Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
of cinnetteyim kimseyi alıntılayamıyorum deli gibi konuşuyorum hajsjks yağmur özel al mag4 magnezyum açlıktan uyanmam dışında bebek gibi uyuyorum maşallah diyim sabah akşam kullanılıyor onu al
Gerçekten mi ya o kadar ihtiyacım var ki uykuya bir tane de 7 yaşında kızım var inan Sürünüyorum ama uyuyamiyorum onunla da ilgilenmem lazım gucum kalmıyor çok teşekkür ederim bakacağım dediğin takviyeye

Mide yanması Ağrı sızı oluyor onlar ayrı onun dışında dün meselq midem rahattı şükür ama uyku gelmiyor dön Allah dön salona gidip yattım bı ara okumuştum burda bı arkadasimiz yerde yatıyorum demişti sanki yere yattım yok her yolu deniyorum,

Anladım canım. Kendi sancini mi bekleyeceksiniz

Aynen hatırlıyorum aslında aynı şeyi söylüyorduk neyse ki sonunda hem fikir olduk
Aynen öyle bana suan bile normal mi sezeryan mı oldun diyenlere çok mu önemli diyorum artık o kırılmasın yok bu kırılmasın diye uğraşamam çünkü sezeryan oldum dediğimde bile ama ikizleri normal doğuranlar da var diyenler bile oldu o yğzden en iyisi sınır koymak

Neden farklı yazdırdı ki acaba Ay ne günler geldi geçti ben de senin gibi çok kanama yaşadım 3 defa düşük yaptığımı düşündüm öyle gittim doktora şimdi yolun sonundayız sağlıkla gelsinler evet canım bende 20 eylül perşembe kontrolüm var bir sorun olmadıkça doktor 20 eylül de alırız dedi

of cinnetteyim kimseyi alıntılayamıyorum deli gibi konuşuyorum hajsjks yağmur özel al mag4 magnezyum açlıktan uyanmam dışında bebek gibi uyuyorum maşallah diyim sabah akşam kullanılıyor onu al
Neden acaba sadece sende oluyor sanırım maşallah kız bende ilk defa dün öyle uyudum wc bile. Kalkmadim oğlum uyandırmasa sabah dahada uyurdum

Yarın akşam kontrolum var benimde bakalım gün verecek mi giden hastalara gün vermiyor her hafta çağırıyor dedi ama inşallah öyle bir şey yapmaz tarihi versin ki ben kendimi hazırlayayım

Canım benimm. Sağlıkla gelsin bebişler Allah yardımcınız olsun. Her şey çok güzel olacak inşallah

Sağlıkla gelsin inşallah canım. Ben de bugün 35+3 oldum. 1 ekime gün aldık. Siz mi 25 Eylül istediniz ?

Ooo bugün herkes gün almış ya. Ayy hepimiz adına çok heyecanlandım. Benim daha 4 gün var randevuma. Bizimki de verir mi acaba artık günümüzü? 35+5 olcaz randevu gününde. Bir de genellikle 37-38 hafta arasına verilmiş günler. Özel bir durum olduğu için mi böyle erken aldınız? Yoksa sezaryende hep böyle erken mi verilir? Kaçıncı haftada doğum oluyor genelde?

Bir de arkadaşlar vallahi ben burada çok huzurluyum. İnstagramdaki gibi herkesin nefret kustuğu bir yer değil. Hepimiz burada aynı heyecanı ve tedirginliği yaşayıp birbirimize destek oluyoruz. Neden sezaryen oluyorsun diye soran kimse de kötü niyetle sormuyor. Hemen alınganlık edip saldırgan tavırlara girmek asıl yanlış olan. Kötü niyetle sorulduğunu nereden çıkarıyorsunuz ki? Burada herkes birbirine her şeyi soruyor, kimse de kimseyi yargılamıyor. Sezaryen mi değil mi diye soramazsınız diye insanları zorbalamayalım. Çok da kötü bir soru değil. ben bana sorulmasını isterim. Korktuğum için sezaryen olmak istiyorum. Bu yüzden herkese soru soruyorum. Herkes de bana sorabilir. Hiçbir sakıncası yok benim için. Sezaryen olmak utanılacak bir şey olmadığına göre soru sorulmasından da rahatsız olmam. Çünkü her iki doğum da normal benim için. Kimse bir şey dememişken bu kadar negatif olmaya gerek yok. Doğumla alakalı konularda kimse kimseyi zan altında da bırakmıyor. Yanlış anlaşılırsa bir daha anlatırsınız ne var bunda? İnsanlar tedirgin olduğu için soru sormuş sadece. Biz de birbirimize destek olmayıp of pof yaparsak ne faydası var bu platformun?

Genelde planlı oluyor 38 de almış oluyorlar doktorlar benimki 38+5 ti almıştı ilkini bunu bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…