Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Normal doğumlu planlanıyor sende ?

Evet şimdilik öyle canım. Yarın kontrolüm var en son 32’de gitmiştim inşallah her şey yolundadır ve vajinal olarak devam eder. Senin nasıl?
Bende Salı günü hastaneye gideceğim sevk kağıdı verdi doktorum planlı sezeryan olacak .. bakalım Salı günü belli olur günüm

Yok kuşum hiçbir değişen şey yok aç aç gezdim bütün gün şimdi biraz yedim insülin yapıldıkran sonra karnımın gurultusundan fenalık gelince mecbur

Doktor mu verdi sezaryen kararını yoksa sen mi o şekilde planladın canım
Ben almanyada yaşıyorum canım kendi sitemizle sezeryan yapın diyemiyoruz burada maalesef,keşke her kadın nasıl doğum yapacağına kendisi karar verebilse..

Bende kanama bozukluğu var kanım olması gerektiğinden fazla sıvı bu yüzden hamileliğin başından berri hematoloji takipliydim,hematoloji ve kadın doğum uzmanım normal doğumun riskli olacağına karar verdiler.. normal doğum kontrolsüz kanama demektir diyerekten bu yüzden sevk kağıdı ile ancak sezeryan planlanır. Doktorumda gerekçelerini yazmak sezeryan yapılmasını istedi

Giyilebilir süt pompası çıkmış araştıran yada kullanan oldu mu kızlar ?
Ben kullanıyorum eller serbest mochi ve çok kolay her yerde kolaylıkla kullanıyorum araçla hastaneye gidip gelince hastane de yada evde işimi yaparken galan. Ama bi tane yetmiyor her biri için yarım saat çok zaman alıyor özellikle gece. O yğzden bir tame daha aldım iki tane kullanıyorum. Tabi sizde bebek inşallah evde olacak belki emer diye bir tane alman yeterli zaten gerek olursa bir tane daha alırsın canım

Kuzum calisma süresi ne kadar bazı yorumlarda pili bitiyor hemen demişler doğru mu bende avent naturel var aslında ama fişe bağlı kalıyor insan onda

Kuzum calisma süresi ne kadar bazı yorumlarda pili bitiyor hemen demişler doğru mu bende avent naturel var aslında ama fişe bağlı kalıyor insan onda
Hayır canım 90 dakika gidiyor şarjı. Otomotik 30 dakika da kendini kapatıyor uykuya dalmış olabilirsin yada unutabilirsin diye tekrar açıyorsun başlıyor ama zaten yarım saat yeterli olur. Ben her sağım saatinde yarım saate ayarlıyorum iki göğüs birden toplam yarım saate bitiyor canım natürel asla tercih etmiyorum eller serbest çok iyi ne kablo derdi var ne başka bi derdi. Tak göğsüne istediğin işi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…