Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Canım aslında endokrinolojinin uzmanlık alanı, fırsatın olursa bir endokrinciyle beraber devam et, çünkü hamilelikte bu değeri 1 e yakın tutmak istiyorlar. Bu şekilde kilo alımına da sebep olur.
Dahiliye ilaç verdi 15 gün yarım 15 gün tam içecem sorna kontrol dedi 1 ay sonra

İlk iki gün ağrı yoğun oluyor ama acisada öldürmez diyorum

25.09.25 olacak bende acaba bu gun dogursaydim 09.09.2025 olurdu. Yavrum 12.09.2025 olacak uyumsuzluk göklerde
Güldürdün beni Benimde oğlanın öyle olmuştu.18.09.14

Evet ilaç verdi bana 15 gün yarım 15 gün tam doz 1ay sonra kontrol dedi yani ilaç bitince.
Dozu ne kadar verdi.Benim 50 mg hafta içi 25 hafta sonu.Benim degerim 4 e kadar cikmisti ama şuan 2.0, 2.5 aralığında seyrediyor .Onu normal kabul ediyor doktorum.

Kızlar baya kişimiz gün almış,benim randevum 19 Eylül'de .İnşallah herşey yolunda giderde doktor ileri tarihe verir günümu.Carsamba günleri ameliyat gunu o yüzden ya 15 Ekim ya da 22 Ekim olur gibi düşünüyorum .

25 mg olandan vermiş bana

B
Benimde ferritin 6 çıkmış inşallah biraz toparlariz doğum öncesi

Demekki bebekten bebeğe değişiyor

Enfeksiyon olabilir tahlil verin. Nişan pembe gibi kahve gibi kanlı oluyor yada .

Evet canım doğurdum 26 gün oldu 30 haftalık doğdular küvezdeler canım
Oyyyy yaa daha çok minikler rabbim en kısa zamanda bebişlerinle kavuşmayı da nasip etsin canım. Buraya resimlerini de atarsın ikizlerin

Bunu söylediğin iyi oldu canım ben hareketlerin nasıl olduğuna çok takılıyordum

Cidden günü gününü tutmuyor akşam hareketlenince ben de gitmekten vazgeçtim

Kaçıncı haftadasin. Benimde 32 33 de çok azaldı hareketleri hatta Dr bile gittim iyiymiş sonrada yine düzeldi. Kontrolün ne zaman.

Bugün 35 hafta 5 günlük canım dün akşam hareketlendi kontrolüm de yarın

Sarı yeşil akıntıya hep enfeksiyon diyorlar canım nişanın o şekilde olabildiğini hiç bilmiyorum benim akıntım var ama bende mantar var akıntım o yüzden, doktor görse anlıyor aslında akıntıdan genelde

Çok aşşağıda kemiklerin orada zaten çok uğraşıyorlar ama düzgün pek ölçemiyorlsr şimdiye kadar normaldi aslında
Ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ya yine perinatolojiye git ama böyle büyük afaki bir gelişim geriliği çıkmaz belki daha az büyümüstür oda persentilin altında kalmaz, haftan seninde 33-34 civarı mıydı kaç oldun?

kızlar doktora son gittiğimde bebek yaklaşık 2 hafta önde idi, 34+3 iken 36 görünüyordu ve 2590 gr idi (hatta aynı gün bir doktor 38 görünüyor dedi, başkasına gittim, o fazla ölçmüş, 36 demişti)
bugün 35+3'üm, sabahtan beri ara ara gelen adet sancısı gibi sancım var. mesela 1 saat ağrıyor, 2 saat geçiyor, 1 saat ağrıyor gibi. üşüttüm mü bebekten midir, hayrolsun, dualaşalım

Kızlar bazen doktorlar da emin olamayınca korkutuyo benim de pimpirikli bir hanımefendi kendisinden çok memnunum ama alt ast kolesterol az yükseldi hepatit değerlerinden şüphelendi hemen iç hastalıklarına yolladı tahlil verdim bu sefer kan sonucunda cmv denen bir akut değer hafif pozitif çıktı(çok nadir antikor varsa yalancı pozitif oluyormuş) hemen perinatolojiye yolladı halbuki bebeğin gelişimi vs çok iyi herseyi normal. Ben içten içe biliyorum bende ne hepatit var ne de cmv akut enfeksiyonu ama bazen doktorlar böyle de yapabiliyor o dönem nasıl darlandim anlatamam olmadığını bildiğim halde ya varsa diye
O yüzden tedbirde fayda var ama çok da kendimizi strese sokmaya gerek yok

Hep aynı doktorun aynı cihazla ölçmesi em iyisi canım ki aynı doktor bile milimetrik oynatsa farklı çıkıyor, doktor da demiş zaten kafası çok aşağıda düzgün ölçemiyorum diye, o yüzden hiç kafana takma şimdiye kadar mutlaka belli olurdu

tam bacakların ayrıldığı bölge olduğu için yürürken mahvediyor o yüzden zorlandım bu kadar.

Aynısı bende de var canım, son 1 haftadır falan yaşıyorum asla geçmiyor. Benim de sağ tarafta iç bacak gibi tanımlayabilirim mahvetti beni 1 haftadır en büyük derdim o şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…