Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Aşkım hem vajinal hem sezeryan çok zor doğumlar . Doğumun kolayı yokki bırak insanlar istediğini desin . Geçen dengesizin biri Banada dedi şimdikilerdede sezeryan moda oldu kolay yol tabi dedi ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor yahu neresi kolay . Bırak insanlar hep birşey bulur zaten ..

sende durumlar ne ne zaman geliyor bebiş ?

Hiç bilmiyorum ki öyle yatıyorum 18 gün oldu işte, kendi istediği zamanı bekliyoruz

Kızlar bugün bebek çok az hareket ediyor hareketi nerdeyse yok gibi bi de kedim yanlışlıkla karnımı tırmaladı kanamadı ama o da beni huzursuz etti

Benim de kızım olacak inşallah iyi ki de kızım olacak öğrendiğimde beri içim içime sığmıyor. Allah’tan bu tarz cahil insanlara henüz denk gelmedim denk gelirsem de cevabını veririm
Bana doktorlar ikizler içşn ikj ikisi de kız dedi nasıl mutlu oldum anlatamam hayalim hep 4-5 kızım olmasıydı sonra öğrendim bir kız bir erkek yine de aynı sevindim dedim ki demek ki ayrım yok evlat evlattır

Kuzum ben onu sana demedim ya dur bisakin ol "sosyal hayatta etrafta akrabalarda kötülüğüne soran vardır sezaryen mi oluyosun diye ama biz burada birbirimize kötülüğüne sormayız" anlamında dedim. Benim kimseyle bir şey tartışma derdim yok yani. Zaten herkes anlayışlı olsun diye yazdım onu. Niye bu kadar gerildi burası ya.

Kızlar bugün bebek çok az hareket ediyor hareketi nerdeyse yok gibi bi de kedim yanlışlıkla karnımı tırmaladı kanamadı ama o da beni huzursuz etti
Genelde evcilse ve dışarıyla teması yoksa zarar olmaz ama tabiki riske atma doktoruna danış kuzum

Valla gayet güzel yazmışım yazılanlar başka yere çekildi aman edemiyorum kafamı yoramam zaten yeterince dolu Allah hepinize yardım etsin inşallah sağlıkla alın kucağınıza

Ay ben kızım olsun çok isterdim. Etrafımdakiler de erkek olduğunu söyledikçe "olsun" dedi ama insan çocuğunu her türlü sever. Böyle insanlara da kızmıyorum bile ya. Bi kere bunu diyen kendisi kadın. İnsan hayret ediyor. Ama cahillik diyip geçiyorum. Bunlara gelene kadar daha neler duydum ben bi bilseniz. Ki çevremde öyle çok cahil kötü niyetli insanlar olmamasına rağmen.

Kordon dolanması için ne dedi 4 tur doğru muymus sağlıkla gelsin inşallah
Kuzum onu net göremiyoruz sayamıyoruz dedi ama bence beni strese sokmamak için demedi gayet pozitif konuştu Güvendim doktora birde bebeğim hareketliydi baya maşallahannesi endişelenmesin diye uyanmıştı sıpam sağ ol kuzum İnşallah bir an önce vaktinde sağlıkla kavuşuruz hepimiz

Kızlar bir şey soracağım önemli. Eşinizin veya sizin SMA sonucu gelmeyip sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Bizim sonucumuz gelmedi ne sağlık ocağında ne eşimin kan verdiği yerde öğrenemiyoruz e-Nabız’da zaten yok.
SMA ile ilgilenen sağlıkçı bir tanidigimiz vardı . O da sistemde göremedi ama zaten olumsuz bir şey olsa size dönüş yaparlardı mutlaka dedi… sorun şu ki eşimle 6.aya kadar yurtdışındaydık. Allah korusun olumsuz bir şey olsa da arasalar da ulaşamazlardı bize Türk hatlarımız kapalıydı. biliyorum baya zaman geçti ama başına böyle bir şey gelen var mı

Benim ailem 37+3'te gelecekti ama daha erken gelin diyim bari ya. Çok uzağız çünkü ha deyince gelemezler neyse 4 gün sonra doktor gün vermese de ben bir sorayım bakalım tahmini ne zaman olur diye.

Canım kedinin yaptığından hiçbir şey olmaz bence onunla ilgili bir şey yoktur. Ona kafanı takma ama belirgin bi hareket azalması varsa da bi gösterebilirsin bence doktoruna.

KIZLAR BEN BİTMİŞİM. Bugün bebek arabası bakmaya gittik (Hala bakıyoruz asla karar veremedik) 2 saat gezdim alt tarafı ama varya bir sancılar bir ağrılar bi şekiller offff eve zor attım kendimi. Gerçekten pişmanım daha erken halletmediğim için…

Yeri gelmişken sorayım. Maxi cosi leona 2 ve chicco bellagio arasında kaldık. Var mı birinden birini alan seven sevmeyen. Allaseniz bi yorum yapın kafayı çıldırcam

Çok iyi 2 hafta daha beklesin sonra ne zaman gelirse gelsin bekliyoruz artık .. sen cinsiyetini gerçekten bilmiyormusun ?
Biliyorum canım eşimin büyük ısrarı üzerine öğrendik ben korkuyordum yine kaybedicem diye kızım olcak inşallah, Parla

Bence artık kafandan at kuzum tedirginliği. Kaç doktora gösterdin erken alınmasını gerektiren bir durum yok demek ki. Gayet sağlıklı bebişin çok şükür zamanında güzellikle gelsin inşallah

Ben chicco bellagio ve mamas papas xt 3 arasında kaldım . Mamas papas’a karar verdik en son. Daha kaliteli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…