Ben kan sulandırıcı hapı 32 de bıraktım ama iğneye devam ediyorum. Sanırım son güne kadar da kullanacağım.O bel ve kasık ağrısı bende de oluyor artık akşamları özellikle.
Yürüyüşte mola verdiğimizde biraz ağrım oluyor.
Bi de bu ara kabızlık başladı. Suyu biraz azalttım galiba ondan oldu.
Benimde çarşamba kontrolüm var. Bana 33 de 2430 demişti. Çarşamba günü 35+5 olucam. Tahmin yapıyoruz eşimle her muayene öncesi 2900 geçmese diye ümit ediyorum. Yoksa doktor sezeryana çevirecek diye korkuyorum.
Bi de herkes diyorki kan sulandırıcı aspirin falan 35 haftada bıraktım. Benimki bıraktırmıyor. Ne yapıcam bilmiyorum.
Fikriniz var mı sizin?
Bide bazen hafif yeşile dönük akıntım oluyor. Ama kremler olur ya hafif açık yeşil öyle. Hatta üzümün içindeki gibi diyebiliriz. Sizce korkmalı mıyım???
Ohh ya biri sonunda bunu söyledi. Bilmem hatırlar mısın aylar önce bu muhabbetlerden ufak tartışmıştık seninle de,o zamanki kastım da aslında buydu. Tabi ki sadece bunu belirterek konuyu açmamıştım şimdi olaylarlar karışmasın tekrardan :)Canım zaten yazıda da belirtmişim fikir almak için soranlar farklı onlar zaten kendilerini belli ediyorlar. Özellikle bazıları normal doğum yapacaklarını planlıyorlar mesela ısrarla neden sezeryan neden sezeryan normal doğum yapma ihtimalin yok mu bir soru soruyorlar ya sanane belki normal doğum yapma ihtimalim de var ama ben yapmak istemiyorum ya da sezaryen olmam gerekiyor ama ben normalde onu bekliyorum kimse ilgilendirmez. Gelir dersin ki sezaryen olmuşsun geçmişte nasıl bir his neler yaşadın ya da normal doğum yaptın neler yaşadın ya da sezaryen olacaksın nasıl hissediyorsun ama diğer SORULAR saçma kimse ilgilendirmiyor
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım. İçini ferah tut , bol bol dua et .Kızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Doktorumla görüştüm endişe etme Normal doğum yapabilirsn şu an herşey yolunda normal doğumu bekleyeceğiz daha bir hafta önce birini doğum yaptirdim hiç bi sikinti olmuyor dedi.Eğer normal doğumda kalp atişinda sıkıntı olursa sezeryana alirim acil dediEsmoss60 naptın canım
Sağlıkla gelsin inşallahDoktorumla görüştüm endişe etme Normal doğum yapabilirsn şu an herşey yolunda normal doğumu bekleyeceğiz daha bir hafta önce birini doğum yaptirdim hiç bi sikinti olmuyor dedi.Eğer normal doğumda kalp atişinda sıkıntı olursa sezeryana alirim acil dedi
Kordon dolanması için ne dedi 4 tur doğru muymusDoktorumla görüştüm endişe etme Normal doğum yapabilirsn şu an herşey yolunda normal doğumu bekleyeceğiz daha bir hafta önce birini doğum yaptirdim hiç bi sikinti olmuyor dedi.Eğer normal doğumda kalp atişinda sıkıntı olursa sezeryana alirim acil dedi
Canım dualarım seninle sağlıklı olun hepinizKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Çokkk amin hepimize inşallahaiyycok heyecanli gercekten allah’im saglikla kucagina almayi nasip etsin, her sey en guzel sekilde ilerlesin umarim.
Sağlıkla gelsin kuzucuklar şükür bu haftalara kadar geldin. Tabi ederiz duamızı burda onca hamile kadınız bir birimize edilen duanın gücüne çok inanıyorum. Haber ver kuzumKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Benimde troidim yüksek cıktı zaten hamilelik öncesi de troidle alakalı rahatsizligim vardı.Kadin doğum doktorum her gittiğimde tiroid degerime bakıp ilaç dozajı ayarlaması yapıyor .Dahiliye de muhakkak ilaç verir ..Cidden öyle doktor dahiliye görsün dedi ilaç vermedi
Kızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Bende öyle tahmin ediyordum ,ilk doğumun olduğu için direk sezeryana yönlendirmiyorlar.İlk doğumun sezeryan olsa belki sezeryan planlaması yaparlardi.Demekki çok riskli bir durum görmüyor doktorlar.Doktorumla görüştüm endişe etme Normal doğum yapabilirsn şu an herşey yolunda normal doğumu bekleyeceğiz daha bir hafta önce birini doğum yaptirdim hiç bi sikinti olmuyor dedi.Eğer normal doğumda kalp atişinda sıkıntı olursa sezeryana alirim acil dedi
11. Haftada kanama olunca düşecek diye ağlayıp kalbim güm güm atıyordu daha dün gibi ne zaman bu haftalara geldik ya rabbim nasip edecekse hiç bir şey engel olamıyormuş. Ben o kanamalı halimle çok yürüdüm üstüne çok kötü düştüm. Şükürler olsun bu haftalara gelebildik. Amin inşallah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip olsunYaaa topiğimizin kurucusu doğuruyorHayırlı sağlıklı kolay doğum olsun bitanem
Hadi sende pırtlatÖzendim şuan sana beybi :)
Devletin karşıladığı bir ilaç kullanıyorum ama sanırım pek etkili olmuyor yaMagnezyum kullanıyor musun? O da rahatlatıp uyutur aslında
Sen nasılsın ballım ? Hastane günleri nasıl gidiyor?Esmoooos seni de etiketleyemiyorum doktor normal doğumu bekleyecek demişsin bebek nasıl iyi mi? Kordona ne dedi bir şey dedi mi?
Evet canım. Ultrasonda birisi bakıyor diğeri kağıdı yazıyor. Kilosunu sordu oda 3. Kl 25 gr dedi. Ama 2.910 gr yaz dedi neden böyle bir şey dedi anlamadımYa maşallah 3 kiloya yaklaşmış sağlıkla gelsin sağlıkla kucağına al inşallah
Doğruuu ben de öyleyim valla oturduğum yerden zor kalkıyorumTotomu kaldıramıyorum ki ördek yürüyüşü yapayım ahahahahah
Ayy sıraya girmeye başladık mı artık çok heyecanlıSelam kızlar . Bugün bende kontrole gittim. 35+3 bugün 2750 gr olmuş . Kan pıhtılaşması iyice artmış oksapar yazdı her gün onu olacağım. Gelişim geriliği falan yok dedi . Sezaryen gününü kararlaştırdık 25 Eylül de geliyor gelmekte olan
21 Ekim ben varımKız en son ben dogurucam herhalde 19 Ekim daha 6 hafta var ohooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?