Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Ya kızlar bu yatma ile ilgilide ben birşey soracam . Ne yaparsam yapayım sırtıma destek bile alıyorum hamile yastığım var uyku sırasında ne yapıp ne edip sırt üstü yatıyorum . Korkuyorumda sırt üstü yatmayın diyorlar çünki . Ama sırtıma destek bile veriyorum dönmeyim diye hep dönüyorum

Sıcaktan bunalsam da eşime diyorum iyice sırtını yaklaştır yaslanıyım öyle yatıyım diyorum başka çözüm bulamadım ben bide gün içinde uyurken koltuğa yaslanıyorum

Evet ağrı onlardan kaynaklı olmayabilir ama siğilse gerçekten normal doğuma da engelmiş bebeğe bulaşıyormuş bakalım pztsi doktor ne diyecek ama sıradan sivilce veya et beni gibi gözükmüyor

Sıcaktan bunalsam da eşime diyorum iyice sırtını yaklaştır yaslanıyım öyle yatıyım diyorum başka çözüm bulamadım ben bide gün içinde uyurken koltuğa yaslanıyorum
Gün içinde koltukta bende yaslanınca dönmüyorum canım . Ama gecelerime çağre bulamadım yatakta yastıklarla doldurdum battaniye desteği verdim hamile yastığımda var yok bir şekilde o sırtıma destek verdiğim şeyleri uyku sırasında yok ediyorum ve sırt üstü yatmış oluyorum.

Eşinden destek al canım başka türlü olmuyor

Evet ağrı onlardan kaynaklı olmayabilir ama siğilse gerçekten normal doğuma da engelmiş bebeğe bulaşıyormuş bakalım pztsi doktor ne diyecek ama sıradan sivilce veya et beni gibi gözükmüyor
Evet eğer Hpv varsa normal doğum yaptırmıyorlar. Bebeğede direk geçiyor diye en son ne zaman test vermiştiniz ? Veya hiç Hpv testi yaptırdınız mı ?

Spor ayakkabılarımın içine sığamıyorum aşkım geçen fotoğraf çekiminde videoda fark ettim kocaman olmuş ayaklarım
Yaaaa kıyamam sana tam zamanıymış ama ödem başlangıcının benim de bilekler davul davul inşallah arada iner

Yaaaa kıyamam sana tam zamanıymış ama ödem başlangıcının benim de bilekler davul davul inşallah arada iner
Ay evet canım kesinlikle artık bileklerin ödem tutma zamanı ..ellerimde şişiyor benim.

Bebeği veya kendini rahatsız edecek kadar uzun sırt üstü yatarsan zaten istemsiz dönersin, o yüzden bunu kafanıza takmayın diyorlar gördüğüm birçok yerde. Tabii olabildiğince öyle yatmamak lazım ama sanırım tedirgin edecek boyutta bir durum olsa uyanıp dönüyormuşsun yani.
Canım internette aratırken hamile olduğunu yazdın mı? Her şeyi en kötü sonuca bağlıyor İnternet. Dikkate alma boşuna. Belki hamilelikle ilgili bambaşka bir şeydir ki ilişki esnasında ağrı hissettiğini herkes söylüyor. Doktorun bir şey demeden telaşa kapılma hemen

Kuzum hpv cinsel ilişji yoluyla bulaşır başka şekilde bulaşmaz. Ya eşin ya sen önceden başkasından kapmışsın demektir. Ama öyle olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle hamilelik nedeniyle küçük iltihaplar kapmıştır. Arkadaşım eski eşinden hpv kapmıştı önce dışta sonra içte çıkmıştı ve baya kaşımıyor diyordu. Yani senin hpv değildir sanmam. Ya tahriş oldun yada enfeksiyon kaptın

Kızlar ödemleriniz başladı mı? Benim dün ve bugün ayak bileklerimde resmen ödem başladı. Ellerimde başka yerimde yok ama ayak bileklerime resmen biri ödem büyüsü yapmış gibi şok içindeyim
Spor ayakkabılarımın içine sığamıyorum aşkım geçen fotoğraf çekiminde videoda fark ettim kocaman olmuş ayaklarım
Benim de ayak bileklerim kapkalın oldu kızlar yaa ve asla spor ayakkabılarımı giyemiyorum. Ay zaten üstüme rahat ve düzgün olan iki parça kıyafetim kaldı bi de sürekli terlik giyiyorum altına.6.7. aylardaki fotoğraflarıma bakıyorum da, ne kadar tatlış bir hamileymişim.O eski halimden eser yok şimdi

Ben etek ya da elbise altına terlik devamm

Almanyaya kış geldi ben maalesef elendim terlik giyinemiyorum artık

Ya evet bir ebe bunu söyled sen zaten rahatsız olursun olmuyorsan sorun yok demektir ded ama . Başka biriside artık sadece sol tarafa yatmalısın dedi . Ay her kafadan bir ses çıkıyor ama ben asla sırt üstü rahatsız olmuyorum çok rahat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…