Aynen çok normal tsh hamilelikte oynaya biliyor ..İlaç yazıcak canım hamilelikde ihtiyaç artıyormuş bu hormana, benim 15 yıldır aynı kullandığım ilavın dozunu arttırdılar, doğumdan sonra eski doza düşür dediler.
Sağlıkla doğsunlar inşallahKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Canım korkma ilaç kullanırsın hemen düşer ben en başından beri kullanıyorum 6.80 e kadar çıkmıştı bir andaYa kızlar benim tsh 5.57 çıkmış neden acaba hiç 2.30 geçmemişti değerim korkmalı mıyım
Korkma ve rahat ol bol bol oku gir doğumuna bişey olmaz Allah’ın izniyleKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
İnşallah içini rahatlatacak bir aksiyon alırlar canım ne olursa olsun böyle stres altında bekletmeleri hiç doğru değil hangimiz olsak aynı şekilde endişelenirdik senin gibi emin olGünaydın kuzum Şimdi doktoruma geldim Sira bekliyoruz konuşcam doktorla en kisa sürede alınması gerekiyorsa alinsin sezeryanla diyeceğim Çok tedirginim bu şekilde yatiş verin en azindan gözlem altinda olayım İcim hic rahat değil diyecegim sabaha kadar uyumadim zaten stresten .
Yaaa topiğimizin kurucusu doğuruyorBu gun kontrolüm vardı. 36+4 Bebişim 2.910 gr olmuşcuma günü sezeryana gün verdi Dr 37+1 oluyorum. Çok heyecanlı 4 güne doğuruyorum
Rabbim bir avazda kurtarsın sen de bebişler de çok çabuk toparlayın inşallah, sen de sancı çekerken bizlere dua etKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Ya maşallah 3 kiloya yaklaşmış sağlıkla gelsin sağlıkla kucağına al inşallahBu gun kontrolüm vardı. 36+4 Bebişim 2.910 gr olmuşcuma günü sezeryana gün verdi Dr 37+1 oluyorum. Çok heyecanlı 4 güne doğuruyorum
İlaç verirler hiç korkulacak bir durum değil endişelenme canım
İnşallah kızlar şu Serptiniz içime sağolun hala sıra bekliyomİlaç yazıcak canım hamilelikde ihtiyaç artıyormuş bu hormana, benim 15 yıldır aynı kullandığım ilacın dozunu arttırdılar, doğumdan sonra eski doza düşür dediler.
Benim ilk defa bu kadar yükseldi neden anlamadım bekliyom hastanedeyim sıram gelse de girsem.Canım korkma ilaç kullanırsın hemen düşer ben en başından beri kullanıyorum 6.80 e kadar çıkmıştı bir anda
Hamilelikte hiç olmadık şeyler oluyor maalesef kiBenim ilk defa bu kadar yükseldi neden anlamadım bekliyom hastanedeyim sıram gelse de girsem.
Ay vallahi 2 gündür şiştimKızlar bu doğum şekline çok saçma şekilde takılıyorsunuz ya. İsteyen normal yapar isteyen sezeryan. İki şekilde de dünyaya geliyor o çocuklar. Ve aynı şekilde anne olunuyor. Normalde doğum yapana kadar çok acı çekersin doğum sonrası geçer sezeryanda doğum sonrası başlar oda bi süre sonra geçer yani fark yok pek. Lütfen kendinizi şartlamayın ve karşınızdakini sıkmayın. Kız sezeryan olacak mesela elli kere niye sezeryan oluyorsun diye soruluyor. İlla bir nedene gerek yok belki keyfi öyle istiyor. Şart değil bi sorum olması. Karşımızdakileri kırabiliriz. Anne olmaya odaklanın doğumun şekline değil. Ha gelir sezeryan olandan normal doğum yapandan haber alırsınız duygularını sorarsınız tamam da daha olmayanı strese sokmayın lütfen
Ben de soruyorum mesela ama o niyetle değil. Çünkü ben de sezaryan istiyorum. Anne veya bebekte ne olunca sezaryan olunuyor aslında onu öğrenmek için soruyorumKızlar bu doğum şekline çok saçma şekilde takılıyorsunuz ya. İsteyen normal yapar isteyen sezeryan. İki şekilde de dünyaya geliyor o çocuklar. Ve aynı şekilde anne olunuyor. Normalde doğum yapana kadar çok acı çekersin doğum sonrası geçer sezeryanda doğum sonrası başlar oda bi süre sonra geçer yani fark yok pek. Lütfen kendinizi şartlamayın ve karşınızdakini sıkmayın. Kız sezeryan olacak mesela elli kere niye sezeryan oluyorsun diye soruluyor. İlla bir nedene gerek yok belki keyfi öyle istiyor. Şart değil bi sorum olması. Karşımızdakileri kırabiliriz. Anne olmaya odaklanın doğumun şekline değil. Ha gelir sezeryan olandan normal doğum yapandan haber alırsınız duygularını sorarsınız tamam da daha olmayanı strese sokmayın lütfen
Aynen senin sorma şeklin farklı. Bilgi almak kendini rahatlatmak farklı ama hesap sorar gibi olanlar farklı canımBen de soruyorum mesela ama o niyetle değil. Çünkü ben de sezaryan istiyorum. Anne veya bebekte ne olunca sezaryan olunuyor aslında onu öğrenmek için soruyorum
Herkesin kendi tercihiAy vallahi 2 gündür şiştimsezeryan planlanmıyor diye bir yanlış anlaşıldım neden sende planlıyorlarsa ya geldi konu. Diğeri sezeryan kontrollü kanamaymış der orayı çeker alır . Nerden sezeryan konusunu açtık dedim
Gerçekten kimseyi korkutmak veya germekte istemiyorum . Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin.. zaten baştan beri tanıyan arkadaşlar birşey demedi veya durumu biliyorlar sağolsunlar ama işte .. nasıl doğum olacağının önemi yokki sağlıkla kucaklarımıza alalım yeter. 2 seçenek var zaten çıkış yolu olarak
Neyse sen nasılsın canım ? Bebekler nasıl büyüdükermi ? Ne zaman çıkar kızın ? Oğlun için biraz daha zaman var galiba
Aynen ben de bunun için soruyorum yargılamak için değil kesinlikle veya garip bulduğum için de değil zaten neden öyle olsun ki hepimiz okumuş insanlarız nenelerimiz gibi düşünen kimse yoktur diye tahmin ediyorum. Herkes kendi adına sebebini merak ettiği için soruyor bence ama rahatsız olan tabii ki cevaplamak zorunda değilBen de soruyorum mesela ama o niyetle değil. Çünkü ben de sezaryan istiyorum. Anne veya bebekte ne olunca sezaryan olunuyor aslında onu öğrenmek için soruyorum
Canım zaten yazıda da belirtmişim fikir almak için soranlar farklı onlar zaten kendilerini belli ediyorlar. Özellikle bazıları normal doğum yapacaklarını planlıyorlar mesela ısrarla neden sezeryan neden sezeryan normal doğum yapma ihtimalin yok mu bir soru soruyorlar ya sanane belki normal doğum yapma ihtimalim de var ama ben yapmak istemiyorum ya da sezaryen olmam gerekiyor ama ben normalde onu bekliyorum kimse ilgilendirmez. Gelir dersin ki sezaryen olmuşsun geçmişte nasıl bir his neler yaşadın ya da normal doğum yaptın neler yaşadın ya da sezaryen olacaksın nasıl hissediyorsun ama diğer SORULAR saçma kimse ilgilendirmiyorAynen ben de bunun için soruyorum yargılamak için değil kesinlikle veya garip bulduğum için de değil zaten neden öyle olsun ki hepimiz okumuş insanlarız nenelerimiz gibi düşünen kimse yoktur diye tahmin ediyorum. Herkes kendi adına sebebini merak ettiği için soruyor bence ama rahatsız olan tabii ki cevaplamak zorunda değil
Özendim şuan sana beybi :)Bu gun kontrolüm vardı. 36+4 Bebişim 2.910 gr olmuşcuma günü sezeryana gün verdi Dr 37+1 oluyorum. Çok heyecanlı 4 güne doğuruyorum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canmKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Doğm pozisyonu uygun olmuyor benm ilki öyleydi popoyla geliyorduBen de soruyorum mesela ama o niyetle değil. Çünkü ben de sezaryan istiyorum. Anne veya bebekte ne olunca sezaryan olunuyor aslında onu öğrenmek için soruyorum
Ben de soruyorum mesela ama o niyetle değil. Çünkü ben de sezaryan istiyorum. Anne veya bebekte ne olunca sezaryan olunuyor aslında onu öğrenmek için soruyorum
Kızlar yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle normal şekilde soranlara lafım yok .. gerçekten tabi insan merak ediyor ne var ne zaman yapılır belki ne zaman planlanır bir sezeryan diyeAynen ben de bunun için soruyorum yargılamak için değil kesinlikle veya garip bulduğum için de değil zaten neden öyle olsun ki hepimiz okumuş insanlarız nenelerimiz gibi düşünen kimse yoktur diye tahmin ediyorum. Herkes kendi adına sebebini merak ettiği için soruyor bence ama rahatsız olan tabii ki cevaplamak zorunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?