Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Çok geçmiş olsun canım doğumunu yap Allah’ın izniyle oda geçer halledilir. Evet hamileyken yaralar daha geç iyileşir dokularda hasar geç iyileşiyor. Senin de ufak değil diye zaman alıyor en mantıklısı bence de doğum sonrası

Canım çok geçmiş olsun gerçekten ne çıkarsa hamilelikte çıkıyor.. acildeki bir doktor bana hamilelikte çok tuaf şeyler olabiliyor demişti gerçekten öyle . Çok şükür temiz çıkmış sonuçların ,doğumda belki direk dikerler ..

Bende Almanyadayim ya doktora sordum doğumunuzdan sonra rahatlayın biraz öyle gelin dedi. Bende doğumdan 1 hafta sonrasına randevu aldım. Doğum sezeryan planlanmiyor şimdilik o yüzden doğumda dikmezler herhalde. Bir de hormonların düşmesi şart bence inşallah Almanya’da hallolur yoksa Türkiyede gelip diktirip dönecegim

Canım benim dualarım seninle inşallah her şey çok güzel olacak

Sizi zan altında bırakmak gibi bir niyetim yoktu. Aslında direk kullanıcı adınızı da yazmadım. Bir arkadaş dedim ki mesajınızı da alıntılayabilirdim. O zaman zaten sizin de söylediğiniz gibi rahatsızlığınız olduğunu farkederdim.
Özellikle bir kadının diğer kadına bunu yapmasını hoş karşılayamıyorum.

Korkutmak istediğim bir durum gerçekten yok. Bence fazla alıngan ve kaba bir tavır oldu.

Ben kendi adıma düşeni yapayım sizi üzmek, kırmak, yargılamak veya bir başka arkadaşımızı korkutmak gibi bir niyetle burada değilim. Eğer öyle algılandıysam özür diliyorum. Dilerseniz başlıktan da ayrılabilirim. Çünkü ben bu tavrı kendi adıma haketmediğimi düşünüyorum.

Konuyu tatlıya bağlayalım hepimiz bebeklerimiz için heyecanlı ve endişeliyiz.

Tekrar talebimi yineliyorum çevremizdeki diğer insanlar gibi birbirimizi üzecek kıracak davranışlardan uzak duralım. Birbirimize destek olmak için buradayız.

Pilates topunu tavsiye ederim eğer yoksa. Egzersiz yapacak olsam benim de o iç bacak kasık kısmım müsaade etmez ama pilates topuyla çok rahat ve verimli oluyor
Ay var ama nasıl hareketler yapmak lazım var mı tavsiyeee video falan da olur bakarım

Selam kızlar . Bugün bende kontrole gittim. 35+3 bugün 2750 gr olmuş . Kan pıhtılaşması iyice artmış oksapar yazdı her gün onu olacağım. Gelişim geriliği falan yok dedi . Sezaryen gününü kararlaştırdık 25 Eylül de geliyor gelmekte olan

Neyse benim kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok . Kelşmeleri seçip almayın demek istedim sadece .. tabiki korkularınızı anlıyorum
Kabalık yaptığımı düşünmüyorum gayet kibar ve açıklayıcı şekilde size kendi hastalığımı anlattım ..

Ya hadi hayırlısı günü de belli oldu sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…