- 1 Kasım 2023
- 1.470
- 944
- 43
- 30
Dahiliye ilaç verdi 15 gün yarım 15 gün tam içecem sorna kontrol dedi 1 ay sonraCanım aslında endokrinolojinin uzmanlık alanı, fırsatın olursa bir endokrinciyle beraber devam et, çünkü hamilelikte bu değeri 1 e yakın tutmak istiyorlar. Bu şekilde kilo alımına da sebep olur.
Evet dahiliye gördü normalde randevusuz bakmıyor ben değerimi söyleyince baktı bana ilaç yazdı euthyrox adıAynen canım dahiliye görüyor ben 3 aydan beri kullanıyorum takibini de dahiliye doktoru yapıyor dozajını hatta endokrine danışarak doz ayarlandı
İlk iki gün ağrı yoğun oluyor ama acisada öldürmez diyorumYani ilk günler ve ilk haftalar acı kaçınılmaz sanırım ya:/ acı eşiğim çok düşük diye sezaryan istiyorum ben de bir de birkaç sebepten dolayı. Ne yapalım bebikolarımız için katlanacağız.İnşallah sen de sağ salim kavuşursun
Güldürdün beni25.09.25 olacakbende acaba bu gun dogursaydim 09.09.2025 olurdu. Yavrum 12.09.2025 olacak uyumsuzluk göklerde
Dozu ne kadar verdi.Benim 50 mg hafta içi 25 hafta sonu.Benim degerim 4 e kadar cikmisti ama şuan 2.0, 2.5 aralığında seyrediyor .Onu normal kabul ediyor doktorum.Evet ilaç verdi bana 15 gün yarım 15 gün tam doz 1ay sonra kontrol dedi yani ilaç bitince.
25 mg olandan vermiş banaİlk iki gün ağrı yoğun oluyor ama acisada öldürmez diyorum
Güldürdün beniBenimde oğlanın öyle olmuştu.18.09.14
Dozu ne kadar verdi.Benim 50 mg hafta içi 25 hafta sonu.Benim degerim 4 e kadar cikmisti ama şuan 2.0, 2.5 aralığında seyrediyor .Onu normal kabul ediyor doktorum.
Kızlar baya kişimiz gün almış,benim randevum 19 Eylül'de .İnşallah herşey yolunda giderde doktor ileri tarihe verir günümu.Carsamba günleri ameliyat gunu o yüzden ya 15 Ekim ya da 22 Ekim olur gibi düşünüyorum .
Benimde ferritin 6 çıkmış inşallah biraz toparlariz doğum öncesidegerlerin nasil tatlim? benim de dusuk maalesef demir, ferritin ve hgb baktiriyorum surekli, sidefer kullaniyorum doktor gunde 3’e cikardi, demir ve ferritin biraz toparladi demir 56, ferritin 7.3 ama hgb 9.6 haladamardan verilince toparlar bu arada icin rahat olsun
Evet genelde 38den sonraya verdiler sanırım çoğumuzunkini. Benim de bi 3 haftam var gibi o zaman38+2 oluyor canımaslında tama zamanı sezeryan için galiba
Evet az önce farklı bir hastane ile konuştum onlar 01.10/06.10 arasında uygun olduğunu söylediler onlarlada konuşmaya görüşmeye gideceğim galibaEvet genelde 38den sonraya verdiler sanırım çoğumuzunkini. Benim de bi 3 haftam var gibi o zaman
Doktor suyu ile ilgili bişey dedimi kuzum şunu tüket bunu tüket diye ne yapmak gerekiyor acaba?Aşkım çok teşekkür ederimeveeeet resmen hediye oldu en güzel hediye Evet kuzum çok şükür oldu, suyum az ama
Demekki bebekten bebeğe değişiyorBenim annem abimi 5.5 kilo normal doğurmuş aslında bence genim müsait ama insan hamile olunca ekstra takılıyor aslında 3 buçuk 4 kilo bence normal kilolar.. perine masajını hiç duymadım
Evet canım 2. Normal doğurmak isteyen alaturka wc ye gitsin bence benim normal doğurmamdaki en büyük etken çünkü 10 dk da bir gidiyorum egzersiz oluyor bir nevii :) valla erkek geç gelir diyolar ama bende 37 de geldi onlar hikaye bence anne karnında ne kadar dursa daha iyi
Enfeksiyon olabilir tahlil verin. Nişan pembe gibi kahve gibi kanlı oluyor yada .Selam kızlar, böyle sarı ile yeşil arası bir akıntım var. İnternette biraz araştırdım nişan bazen beyaz sarı ve yeşilde olabiliyormuş. Sizde böyle birşey yaşayan oldu mu?
Hatta çok ayakta kaldığım zaman oluyor diyebiliriz.
Oyyyy yaa daha çok miniklerEvet canım doğurdum 26 gün oldu 30 haftalık doğdular küvezdeler canım
Ben de hareketleri çok güçsüz diye gitmiştim geçenlerde. Normalde tekmeler atarken o gün sadece minik kıpırdanma yaptı her zamanki gibi güçlü hareketleri hiç yoktu. Doktor hareket etmesi yeterli bizim için, güçlü veya güçsüz olmasına takılmayın demişti. Tatlı bir şeyler yiyip su için sessiz bir odada sol tarafınıza yatın 2 saatte 10 hareket (her hareket dahil) varsa sorun yoktur demişti.
Aklıma ne geldi? Yıllar önce yeni evlendiğimizde komşu teyze 'beyin ne iş yapıyor' diye sordu. Makine mühendisi teyze dedim. Olsun napçan dedibence bu teyzeler ne dediğini bilmiyorlar
Dün benimde öyleydi bugün yine hareketlendi, bu bebişlerin de günü gününü tutmuyor nedense.. Dün az daha acile gidiyordum.
Kaçıncı haftadasin. Benimde 32 33 de çok azaldı hareketleri hatta Dr bile gittim iyiymiş sonrada yine düzeldi. Kontrolün ne zaman.
Selam kızlar, böyle sarı ile yeşil arası bir akıntım var. İnternette biraz araştırdım nişan bazen beyaz sarı ve yeşilde olabiliyormuş. Sizde böyle birşey yaşayan oldu mu?
Hatta çok ayakta kaldığım zaman oluyor diyebiliriz.
Ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ya yine perinatolojiye git ama böyle büyük afaki bir gelişim geriliği çıkmaz belki daha az büyümüstür oda persentilin altında kalmaz, haftan seninde 33-34 civarı mıydı kaç oldun?Çok aşşağıda kemiklerin orada zaten çok uğraşıyorlar ama düzgün pek ölçemiyorlsr şimdiye kadar normaldi aslında
Ya kızlar canımı sıkan bir konu oldu doktor ölçümleri yaparken geçen hafta 2.200 ölçülen çocuğu 2.60 gram ölçtü . Kafası çok aşşağıda düzgün ölçemiyorum ama kafasıda küçük dedi9 aydır hem Perinatoloji hem normal kadın doğum uzmanım takip etti ve hiç bir zaman böyle birşey söylemediler.doktor hatası olabilirmi ölçümde ?
tam bacakların ayrıldığı bölge olduğu için yürürken mahvediyor o yüzden zorlandım bu kadar.
Aynısı bende de var canım, son 1 haftadır falan yaşıyorum asla geçmiyor. Benim de sağ tarafta iç bacak gibi tanımlayabilirim mahvetti beni 1 haftadır en büyük derdim o şuanmerhaba bahsettiğiniz ağrınız geçtimi acaba aynısını yaşıyorum ani hateketle fazla yürüyünce yataktan birden kalkınca vs çok canım yanıyo et kesiği derler ya öyle bişey bacakla vajenin birleştiği yerdr normal kaslar geriliyo diyo ve benim sadece sol tarafım sağda belirgin bir ağrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?