsmoss60 . Sızıntı falan mı acaba diye aklıma düşmedi değil,ne yapmalıyım sizce? (Son kontrole göre gelişimimiz 1 hafta önde ve bugün 36. haftaya girdik)
Üst bacaklarımda hafif çatlaklar oluştu ben 5kilo aldım toplamda 68im şu an sanırım 70le giderim doğumaGöbeğimin alt kısmı fazlasıyla çatladı sürekli bir şeyler sürmeme rağmen olsun kilo da +11 ben başlarda dikkat etmediğim için hızlı bir şekilde kilo aldım sonrasında gebelik şekeri çıktı zaten şimdilerde de 2 kilo aldım işte toplamda 11 kilosen ne durumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?