Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Sağlıkla gelsin canım ben baştan beri kullanıyorum biraz yakma oluyor ama sorun yok alıştım artık

Şimdi başlayıp doğumdan sonra da 10 gün kullanmamı söyledi canım. Kendi kendimize mi yapıyoruz bu iğneleri
Kendin de yapabilirsin eşin de ben kendim de yapıyordum koldan ya da bacaktan.. bir 15-20 gün kadar kullandım ama sonraki süreçlerde eşim vuruyordu

Canım ne zaman yapıyorsun, nereden vuruyorsun ve kendi kendine mi uyguluyorsun ?
Eşim koluma yapıyor canım göbeğe de yapılır ama artık göbekler büyüdü gunde bir defa aynı saatte yapiliyor ilk kullanican için biraz zor gelebilir ama uygulaması kolay

Şimdi başlayıp doğumdan sonra da 10 gün kullanmamı söyledi canım. Kendi kendimize mi yapıyoruz bu iğneleri
Canım ben 1 senedir her gün kullanıyorum oksapar. Doğuma kadar ve doğumdan sonra da 10 hafta daha kullanacağım. Oksapar varsa oksapar yoksa enox muadili oluyor. Kendi kendine yapabilirsin iğneyi koluna veya bacağına. Biraz alışman için aile hekimliğine gidip rica edebilirsin öğrenmek için

Sağlıkla gelsin inşallah kaç artı kaçta olacak doğum

Yaaa allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim Amin inşallah amiiiin. Rahatım emin ellerdeyim evde olsam kafayı yerdim bir şey mi oldu diye şimdi burda olunca gerçekten daha da iyiyim.

İnsüline rağmen yinemi yüksek çıktı belki Du, enli kullanmaya başlayınca düzene girer doktorlar ne diyor
İnsülin gece verilmişti akşam 10 da yapıldı sabah verdikleri kahvaltıyı yedim, gece de uyudum zaten su bile içmedim bir şey yemedim sabah verdikleri kahvaltıyı yedim. 200 e fırladı şekerim 1. saat 166 ya düştü. Neden böyle oluyor anlam veremiyorum bayağı bi fenalaştım ben sabah. O yüzden vizitte doktor hem sabah hem akşam yaptı insülini. Stresten mi böyle diye düşünüyorum artık ama kendimi de dizginlemiştim bilemiyorum ya

Doğumla ilgili birşey dediler mi canım

Ne varsa sürün kızlarr cok kötü oluyor dişlerimi sıkarak sağım yapıyorm ben coyu sütümü döküyorum kan oldugu için
Öncelikle çok geçmiş olsun canim
Bebeğine en kısa zamanda kavuşursun insallah saglikla ilk oğlumda bende öyleydim kanaya kanaya emziriueodum aglayarak. İkincisinde lansinoh krem surup gümüş kapak takiyordum çok şükür öyle olmadı bi dene istersen

Yine demek ki stresten olmuştur sonucta belki hastane de olduğun için de olabilir rahat edemiyorsun canim

Doğumla ilgili birşey dediler mi canım
Yok canım daha şeker muhabbetini oturtamadık. Dün insülin verilmişti doz ayarlaması az önce bitti resmen düşürmeyi deniyorlar. Bu şekilde zaten beni göndermezler yarın 34 haftalık oluyorum. İçimden bir ses doğuma kadar burdayım diyor.

Yine demek ki stresten olmuştur sonucta belki hastane de olduğun için de olabilir rahat edemiyorsun canim
Vallahi bilemiyorum evimi, eşimi, köpeğimi çok özledim içim çok buruk belki bilinçaltımdan ötürü bile stres etkiliyordur. Çünkü gerçekten çok enteresan sonuçlarım.

Kızlar göğüs ucu kremi tavsiyesi isteyenler için “Garmastan pomad” markasını tavsiye edebilirim. Eczacı arkadaşım bunu kullanmış hep.

Bende öyle nemlendirdim ama bi tık çatlak oluştu çok değil ama Toplamda 5 kilo aldım benimde bu ara canım abur cubur çekiyor hep.

Benimde bacak üstüm çatladı ama oraya sürmemiştim keşke sürseydim şimd sürüyorumda ne fayda Bende 68 kiloyum şuan 63 ile hamile kalmiştım

Benimde aynı olmuştu cnm tuvalete gittim tam yatağa yatacakken aniden su gibi bişey gelmişti doktora göre idrar kaçırma dedi ama ben pek ikna olmadım çünkü hiç kokmuyordu idrar azda olsa kokar amniyon dıvım normal olduğu için hersey yolunda demişti sen yinede bi kontroler git istersen kuzum için rahat etsin.

Üst bacaklarımda hafif çatlaklar oluştu ben 5kilo aldım toplamda 68im şu an sanırım 70le giderim doğumaya bide göbekle bikini bölgem arasında mor renkte bisey vsr tam göremiyorum o çatlakmı çözemedim bi türlü hani biyere vurursunds morarır ya uzun zmndr öyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…