- 27 Ağustos 2019
- 164
- 95
- 98
- 38
Ay iyi sevindim şimdi teşekkür ederimSezeryansa daha önce yine sezeryan olur canım sezeryan sonrası normal doğum yaptıran hastaneler var ama çok nadirdir oda istege bağlıdır sen sezeryan olursun zatenbana verdiği gün 38 hafta 2 gun oluyor canim
Aşkım hem vajinal hem sezeryan çok zor doğumlar . Doğumun kolayı yokki bırak insanlar istediğini desin . Geçen dengesizin biri Banada dedi şimdikilerdede sezeryan moda oldu kolay yol tabi dediAaaa sormaaaa ben de çatır çatır doğurdum ilkini geberiyordum dxbdhdh ama herkes bir tebrik bir tebrik anlatamam sanabunda da nasıl bir yol izlenir bilmiyorum sonuçta her şey sadece bebek ve benim sağlığım için, herkes benim şeyimin derdine düşmüş
Hiç bilmiyorum ki öyle yatıyorum 18 gün oldu işte, kendi istediği zamanı bekliyoruzAşkım hem vajinal hem sezeryan çok zor doğumlar . Doğumun kolayı yokki bırak insanlar istediğini desin . Geçen dengesizin biri Banada dedi şimdikilerdede sezeryan moda oldu kolay yol tabi dediağzının ortasına kürekle vurasım geliyor yahu neresi kolay . Bırak insanlar hep birşey bulur zaten ..
sende durumlar ne ne zaman geliyor bebiş ?
Ayyy çok heyecanlıBu gun kontrolüm vardı. 36+4 Bebişim 2.910 gr olmuşcuma günü sezeryana gün verdi Dr 37+1 oluyorum. Çok heyecanlı 4 güne doğuruyorum
Bana doktorlar ikizler içşn ikj ikisi de kız dedi nasıl mutlu oldum anlatamam hayalim hep 4-5 kızım olmasıydı sonra öğrendim bir kız bir erkek yine de aynı sevindim dedim ki demek ki ayrım yok evlat evlattırBenim de kızım olacak inşallah iyi ki de kızım olacak öğrendiğimde beri içim içime sığmıyor. Allah’tan bu tarz cahil insanlara henüz denk gelmedim denk gelirsem de cevabını veririm
Kuzum ben onu sana demedim ya dur bisakin olBu konuyla ilgili son kez yazıyorum. Burda kadınız yok destek alıyoruz diyenler bile o mesajlarında asagılama peşinde ne komik. Ben bu yorumu yaptım ayrıca kötü niyetli soru soruluyor yada kötü niyet var diye bi gönderme dahi yoktu mesaj da. Sadece hoşlanmayan var. Kimse sezeryan konuşulmasın normal doğum konuşulmasın demiyor sadece ben normal yapıyorum sezeryana karşıyım istemiyorum diyenler gelip normal yapmayı çok daha iyi gibi gösteriyor ve ısrarla herkese neredeyse sezeryan mı olacaksın diyor. E yani sanane kardeşim. Eğer sezeryan merak ediyorsan sor ama ısrarla normal doğum istiyorsan ne diye kişiye sen sezeryan mı oluyorsun diye soruyorsun hemde konu hiç orası değilken bundan bahsettiğim okuduğumuzu anlayalım. Israrla cımbızla başka yere çekmeyelim. Burda fikir alışverişi yapılsa zaten kimse bişey demez hepimiz deneyimlerimizi paylaşıyoruz ama isim vermiyorum da iki kişi çok saçma şekilde neredeyse hergün bu konuyu başkalarına soruyor. Hemde konu farklı şeylerken. Dediğimi anlayan anladı yanlış anlayan iki üç kişi içinde bi daha açıklama yapmayacam herkes istediğini anlasın. Normalde de vardır böyle kötü insanlar diyen arkadaşta dua etsin ki hamile kalbini kırmıyorum. Burda kadınlığı savunuyorsanız sizide sakinliğe davet ediyorumayrıca her söyleneni üstüne alınıyorsa kişi demek ki ona benzer yorumlar yapmıştır. Mesela çok şey yazılıyor buraya ama üstüme alınmadığım için yorum yapmıyorum demek ki normal hayatta böyle kavgacı olabiliyorlar bende bunu diyim daha da yazmicam hiç kaosla uğraşamam
Genelde evcilse ve dışarıyla teması yoksa zarar olmaz ama tabiki riske atma doktoruna danış kuzumKızlar bugün bebek çok az hareket ediyor hareketi nerdeyse yok gibi bi de kedim yanlışlıkla karnımı tırmaladı kanamadı ama o da beni huzursuz etti
Valla gayet güzel yazmışım yazılanlar başka yere çekildi aman edemiyorum kafamı yoramam zaten yeterince doluKuzum ben onu sana demedim ya dur bisakin ol"sosyal hayatta etrafta akrabalarda kötülüğüne soran vardır sezaryen mi oluyosun diye ama biz burada birbirimize kötülüğüne sormayız" anlamında dedim. Benim kimseyle bir şey tartışma derdim yok yani. Zaten herkes anlayışlı olsun diye yazdım onu. Niye bu kadar gerildi burası ya.
7-8 saat hiç hareket etmezse doktora gidin, ben öyle geçenlerde doktora gittim apar toparKızlar bugün bebek çok az hareket ediyor hareketi nerdeyse yok gibi bi de kedim yanlışlıkla karnımı tırmaladı kanamadı ama o da beni huzursuz etti
Ay ben kızım olsun çok isterdim. Etrafımdakiler de erkek olduğunu söyledikçe "olsun" dediYıl 2004 falan kız kardeşimin yüzüne taş atmışlardı. Annem çok üzüldü koştu geldi 7-8 tane dikiş atılmıştı. Kardeşimin yüzünü görünce deliye döndü kim yaptı falan diye o zamanki oturduğumuz mahallede aman boş ver üzülme bir oğlun olur unutursun falan diyen teyzeler vardı o geldi aklıma. Neyse ki memleketim değil, bir süreliğine babamın görevinden dolayı durmamız gereken bir şehirdi ama korkunçtu zihniyetleri onlar gibi aynı olsun diyenler
Kuzum onu net göremiyoruz sayamıyoruz dedi ama bence beni strese sokmamak için demedi gayet pozitif konuştu Güvendim doktora birde bebeğim hareketliydi baya maşallahKordon dolanması için ne dedi 4 tur doğru muymussağlıkla gelsin inşallah
Benim ailem 37+3'te gelecekti ama daha erken gelin diyim bari ya. Çok uzağız çünkü ha deyince gelemezlerAynı şeyleri düşünüyorum banada kaç kişi sordu hiçte rahatsiz olmadım niye olayım ki hem gayet normal soru bilmiyor ki soruyor. Hani ben söyledikten sonra çevremizdekiler gibi ah vah yapmıyorsa sanki acınacak bir şeymiş gibi davranmiyorsa gayet sorulabilir. Hem zaten negatif tavırlar sergilerse cevaplarını gayet verebiliriz.
Genellikle sezeryan evet 37 38 de yapılıyor bebegin gelisiminede bakılıyor yeterliyse çok bekleme taraftarlari değiller Dr lar.
Canım kedinin yaptığından hiçbir şey olmaz bence onunla ilgili bir şey yoktur. Ona kafanı takma ama belirgin bi hareket azalması varsa da bi gösterebilirsin bence doktoruna.Kızlar bugün bebek çok az hareket ediyor hareketi nerdeyse yok gibi bi de kedim yanlışlıkla karnımı tırmaladı kanamadı ama o da beni huzursuz etti
Çok iyi 2 hafta daha beklesin sonra ne zaman gelirse gelsin bekliyoruz artık .. sen cinsiyetini gerçekten bilmiyormusun ?Hiç bilmiyorum ki öyle yatıyorum 18 gün oldu işte, kendi istediği zamanı bekliyoruz
Biliyorum canım eşimin büyük ısrarı üzerine öğrendik ben korkuyordum yine kaybedicem diyeÇok iyi 2 hafta daha beklesin sonra ne zaman gelirse gelsin bekliyoruz artık .. sen cinsiyetini gerçekten bilmiyormusun ?
Bence artık kafandan at kuzum tedirginliği. Kaç doktora gösterdin erken alınmasını gerektiren bir durum yok demek ki. Gayet sağlıklı bebişin çok şükürKuzum onu net göremiyoruz sayamıyoruz dedi ama bence beni strese sokmamak için demedi gayet pozitif konuştu Güvendim doktora birde bebeğim hareketliydi baya maşallahannesi endişelenmesin diye uyanmıştı sıpam sağ ol kuzum İnşallah bir an önce vaktinde sağlıkla kavuşuruz hepimiz
Ben chicco bellagio ve mamas papas xt 3 arasında kaldım . Mamas papas’a karar verdik en son. Daha kaliteli geldiKIZLAR BEN BİTMİŞİM. Bugün bebek arabası bakmaya gittik (Hala bakıyoruz asla karar veremedik)2 saat gezdim alt tarafı ama varya bir sancılar bir ağrılar bi şekiller offff eve zor attım kendimi. Gerçekten pişmanım daha erken halletmediğim için…
Yeri gelmişken sorayım. Maxi cosi leona 2 ve chicco bellagio arasında kaldık. Var mı birinden birini alan seven sevmeyen. Allaseniz bi yorum yapın kafayı çıldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?