- 31 Ocak 2025
- 417
- 399
- 18
- 27
Mamas papas evet marka olarak daha kaliteli ama ben onu ağırlığından ve hacminden dolayı eledim yoksa kumaş kalitesi falan çok iyiydi. Güle güle kullanınBen chicco bellagio ve mamas papas xt 3 arasında kaldım . Mamas papas’a karar verdik en son. Daha kaliteli geldi
Evet ağırlık konusunda haklısın. Teşekkür ederimMamas papas evet marka olarak daha kaliteli ama ben onu ağırlığından ve hacminden dolayı eledim yoksa kumaş kalitesi falan çok iyiydi. Güle güle kullanın
Senin ilkide sezeryan galiba.Benim oğlan 11 yaşında girecek doktora dedim 10 sene geçince normal olur diyorlar siz bu doğumum nasıl düşünüyorsunuz diye, o da sezeryan dedi.Hastane uygun değil zaten dedi Bende meraktan sormuştum özellikle normal doğum istediğimden değil acikcasi.Ay iyi sevindim şimdi teşekkür ederim
Benimde geçen hareketleri o kadar azdı ki sadece hickiriklarini duyuyordum çok korktum.Nst de çok şükür herşey yolundaydı.Kızlar bugün bebek çok az hareket ediyor hareketi nerdeyse yok gibi bi de kedim yanlışlıkla karnımı tırmaladı kanamadı ama o da beni huzursuz etti
Fiyat olarak düşündüğüm aralıkta değil Inglesinalar. Ama pratik olduğunu duymuştum. Teşekkür ederimBende maxi cosi bakmıştım ama sonra babymallda bana Inglesina Electra modelini gösterdiler tek elle inanılmaz kolay açıkıp kapanıyor. Bir incele istersen.
Kaça aldınızBende maxi cosi bakmıştım ama sonra babymallda bana Inglesina Electra modelini gösterdiler tek elle inanılmaz kolay açıkıp kapanıyor. Bir incele istersen.
Yaaa kıyamam sana bir tane daha var demek yavrunGerçekten mi ya o kadar ihtiyacım var ki uykuya bir tane de 7 yaşında kızım var inan Sürünüyorum ama uyuyamiyorum onunla da ilgilenmem lazım gucum kalmıyor çok teşekkür ederim bakacağım dediğin takviyeye
Biz maxi Cosi leona 2 aldık benim çok içime sindi açıkçasıKIZLAR BEN BİTMİŞİM. Bugün bebek arabası bakmaya gittik (Hala bakıyoruz asla karar veremedik)2 saat gezdim alt tarafı ama varya bir sancılar bir ağrılar bi şekiller offff eve zor attım kendimi. Gerçekten pişmanım daha erken halletmediğim için…
Yeri gelmişken sorayım. Maxi cosi leona 2 ve chicco bellagio arasında kaldık. Var mı birinden birini alan seven sevmeyen. Allaseniz bi yorum yapın kafayı çıldırcam
Oiy ben de ona aşığımAlacak inşallah annesi alacak pipilin üzmeyecek senierkek bebekler annelerine aşık olur üzmez annelerini
Ben tarayıcıdan girmiyorum chrome google gibi anasayfama ekledim telefon arada böyle yapıyor kuşum. Ben de silip tekrardan yüklüyorum anasayfaya düzeliyor.Neden acaba sadece sende oluyor sanırımmaşallah kız bende ilk defa dün öyle uyudum wc bile. Kalkmadim oğlum uyandırmasa sabah dahada uyurdum
Canımmmmmm gözünüz aydınnnnn hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla çıkmalarını, kavuşup eve gitmeyi nasip etsinKızlar ben bebisleri doğurdumikisi de Yenidoğan yoğun bakımdalar
Şekerli bir şeyler yiyip uzansan. Benim 18 aylık oğlum var bazen o karnıma bile aniden oturuyorKızlar bugün bebek çok az hareket ediyor hareketi nerdeyse yok gibi bi de kedim yanlışlıkla karnımı tırmaladı kanamadı ama o da beni huzursuz etti
Ya ben açlıktan uyanınca gece gece bir sürü şey yiyorum dayanamıyorum.son zamanlarsa iyice açıldı iştahım. 3 hafta daha dikkat etsem ne güzel olacak aslındaBen tarayıcıdan girmiyorum chrome google gibi anasayfama ekledim telefon arada böyle yapıyor kuşum. Ben de silip tekrardan yüklüyorum anasayfaya düzeliyor.
Of ben çok çişe kalkıyorum ama uyuyorum açlıktan da uyanıyorum yine uyuyorum hahsjsmaşallah maşallah kalkma uyu işte mis gibi
Hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim bilgilendirme içinSenin ilkide sezeryan galiba.Benim oğlan 11 yaşında girecek doktora dedim 10 sene geçince normal olur diyorlar siz bu doğumum nasıl düşünüyorsunuz diye, o da sezeryan dedi.Hastane uygun değil zaten dedi Bende meraktan sormuştum özellikle normal doğum istediğimden değil acikcasi.
Benimde geçen hareketleri o kadar azdı ki sadece hickiriklarini duyuyordum çok korktum.Nst de çok şükür herşey yolundaydı.
Dr böyle durumlarda bana karanlık bir odada sol tarafına yat demişti.
Çok şükür İnşallahBence artık kafandan at kuzum tedirginliği. Kaç doktora gösterdin erken alınmasını gerektiren bir durum yok demek ki. Gayet sağlıklı bebişin çok şükürzamanında güzellikle gelsin inşallah
Ben nisan ayında chicco bellagio aldım bence çok güzel kaliteli bir modelBen chicco bellagio ve mamas papas xt 3 arasında kaldım . Mamas papas’a karar verdik en son. Daha kaliteli geldi
Oy yeme canım gece yiyip yiyip yatma daha makul saatte ara öğün yap daha iyi olur acıkmazsın hemYa ben açlıktan uyanınca gece gece bir sürü şey yiyorum dayanamıyorum.son zamanlarsa iyice açıldı iştahım. 3 hafta daha dikkat etsem ne güzel olacak aslında
Hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim bilgilendirme için
Rica ederimYa ben açlıktan uyanınca gece gece bir sürü şey yiyorum dayanamıyorum.son zamanlarsa iyice açıldı iştahım. 3 hafta daha dikkat etsem ne güzel olacak aslında
Hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim bilgilendirme için
Ben araştırmalarım sonucunda chicco bellagio almak istiyordum kocişle gittik baktık taaaaa nisan ayında aldık. İndirim de vardı otokoltuk(puset) chicco korry gayet güzel şık ve gerçekten çok kaliteli bir arabaKIZLAR BEN BİTMİŞİM. Bugün bebek arabası bakmaya gittik (Hala bakıyoruz asla karar veremedik)2 saat gezdim alt tarafı ama varya bir sancılar bir ağrılar bi şekiller offff eve zor attım kendimi. Gerçekten pişmanım daha erken halletmediğim için…
Yeri gelmişken sorayım. Maxi cosi leona 2 ve chicco bellagio arasında kaldık. Var mı birinden birini alan seven sevmeyen. Allaseniz bi yorum yapın kafayı çıldırcam
Nddjjdk chicco hafifti baya . Daha rahat kapanıyordu ama süspansiyonu ve tasarımı mamas papasinki daha çok hoşuma gitti benim. belki kendim de tasarımcıyım ondanBen nisan ayında chicco bellagio aldım bence çok güzel kaliteli bir modelevin içinde çekilin yoldan ferhunde geliyor diye geziyordum geçen haftalarda kutusundan çıkarttıktan sonra hahsjkddk
Hangisi içine sindiyse tabi canım benim için rahat kapanması, ağırlığı, tasarımı gayet güzel sen de diğerini beğenmişsin oh güle güle kullansın beben güzel güzel uyusunNddjjdk chicco hafifti baya . Daha rahat kapanıyordu ama süspansiyonu ve tasarımı mamas papasinki daha çok hoşuma gitti benim. belki kendim de tasarımcıyım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?