Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Keske hiç kullanmak zorunda kalmasak ama kaliyoruz maalesef aklının bı köşesinde hep bulunsun ben hala doktoruma dua ediyorum sırf bu kremle tanistirdi diye
Bebeginöğsün sadece ucunu değil renkli kısmının çoğunu emmesi gerekiyor öyle olunca yara olmuyor,benim olmamıştı,inşallah yine olmaz.

Göbüşleriniz çatladımı kızlar bide kilo alımlarınız ne alemde
Bu hafta itibariyle yani 31. haftadayim,toplamda +1 kilo aldim..Kilolu başladığım için fazla aldirmiyorlar .Çatlak önceki hamileliğimde olmuştum zaten .
Sen nasılsın cnm

Çatlak önleyici krem, yag vs sürmüs müydünüz

Çatlak önleyici krem, yag vs sürmüs müydünüz
Ben badem yağı kullanıyorum ama göğüslerim çatladı her hamilelik farklı her beden farklı. Bazen ne sürsen yine de o çatlaklar oluyo bazen de sürmesen bile olmuyo. Sadece krem vs sürmek değil bol su içerek de çatlak için önlem alınıyo diye biliyorm ama bana su dokunuyo içemiyorm damarlarım her yerimde yeşil yeşil belli oluyo şu an kollarım gerdanım her yerim yeşil harita henüz karnımda çatlak oluşmadı. Sanırım daha küçük. hindistan cevizi yağı aldım o da diş etlerim çok fena bnm arada sürüyorum yatarken. İnşallah faydası olur.

İnşallah olmaz ama değil kahverengi bölgeyi tümünü de ağzına soksam gene yarıldı gene yarıldı yapısal olabilir benim göğüs ucum mercimek kadar ve yarık duruyor yani yuvarlak yapida değil o yüzden direk kanamaya dönüyor

Çünkü neden olmasın Gerçekten ben de sadece karnımız büyüdüğü için oturup kalkarken zorlanırız, belimiz ağrır falan sanıyordum meğer bütün vücudumuz evrim geçiricekmiş haberimiz yokmuş
Ben yeni başladım ay geçmi kaldımki ya lasinoh aldım birde başka bir marka aldım o daha uygundu uygun olanı doğuma kadar sürerim diğerinide doğumdan sonra başlarım dedim
Ben de lansinoh almıştım,onu da hastane valizine attım.O küçücük şeyi şimdiden kullanmaya da, yeni bi tane daha almaya da yüreğim elvermediği için uygun bişey daha aldım, şimdilik onu sürmeye başladım Zaten doktorum zeytinyağı veya herhangi bi nemlendirici kremle yapsan olur demişti şu an için.
Ben katılmıyorum canım sana ya, etrafımda şu an hiç gebe arkadaşım yok, olsa onla konuşucağım her şeyi burda sizle de konuşabiliyor olmak bana iyi geliyor.Tabii ki her bebeğin gelişimi aynı değil, birebir kıyaslamak asla doğru değil, burda doktorun dediği önemli olmalı bizler için.Bunun da bilincinde olmalıyız diye düşünüyorum.Ama bebişlerin kilosu da, bizlerin aldığı kilolar da ve daha bir sürü şey de çeşit çeşit ama bi yandan bazılarımızınki de çok benzer. Bence tetiklenmekten ziyade benzer olanlar olarak birbirimizi görüp kendimizi iyi hissediyoruz.Ben daha çok bunu yaşıyorum en azından burda.Yoksa ne demek istediğini anlıyorum tabii ki.

+5 kilo ile yola devam ediyorum .. dün hatta bir ortamda 4 hamile vardık ve biri benden baya sonra doğumu şey dediler eee senin göbek nerede doğurdun mu diye soran oldu ( gömlek hafif genişti karnımda küçük olduğundan dolayı )

Ben arada hindistan cevizi yağı sürüyorum ama faydası olur mu bilemedim
Ya bende karnıma sürdükten sonra göğüslerime sürüyorum inşallah oluyordur faydası
Göbüş büyüdüğü için göremediğim yerleri eşime soruyorum o da çatlamamış hem çatlasa nolacak kafana takma diyor bilemiyorum yani çatlak var mı yok mu , +15 kilo aldım bakalım

Göbeğimin alt kısmı fazlasıyla çatladı sürekli bir şeyler sürmeme rağmen olsun kilo da +11 ben başlarda dikkat etmediğim için hızlı bir şekilde kilo aldım sonrasında gebelik şekeri çıktı zaten şimdilerde de 2 kilo aldım işte toplamda 11 kilo sen ne durumdasın?

Kızlar günaydın
Bir sorum olacak namaz için uyandım lavaboya girdim çıktım sonrasında vajinadan bir sıvı geldi bildiğiniz hissettim o ıslaklığı 2,3 çay kaşığı kadar kokusuz bir şey. Aynı durumu bir arkadaşım da yaşamıştı Esmoss60 . Sızıntı falan mı acaba diye aklıma düşmedi değil,ne yapmalıyım sizce? (Son kontrole göre gelişimimiz 1 hafta önde ve bugün 36. haftaya girdik)

Selamm canım. Ben 34.haftada boyattım saçımı, yani daha yeni. Diplerine değmeden açıcı kullanıldı. Maske taktım işlem esnasında. Bekleme süresini açık havada geçirdim. Sonra yine klima önünde saçım yıkandı, cilası atıldı, kesildi ve fönlendi. Bunların hepsini kendi doktorumdan ve prof doktordan onay alarak yaptım. Bu yüzden içimde bir korku olmadı yine tabi çok kişisel bir tercih

Akıntı gibi hissettirmediyse yarın doktoruna bir görün canım istersen, testi varmış suyu geldiyse anlıyorlar

70 ile hamile kaldım. İlk 4 ay 4 kilo verdim. Sonra verdiklerini geri aldım. Şuan 77 kiloyum sanırım. çatlak bacaklarımın üst kısmında ve dizlerimde oluşmuş. Elimden geleni yaptım bu süreçte, o yüzden takılmıyorum canım. Hani hiç dikkat etmesem kendimi suçlardan eminim. Ama anladım ki ,çatlayacak ise çatlıyormuş

Allah razı olsun paylaştığın için. Lansinoh göğüs ucu kremi aldım ama bunu da not alayım sorun olursa b planı

Akıntı gibi hissettirmediyse yarın doktoruna bir görün canım istersen, testi varmış suyu geldiyse anlıyorlar
Farklıydı canım ya bir ânda geldi sanki tuhaf hissettim. Ben şimdi yazayım doktoruma en iyi bakalım ne diyecek.

Günaydın canım hastaneye git spekulum takıp test yapıyorlar suyun mu gelmiş gelmemiş mi diye. En azından kafan rahatlar. Bana acildeki doktor bazen sızıntı şeklinde dahi oluyor anlamayabilirsin çok normal demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…