Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
İlaç yazıcak canım hamilelikde ihtiyaç artıyormuş bu hormana, benim 15 yıldır aynı kullandığım ilavın dozunu arttırdılar, doğumdan sonra eski doza düşür dediler.
Aynen çok normal tsh hamilelikte oynaya biliyor ..

Sağlıkla doğsunlar inşallah

Korkma ve rahat ol bol bol oku gir doğumuna bişey olmaz Allah’ın izniyle

İnşallah içini rahatlatacak bir aksiyon alırlar canım ne olursa olsun böyle stres altında bekletmeleri hiç doğru değil hangimiz olsak aynı şekilde endişelenirdik senin gibi emin ol
Bu gun kontrolüm vardı. 36+4 Bebişim 2.910 gr olmuş cuma günü sezeryana gün verdi Dr 37+1 oluyorum. Çok heyecanlı 4 güne doğuruyorum
Yaaa topiğimizin kurucusu doğuruyor Hayırlı sağlıklı kolay doğum olsun bitanem
Rabbim bir avazda kurtarsın sen de bebişler de çok çabuk toparlayın inşallah, sen de sancı çekerken bizlere dua et

Kızlar bu doğum şekline çok saçma şekilde takılıyorsunuz ya. İsteyen normal yapar isteyen sezeryan. İki şekilde de dünyaya geliyor o çocuklar. Ve aynı şekilde anne olunuyor. Normalde doğum yapana kadar çok acı çekersin doğum sonrası geçer sezeryanda doğum sonrası başlar oda bi süre sonra geçer yani fark yok pek. Lütfen kendinizi şartlamayın ve karşınızdakini sıkmayın. Kız sezeryan olacak mesela elli kere niye sezeryan oluyorsun diye soruluyor. İlla bir nedene gerek yok belki keyfi öyle istiyor. Şart değil bi sorum olması. Karşımızdakileri kırabiliriz. Anne olmaya odaklanın doğumun şekline değil. Ha gelir sezeryan olandan normal doğum yapandan haber alırsınız duygularını sorarsınız tamam da daha olmayanı strese sokmayın lütfen

Ay vallahi 2 gündür şiştim sezeryan planlanmıyor diye bir yanlış anlaşıldım neden sende planlıyorlarsa ya geldi konu. Diğeri sezeryan kontrollü kanamaymış der orayı çeker alır . Nerden sezeryan konusunu açtık dedim

Gerçekten kimseyi korkutmak veya germekte istemiyorum . Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin.. zaten baştan beri tanıyan arkadaşlar birşey demedi veya durumu biliyorlar sağolsunlar ama işte .. nasıl doğum olacağının önemi yokki sağlıkla kucaklarımıza alalım yeter. 2 seçenek var zaten çıkış yolu olarak

Neyse sen nasılsın canım ? Bebekler nasıl büyüdükermi ? Ne zaman çıkar kızın ? Oğlun için biraz daha zaman var galiba

Ben de soruyorum mesela ama o niyetle değil. Çünkü ben de sezaryan istiyorum. Anne veya bebekte ne olunca sezaryan olunuyor aslında onu öğrenmek için soruyorum

Ben de soruyorum mesela ama o niyetle değil. Çünkü ben de sezaryan istiyorum. Anne veya bebekte ne olunca sezaryan olunuyor aslında onu öğrenmek için soruyorum
Aynen senin sorma şeklin farklı. Bilgi almak kendini rahatlatmak farklı ama hesap sorar gibi olanlar farklı canım

Herkesin kendi tercihi

Bebekler iyi diyelim canım ne zaman çıkarlar belli değil ama Allah’ın izniyle iyi olacaklar. Bende iyiyim çok şükür normal hayata devam

Aynen ben de bunun için soruyorum yargılamak için değil kesinlikle veya garip bulduğum için de değil zaten neden öyle olsun ki hepimiz okumuş insanlarız nenelerimiz gibi düşünen kimse yoktur diye tahmin ediyorum. Herkes kendi adına sebebini merak ettiği için soruyor bence ama rahatsız olan tabii ki cevaplamak zorunda değil

Canım zaten yazıda da belirtmişim fikir almak için soranlar farklı onlar zaten kendilerini belli ediyorlar. Özellikle bazıları normal doğum yapacaklarını planlıyorlar mesela ısrarla neden sezeryan neden sezeryan normal doğum yapma ihtimalin yok mu bir soru soruyorlar ya sanane belki normal doğum yapma ihtimalim de var ama ben yapmak istemiyorum ya da sezaryen olmam gerekiyor ama ben normalde onu bekliyorum kimse ilgilendirmez. Gelir dersin ki sezaryen olmuşsun geçmişte nasıl bir his neler yaşadın ya da normal doğum yaptın neler yaşadın ya da sezaryen olacaksın nasıl hissediyorsun ama diğer SORULAR saçma kimse ilgilendirmiyor

Bu gun kontrolüm vardı. 36+4 Bebişim 2.910 gr olmuş cuma günü sezeryana gün verdi Dr 37+1 oluyorum. Çok heyecanlı 4 güne doğuruyorum
Özendim şuan sana beybi :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm
Doğm pozisyonu uygun olmuyor benm ilki öyleydi popoyla geliyordu
Bazısında kanama bozukluğu oluyor çatı darlığı
Rahimdeki şekil bozukluğu filn
Anne ve bebek için en sağlıklı hangisiyse o olsun inşallah
Şeklinin bir önemi yok

Kızlar yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle normal şekilde soranlara lafım yok .. gerçekten tabi insan merak ediyor ne var ne zaman yapılır belki ne zaman planlanır bir sezeryan diye hiç sorun yok

Kızlar dönüş yapanlara çok teşekkür ederim Allah razı olsun, bugün dudagim için kontrole gittim kopan dikişleri temizlediler ve dediğim gibi doğum sonrasına planladılar yeniden ameliyati. Şuan enfeksiyon var akintisi var kurumadan dikemiyorlar. 6-7 hafta bandajlayacagim evde birbirine yaklasirsa belki tutar. Ama çok garip hamilelikten dolayı gevşemiş durumda dokular 3 haftada hiç mi iyilesmez hiç iyileşmedi.
vücut doguma hazırlanıyor diye Progesteron ve relaksin hormonundan dolayı iyileşmediğini düşünüyorum.
Sizde de yara iyileşmesinde gecikme uzun sürme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…