Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Ben chicco bellagio ve mamas papas xt 3 arasında kaldım . Mamas papas’a karar verdik en son. Daha kaliteli geldi
Mamas papas evet marka olarak daha kaliteli ama ben onu ağırlığından ve hacminden dolayı eledim yoksa kumaş kalitesi falan çok iyiydi. Güle güle kullanın

Bende maxi cosi bakmıştım ama sonra babymallda bana Inglesina Electra modelini gösterdiler tek elle inanılmaz kolay açıkıp kapanıyor. Bir incele istersen.

Ay iyi sevindim şimdi teşekkür ederim
Senin ilkide sezeryan galiba.Benim oğlan 11 yaşında girecek doktora dedim 10 sene geçince normal olur diyorlar siz bu doğumum nasıl düşünüyorsunuz diye, o da sezeryan dedi.Hastane uygun değil zaten dedi Bende meraktan sormuştum özellikle normal doğum istediğimden değil acikcasi.
Kızlar bugün bebek çok az hareket ediyor hareketi nerdeyse yok gibi bi de kedim yanlışlıkla karnımı tırmaladı kanamadı ama o da beni huzursuz etti
Benimde geçen hareketleri o kadar azdı ki sadece hickiriklarini duyuyordum çok korktum.Nst de çok şükür herşey yolundaydı.

Dr böyle durumlarda bana karanlık bir odada sol tarafına yat demişti.

Yaaa kıyamam sana bir tane daha var demek yavrun bence bi dene canım ben memnunum çok şükür

Biz maxi Cosi leona 2 aldık benim çok içime sindi açıkçası

Neden acaba sadece sende oluyor sanırım maşallah kız bende ilk defa dün öyle uyudum wc bile. Kalkmadim oğlum uyandırmasa sabah dahada uyurdum
Ben tarayıcıdan girmiyorum chrome google gibi anasayfama ekledim telefon arada böyle yapıyor kuşum. Ben de silip tekrardan yüklüyorum anasayfaya düzeliyor.

Of ben çok çişe kalkıyorum ama uyuyorum açlıktan da uyanıyorum yine uyuyorum hahsjs maşallah maşallah kalkma uyu işte mis gibi

Kızlar bugün bebek çok az hareket ediyor hareketi nerdeyse yok gibi bi de kedim yanlışlıkla karnımı tırmaladı kanamadı ama o da beni huzursuz etti
Şekerli bir şeyler yiyip uzansan. Benim 18 aylık oğlum var bazen o karnıma bile aniden oturuyor valla bebe doğmadan dayak yiyor abisinden kedi tirmalamasi sorun olmaz bence ya

Ya ben açlıktan uyanınca gece gece bir sürü şey yiyorum dayanamıyorum.son zamanlarsa iyice açıldı iştahım. 3 hafta daha dikkat etsem ne güzel olacak aslında

Hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Ben chicco bellagio ve mamas papas xt 3 arasında kaldım . Mamas papas’a karar verdik en son. Daha kaliteli geldi
Ben nisan ayında chicco bellagio aldım bence çok güzel kaliteli bir model evin içinde çekilin yoldan ferhunde geliyor diye geziyordum geçen haftalarda kutusundan çıkarttıktan sonra hahsjkddk

Oy yeme canım gece yiyip yiyip yatma daha makul saatte ara öğün yap daha iyi olur acıkmazsın hem

Rica ederim Birde herşey yolunda giderse 39. haftada alırız demişti ,bunu eş gecmisim

Ben araştırmalarım sonucunda chicco bellagio almak istiyordum kocişle gittik baktık taaaaa nisan ayında aldık. İndirim de vardı otokoltuk(puset) chicco korry gayet güzel şık ve gerçekten çok kaliteli bir araba çekilin yoldan luckykusss geliyor

Ben nisan ayında chicco bellagio aldım bence çok güzel kaliteli bir model evin içinde çekilin yoldan ferhunde geliyor diye geziyordum geçen haftalarda kutusundan çıkarttıktan sonra hahsjkddk
Nddjjdk chicco hafifti baya . Daha rahat kapanıyordu ama süspansiyonu ve tasarımı mamas papasinki daha çok hoşuma gitti benim. belki kendim de tasarımcıyım ondan

Nddjjdk chicco hafifti baya . Daha rahat kapanıyordu ama süspansiyonu ve tasarımı mamas papasinki daha çok hoşuma gitti benim. belki kendim de tasarımcıyım ondan
Hangisi içine sindiyse tabi canım benim için rahat kapanması, ağırlığı, tasarımı gayet güzel sen de diğerini beğenmişsin oh güle güle kullansın beben güzel güzel uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…