Ay sevindim canım gözün aydınKızlar selamdoğum tarihi alan hanımlar sizin adınıza çok sevindim ve heyecanlandım bir miktar da duygulandım. Ne ara büyüdüler de doğuracağız aklım almıyor hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minnoşlar inşallah.
Bu arada taburcu oldum bu sabah doktor taburcu etti birazdan evime gideceğim eşimle babamı bekliyorum gelip alacaklar hastanedenyarın da evlillik yıldönümümüzdü 3 sene oluyor, yan yana olacağız diye seviniyorum. Evimi köpeğimi çok özledim inşallah rabbim doğuma kadar göstermez böyle yatmalı hastane yüzünü
Evde daha iyi olursun diyetine de dikkat edersin canım bu arada nice yildonumlerine seneye bebisin le beraber inşallahKızlar selamdoğum tarihi alan hanımlar sizin adınıza çok sevindim ve heyecanlandım bir miktar da duygulandım. Ne ara büyüdüler de doğuracağız aklım almıyor hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minnoşlar inşallah.
Bu arada taburcu oldum bu sabah doktor taburcu etti birazdan evime gideceğim eşimle babamı bekliyorum gelip alacaklar hastanedenyarın da evlillik yıldönümümüzdü 3 sene oluyor, yan yana olacağız diye seviniyorum. Evimi köpeğimi çok özledim inşallah rabbim doğuma kadar göstermez böyle yatmalı hastane yüzünü
Ben iyiyim çok şükür sezeryan yeri iyileşiyor ağrım yok çok şükür sadece hızlı hareket edersem yada ani kalkıp oturursam ağrı oluyor hafif oda rahatsız etmiyor canım. Bebekler de idare ediyorlar büyüyecekler inşallahSen nasılsın yaralar iyileşmeye başladımı. Bebeklerde büyüyordur dimiii. Görmeye gidiyormusun.
Evet canim içim rahatladi en azından.
İnşallah çiçeğimYerim seni çok sağ ol canım benim. Oyyyy hadi güzel mutlu haberlerle çık inşallah
Aynen öyle canım valla inanması çok güç ama Allaha şükürler olsun, bir de ikimiz de sağlıklı şekilde çıkarsak bu hastaneden oh vallaAy maşallah büyümüş. Evet ya daha geçenlerde bu gunde doğurmadım diye şükür ediyordun. Artık doğsa bile sorun olmaz ama yinede ne kadar dursa kar diyorlardir Dr lar
Ay çok sevindim canım geçmiş olsunKızlar selamdoğum tarihi alan hanımlar sizin adınıza çok sevindim ve heyecanlandım bir miktar da duygulandım. Ne ara büyüdüler de doğuracağız aklım almıyor hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minnoşlar inşallah.
Cok zor bir dönemden geçtim canım kendimi toparlayamadım bu bebişten olmasa kocamı evden kovup boşuyordum.Sennnn nerdesinnnnn nasılsın canım bebiş nasıl
Büyüdü aşkım şükürYa kız sen nerelerdesinmaşallah büyümüş bebiş
Onların dediğine aldanma cnm 4 kilo üzeri diyip çatı muayenesi yapıp doğumumu tetikledi bak nişanın geldi yatış yapiyim yada git evde sancını çek gel dedi. bu hafta ki açılmam onun yüzünden düşündükçe deliriyorum bebeğim onun yüzünden erken geliyor en azından 39 haftayı görseydimAyy rahatladım valla kendi doktorum izindeyken başka doktora gittim ultrasonda bakıp bi anda bana sana söyledilermi dedi aklım çıktı o an neyi dedim bu bebek iri deyince gerildim ee kötü durummu diyorum yok takip edicez dedi işte kendi doktoruma gittim cuma günü ben sorun görmüyorum dedi zaten iri olduğunu hep söylemişti 40 haftayı geçerse ancak sezeryanı düşünürüz dedi bende tamamım yani nasıl sağlıklı olacaksa ama diğer doktor kafamı karıştırdı yani
Yaa sen doğurdun muBen iyiyim çok şükür sezeryan yeri iyileşiyor ağrım yok çok şükür sadece hızlı hareket edersem yada ani kalkıp oturursam ağrı oluyor hafif oda rahatsız etmiyor canım. Bebekler de idare ediyorlar büyüyecekler inşallahevet hergün görmeye gidiyorum
Kaçıncı gündesiniz, hiç ağrınız olmadı mıBen iyiyim çok şükür sezeryan yeri iyileşiyor ağrım yok çok şükür sadece hızlı hareket edersem yada ani kalkıp oturursam ağrı oluyor hafif oda rahatsız etmiyor canım. Bebekler de idare ediyorlar büyüyecekler inşallahevet hergün görmeye gidiyorum
Umarim yoluna girmiştir sıkıntılarBüyüdü aşkım şükürbaşımda ki dertlerden buraya girip kim ne yazdı vs okuyamadım bile ya senin bebis kac haftalık oldu
Benimde başından beri ilaçlarla denedik olmadı bununla rahatlariz inşallahKorkma canım benim de oğlumun gebeliğin de ne yaptıysam çıkmamıştı kanım sezeryana girmeden damardan serum olarak aldım sorun yasamadim
İnşallah geçmiş gitmiştir sıkıntılar.Cok zor bir dönemden geçtim canım kendimi toparlayamadım bu bebişten olmasa kocamı evden kovup boşuyordum.
Bebiş iyi şükür canım dün 2 cm açıklığımın olduğunu söyledi doktorum yatış yapacaktı eve geldim lekelenmelerim var bekliyorum, sen nasılsın bebişin nasil
Hayırlısı olsun canımUmarim yoluna girmiştir sıkıntılar36 5 oldum canım 20 eylül. Sezeryan günüm
Insallah cnmmm. Geçti ama bende bittim toparliycaz insallahİnşallah geçmiş gitmiştir sıkıntılar.
Doğuruyorsunsaglikla geldi diye yaz İnşallah. Bende iyiyim şükür hazırlıklar tam gaz devam. Cuma günü sezeryan olacağım
Yaaa çok sevindim senin adınaa gözün aydın en azından o stres kalkmıştır üzerinden. İnsülin için ne dediler peki?Kızlar selamdoğum tarihi alan hanımlar sizin adınıza çok sevindim ve heyecanlandım bir miktar da duygulandım. Ne ara büyüdüler de doğuracağız aklım almıyor hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minnoşlar inşallah.
Cinsiyetin kız mı erkekmi canımYok bakılıyo sürekli şekerime normal çıkıyor şeker olunca bebeğin suyu fazla olur dedi oda normal dedi genetik yapısı böyle dedi bende aslında sezeryana karşı çıkmadım da şuanlık gerek yok dedi 40 haftayı bulursa düşünürüz zaten sancılarım başladı gece heran doğurabilirim bugün yarın gibi bakalım
Lactaplus da çok iyiymiş ablam önermişti onun dışında promalt içecek de etkiliymiş tadı kötü değil şekerliymiş ebebekte var bakabilirsin ama ben de kararsızım Bestlak mı lactaplus mı ikisi arasında kaldımKızlar süt arttırıcı damla olarak öneriniz var mı şu an internette bir bestlak diye Damla var ama önereceğiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?