Bebeginöğsün sadece ucunu değil renkli kısmının çoğunu emmesi gerekiyor öyle olunca yara olmuyor,benim olmamıştı,inşallah yine olmaz.Keske hiç kullanmak zorunda kalmasak ama kaliyoruz maalesefaklının bı köşesinde hep bulunsun ben hala doktoruma dua ediyorum sırf bu kremle tanistirdi diye
Bu hafta itibariyle yani 31. haftadayim,toplamda +1 kilo aldim..Kilolu başladığım için fazla aldirmiyorlar .Çatlak önceki hamileliğimde olmuştum zaten .Göbüşleriniz çatladımı kızlar bide kilo alımlarınız ne alemde
Çatlak önleyici krem, yag vs sürmüs müydünüzBebeginöğsün sadece ucunu değil renkli kısmının çoğunu emmesi gerekiyor öyle olunca yara olmuyor,benim olmamıştı,inşallah yine olmaz.
Bu hafta itibariyle yani 31. haftadayim,toplamda +1 kilo aldim..Kilolu başladığım için fazla aldirmiyorlar .Çatlak önceki hamileliğimde olmuştum zaten .
Sen nasılsın cnm
Sürmemistim .Çatlak önleyici krem, yag vs sürmüs müydünüz
Ben badem yağı kullanıyorum ama göğüslerim çatladıÇatlak önleyici krem, yag vs sürmüs müydünüz
İnşallah olmazBebeginöğsün sadece ucunu değil renkli kısmının çoğunu emmesi gerekiyor öyle olunca yara olmuyor,benim olmamıştı,inşallah yine olmaz.
Bu hafta itibariyle yani 31. haftadayim,toplamda +1 kilo aldim..Kilolu başladığım için fazla aldirmiyorlar .Çatlak önceki hamileliğimde olmuştum zaten .
Sen nasılsın cnm
Çünkü neden olmasınHahshssh bende de var onlardan. Aylardır bi tane vardı bu hafta 2 tane daha çıktı. Sarkacak kadar büyük değiller top gibi benimkiler ama neden yani NEDENNN
Ayy ben de hazırladım kızımın hediyeliklerini ve çikolatalarınıCici cici duruyorlar kenarda. Çok güzeldi ablamla hazırladık
Ben de lansinoh almıştım,onu da hastane valizine attım.O küçücük şeyi şimdiden kullanmaya da, yeni bi tane daha almaya da yüreğim elvermediği için uygun bişey daha aldım, şimdilik onu sürmeye başladımBen yeni başladımay geçmi kaldımki ya lasinoh aldım birde başka bir marka aldım o daha uygundu uygun olanı doğuma kadar sürerim diğerinide doğumdan sonra başlarım dedim
Ben katılmıyorum canım sana ya, etrafımda şu an hiç gebe arkadaşım yok, olsa onla konuşucağım her şeyi burda sizle de konuşabiliyor olmak bana iyi geliyor.Tabii ki her bebeğin gelişimi aynı değil, birebir kıyaslamak asla doğru değil, burda doktorun dediği önemli olmalı bizler için.Bunun da bilincinde olmalıyız diye düşünüyorum.Ama bebişlerin kilosu da, bizlerin aldığı kilolar da ve daha bir sürü şey de çeşit çeşit ama bi yandan bazılarımızınki de çok benzer. Bence tetiklenmekten ziyade benzer olanlar olarak birbirimizi görüp kendimizi iyi hissediyoruz.Ben daha çok bunu yaşıyorum en azından burda.Yoksa ne demek istediğini anlıyorum tabii ki.Bence böyle şeyler çok konuşulmamalı çünkü tetikleyici konular. Biri kilo vermiş olup bundan mutsuzdur diğeri tam tersi ve kendini bir başkasıyla kıyaslayıp mutsuz olabilir. Aynı şekilde bebeklerin gelişimi de kıyas yapılmaması adına konuşulmamalı bence,bu benim fikrim tabi
+5 kilo ile yola devam ediyorum .. dün hatta bir ortamdaGöbüşleriniz çatladımı kızlar bide kilo alımlarınız ne alemde
Ya bende karnıma sürdükten sonra göğüslerime sürüyorum inşallah oluyordur faydasıBen arada hindistan cevizi yağı sürüyorum ama faydası olur mu bilemedim
Göbüş büyüdüğü için göremediğim yerleri eşime soruyorum o da çatlamamış hem çatlasa nolacak kafana takma diyor bilemiyorum yani çatlak var mı yok mu , +15 kilo aldım bakalımGöbüşleriniz çatladımı kızlar bide kilo alımlarınız ne alemde
Alara ismine karar verdikKızlar isim konusunu naptnz erkek de çok zor ya ben hala karar vermeedm. Kerem - miran- çınar - atlas - aras. Seçenekler arasında
Göbeğimin alt kısmı fazlasıyla çatladı sürekli bir şeyler sürmeme rağmen olsun kilo da +11 ben başlarda dikkat etmediğim için hızlı bir şekilde kilo aldım sonrasında gebelik şekeri çıktı zaten şimdilerde de 2 kilo aldım işte toplamda 11 kiloGöbüşleriniz çatladımı kızlar bide kilo alımlarınız ne alemde
Selamm canım. Ben 34.haftada boyattım saçımı, yani daha yeni. Diplerine değmeden açıcı kullanıldı. Maske taktım işlem esnasında. Bekleme süresini açık havada geçirdim. Sonra yine klima önünde saçım yıkandı, cilası atıldı, kesildi ve fönlendi. Bunların hepsini kendi doktorumdan ve prof doktordan onay alarak yaptım. Bu yüzden içimde bir korku olmadıSelam kıslar, doğum yapan annelerin bir an önce bebeklerine kavuşmalarını diliyorum öncelikle..
Bir sorum var hamileyken saçınızı boyattınız mı? Daha önce doktoruma sormuştum organik boyayla boyaybilirsin demişti ama bir türlü içime sinipde boyayamadım ama arada geliyorlar bir hışım gidip boya alasım geliyor sonra dur diyorum napıyosun bu kadar sabrettin, iki arada bir derede napsam bilemedim, sizin fikirlerinizi alayım dedim.
Akıntı gibi hissettirmediyse yarın doktoruna bir görün canım istersen, testi varmış suyu geldiyse anlıyorlarKızlar günaydın
Bir sorum olacak namaz için uyandım lavaboya girdim çıktım sonrasında vajinadan bir sıvı geldi bildiğiniz hissettim o ıslaklığı 2,3 çay kaşığı kadar kokusuz bir şey. Aynı durumu bir arkadaşım da yaşamıştıEsmoss60 . Sızıntı falan mı acaba diye aklıma düşmedi değil,ne yapmalıyım sizce? (Son kontrole göre gelişimimiz 1 hafta önde ve bugün 36. haftaya girdik)
70 ile hamile kaldım. İlk 4 ay 4 kilo verdim. Sonra verdiklerini geri aldım. Şuan 77 kiloyum sanırım.Göbüşleriniz çatladımı kızlar bide kilo alımlarınız ne alemde
Allah razı olsun paylaştığın için. Lansinoh göğüs ucu kremi aldım ama bunu da not alayım sorun olursa b planıDoğumdan sonra garmastan kullancam doktorum onu önermişti eczacı silmeye gerek yok demişti ama doktorum gene de silmemi önerdi trendyol'da falan var ama orijinalligi tartışılır eczaneden alacağım direk ama trendyol'dan da yorumlarına bakabilirsin bir gecede bile fayda eden krem diyebilirim
Farklıydı canım ya bir ânda geldi sanki tuhaf hissettim. Ben şimdi yazayım doktoruma en iyi bakalım ne diyecek.Akıntı gibi hissettirmediyse yarın doktoruna bir görün canım istersen, testi varmış suyu geldiyse anlıyorlar
Evet 32de başlamıştım sanırımKızlar göğüs uçlarınıza ve çevresine krem sürmeye başladınız mı ?
Cok mantıklı canım yönlendirir hemenFarklıydı canım ya bir ânda geldi sanki tuhaf hissettim. Ben şimdi yazayım doktoruma en iyi bakalım ne diyecek.
Yorgunluktan evet canım. Uzanma ihtiyacı duyuyorum çıkıncaKızlar duştan sonra kasık ve bel ağrısı artan var mı
Günaydın canım hastaneye git spekulum takıp test yapıyorlar suyun mu gelmiş gelmemiş mi diye. En azından kafan rahatlar. Bana acildeki doktor bazen sızıntı şeklinde dahi oluyor anlamayabilirsin çok normal demişti.Kızlar günaydın
Bir sorum olacak namaz için uyandım lavaboya girdim çıktım sonrasında vajinadan bir sıvı geldi bildiğiniz hissettim o ıslaklığı 2,3 çay kaşığı kadar kokusuz bir şey. Aynı durumu bir arkadaşım da yaşamıştıEsmoss60 . Sızıntı falan mı acaba diye aklıma düşmedi değil,ne yapmalıyım sizce? (Son kontrole göre gelişimimiz 1 hafta önde ve bugün 36. haftaya girdik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?