Sakin canım biraz daha dursun bebiş ordaOlsun mu, erkek çocuk olup da başına türbe mi dikecekmiş? Kız çocuğu olup da hayatındaki her işini ona mı yaptıracakmışsın? Ay gerçekten çok aptallar ya, kız da erkek de bir insan evladını nasıl ayırsın. Benim bu ikinci de kız ay bir daha yap erkek olsun diyen var, ailemden ya da eşimin yakın ailesinden değil bunu diyen, yakın da olsa diyemez hoş ama olsun yani dış kapının mandalı bile değil sokağa attığım çöp kadar uzak, benim ne çektiğimi biliyor musunuz da bundan sonra yap diyorsunuz, ay ben ölümlerden ölüm beğendim aylarca size mi kaldı, gerildim yine durduk yere fjdhhshd
Dursun bakalım durduğu kadar, bazen o kadar sinirleniyorum ki şak diye doğurcam sanıyorumSakin canım biraz daha dursun bebiş orda
Bence burada alınganlık yapan siz oluyorsunuz. 10 kere yazmış olabilirsiniz ancak bu sizin başkalarına bu tavırları gösterebileceğiniz anlamına gelmiyor.Kızlar kötü niyetle demek istediğimiz gerçekten kötü niyetli gibi sorulduğunda kimse üzerine alınmasına gerek yokki. 10 kere burada aynı arkadaşa kanama bozukluğum var dedim,hastalığımın adını yazdım hala inatla normal doğumun kanaması kontrolsüzmüş diye istediğini çekip alıyor ayrıca,10 kez sakince anlatmama rağmen kabasın diyorşimdi ben tüm iyi niyetimle defalarca anlatmama rağmen neden kaba oluyorumki ? @honeydukes sana dün akşamda yazdım canım her doğum şekli zor bana göre . Her kadın kendi bedeni ve kendi kararını kendisi vermeli diye
Bakın sizde aynısını yapıyorsunuz. Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. Şahıs adı vermemiş olmanız beni ifade etmediğiniz anlamına gelmiyor.Şöyle bir şey var evet gerçekten de hepimizin çevresinde yetersiz hissettirmek için pusuda bekleyen akbabalar var ama bu forumdaki hiçbiri onlardan değil zira hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz hepimiz gebeyiz. Aynı soruyu bir akraba sorsa ben de gıcık olurum ama burdan biri sorduğunda kendi için endişelenip de sorduğunu bilirim o yüzden takılmam. Cinsiyetini öğrenince “Olsun” diyen teyzelerle de karşılaştım hepsinin ağzının payını verdim ama bu farklı bir şey
Yok canım sana demiyorum zaten, o kanama konusunda da haklısın senden önce ben söylemiştim hatta o kişiye cımbızla çekip alma lütfen diye. Cennetin ayaklarımızın altına serildiği bir deneyim yaşıyoruz düşün ki o kadar zor, zor olmasa mükafatı bu kadar büyük olmazdı. Hamileliği ve doğumu kolay veya zor geçsin her kadın övülmeye ve takdire layık
Evet ilk doğumum olduğu için Normal doğum istiyor doktor Kordonlu çok bebek doğum yaptirdim ben dedi hiç stres yapma dedi bebeğimde hareketliydi baya maşallahBenimde troidim yüksek cıktı zaten hamilelik öncesi de troidle alakalı rahatsizligim vardı.Kadin doğum doktorum her gittiğimde tiroid degerime bakıp ilaç dozajı ayarlaması yapıyor .Dahiliye de muhakkak ilaç verir ..
İnşallah kolay bir doğum gerceklestirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini
Bende öyle tahmin ediyordum ,ilk doğumun olduğu için direk sezeryana yönlendirmiyorlar.İlk doğumun sezeryan olsa belki sezeryan planlaması yaparlardi.Demekki çok riskli bir durum görmüyor doktorlar.
Bende bugün rüyamda hep doğumla uğraştım.Doktora gidiyorum uyusturmak için iğne yapıyor ama belden yapmiyor bende diyorum hissetmeyeyim sakın,dur bakiyim bacağımı kaldirabiliyomuyum diyorum 2 kere masaya yatıyorum ama doğum yapmıyorum.
Aşkom zaten bende kötü olarak almadım ama hala üslubunuza dikkat edin diye diye beni iğneliyor arkadaşLadyNurr canım kızlar doğru diyor okumamış olabilirler sana zaten kötü yorum yapmadı nedenini sordu sadece kendi için fikir almak istedi
Hayırlı haberlerle inşallahAşkom zaten bende kötü olarak almadım ama hala üslubunuza dikkat edin diye diye beni iğneliyor arkadaşneyse konu gerçekten uzamasın .. Yarın gidip sezeryan tarihimi alıcam aşırı heycanlıyım anın tadını çıkaralım hepimiz
Aşkom zaten bende kötü olarak almadım ama hala üslubunuza dikkat edin diye diye beni iğneliyor arkadaşneyse konu gerçekten uzamasın .. Yarın gidip sezeryan tarihimi alıcam aşırı heycanlıyım anın tadını çıkaralım hepimiz
Aynı şeyleri düşünüyorum banada kaç kişi sordu hiçte rahatsiz olmadım niye olayım ki hem gayet normal soru bilmiyor ki soruyor. Hani ben söyledikten sonra çevremizdekiler gibi ah vah yapmıyorsa sanki acınacak bir şeymiş gibi davranmiyorsa gayet sorulabilir. Hem zaten negatif tavırlar sergilerse cevaplarını gayet verebiliriz.Ooo bugün herkes gün almış ya. Ayy hepimiz adına çok heyecanlandım. Benim daha 4 gün var randevuma. Bizimki de verir mi acaba artık günümüzü? 35+5 olcaz randevu gününde. Bir de genellikle 37-38 hafta arasına verilmiş günler. Özel bir durum olduğu için mi böyle erken aldınız? Yoksa sezaryende hep böyle erken mi verilir? Kaçıncı haftada doğum oluyor genelde?
Bir de arkadaşlar vallahi ben burada çok huzurluyum. İnstagramdaki gibi herkesin nefret kustuğu bir yer değil. Hepimiz burada aynı heyecanı ve tedirginliği yaşayıp birbirimize destek oluyoruz. Neden sezaryen oluyorsun diye soran kimse de kötü niyetle sormuyor. Hemen alınganlık edip saldırgan tavırlara girmek asıl yanlış olan. Kötü niyetle sorulduğunu nereden çıkarıyorsunuz ki? Burada herkes birbirine her şeyi soruyor, kimse de kimseyi yargılamıyor. Sezaryen mi değil mi diye soramazsınız diye insanları zorbalamayalım. Çok da kötü bir soru değil. ben bana sorulmasını isterim. Korktuğum için sezaryen olmak istiyorum. Bu yüzden herkese soru soruyorum. Herkes de bana sorabilir. Hiçbir sakıncası yok benim için. Sezaryen olmak utanılacak bir şey olmadığına göre soru sorulmasından da rahatsız olmam. Çünkü her iki doğum da normal benim için. Kimse bir şey dememişken bu kadar negatif olmaya gerek yok. Doğumla alakalı konularda kimse kimseyi zan altında da bırakmıyor. Yanlış anlaşılırsa bir daha anlatırsınız ne var bunda? İnsanlar tedirgin olduğu için soru sormuş sadece. Biz de birbirimize destek olmayıp of pof yaparsak ne faydası var bu platformun?
Biz çıtır çıtır doğum yaptık, yapacağızahahah ay minnoş bir kesik ile doğurup çıkacağım Allah çatır çatır doğuracak bacılarıma doğum sırasında güç versin bizede sonrasında amin
Bende hamileyimHanım efendi “hala üslubunuza dikkat edin diye diye” sizi iğnelemiyorum.
Siz bu şekilde yazarken bir hamilenin kalbini kırdınız. Bunun farkında bile değilsiniz. Yazık.
rabbim herkese bir avazda kolay istediği gibi doğum nasip etsin inşallah canımBiz çıtır çıtır doğum yaptık, yapacağızamiiiiiinn amin
Benim de kızım olacak inşallah iyi ki de kızım olacak öğrendiğimde beri içim içime sığmıyor. Allah’tan bu tarz cahil insanlara henüz denk gelmedim denk gelirsem de cevabını veririmOlsun mu, erkek çocuk olup da başına türbe mi dikecekmiş? Kız çocuğu olup da hayatındaki her işini ona mı yaptıracakmışsın? Ay gerçekten çok aptallar ya, kız da erkek de bir insan evladını nasıl ayırsın. Benim bu ikinci de kız ay bir daha yap erkek olsun diyen var, ailemden ya da eşimin yakın ailesinden değil bunu diyen, yakın da olsa diyemez hoş ama olsun yani dış kapının mandalı bile değil sokağa attığım çöp kadar uzak, benim ne çektiğimi biliyor musunuz da bundan sonra yap diyorsunuz, ay ben ölümlerden ölüm beğendim aylarca size mi kaldı, gerildim yine durduk yere fjdhhshd
İnanılmaz bir cahillik ve acımasızlık yaBana böyle diyen teyze de yoldan geçen biri ha tanıdık falan değil İki hamile arkadaşız onunki erkek benimki kız. Gördü bizim göbekleri böyle bi durdu kitlendi bakıyor. Hayırlı olsun kızlar cinsiyetleri ne diye sordu biz de saf gibi söyledik nerden bilelim. Onunkine maşallah bana da “Olsun” dedi. Olsun derken??? dedim baktı saldırcam kaçtı gitti hemen fkckdkdks
Valla erkek de olsa deldiririm mutluluktan kız olsa da benim sürecim çok farklı ve acılı ilerlediği için ben çocuğumun cinsiyetini öğrenmek istemedim, adını koyamadım, hiçbir şey almadım. Kimseye de düşmez, hayır herkesi geçtiler daha Allahın işine karışıyorlarBenim de kızım olacak inşallah iyi ki de kızım olacak öğrendiğimde beri içim içime sığmıyor. Allah’tan bu tarz cahili insanlara henüz denk vermedim denk gelirsem de cevabını veririm
Aaaa sormaaaa ben de çatır çatır doğurdum ilkini geberiyordum dxbdhdh ama herkes bir tebrik bir tebrik anlatamam sanarabbim herkese bir avazda kolay istediği gibi doğum nasip etsin inşallah canımçıtı pıtı doğuruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?