Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Promalti icememistim onu direk eledim zaten de attığını hemen araştırayım çok teşekkür ederim

Promalti icememistim onu direk eledim zaten de attığını hemen araştırayım çok teşekkür ederim
Ben de promalt içicisiyim yeşil olanı güzel mavi olanını ben de içemedim, humana nın steeltea de bana çok iyi gelmişti, düşünün ki 26 haftalık doğumda süt getirmişti benden ikisibir de e bebekteki şu barlar var çikolata gibi onlar da güzel meyve püresi çikolata dediğime bakma

Ayy çok sevindim taburcu olmana canım en azından diyetine devam edersin şekerin kontrol altında olur Bebişin kilosunda düzelme oldumu Nice güzel seneleriniz olsun canım en güzel Hediye olacak bu sene size oğluşun

Maşallah Ben de mavi almıştım asla içilecek gibi değil o zaman yeşili de denemeye değer tamam canım bunlar hep not ettim çok teşekkür ederim

Yok yok başkasının sütü olmazmış dediğin gibi. Kendi sütlerini biriktirip buzluğa atıyorlarmış da bana da gereksiz geldi aslında ya neden riske girelim ki.

Kolostrum zaten doğum yapınca geliyor onceden toplamanin mantığını anlamadım ben.Doğum yaptım aynı gun geldi kolostrum.
Hamilelikte de sağınca gelmeye başlıyor ya o şekilde sağıyorlarmış daha da çok içebilsin diye. Doğumdan bir süre sonra o özelliği geçiyor demek ki.

Evet çok haklısın bu alttan bakma doğumu tetikliyor kesinlikle ilk oğlumda sancım vardı evde baya çektim gittim tabi doğum sancısı olduğundan habersizdim 37. Haftada doktor alttan baktı 10 dk sonra wc de kanamam başladı ama tabi benim 5 cm açılmam vardı şuandada sancım var mesela ama gitmek istemiyorum 36+5 çünkü gitsem bakacaklar alttan açılma vs varmı diye evde çekmek sancıyı bu anlamda çok iyi bence

25.09.25 olacak bende acaba bu gun dogursaydim 09.09.2025 olurdu. Yavrum 12.09.2025 olacak uyumsuzluk göklerde
Uyumlu olsun diye 25i istedim
Ayyy diiimiiii bende sankim 3 güne dogurmayacakmis gibi rahatım. Sanki başkası doğuracak ta kapıda ben bekleyecekmişim gibi son 3 gün ya şaka gibi
İnşallah sağlıkla kavuşacaksın az kaldı zaman yaklaştığı için sakinleştik muhtemelen

Sancın olması cok normal cnm rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah sağlıkla doğururuz

Bende de yok ama duş aldıktan sonra falan bazen görüyorum aslında uğraşsam gelecek gibi
Taze taze içsin diye demişlerdir onu belki
Evet yaaa temmuz bitmek bilmemişti
Bana komple hamilelik hiç geçmedi gibi ya. Yıllardır hamileyim sanki

Evet yurtdışındayım
Canım çok güzel bir duygu evet benim kızım 7 ci tüp bebek denemesi Rabbim aynı zamanda nasip etti .. Allah kimseyi kimseden eksik bırakmasın .. evlatla evlatsızlıkla sınamasın
Ay ne güzel Allah güzel ömür versin
Hadi geçmiş olsun sevindim

Günaydın kızlar, ben 34+6 haftalık oldum sata göre bebeğimin kilosunu ultrasonda 2371 gram olarak ölçtü doktor. Sanki biraz kilosu az mı? Tam 2 hafta önce 2 kilo 41 gramdı. Doktor normal diyor ama bilemedim.
canim benimki 35+0’da 49cm 2500kg olculmustu, dun 37+0’da 51cm 2900kg olculdu, doktor boy biraz uzun kilo normal dedi, bebegin olculeri genetikle de ilgili bence benim de yapim ince uzun mesela, bana sorarsan seninki de normal gayet, zaten doktorun da normal demis, sonucta spesifik bir sayi olmuyor aslinda, bir aralik oluyor, o araliktaysa normal diyorlar, ustelik ultrasonlarin yanilma payi var. ben sahsen bir doktor cok ileri ya da cok geri dese ona bile guvenemem zira aletler o kadar hassas degil, acil durum ongorulmedikce stres olmamak, olumlu dusunmek lazim

Arkadaşlar kansızlığım düzelmiyor doktor aradı doğuma az kaldığı ve değerlerin duzelmedigi için damardan vercez dedi daha önce böyle bişey yaşamadım çözüm olur bu sefer inşallah
degerlerin nasil tatlim? benim de dusuk maalesef demir, ferritin ve hgb baktiriyorum surekli, sidefer kullaniyorum doktor gunde 3’e cikardi, demir ve ferritin biraz toparladi demir 56, ferritin 7.3 ama hgb 9.6 hala damardan verilince toparlar bu arada icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…