Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Kilo açısından kesinlikle farkediyor ölçümde ama basini bilemedim oda asagida olduğu için ultrasonda tam görüntü alamadığı için cekemedi demekki. Şimdiye kadar sorun olmamis bundan sonra da olmaz inşallah içini ferah tut

Aynen öyle canım haftaya acaba çayamı başlasam diyorum adaçayıda sanırım doğumu Hizlandırıyormuş önceden içmiştim tadı pek iç açıcı değil ama burnumu kapatıp içsemmi diyorumkusmzsam

Bende bir damarda çetnik var sol damardaki kan akışı yavaş . Ama şimdiye kadar Perinatoloji kontrolünde ilerledim aslında.. yarın tekrar perinatolojiye randevu aldım en doğru ölçüm onlarınki oluyor. Eğer bebekte kilo alımında sıkıntı varsa onlar en doğru ölçümü yaparlar ..

Çok aşşağıda kemiklerin orada zaten çok uğraşıyorlar ama düzgün pek ölçemiyorlsr şimdiye kadar normaldi aslında

Selam kızlar, böyle sarı ile yeşil arası bir akıntım var. İnternette biraz araştırdım nişan bazen beyaz sarı ve yeşilde olabiliyormuş. Sizde böyle birşey yaşayan oldu mu?

Hatta çok ayakta kaldığım zaman oluyor diyebiliriz.

Yaaa çok sevindim senin adınaa gözün aydın en azından o stres kalkmıştır üzerinden. İnsülin için ne dediler peki?
Çok teşekkür ederim canım. Hastane stresi kalktı üstümden ama geri kalan stres bombası elbette var İnsülin gece 12 sabah 6 şeklinde düzenlendi. Kullanacağım bakalım normal her zaman ki şekilde beslenerek
Ay çok sevindim canım geçmiş olsun evde daha güzel beslenir hem daha moral olarak yüksek olursun
Aşkım benim çok teşekkür ederim Akşama ayıptır söylemesi somon yiyeceğiz pipilimle ikimiz de perperişan olduk midemiz bayram etsin. Ay ben gerçekten açlıkla sınandım hamilelik boyunca karnımın doyduğunu bilmiyorum hep açım, midem gurul gurul

Ayy çok sevindim taburcu olmana canım en azından diyetine devam edersin şekerin kontrol altında olur Bebişin kilosunda düzelme oldumu Nice güzel seneleriniz olsun canım en güzel Hediye olacak bu sene size oğluşun
Aşkım çok teşekkür ederim eveeeet resmen hediye oldu en güzel hediye Evet kuzum çok şükür oldu, suyum az ama

ayy hadi gozun aydin canim, cok sevindim, insanin evi gibi yok pek tabii. bundan sonraki surec gonlune gore, saglikla gecsin umarim

nasilsin peki, yolunda mi her sey?
Gerçekten allah kimseyi evinden ayırmasın rutinlerimiz canmış ciddi anlamda iyiyim canım çok şükür her şey yolunda bebito iyi ben iyiyim sadece suyum azalıyor bakalım ne olacak göreceğiz. Pazartesi 11 de perinatolojide randevum var

Benim annem abimi 5.5 kilo normal doğurmuş aslında bence genim müsait ama insan hamile olunca ekstra takılıyor aslında 3 buçuk 4 kilo bence normal kilolar.. perine masajını hiç duymadım
Senin ikinci doğumun olacak sanırım değilmi canım benimkide erkek ama şuan hiç ağrım sızım yok keşke 40ı beklemese diyorum erkekler geç geliyor sanırım benm bide ilk doğum olacak
Evet canım 2. Normal doğurmak isteyen alaturka wc ye gitsin bence benim normal doğurmamdaki en büyük etken çünkü 10 dk da bir gidiyorum egzersiz oluyor bir nevii :) valla erkek geç gelir diyolar ama bende 37 de geldi onlar hikaye bence anne karnında ne kadar dursa daha iyi

Bebeğini kucağına al acı üzmez seni emin ol amşn inşallah

Hayırlı olsun cnm gün vermişler Ultrason ölçümleri tabi yanilabilir ama L luckykus un bebisinin kafası aşağıda diye ona da öyle demişlerdi .
Bazen oluyor bende de.
Gözün aydın cnm sevindim eve çıkmana.Sabah kahvaltı yaparken sen aklıma geldin acaba dedim kahvaltı yaptı mı biseyler yedi mi diye Daha düzenli olur şimdi beslenmen falan.

Kızlar bir şey soracam son haftalarda cinsel ilişki öneriliyor genelde ama canım çok acıyor aynı durumu yaşayan var mı nasıl doğuracam diyorum sonra

Evet ilaç verdi bana 15 gün yarım 15 gün tam doz 1ay sonra kontrol dedi yani ilaç bitince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…