Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Canım geçmiş olsun neden daha hazırlamadın az kalmış

ben kontrole gittim bugun, 37+0;

cati muayenesi yapmadi, 38’de yapalim dedi, ben de oyle istiyordum zaten iyi oldu. aci hissedecek miyim diye sordum, muayeneyi yapan kisiye gore degisebiliyor ama sen hissetmeyeceksin merak etme dedi, icim bi’ rahatladi

dogumu vajinal istedigimi tekrar konustuk, agri kesici yapariz hafif bi’ sanciyla dogurursun dedi, yok dedim ben bi’ kendim deneyeyim sanki yapabilirim gibi geliyor, sanci bi’ gelsin o zaman gorecegim ben seni modunda guldu bu arada mazosist oldugumdan degil agri kesiciler sureci uzatiyormus bir an evvel hizli hizli dogurayim diye agri kesicisiz denemek istiyorum.

ilk dogumlarda kesi olma ihtimali yuksek dedi, yine durumuna gore bakacagim ama riskli yirtilma ihtimali gorursem kesi atarim, sonrakilerde kesisiz rahat dogurursun ama dedi.

bugunden sonra da her an gelebilir artik riskli zamanlari gectin, kendini daha rahat hisset, zihnini doguma odakla dedi genel olarak ayy resmen catir catir dogurma zamanlari geliyor

Ay bişey kalmadı resmen

Sancım var du bakalım

Kızlar sizin bebeklerin kilosu ne kadar benimkine iri diyor ısrarla doğum zor olabilirmiş korkuttu beni

sorma! ben hep kafada 40 hafta falan diye dusundugum icin ekim annesi modundaydim ama bu yeni model bebeler erken gelme heveslisi, belki de eylul annesi olacagiz
40 haftayı bekleyen bebekler nadir oluyor y genelde 37 38 duyuyorum hep

Kızlar sizin bebeklerin kilosu ne kadar benimkine iri diyor ısrarla doğum zor olabilirmiş korkuttu beni
37+0; 51 cm - 2900 kg dedi bugun bana canim. fakat kilo tahmini karin cevresine gore yapiyormus, son haftalara girildiginda kilo tahmini +-400 gr kadar buyuk bir olcude sapabilirmis, cihazda da direkt bu bilgi vardi, dolayisiyla doktorun daha iyi bilir tabii ama son gunlere gelince ya da sanci gelince cati muayenesi ile birlikte olur mu olmaz mi oyle karar veriyoruz dedi benim doktorum.

40 haftayı bekleyen bebekler nadir oluyor y genelde 37 38 duyuyorum hep
9 ay 10 gun diye kodlamisiz kafada, bi’ de erkek bebekler gec gelir derlerdi hep amma benim de gordugum dedigin gibi 37-38, ayy boyle de dusununce her an dogurabilirim ahahaha yok yok az daha dursun anacim

Canım chicco asla önermem bebeğin oturma yeri çok aşağıda hangi arkadaşım aldıysa satmak için uğraşıyor onun dışında bir marka bakmanı öneririm

Canım chicco asla önermem bebeğin oturma yeri çok aşağıda hangi arkadaşım aldıysa satmak için uğraşıyor onun dışında bir marka bakmanı öneririm
Chicco’nun bir sürü modeli var ama hangisinden bahsediyorsunuz? Bellagio’da hiç öyle bir şey dikkatimi çekmedi açıkçası tekrar bakayım en iyisi teşekkür ederim

Tırmalama öncesinde de hareketleri azdı çikolata yedim hareket yok değil ama çok minik minik canım
Kaçıncı haftadasin. Benimde 32 33 de çok azaldı hareketleri hatta Dr bile gittim iyiymiş sonrada yine düzeldi. Kontrolün ne zaman.

Kızlar bir birinizi yanlış anlamışsınız gerçekten polemiğe gerek yok. Biriniz durumunu anlatmış diğeriniz yanlış anlamış. Gerçekten şurda bir birimizi anlayan kadınlarız o yüzden merak ettiklerimizi sorabiliriz. Lutfen saçma şekilde uzatmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…