Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Ay sevindim canım gözün aydın

Evde daha iyi olursun diyetine de dikkat edersin canım bu arada nice yildonumlerine seneye bebisin le beraber inşallah

Sen nasılsın yaralar iyileşmeye başladımı. Bebeklerde büyüyordur dimiii. Görmeye gidiyormusun.
Evet canim içim rahatladi en azından.
Ben iyiyim çok şükür sezeryan yeri iyileşiyor ağrım yok çok şükür sadece hızlı hareket edersem yada ani kalkıp oturursam ağrı oluyor hafif oda rahatsız etmiyor canım. Bebekler de idare ediyorlar büyüyecekler inşallah evet hergün görmeye gidiyorum

Ay maşallah büyümüş. Evet ya daha geçenlerde bu gunde doğurmadım diye şükür ediyordun. Artık doğsa bile sorun olmaz ama yinede ne kadar dursa kar diyorlardir Dr lar
Aynen öyle canım valla inanması çok güç ama Allaha şükürler olsun, bir de ikimiz de sağlıklı şekilde çıkarsak bu hastaneden oh valla

Ay çok sevindim canım geçmiş olsun evde daha güzel beslenir hem daha moral olarak yüksek olursun

Sennnn nerdesinnnnn nasılsın canım bebiş nasıl
Cok zor bir dönemden geçtim canım kendimi toparlayamadım bu bebişten olmasa kocamı evden kovup boşuyordum.
Bebiş iyi şükür canım dün 2 cm açıklığımın olduğunu söyledi doktorum yatış yapacaktı eve geldim lekelenmelerim var bekliyorum, sen nasılsın bebişin nasil

Onların dediğine aldanma cnm 4 kilo üzeri diyip çatı muayenesi yapıp doğumumu tetikledi bak nişanın geldi yatış yapiyim yada git evde sancını çek gel dedi. bu hafta ki açılmam onun yüzünden düşündükçe deliriyorum bebeğim onun yüzünden erken geliyor en azından 39 haftayı görseydim

Yaa sen doğurdun mu bebişlerin nasıl kaç haftalık doğurdun hiçbir şeyden haberim yok.

Kaçıncı gündesiniz, hiç ağrınız olmadı mı

Büyüdü aşkım şükür başımda ki dertlerden buraya girip kim ne yazdı vs okuyamadım bile ya senin bebis kac haftalık oldu
Umarim yoluna girmiştir sıkıntılar 36 5 oldum canım 20 eylül. Sezeryan günüm

İnşallah geçmiş gitmiştir sıkıntılar.
Doğuruyorsun saglikla geldi diye yaz İnşallah. Bende iyiyim şükür hazırlıklar tam gaz devam. Cuma günü sezeryan olacağım

Umarim yoluna girmiştir sıkıntılar 36 5 oldum canım 20 eylül. Sezeryan günüm
Hayırlısı olsun canım ahhh bir doğsalar artık vallahi hamilelik haberi alınca bile hayattan soğuyorum 3. Gebelik beni cok yordu diğerleri böyle değildi yaşlandım sanırım

İnşallah geçmiş gitmiştir sıkıntılar.
Doğuruyorsun saglikla geldi diye yaz İnşallah. Bende iyiyim şükür hazırlıklar tam gaz devam. Cuma günü sezeryan olacağım
Insallah cnmmm. Geçti ama bende bittim toparliycaz insallah
Ayy az kalmış seninde kazasız belasız bebişini kucağına al canım

Yaaa çok sevindim senin adınaa gözün aydın en azından o stres kalkmıştır üzerinden. İnsülin için ne dediler peki?

Cinsiyetin kız mı erkekmi canım

Kızlar süt arttırıcı damla olarak öneriniz var mı şu an internette bir bestlak diye Damla var ama önereceğiniz var mı
Lactaplus da çok iyiymiş ablam önermişti onun dışında promalt içecek de etkiliymiş tadı kötü değil şekerliymiş ebebekte var bakabilirsin ama ben de kararsızım Bestlak mı lactaplus mı ikisi arasında kaldım

Eklentiler

• IMG_5006.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_5007.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…