Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Moraliniz bozulacak ne var ben tam anlayamadım. 4 kg doğan bir sürü bebek var. Normal doğum istiyordunuz o mu olmuyor diye o yüzden mi anlayamadığım için soruyorum. Ben de 4 kg gibi doğsun diye uğraşıyorum, ben 3 kilo doğmuşum çok cılızmışım

Ay bazı doktorlara ne oluyor ben de bilmiyorum bana da doğru düzgün bir doktor denk gelmedi vallahi şans işi böyle şeyler. Benim 4. doktorum. Son olarak bunda doğum yapmamaya karar verdim henüz haberi yok dhdjsjsj

Kızlar çok teşekkür ederim hepiniz rabbim buradaki herkese sağlıkla doğırmayı nasip etsin gece sancım çok artınca duramadım 2 buçukta yatışım yapıldı sabah saat 7 de doğum oldu 36+6 da doğdu 3.700 gr

Kızlar bugün 35 hafta 6 günlük olduk kontrolüm vardı canım sıkıldı, 2 hafta önce 2242 gramdı doktor iyi demişti, 2 haftada hiç kilo almamış kaç kere ölçtü hep aynı çıktı hiç büyümemiş, haftaya tekrar çağırdı yine kilo almazsa erken alabiliriz dedi

Maşallah sağlıkla büyüsün

Oo iyi erken sayılmasına rağmen kilosu iyi doğmuş, analı babalı sağlıkla büyütün inşallah
Neden kilo alamadığını anlayamadı mı? Olsun kuzum ya canını sıkma haftaya 37. Hafta olmuş oluyor uygun bir zaman. Kilosu da çok düşük değil ki boşuna strese sokma kendini bence.

Canım benim büyük ihtimal geçen hafta yanlış ölçmüştür. Aynısı başıma geldi. Dünden berrri nasıl üzüldüm . Geçen hafta doktorum 2.220 ölçtü dün hastane 2 kilo ölçtü . Sabahı zor ettim Perinatolojiye attım kendimi . Onlarda 2.100 gram ölçtüler . Artık alan daraldığı için ölçümlerde 200/300 gram yanılma payı oluyormuş. Haftasına göre az ama genetik vs gibi faktörlerde devreye girer dediler . Önemli olan sağlıklı olması damarlarındaki kan akıllının düzgün olması .

benim bildiğim ultrasonlarda 300-400 gr yanılma payı var, imkanın varsa içine sinmiyorsa başka iyi bi doktora daha görün istersen

maşallah 39-40ta doğsa 4 kilo doğacaktı demek bebiko

Başlığı (Güya) Ekim Anneleri diye değiştirelim artık bu gidişle doğumu Ekim’e kalan olmayacak Lioo

Aşkım sevk kâğıdımda mecburi sezeryan yazmasına rağmen kadındoğumcum . Hastanedeki o doktor ( keyfi sezeryan yazdı) hematoloji alanı değil yorum yapmasın bu konuda biz nasıl hematoloji hakkında konuşmuyoruz onlarda doğum şeklinizle ilgili yorum yapmasınlar vs diye iğneleyici şekilde konuştu yok kanamam çok olacakmış yok kandan dikiş tutmaya bilirmiş bu yüzden rahmim alına bilirmiş ve asla içime sinmedi hastane . Ayrıca 5 sene çocuğum olmazmış sezeryanda, zaten diyor tüp bebek yapıp 6 sene beklemişsin 5 sene daha bu sebepten bekleyecekmisin diyor.Doktor hem korkuttu hem tuaftı.Pazartesi farklı bir hastaneye gideceğim inşallah orası içime siner . Küçük bir hastane ama bebek yoğun bakımı vs var . Hematoloji yok fakat zaten benim doktorum dosya hazırladı ve ayrıntılı şekilde kaç dakikada bir hangi ilaç verileceğini vs yazdı.

Plasenta yaşlanmaya başlıyor, genetik olabilir ya da bu kadar büyüyebiliyordur dedi canım kiloyu değil de kilo alamamasını taktım biraz, yine kilo almazsa bu kiloda doğarsa ödem vs 2 kilonun altına inecek diye

Benim yazdığımı gördün mü? 1 haftadır bana da ecel terleri döktürdüler her şey yolundaymış. Bence başka doktor da ölçsün

Yanlış ölçtüğünü düşünmüyorum canım ya hep aynı doktora gidiyorum doktorum perinatolog, her gittiğimde farklı açılardan ölçüp en son değerleri giriyor, bugün de acaba pozisyondan mı dedi hareket ettirdi birkaç kez ölçtü aynı çıktı, hep minyon bi bebek diyordu zaten ama 2 hafta kilo almayınca biraz daha sık görüşelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…