Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
ayy evet ben 37+0 oldum mesela bugun, her sey yolunda giderse buradan sonra her an bekleyebilirim su ana kadar tolere edemedigim bir agrim olmadi, arada ciglik atiyorum arada agliyorum ama onlar da benim minnosun tekmelerinden

umarim bir aksilik olmaz da vajinal dogum isteyen herkes bir avazda alir kucagina minnosunu

ben catala en son gecmek istiyorum, doktora da soyledim, mumkunse yuruyerek, bir yere asilarak, orekede falan olmak istiyorum son dakikalara kadar. umarim oyle olur.

canim umarim her sey yolunda gitsin en iyi haberlerle cik doktorun yanindan.

Kızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayim nolur dua edin ismim yonca

İnşallah sağlıcakla kavuşursunuz. Güzel mutlu haberlerini bekliyoruz

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm

Sağlıkla gelsin minnoşlarin canım sağlıkla. Kucağına al inşallah

Bence ne olur ne olmaz egzersizleri özellikle nefes egzersizleri falan yapın. Doğumu kolaylaştırıyor iyice zorlaşmasın
Ya öyle diyor herkes ama benim o egzersiz hareketlerini yapmam mümkün değil ayaklarımı sürüyerek yürüyorum öyle söyleyim size. Adım atacak kadar bile kalkmıyor inanılmaz bir pelvik ağrısı saplanıyor. Hani değil squat bacak açma germe ben yürüyemiyorum bile bir insanın ayağı yerden adım atmak için kalkmaz mı ya doktora söyledim kendisi de görüyor kontrollerde yatarken sedyeye kaldıramıyorum ayağımı yardımcı oluyor sağolsun ama problem yok normal bu aylarda diyor bel ağrım hiç yok sırt ve bel ama kasık ve pelvik ağrısı….

Allah yardımcın olsun canım benim, sağlıkla kavuşun inşallah tabiki dua ederiz

Ama canım benim sen seçerek kelimeleri alıyorsun sonra normal doğum kontrolsüz kanamaymış diyorsun. Hem beni zan altında bırakıyorsun hem burada vajinal doğum yapacak arkadaşları korkutuyorsun. Gerek yokki her insan kendine özel doğum yapar kimi 3 saat sürer ,kimi 2 gün sürer ,kimi ağrı çeker ,kimi hiç fark etmez . Ben burada kendi rahatsızlığımdaki kanamanın kontrol altında olmasından bahsediyorum kimsenin kendisine pay çıkarmasına gerek yok.

İnşallah sağlıklı sıkıntısız kolay dogumlar nasip olsun hepimize benim yalancı sancılar yeni başladı 2 defa oldu cuma gününden beri doğuruyorum zannediyoruz ikidir ben mümkünse yatakta doğurmak istiyorum ya çatala çıkmadan bebek çıksın öyle çıkayım çatala ben

Ya kızlar benim tsh 5.57 çıkmış neden acaba hiç 2.30 geçmemişti değerim korkmalı mıyım

Pilates topunu tavsiye ederim eğer yoksa. Egzersiz yapacak olsam benim de o iç bacak kasık kısmım müsaade etmez ama pilates topuyla çok rahat ve verimli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…