Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Ben kan sulandırıcı hapı 32 de bıraktım ama iğneye devam ediyorum. Sanırım son güne kadar da kullanacağım.

Ohh ya biri sonunda bunu söyledi. Bilmem hatırlar mısın aylar önce bu muhabbetlerden ufak tartışmıştık seninle de,o zamanki kastım da aslında buydu. Tabi ki sadece bunu belirterek konuyu açmamıştım şimdi olaylarlar karışmasın tekrardan :)
Ama sonuç olarak tamamen aynı düşüncedeyim,istediğim şekilde doğururum gerekirse ve eşim dahil bu konuda kimse bana neden vajinal ya da neden sezaryen diye soramaz. Tam olarak bu soru psikolojik baskı ve şiddet içeriyor bence ve çok sinirleniyorum

İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım. İçini ferah tut , bol bol dua et .

Doktorumla görüştüm endişe etme Normal doğum yapabilirsn şu an herşey yolunda normal doğumu bekleyeceğiz daha bir hafta önce birini doğum yaptirdim hiç bi sikinti olmuyor dedi.Eğer normal doğumda kalp atişinda sıkıntı olursa sezeryana alirim acil dedi

Sağlıkla gelsin inşallah

Kordon dolanması için ne dedi 4 tur doğru muymus sağlıkla gelsin inşallah

Canım dualarım seninle sağlıklı olun hepiniz

aiyy cok heyecanli gercekten allah’im saglikla kucagina almayi nasip etsin, her sey en guzel sekilde ilerlesin umarim.
Çokkk amin hepimize inşallah
Sağlıkla gelsin kuzucuklar şükür bu haftalara kadar geldin. Tabi ederiz duamızı burda onca hamile kadınız bir birimize edilen duanın gücüne çok inanıyorum. Haber ver kuzum

Cidden öyle doktor dahiliye görsün dedi ilaç vermedi
Benimde troidim yüksek cıktı zaten hamilelik öncesi de troidle alakalı rahatsizligim vardı.Kadin doğum doktorum her gittiğimde tiroid degerime bakıp ilaç dozajı ayarlaması yapıyor .Dahiliye de muhakkak ilaç verir ..

İnşallah kolay bir doğum gerceklestirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini
Bende öyle tahmin ediyordum ,ilk doğumun olduğu için direk sezeryana yönlendirmiyorlar.İlk doğumun sezeryan olsa belki sezeryan planlaması yaparlardi.Demekki çok riskli bir durum görmüyor doktorlar.

Bende bugün rüyamda hep doğumla uğraştım.Doktora gidiyorum uyusturmak için iğne yapıyor ama belden yapmiyor bende diyorum hissetmeyeyim sakın,dur bakiyim bacağımı kaldirabiliyomuyum diyorum 2 kere masaya yatıyorum ama doğum yapmıyorum.

Yaaa topiğimizin kurucusu doğuruyor Hayırlı sağlıklı kolay doğum olsun bitanem
11. Haftada kanama olunca düşecek diye ağlayıp kalbim güm güm atıyordu daha dün gibi ne zaman bu haftalara geldik ya rabbim nasip edecekse hiç bir şey engel olamıyormuş. Ben o kanamalı halimle çok yürüdüm üstüne çok kötü düştüm. Şükürler olsun bu haftalara gelebildik. Amin inşallah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip olsun
Özendim şuan sana beybi :)
Hadi sende pırtlat

Kızlar benim bu alıntılamada sıkıntı çıkıp duruyor anlayamadım etiketleyemiyorum da. Doğumu planlanan gün alanlar adına ben bile heyecanlandım Sağlıkla gelsinler inşallah

Vajinal doğum sezaryen ise hiiiiiiç fark etmez pipililer, prensesler veee en önemlisi biz annelerin sağlığı hangisiyle iyi olacaksa o olsun.

Esmoooos seni de etiketleyemiyorum doktor normal doğumu bekleyecek demişsin bebek nasıl iyi mi? Kordona ne dedi bir şey dedi mi?

Ya maşallah 3 kiloya yaklaşmış sağlıkla gelsin sağlıkla kucağına al inşallah
Evet canım. Ultrasonda birisi bakıyor diğeri kağıdı yazıyor. Kilosunu sordu oda 3. Kl 25 gr dedi. Ama 2.910 gr yaz dedi neden böyle bir şey dedi anlamadım .
Amin inşallah kuzum hepimiz. Sende 20 eylül demiştin seninde sezeryanmi olacak kesin tarih vermiş

of cinnetteyim kimseyi alıntılayamıyorum deli gibi konuşuyorum hajsjks yağmur özel al mag4 magnezyum açlıktan uyanmam dışında bebek gibi uyuyorum maşallah diyim sabah akşam kullanılıyor onu al

Ayy sıraya girmeye başladık mı artık çok heyecanlı

Kız en son ben dogurucam herhalde 19 Ekim daha 6 hafta var ohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…