- 8 Şubat 2025
- 330
- 340
- 18
ayy evet ben 37+0 oldum mesela bugun, her sey yolunda giderse buradan sonra her an bekleyebilirimAz kaldı 2 3 haftaya şenlenir buralar doğumlar yaklaştı kızlar. Ben doğumumun keyifli geçeceğini düşünüyorum nedense. Sancıları yönetebilirsem tolera edebilirsem evde çekmek istiyorum hemen gitmek istemiyorum. Ve o çatal orda ıkınmak çok zor ya. Alttan muayene de korkutmuyor beni zaten hissetmiyorsun bile o an.
amin insallah hepimizinkiSağlıkla gelsinçatı muayenesi yapıldı mı ya da yapılacak mı canım?
canim umarim her sey yolunda gitsinGünaydın kuzum Şimdi doktoruma geldim Sira bekliyoruz konuşcam doktorla en kisa sürede alınması gerekiyorsa alinsin sezeryanla diyeceğim Çok tedirginim bu şekilde yatiş verin en azindan gözlem altinda olayım İcim hic rahat değil diyecegim sabaha kadar uyumadim zaten stresten .
aiyyBu gun kontrolüm vardı. 36+4 Bebişim 2.910 gr olmuşcuma günü sezeryana gün verdi Dr 37+1 oluyorum. Çok heyecanlı 4 güne doğuruyorum
Benimki 37de demişti de ondan sordumamin insallah hepimizinki
yok henuz yapilmadi, bugun yapar belki ama cati dogum yaklastikca genisleyebilen bir yapi, bugun konusacagim hocam dogum yakin diye ongormuyorsaniz haftaya bakin diyecegim.
Kızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canmKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Sağlıkla gelsin minnoşlarin canım sağlıkla. Kucağına al inşallahKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Ya öyle diyor herkes ama benim o egzersiz hareketlerini yapmam mümkün değil ayaklarımı sürüyerek yürüyorum öyle söyleyim size. Adım atacak kadar bile kalkmıyor inanılmaz bir pelvik ağrısı saplanıyor. Hani değil squat bacak açma germe ben yürüyemiyorum bileBence ne olur ne olmaz egzersizleri özellikle nefes egzersizleri falan yapın. Doğumu kolaylaştırıyor iyice zorlaşmasın
Benim önceki doğumumda sezeryan o yuzden buda sezeryan olacak inşallah. Sen naptin konustunmuSeninki neden sezeryandi kuzum
Allah yardımcın olsun canım benim, sağlıkla kavuşun inşallah tabiki dua ederizKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Ama canım benim sen seçerek kelimeleri alıyorsun sonra normal doğum kontrolsüz kanamaymış diyorsun. Hem beni zan altında bırakıyorsun hem burada vajinal doğum yapacak arkadaşları korkutuyorsun. Gerek yokki her insan kendine özel doğum yapar kimi 3 saat sürer ,kimi 2 gün sürer ,kimi ağrı çeker ,kimi hiç fark etmez . Ben burada kendi rahatsızlığımdaki kanamanın kontrol altında olmasından bahsediyorum kimsenin kendisine pay çıkarmasına gerek yok.Ya beni yanlış anlamayın ancak, yazdıklarınızı okumadım değil. Gayet okuyabiliyor ve anlayabiliyorum.
Ancak sizde anlarsınız ki gebelik bizleri binbir türlü şey düşünmeye itiyor.
Bi yandan da unutkanlıkda cabası bende.
Lütfen yargısız infaz yapıp çevremizdeki diğer insanlar gibi birbirimizi kırmayalım.
Yazdıklarınızı okuyorum. Ancak aklımda tutamıyorum bu ara özellikle.
Rica ediyorum birbirimize destek olmak için burada olalım. Birbirimizi kırmak üzmek veya incitmek için değil.
İnşallah sağlıklı sıkıntısız kolay dogumlar nasip olsun hepimize benim yalancı sancılar yeni başladı 2 defa oldu cuma gününden beri doğuruyorum zannediyoruz ikidirayy evet ben 37+0 oldum mesela bugun, her sey yolunda giderse buradan sonra her an bekleyebilirimsu ana kadar tolere edemedigim bir agrim olmadi, arada ciglik atiyorum arada agliyorum ama onlar da benim minnosun tekmelerinden
umarim bir aksilik olmaz da vajinal dogum isteyen herkes bir avazda alir kucagina minnosunu
ben catala en son gecmek istiyorum, doktora da soyledim, mumkunse yuruyerek, bir yere asilarak, orekede falan olmak istiyorum son dakikalara kadar. umarim oyle olur.
Pilates topunu tavsiye ederim eğer yoksa. Egzersiz yapacak olsam benim de o iç bacak kasık kısmım müsaade etmez ama pilates topuyla çok rahat ve verimli oluyorBenim öyle çok bir ağrım yok canım, ara ara oluyor 36daki nstde bi ara sancım 100leri geçti ama doktor problem yok dedi. Ben de zaten hissetmiyorum. 27den beri baş geliş pozisyonda. Maalesef ben de yapmadım pek esneme hareketleri vs iç bacaklarımda inanılmaz bir ağrı var ama sürekli olan, bacak ayak ağrım çok fazla kendimi zor taşıyorum :/ bi de işte doğumun bir anda başlama durumu, sancı çekme evresi, ben bi de en az bi 45dk yol gideceğim bu esnada falan derken beni bunlar biraz geriyor
Ben de bütün videoları kaydedip sonra izlerim diye hiç birini izlemiyorumgünde yarım saat yürümem lazım düzenli artık iyice, kramplar zorluyor beni özellikle gece. İlk doğumum çaktırmasam da ben de senin gibiyim valla napcaz bilmiyorummm
Hormoneldir canım ilaç yazdımı ?Ya kızlar benim tsh 5.57 çıkmış neden acaba hiç 2.30 geçmemişti değerim korkmalı mıyım
Bekliyorum daha sıram gelmedi e nabız da gördüm şimdi bendeHormoneldir canım ilaç yazdımı ?
İlaç verirler hiç korkulacak bir durum değil endişelenme canımBekliyorum daha sıram gelmedi e nabız da gördüm şimdi bende
İlaç yazıcak canım hamilelikde ihtiyaç artıyormuş bu hormana, benim 15 yıldır aynı kullandığım ilacın dozunu arttırdılar, doğumdan sonra eski doza düşür dediler.Ya kızlar benim tsh 5.57 çıkmış neden acaba hiç 2.30 geçmemişti değerim korkmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?