Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Gebelik zehirlenmesi belirtileri bunlar doktorlar özellikle şiddetli baş ağrısınıj olduğu anda tansiyon yüksek çıkarsa hemen acile gidin diye uyarıyor

Kızlar dün doktorum yoktu bugün gidicem karnım aşırı yumuşak korkuyorum o gergin karnım gitti balon gibi oldu saat 11 de kontrolüm var hareketleride bı var bı yok gibi anlayamiyorum

Tansiyonun hep bu sekildemiydi idrarda protein kaçağı fln varmiydi ? Preeklamside görülüyor genelde doktorlar 14 üç geçince mutlaka gelin diyoar bulanık görme şişlik flnda beraberinden seyr ediyormu , dün gece bende baş ağrısı ile mücadele ettim tansiyonum normal olunca gitmedim Migren atağı geçirdim ama senin tansiyon yükselmiş ihmal etme istersen doktorunla bı görüş tansiyonu ve şiddetli baş ağrısını lütfen dile getir

Selamlar kızlar ben doğurdum
Anaaaamm ne ara ya daha dün sancım var evde çekiyorum diyordun maşallah sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı olsun

Selamlar kızlar ben doğurdum
Ayy yavaş yavaş geliyor bebişler artık gözünüz aydın
Kızlar dün doktorum yoktu bugün gidicem karnım aşırı yumuşak korkuyorum o gergin karnım gitti balon gibi oldu saat 11 de kontrolüm var hareketleride bı var bı yok gibi anlayamiyorum
Bebek aşağı iniyormuş ya belli bir süre sonra, belki öyle bir şeydir. Tedirgin olma az kalmış doktor saatine zaten

Ayy yavaş yavaş geliyor bebişler artık gözünüz aydın

Bebek aşağı iniyormuş ya belli bir süre sonra, belki öyle bir şeydir. Tedirgin olma az kalmış doktor saatine zaten
Ayyy öyledir inşallah bakmadım bile internete kötü bişey yazar diye gidiyim bakayım ne diyecek inşallah içimi rahatlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…