Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Sakin canım biraz daha dursun bebiş orda

Bence burada alınganlık yapan siz oluyorsunuz. 10 kere yazmış olabilirsiniz ancak bu sizin başkalarına bu tavırları gösterebileceğiniz anlamına gelmiyor.

İstediğimi çekip almıyorum efendim. Hatırlamıyorum dedim, özür diledim. Daha neyi nasıl açıklıyorsunuz? Bu yazım şekliniz hoş değil. Lütfen konuşmalarınıza dikkat edin. Bu şekilde ben başta olmak üzere başkalarını siz kırıp üzüyor olabilirsiniz.

Bakın sizde aynısını yapıyorsunuz. Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. Şahıs adı vermemiş olmanız beni ifade etmediğiniz anlamına gelmiyor.

Hatırlamıyorum dedim, özür diledim. Daha neyi nasıl açıklıyorsunuz? Bu yazım şekliniz hoş değil. Lütfen konuşmalarınıza dikkat edin. Bu şekilde ben başta olmak üzere başkalarını siz kırıp üzüyor olabilirsiniz.

Bu konuyla ilgili son kez yazıyorum. Burda kadınız yok destek alıyoruz diyenler bile o mesajlarında asagılama peşinde ne komik. Ben bu yorumu yaptım ayrıca kötü niyetli soru soruluyor yada kötü niyet var diye bi gönderme dahi yoktu mesaj da. Sadece hoşlanmayan var. Kimse sezeryan konuşulmasın normal doğum konuşulmasın demiyor sadece ben normal yapıyorum sezeryana karşıyım istemiyorum diyenler gelip normal yapmayı çok daha iyi gibi gösteriyor ve ısrarla herkese neredeyse sezeryan mı olacaksın diyor. E yani sanane kardeşim. Eğer sezeryan merak ediyorsan sor ama ısrarla normal doğum istiyorsan ne diye kişiye sen sezeryan mı oluyorsun diye soruyorsun hemde konu hiç orası değilken bundan bahsettiğim okuduğumuzu anlayalım. Israrla cımbızla başka yere çekmeyelim. Burda fikir alışverişi yapılsa zaten kimse bişey demez hepimiz deneyimlerimizi paylaşıyoruz ama isim vermiyorum da iki kişi çok saçma şekilde neredeyse hergün bu konuyu başkalarına soruyor. Hemde konu farklı şeylerken. Dediğimi anlayan anladı yanlış anlayan iki üç kişi içinde bi daha açıklama yapmayacam herkes istediğini anlasın. Normalde de vardır böyle kötü insanlar diyen arkadaşta dua etsin ki hamile kalbini kırmıyorum. Burda kadınlığı savunuyorsanız sizide sakinliğe davet ediyorum ayrıca her söyleneni üstüne alınıyorsa kişi demek ki ona benzer yorumlar yapmıştır. Mesela çok şey yazılıyor buraya ama üstüme alınmadığım için yorum yapmıyorum demek ki normal hayatta böyle kavgacı olabiliyorlar bende bunu diyim daha da yazmicam hiç kaosla uğraşamam

Evet ilk doğumum olduğu için Normal doğum istiyor doktor Kordonlu çok bebek doğum yaptirdim ben dedi hiç stres yapma dedi bebeğimde hareketliydi baya maşallah önce Allaha sonra Doktoruma güvendim.

LadyNurr canım kızlar doğru diyor okumamış olabilirler sana zaten kötü yorum yapmadı nedenini sordu sadece kendi için fikir almak istedi
Aşkom zaten bende kötü olarak almadım ama hala üslubunuza dikkat edin diye diye beni iğneliyor arkadaş neyse konu gerçekten uzamasın .. Yarın gidip sezeryan tarihimi alıcam aşırı heycanlıyım anın tadını çıkaralım hepimiz

Hayırlı haberlerle inşallah

Hanım efendi “hala üslubunuza dikkat edin diye diye” sizi iğnelemiyorum.

Siz bu şekilde yazarken bir hamilenin kalbini kırdınız. Bunun farkında bile değilsiniz. Yazık.

Aynı şeyleri düşünüyorum banada kaç kişi sordu hiçte rahatsiz olmadım niye olayım ki hem gayet normal soru bilmiyor ki soruyor. Hani ben söyledikten sonra çevremizdekiler gibi ah vah yapmıyorsa sanki acınacak bir şeymiş gibi davranmiyorsa gayet sorulabilir. Hem zaten negatif tavırlar sergilerse cevaplarını gayet verebiliriz.
Genellikle sezeryan evet 37 38 de yapılıyor bebegin gelisiminede bakılıyor yeterliyse çok bekleme taraftarlari değiller Dr lar.

Kızlar ayrıca birbirinizi kırmanıza gerek yok kötü tavırlarla hamilesiniz sadece rahatsız olan rahatsızım desin olmayan da cevaplasın sürekli kötüleyerek kırarak dile getirmeyin

Hanım efendi “hala üslubunuza dikkat edin diye diye” sizi iğnelemiyorum.

Siz bu şekilde yazarken bir hamilenin kalbini kırdınız. Bunun farkında bile değilsiniz. Yazık.
Bende hamileyim hanımefendi ben sizi kıracak birşey demedim kabasın diyen sizsiniz lütfen rica ediyorum .konuyu sakız gibi uzatmayalım

Benim de kızım olacak inşallah iyi ki de kızım olacak öğrendiğimde beri içim içime sığmıyor. Allah’tan bu tarz cahil insanlara henüz denk gelmedim denk gelirsem de cevabını veririm

Benim ilki oğlan olunca bu kız olacak dediğimde olsun demiyorlar Kesin bilgi

Banada niye sezeryan oldun demişti biri ,tersti donmemisti dedim.Bizim köyde birinin de öyleydi ebe eliyle döndürdü demişti

Son düzenleme:
Benim de kızım olacak inşallah iyi ki de kızım olacak öğrendiğimde beri içim içime sığmıyor. Allah’tan bu tarz cahili insanlara henüz denk vermedim denk gelirsem de cevabını veririm
Valla erkek de olsa deldiririm mutluluktan kız olsa da benim sürecim çok farklı ve acılı ilerlediği için ben çocuğumun cinsiyetini öğrenmek istemedim, adını koyamadım, hiçbir şey almadım. Kimseye de düşmez, hayır herkesi geçtiler daha Allahın işine karışıyorlar

rabbim herkese bir avazda kolay istediği gibi doğum nasip etsin inşallah canım çıtı pıtı doğuruyoruz
Aaaa sormaaaa ben de çatır çatır doğurdum ilkini geberiyordum dxbdhdh ama herkes bir tebrik bir tebrik anlatamam sana bunda da nasıl bir yol izlenir bilmiyorum sonuçta her şey sadece bebek ve benim sağlığım için, herkes benim şeyimin derdine düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…