Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Aa olabilir bi bakayım

ayy dunyanin en zor kararlarindan biri degil mi ama o ya ben de hicbir sekilde secememistim en son sunlar sunlar kesin olsun istiyorum diye kafama yazdim, gittigim yerde mamas papas strada ve chicco bellagio ikisini sagliyordu, mamas papas biraz daha genis ve korunakli gorundu gozume, bizim oldugumuz yer biraz fazla ruzgarli onu alip gectim.

Gerçekten çok zor çünkü çok fazla marka ve model var Bambaşka bi modele bakmaya gidip bambaşka 2 model arasında kararsız kalıp alamadan döndük dünya kadar yol gittik yediğimiz benzin de cabası hahaha

Gerçekten çok zor çünkü çok fazla marka ve model var Bambaşka bi modele bakmaya gidip bambaşka 2 model arasında kararsız kalıp alamadan döndük dünya kadar yol gittik yediğimiz benzin de cabası hahaha
ahahah evet tam olarak oyle oluyor, internette gorup begeniyorsun sonra gidip gorunce her sey corba oluyor ben bi’ ara hicbir seyi secemeyecegim diye dusunuyordum, normalde de cok zor begenen bir insanim zira. baktim cocuk gelecek ben begenene kadar, bu is boyle olmaz deyip alip gectim hemen her seyi. bu bebis esyalarinda en mukemmel diye bir sey yok bence zira, illa bi’ eksiklik var sanki.

Evet iyinin de güzelin de sonu yok. Gözü karartıp almak lazım ortalama 20 gün kaldı doğuma yani başka çarem yok Bi dahakine ben gitmicem eşimi göndericem ne alırsa bahtıma ahshha

Daha önce kullandınız mı yoksa yeni mi aldınız? Ben de geniş ve süspansiyonu daha iyi diye almıştım

Teyzesi bi tek NASA’da veya CERN’de çalışmak kesiyo herhalde öyle de vizyonlu biri

Canımm ben leona 2 aldım bayılarak, çok beğendim sürüşü çok rahat geldi, bende ikisi arasında kalmıştım. Sen hangisine yakınsın

Canımm ben leona 2 aldım bayılarak, çok beğendim sürüşü çok rahat geldi, bende ikisi arasında kalmıştım. Sen hangisine yakınsın
Ben Bellagio’ya daha yakınım çünkü tek elle açılıp kapanabilme özelliği onda var sadece ve leona 2 açarken çok zorladı beni. Onun haricinde ikisinin de hafifliği ve tasarımı çok güzel hatta leona 2 bi tık daha hafifti. Sadece açma kapama beni düşündürüyor

Daha önce kullandınız mı yoksa yeni mi aldınız? Ben de geniş ve süspansiyonu daha iyi diye almıştım
daha once kullanmadim, arkadaslarimdan kullanan vardi onlar onerdiler, fiyatini biraz yuksek bulmustum ama gittigimde indirime girmisti sansima, o nedenle aldim. bizim yasadigimiz yer sehir merkezine uzak, bol gunesli ve ruzgarli, yollari genelde bozuk bir ilce, o nedenle hem suspansiyonu hem de tekerlekleri saglam ve delinemeyecek, kullanim alani genis, kumasi mumkun oldugunca korunakli, kendisinden yagmurlugu/sinekligi/ruzgarligi olan, cift yonlu, tek elle katlanan falan diye kodlamistim. bunlari sagliyor, kabin boylara gore belki biraz daha agirdir ama kendi sinifinda en hafif olarak geciyor yine de. verdigi his de kaliteli. kapinin onunde yerini aldi beklemede su an

canım bende çok kararsız kaldım hangisi hangisi diye, içine hangisi siniyorsa onu al çok düşününce insan işin içinden çıkamıyor

Tam topiğe bir okuyayım diyordum normale döndü son iki üç sayfa okuyayım yine de

L luckykus çok geçmiş olsun bi an evvel şifayla yavruna kavuş inşallah.

Dişim çok kötü kızlar 2 3 gündür duramıyorum ağrısından. Maalesef röntgen olmadan yapılacak bi işlem de değil. Antibiyotik verdiler inşallah sakinleşir az dua edin.

Bu arada 22 Eylül sezaryen tarihim de, çantam da yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…