Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Benim bebeğimin de 10 gün önceki kontrolde 1 tur kordon vardı, doktor hiç üstünde durmadı laf arasında söyledi nerdeyse.Vajinal doğuma engel değil dedi o da.Şimdi gittiğmde çatı muayenesinden önce ultrasonda gene kordon var 1 tur mu 2 tur mu tam görünmüyor ama sorun yok dedi, gene vajinal doğuma engel değil dedi.Sonra çatı muayenesi yaptı sezeryana karar verdi, o da işte te ekim için planlandı.Ben de sürekli hareketleri takipteyim, çok şükür hiç telaşlandırmıyor kuzum annesini, ne güzel seninki de öyleymiş Beni tek düşündüren sen bir ara 4 tur gibi bir şey demiştin ama sonra doktorun tam ne dedi onu yazdıysan da göremedim canım.

Canlarım cevap veremediğim yorumlar var özür dilerim. Dediğiniz gibi yapıcam. Son kez güzel güzel eşime dedim. Bak amacim asla tartışmak değil. Bu sebepten ötürü istemiyorum. Bir ömür kalbimde yara olarak kalacak o yuzden istemiyorum. Ama yok yinede illa ek olarak takicam dersenizde din açısından da söylüyorum annenin istemediği rızası olmadığı ismi koyduğunuz için günahı boynunuza ben hoc bir zaman affetmeyeceğim. Eşimde, ben napayim babam öyle dedi hadi bu yüzden de tartışın tam olsun dedi. Bende hayır tartişmiyacagim bu iş sende bitiyor dedim ve bu konuyu kapatalım ben diyeceğimi dedim yinede olacak dersen sen bilirsin dedim. Bu konuşmadan ne çıkardınız karısınin sözünün bir kıymeti olmayan sırf babası annesi istiyor diye koymak istediğini çıkardınız demi evet tam olarakta öyle çünkü daha önceden bu kadar ciddi konuşsaydi bu konu ciddi şekilde konuşulsaydi kıyameti koparirdim sirf annen baban istiyor diye yapiyorsun diye ama suan bu tartışmayı kaldıramam yarin doğuma üzgün ağlamaktan yüzüm gözüm şiş ve eşimle küs ve ben stresli mutsuz şekilde girmemek için tartışmadan kapattım. Böylelikle bu konu kapandı sonuç ne mi olacak onların yani anne babasının istediği ve benim en büyük korkum olacak. Rabbim bu yükün altında ezilsinler diyorum ve kendimi hiç üzmüyorum şuan. Heyecanlıyım inşallah güzel geçer hepinizde teşekkür ederim

Son düzenleme:
Doğru canım
Bak benim derdim kimlik değil. Gerçekten de kimlikte de ezan ismide kullanilan isimde benim istediğim olacak. Benim üzüldüğüm nokta benim ölmüş bebegimin isminin benim istemediğim halde ek isim olarak konulması

Dediğini yaptım çok iyi geldi inşallah canım duan edin sağlıkla doğsun bebeğim en önemlisi şuan o

Kendi doktorum onu biz net olarak sayamıyorz göremiyoruz usg de demişti Diğer doktorlar nasıl gördü anlamadım ben telaş etmeyim diyemi sayısını söylemedi bilmiyorum ama var boynunda dedi sadece Hareketleride iyi çok şükür her gün böyle olursa 3haftayı bi şekilde tamamlarz bu hamilelikte zaten duymadığm şey kalmadı taramada Damarları dar dedi bebeğin coraspirin kullandım sonra suyu çok dedi diyet yaptım şeker çıktı ve en sonda bu çevremdeki hamilelerde maşallah önüne geleni yiyip içtiler bebekleri gayet sağlıklıydı ben hasret kaldım tatlıya meyveye çaya sanırım Rabbim sevdiği kulunu sınıyor bugünlere bişekilde geldik kucağımıza alacağız Allah izin verirse

Az önce birisi yazmış bulamadım. Bu gün tahliller alındı yarın erkenden alır sezeryana diye. Evet canim bu gun aslında yarın 10 dan sonra gel dedi ama sonra arayarak toplantım öğlene ćekildi sen sabah 8 e gel dedi yani Türkiyede saat sabah 6 olmus oluyor belkide ben siz uyanmadan müjdeyi veririm . Kızlar kalbinizden geçirerekte olsa dua edin lütfen bebegimde bende sağlıkla çıkalım amelyattan. Hepinizden Allah razi olsun iyi geceler

Kolaylıklar diliyorum canım şimdiden

Orası öyle aslında anne karnında ne kadar kalsalar fayda ama işte herzaman şartlar uymuyor umarım gönlündeki tarih ve bebeğinin doğacı tarih uyar

Lioo sinirle ve üzüntüyle okudum tüm yazdıklarını.Herkes çok doğru demiş, gerçekten o kadar haklısın ve yapılmak istenilen şey o kadar yanlış ki ne desek az kalır.Ama kimlikle ilgili bir sorun yok, ikinci isim olarak da yazılmayacak anladığım kadarıyla.O yüzden bunun kavgasını şimdi de vermek zorunda değilsin.Ben seni çok kararlı ve net gördüm, lafını sakınmadan, kendini ezdirmeden konuşuyorsun olması gerektiği gibi.Kimliğe de isim yazılma durumu yok nasılsa, sen şu an boşver tüm bunları yarın osmanı kucağına alacağın ana odaklan Sonra haklarından geliceksin herkesin ben inanıyorum sana.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım yarın bütün sıkıntılar bitmiş olacak Senin adına çok heyecanlıyım yarın doğuracak olsam delirirdim heralde evde duramazdım Rabbim senin ve burdaki tüm anne adaylarının doğumlarını kolay etsin. Bu vesileyle bebeği hala yoğun bakımda olan anneleri de anmış olayım Rabbim onlara da sabır versin evlatlarına şifa versin tez vakitte kavuştursun Hayırlı geceler

Canım Yaşadığın bugünkü durum için üzüldüm umarım herşey senin istediğin gibi olur ve yoluna girer keşke bu stresi yaşatmasalardı bugün sana ama malesef insanlar fazlasıyla bencil empati kalmamiş insanlarda artık yarınki doğumun inşallah çok güzel geçer yavrunu sağlıkla kucağina al mis kokusunu içine çek dualarım seninle herşey gönlünce olsun iyi geceler kocaman sarılıyorum sana iyi haberlerini bekliyoruz yarın

Çok cüretkar gördüm canım kayınvalideni. Zamanında onlara yapılan şeyleri şimdi kendileri gelinlerine yapmak istiyorlar. Belki hiç bir çocuğuna kendi isim bırakamadı. Bu onun hırsıdır belki
Sen şimdi bunları düşünme. Bebeğini kucağına al, iyileş toparlan. Sonra güzel bir konuşma yaparsın eşinin ailesine. Olan sizin evinizdeki huzura oldu. Bak eşinle küs yatıyormuşsun. Olacak şey değil. Yarın uyanınca bu konuyu ertelediğini söyle eşine, şuan odaklanmamız gereken bir evlat var de ve geç

.Ben seni çok kararlı ve net gördüm, lafını sakınmadan, kendini ezdirmeden konuşuyorsun olması gerektiği gibi.
Çünkü bu konu sırf annesi babası isim koymak istiyor diye inat ettiğim bir şey değil keşke öyle olsaydı sadece inattan ötürü bu direnci gösterseydim ama bu benim için manevi şeyi yüksek olduğu için kendimi durduramıyorum.

Onu çok iyi anladım canım zaten.He öyle de olsa gene haklı olan sen olurdun o ayrı, ama bu durum bambaşka.Kesinlikle kabul edilebilir bir yanı yok, etmeyeceksin de zaten. Ama şu gününü daha da zehir etmelerine izin verme. Resmen saatler kaldı bak düşününce ben bile senin için heyecanlanıyorum burda Biliyorum içine ettiler şu güzelim gününün,ama tamam daha fazlasına da izin verme.Bu konuyla sonra ilgilenicem diyip arka plana atmaya çalış ve yarının getireceği güzelliklere odaklan

Canım tüm mesajları okudum sırf kendin koymak istediğin için bile izin vermesen çok haklısın ki 2 kere vermişsinde zaten zorunda olmadığın halde ama burada konu apayrı ben böyle hassas bir konuda birde doğuma gidecek kadına bunu nasıl söyler aklım alması Allah akıl fikir versin demek istiyorum cidden yani bu bir inat vs değil ki evlat acısı yani peygamber sınavı derler çok çok başka bir şey, umarım gönlünce olur sağ sağlim çıkarsınız ikinizde güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu çoğu kayınvalideler kendini ne zannediyor gerçekten anlamıyorum. Sakinleşmene, biraz da olsa rahatlamana çok sevindim. Sabah doğum var artık kafana hiçbir şey takma. Dualarım seninle inşallah kolaylıkla geçer doğumun, sağlıkla kavuşursun yavruna Lioo

Benimki de bana yetiyor imdat çığlıkları atasım geliyor çıldırıyorum. Umarım çocuğum doğduktan sonra karışmaya kalkmaz çok ciddi şeyler olur ondan korkuyorum honeydukes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…