Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Umarım öyle bir şeydir ama biraz şekli İnternete baktığımda siğile benziyor
İnternete bakma benimki de benziyor şahsen ama et beni. Sen doktor randevusu al doktora göster baksınlar bi korkma hemen. İnternete başım ağrıyor yazsak tümör çıkıyor

Kızlar yattığınızda nefes darlığı yaşıyor musunuz? Bana iki gündür böyle bi güncelleme geldi sanki, hızlı hızlı nefes alıp veriyorum, sırt üstü yatılmıyor zaten artık, sola yatamıyorum, biraz sağa anca o bile rahat değil, nasıl yatıcam ben

Ben de oluyor hamilelik sonlarına yaklaştıkça çok fazla nefes nefese kalıyorum sanki biri boğazımı sıkıyormuş gibi hissediyorum. Bir de astımım da var çok tetikliyor birbirini. Ama sola dönüp yatıyorum beni çok rahatlatıyor. Burun spreyi kullanıyorum nefesim biraz açılsın diye. Sıcakta da bırakmıyorum kendimi bir şekilde idare ediyorum böyle.

Lioo canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Son gün seni böyle bir strese sokmaları çok kötü olmuş, ama sakin kalmaya çalış ve eşine durumu sakin sakin anlat canım. Aynı duyguları hisseder, ismi yerde değil benim kalbimde de

Benim ilk dogumum öyle oldu 37. Haftamda kendimi kötü hissediyordum uykum geliyordu hep bebeğin hareketleride azdı acile bı gidelim dedik yakındaki başından beri gittiğim hastaneye değil yakindakine gittim ve bebek sıkıntida acil sezeryan dediler ordaki açık doktoruna doğurdum

Canım ben de artık soluma yatamıyorum dediğin gibi sırt üstü mümkün değil sadece sağımda rahat ediyorum o da plasentam sağ ön duvarda onun için daha rahatım. Burnum sürekli tıkanık ağzımdan fakan nefes alirken buluyorum kendimi

Kızlar ödemleriniz başladı mı? Benim dün ve bugün ayak bileklerimde resmen ödem başladı. Ellerimde başka yerimde yok ama ayak bileklerime resmen biri ödem büyüsü yapmış gibi şok içindeyim

Aynen bugün öyle kalktım burunlar tıkalı, ama sanki ciğerlerime yer kalmamış gibi geliyor artık içerde, benim de plasentam önde ondan mı sağ daha rahat geliyor acaba?

Aynen bugün öyle kalktım burunlar tıkalı, ama sanki ciğerlerime yer kalmamış gibi geliyor artık içerde, benim de plasentam önde ondan mı sağ daha rahat geliyor acaba?
Bilmem benim sağ ön duvarda diyolar en başından beri onun için hani bebek daha çok solda ya soldan vurunca uyutmuyor mfjfjjd

Sol bana hiç rahat gelmiyor artık kalbim hızlanıyor daha sanki

Kızlar ödemleriniz başladı mı? Benim dün ve bugün ayak bileklerimde resmen ödem başladı. Ellerimde başka yerimde yok ama ayak bileklerime resmen biri ödem büyüsü yapmış gibi şok içindeyim
Varis çorabı giydiğim için hiç yok bende yada zaten olmuyor bilmiyorum ama dün gece ne tarafa dönsem uyuyamadım öyle tekmeler attı ki canım çok yandi

Varis çorabı giydiğim için hiç yok bende yada zaten olmuyor bilmiyorum ama dün gece ne tarafa dönsem uyuyamadım öyle tekmeler attı ki canım çok yandi
Tam zamanıymış ödemin de ne gerek vardı yani gelmişim bu zamana kadar ödemsiz hajsj yaaaaa gece uyanık mı minnoş benimki kapatıyor 12 de günü

Benim miyomum sağ tarafımda,o yüzden aklıma takıldı. Sonra uyumuşum ama şimdi devam ediyor sanki doktoruma yazacağım

Günaydın ağrı onlardan kaynaklı değil bence bende yapamıyorum Mütiş bir ağrım oluyor. Çok kez sürüntü testi vs verdim doktorum rahime üstten bebek baskı yapıyor e hormonel kurulukta var. Doğum sonrası normale dönersin demişti

Spor ayakkabılarımın içine sığamıyorum aşkım geçen fotoğraf çekiminde videoda fark ettim kocaman olmuş ayaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…