Canım aminnnn aminnnnncook sag ol tatlim sorma vallahi o kadar acinin icinde bi’ de dogurmayaya calistim, nedir bizim bu cektiklerimiz ciddenvallahi su forum iyi ki var, en azindan bilincleniyoruz, yoksa insanin panik olmamasi cok zor. simdi evdeyim, yarin sabah bi’ poliklinige gidecegim tekrar baksinlar nst vs. ptesi normal doktor kontrolum var, dogacaksa da dogacak tabii ama en azindan panikle degil kendi sancisiyla suyuyla gelsin umarim.
sen nasil oldun, iskence gibi hastane surecinden sonra ev cok iyi gelmistir diye dusunuyorum, allah’im bi’ daha muhtac etmesin umarim.☺
Ay doktorumuz olsun yadüşününce Bi tuhaf oldum ama tabiki devlette acilden giriyorsun doğum başlamış ne yapcak Ole bırakacak mı kabul ederler tabiki diye düşünüyorum ama hiç bilgim yok devlet hastanelerine gitmedim
Şu an gittiğim özel hastanede de öyle canlar, mesai saati dışında gidersem o an hangi nöbetçi doktor varsa o doğurtuyor. Bu da bana çok saçma geliyor yani 4500 lira muayene parası veriyorum ama aylarca gördüğüm alıştığım kadın büyük ihtimalle en önemli anımda yanımda olmayacak. O yüzden ee ne anlamı var onun yerine iyi bi devlet hastanesine giderim diyor insanValla özeli bilmiyorum fiyat açısından falan da devlette heralde kendi doktoruna git o doğurtsun demezler ya hiç duymadım böyle bi şey
Kız ben sana Avrupa Yakası’ndan önerdim yok dedinCanım ikisinide baktım biri şişlide biri Kağıthanede bana çok uzak yerleri yinede çok teşekkür ederim önerin için zeynep kamilde anadolu yakasında ben avrupa yakasındayım oraya gidene kadar yolda doğururum boğaz köprüsündesen hangi şehirdesin ki canım
Canım mübarek sabah namazı vaktinde dua ediyorum sana 40 dakika kalmış bebeğine kavuşmana. Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin, eşin ve ailesi de ahların en büyüğünü aldı sen ah etmesen bile kabağın da bir sahibi var derler ya, Allah’ın gücüne gitmiştir nazlı kulunu tam da doğum öncesi böyle üzüp yıprattıkları için. Herkesin gözüne görünecek vardır merak etme. Hadi inşallah bugün öğlene doğru fırsat bulup bize kızlar bebişim doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür diye yazarsınAz önce birisi yazmış bulamadım. Bu gün tahliller alındı yarın erkenden alır sezeryana diye. Evet canim bu gun aslında yarın 10 dan sonra gel dedi ama sonra arayarak toplantım öğlene ćekildi sen sabah 8 e gel dedi yani Türkiyede saat sabah 6 olmus oluyor belkide ben siz uyanmadan müjdeyi veririm. Kızlar kalbinizden geçirerekte olsa dua edin lütfen bebegimde bende sağlıkla çıkalım amelyattan. Hepinizden Allah razi olsun iyi geceler
Acilden girmem gerekiyor ama dimi, poliklinikten girsem alırlar mı o anda?Devlette doğum soran kimdi bulamadımBen eğitim araştırmada doğum yapacağım burda direkt alıyorlar kendi doktorunun olup olmaması önemli değil. Sadece ebeler ve o gün hangi doktor nöbetçiyse o giriyor doğuma
Canim sağlıkla kavuşun inşallah güzel haberlerle gelAz önce birisi yazmış bulamadım. Bu gün tahliller alındı yarın erkenden alır sezeryana diye. Evet canim bu gun aslında yarın 10 dan sonra gel dedi ama sonra arayarak toplantım öğlene ćekildi sen sabah 8 e gel dedi yani Türkiyede saat sabah 6 olmus oluyor belkide ben siz uyanmadan müjdeyi veririm. Kızlar kalbinizden geçirerekte olsa dua edin lütfen bebegimde bende sağlıkla çıkalım amelyattan. Hepinizden Allah razi olsun iyi geceler
Ben seni çok iyi anlıyorum canimm dediğim gibi hassas bir konu eminim ki eşin seni anlayacak yanında olacaktır sen bunları düşünüp üzme kendini bak doğuma gireceksin strese yer yok hersey güzel olacak Allah’ın izniyleHani gerçekten başka bir isim koymak isteseler onada sinirlenirim iznim olmaz falan ama istedikleri ilk bebeğimin ismi ve ben bunu asla kaldıramam. Hani bu güne kadar küçük küçük konusu geçsede bu gun ciddiye bindi yarına ne kaldiki istemediğimi ciddi şekilde aşiliyacagim. Gerçekten onu yaparlarsa hakkım bu konuda hiç birine helal değildir sırf kendi istedikleri olacak diye benim ömrüm boyu içimde ukte pişmanlık olacak. Anlatabiliyormuyum
Değil canım asagiya baskı olduğu için bu ağrılar oluyor şimdi bende bel ağrısıyla uyandım yataktan kalkamadim resmen agridanKizlar kasık ve özel bölge ağrisi(2-3 gündür geçmeyen) doğum belirtisi değildir değil mi? Özellikle yataktan kalkarken oluyor şiddetli
Benimde öyle bir ağrım var ama ağrının tam olduğu yerde miyomum var benim, miyomdan dolayı benimki yani Sende miyom vs var mı belki ondandırYa kızlar yaklaşık 1-1buçuk saat öne sol tarafımda bir ağrıyla uyandım. Yani nasıl anlatsam bastırınca acıyor cinsinden ve sadece bir yerde. O andan beri bebek hareketlerini takip ediyorum çok şükür hareketli ama bu ağrı mı acı mı ne zıkkımsa geçmiyor. Yaşayanınız var mı,neden olabilir?
Öyle elbette. Hayırlısı olsun diyelim ne zaman gelmek isterse veya uygunsa o zaman olsun hepimiz için inşallahOrası öyle aslında anne karnında ne kadar kalsalar fayda ama işte herzaman şartlar uymuyor umarım gönlündeki tarih ve bebeğinin doğacı tarih uyar
Bende de bir süredir oluyor o normal bir şey sanırımKizlar kasık ve özel bölge ağrisi(2-3 gündür geçmeyen) doğum belirtisi değildir değil mi? Özellikle yataktan kalkarken oluyor şiddetli
Günaydın canım buna kimse kesin şudur budur diye yorum yapamaz doktora göstermen lazım, umarım tahmin ettiğin şey değildirKızlar günaydın lütfen gören arkadaşlar cevaplasın bir süre önce ilişki sırasında ağrı oluyor diye yazmıştım dün aynayla baktım vajina girişinde ve daha yukarıda bir sürü kabarcık var siğile benziyor İnternete bakınca hpv kaynaklı olabileceği yazıyordu çok üzgünüm ya nerden çıktı bu pztsi doktora gideceğim aynı durumu yaşayan var mı haftam 38+1 oldu
Polle işin yok aşkım direkt acilden giriş yapacaksın saat vs fark etmez.Şu an gittiğim özel hastanede de öyle canlar, mesai saati dışında gidersem o an hangi nöbetçi doktor varsa o doğurtuyor. Bu da bana çok saçma geliyor yani 4500 lira muayene parası veriyorum ama aylarca gördüğüm alıştığım kadın büyük ihtimalle en önemli anımda yanımda olmayacak. O yüzden ee ne anlamı var onun yerine iyi bi devlet hastanesine giderim diyor insanYapmayacak olmamın tek sebebi bu ay sonunda gebelik sigortamın devreye girip özelde doğumun bedavaya gelecek olması, yoksa hem harala gürele denk gelen doktorla doğurup hem de üstüne 70-80 bin bayılsam kötü hissederdim
Kız ben sana Avrupa Yakası’ndan önerdim yok dedin
Canım mübarek sabah namazı vaktinde dua ediyorum sana 40 dakika kalmış bebeğine kavuşmana. Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin, eşin ve ailesi de ahların en büyüğünü aldı sen ah etmesen bile kabağın da bir sahibi var derler ya, Allah’ın gücüne gitmiştir nazlı kulunu tam da doğum öncesi böyle üzüp yıprattıkları için. Herkesin gözüne görünecek vardır merak etme. Hadi inşallah bugün öğlene doğru fırsat bulup bize kızlar bebişim doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür diye yazarsın
Acilden girmem gerekiyor ama dimi, poliklinikten girsem alırlar mı o anda?
Belki olmayabilir benim de bak altta yara vardı neye benzediğini de bilmiyorum bi tuhaftı kendi kendine kayboldu. Hormoneldir belki ya da et benidir. Bende de bir sürü et beni çıktı mesela vajinamla popo arasında.Kızlar günaydın lütfen gören arkadaşlar cevaplasın bir süre önce ilişki sırasında ağrı oluyor diye yazmıştım dün aynayla baktım vajina girişinde ve daha yukarıda bir sürü kabarcık var siğile benziyor İnternete bakınca hpv kaynaklı olabileceği yazıyordu çok üzgünüm ya nerden çıktı bu pztsi doktora gideceğim aynı durumu yaşayan var mı haftam 38+1 oldu
Artık herkesi tanıdığım için eğitim araştırmadaki ebeler iyi olsun da doktorlar zaten iyi diyorumBen de devlette doğum yapacağım biliyorum kim sormuş yurda okudum da, önceki de nöbetçi kim ise onda doğum olmuştu ki iyi ki olmuş da yollarımız kesişmiş, tabi takipli olduğum devlet hastanesinde değilim şu an şehir hastanesindeyim ama dediğim gibi kim gelirse o doktorum olcak, eğer apar topar gelseydim acilden girecektim tabii ki
Umarım öyle bir şeydir ama biraz şekli İnternete baktığımda siğile benziyorBelki olmayabilir benim de bak altta yara vardı neye benzediğini de bilmiyorum bi tuhaftı kendi kendine kayboldu. Hormoneldir belki ya da et benidir. Bende de bir sürü et beni çıktı mesela vajinamla popo arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?