Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Midem normalde çok hassas değildir ama 1 aydır mahfetti çok zorluyor.Gaviscon çok iyi gelmedi bana rennie tablet hafifletiyor.
Benim normalde de hassas tabi hamilelikte mide de yukarı baskı yapıyor iyice. Son zaman diye idare ediyorum ben de. Günde 2kez şurup bi nebze rahatlatiyor. Bazen de sade soda öyle olup gidiyor.

Yaa içim rahatladı böyle okuyunca teşekkür ederim. Doktor umursamadıysa demek gayet olağan bir durum. Muhtemelen benimki de öyle bir durumdur çünkü öncesinde referans aralığı içindeydi hep, son aylarda böyle fırladı. Aile hekimliğinde yapılan tahlillerde öyle bir durum olabiliyormuş evet. Keşke örnekleri aldıkları an işleme koyabilseler böyle yanlış sonuçlar olunca ne işimize yarıyor sonuçta. Bana en son Temmuzun başında dahiliye doktoru tüm kan tahlillerini yaptırmıştı. Geçen haftalarda yine kontrole gittim sadece tiroid ilacı kullanıyorum diye hormon tahlili istedi diğerlerini yaptırmadı ki çok saçma. Ben de o yüzden aile hekimliğinden yaptırdım mecburen ama o zaman da akılda acaba yanlış mı fikri oluşuyor. Neyse zaten doktorun gebelikte kolesterole bakılmaz dediyse endişe etmeme gerek yok.

Kızlar ben geldimm. Çok şükür iki gündür bebeğimin kalbinde sıkıntı çıkmadı. Öldüm öldüm dirildim en sonuncusunda. Müdahaleye geç cevap verince çok korktum ama şükür iyiyiz. İlaç veriyorlar şu an nabzını kontrol altında tutmak için. Sonra ilaç bitince durumuna bakacaklar ilacın etkisiyle mi kontrol altına alındı yoksa gerçekten düzeldi mi diye. Bu arada benim de trombositlerim düşmüş üzüntüden falan da etkilendi sanırım. Sabah benim tedavim oluyor öğleden sonra bebişi görmeye gidiyoruz. Bi de topuk kanından biyotidinaz diye bi hastalık çıktı. Genetikle falan gelip gidip haberleşiyoruz. Tüm günümüz hastanede geçince eve gelip bayılıp kalıyorum. Telefona da hiç bakamadım kusura bakmayın merakta bıraktım sizi ama dualarınıza çok çok teşekkür ederim ya. Gerçekten iyi ki varsınız rabbim kimin duasını kabul etti bilmem ama hepinize çok çok çokkkk teşekkür ederimm ben de hepinize dualar ediyorum Allah razı olsun tek tek sizlerden. Gerçekten ne güzel ne iyi bi yer bu forum Karşılıksız hepimiz diğerlerimize dua ediyoruz iyiliğini düşünüyoruz ya LadyNurr L lucito Merveturann sağolun kızlar düşünüp sorduğunuz için

gecmeyenzaman @fufucum @Ksknnkymtt kızlar nasılsınız Nasıl gidiyor hamilelik sürecinz
Canımmm iyiyiz çok şükür. 2-3 gündür saçma bir yoğunluğa girdik kendimizce çok giremedim buralara. Bugün artık 36+5 olduk seninle aynıydık diye hatırlıyorum. Pazartesi kontrolümüz var heyecanla bekliyoruz:) bende de artık ayaklarda akşamları şişlik başladı. Tuzlu soğuk suya koyuyorum ayaklarımı ama yatınca geçiyo sabaha düzeliyorum. Yalancı kasılmalar henüz başlamadı sanırım ya da ben anlamıyorum ayın 1 inde kontrole gittiğimde nst de 40 dakikada 1 sancı çıkmıştı bakalım pazartesi ne olacak. Artık doğum için de gün verilir diye umuyorum sen de bebişin de iyidir umarım. Sonuna geldik artık:)))kavuşmalara sayılı günler saatler kaldı. Burada doğum haberlerini aldıkça içim pırpır ediyo

Canm biyotidinaz beslenme yetersizliğinden bozuk cıkmış olabilr biizmde ilk topuk kanında şüpheli cıktı ikinci topuk kanında normal cıktı

Canm biyotidinaz beslenme yetersizliğinden bozuk cıkmış olabilr biizmde ilk topuk kanında şüpheli cıktı ikinci topuk kanında normal cıktı
İki kez almışlar canım altı sınırın çok küçük altında çıkmış aslına bakarsan ama yine de riske atamayız dedi doktor. Biotin başladılar. Şimdi enzime bakacaklarmış gerçekten bi düşüklük var mıymış onda net çıkarmış. Bakalım, hayırlısı. Topuk kanından bakılan hastalıklardan en masumu bu allahtan. Rabbim beterinden saklasın tüm masum yavruları

Ya çok sevindim canım inşallah dahada iyi olacak sende kendine iyi bak canım bebisin sana ihtiyacı var dualarımız seninle

Ben de tolere eder diyordum da asla edemiyormuuuuş bu saat oldu daha 140 larda yürüyüş bile etki etmedi, tekrar yürüyüşe çıkacağım Az kaldı sabrediyorummmmmm hepimiz sabrediyoruz geçecek ne yaşıyorsan az kaldı allahın izniyle

Güçlü balım benimmmm Maşallah maşallahhhhhh daha da iyi olacak, büyüyecek, toparlanacak allahın izniyle. Sımsıkı sarılıyorum sana güçlü annesi

Öyle canım, olabildiğince yapıyoruz artık hepimi sağ salim alalımda kucağımıza gerisi teferruat

Çatı muayenesini diyorsun değilmi cnm ağrılımıydı.Benim doktorumda henüz yapmadı 38'de yapacak sanırım.hayırlısı bakalım artık gün beklıycezBenim açılma yoktu daha doktor muayenelerde usg'den bakıyor hep kapalı diyor açıklığa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…