Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Yaşadıkların hissettiklerin normal .Yeni ve zorlu bir hayata adım attım.Cocuk bakmak çok zor .Ama onun şuan sana ihtiyacı var seni emmeye ,kokuna...Annendesin zaten yemeği temizliği o yapar.Sen her bulduğun fırsatı değerlendir bebek uyudu mu sen de uyu.Allah kolaylık versin

Bu hikayede yanan midem ve mesanem oldu malesef bakalım ekim annesi mi kasım annesi mi olacaz
Kasım olalım ya benim oğlanın sınavları da var ama benim doktor o kadar beklemez heralde
Mide yanmam bugün pik yaptı .Kaynanama diyorum ya kusucam artık ya aglicam ..O da sen kusarken agliyo musun diyo

Merhabalar gecmiş olsun şimdiden
Benim bebeğimde de size benzer hikaye var
İvig veriliyor sizde işe yaramıştır inş

Merhabalar gecmiş olsun şimdiden
Benim bebeğimde de size benzer hikaye var
İvig veriliyor sizde işe yaramıştır inş
Merhaba çok teşekkür ederim size de çok ama çok geçmiş olsun Sizde tam olarak ne var? Biz cumartesi günü 18 ile yatış yaptık cumartesi ivig + fototerapi aldık. Pazar günü 9 a düştü sarılığımız dün de 9 çıktı. Şu an stabil ilerliyor sarılığımız yarın tekrardan kan vereceğiz.

Kasım olalım ya benim oğlanın sınavları da var ama benim doktor o kadar beklemez heralde
Mide yanmam bugün pik yaptı .Kaynanama diyorum ya kusucam artık ya aglicam ..O da sen kusarken agliyo musun diyo
Benim pik yapınca gaviscon surup dikiyom kafama salatalık da iyi geliyor biraz. Bizim bebekler popoyu mideye dayatmaya bayılıyor galiba bakalım onlar ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek.

maalesef 20 ile yatis yaptik biz de ve oglum sabit olarak yatmayi asla sevmiyor, saatlerdir agliyor.

allah’im bir daha asla gostermesin size de canim. gercekten cok cok zormus. bununla gelmis gecmis olsun.

kizlar dualariniza talibim fototrrapide bebegim saatlerdir susmadan agliyor, sesi kisildi artik, gercekten cok zormus, ben de kendime hakim olmaya calisiyorum, sutum kesilmesin diye, en cok ihtiyaci olan sey cunku ama dayanamiyorum
Oy yavrum benim çok geçmiş olsun ne kadar kalacağınız bellimi devamlı mi ağlıyor çok zor süreç Rabbim kolaylık versin sana güç versin ki sütlerin daha çok olsun canım kesilmesin inş.. Ağlamasına doktorlar ne diyorlar

maalesef 20 ile yatis yaptik biz de ve oglum sabit olarak yatmayi asla sevmiyor, saatlerdir agliyor.

allah’im bir daha asla gostermesin size de canim. gercekten cok cok zormus. bununla gelmis gecmis olsun.
Canımmmmm kıyamam size çok geçmiş olsun allahım korusun yavrunu bir an önce geçsin şifa bulsun. Seni en iyi ben anlarım çok iyi anlıyorum. Bebeğini çıkart fototerapiden sakinleşsin memende daha sonra yan şekilde yatır sırtına da örtü battaniye ne kullanıyorlarsa ondan işte destek yap en iyi o şekilde duruyorlar. Geçecek inşallah ilk ve son olsun oraya gidişiniz…

cok tesekkur ederim, amin amin amin insallah 1 gun dedi simdilik, kan tahlili ile bakilip sonra duruma gore degerlendirilerek devam edilecek. doktor ve hemsireler yapacak bir sey yok, ne kadar cok isiga maruz kalirsa o kadar iyi, bir sure sonra sakinler diyorlar da, iste maalesef sakinlemiyor benimki, ara ara sakinler gibi olup basa sariyoruz allah’im hicbir yavrunun basina vermesin umarim. kizlar hepinizinkini rabbim korusun

İlk 1 1,5 ay memeler ne kadar süt üreteceğine karar veriyor bebeğin ne kadar ihtiyacı olduğuna bir hafızası var yani. Tavsiyem 2 3 saatte bir emzirmeniz zira inanın sütünüz yetmez de mamaya ihtiyaç duyarsanız gece yada gündüz farketmez mama hazırlamak konforlu değil. Anne sütüne göre daha sağlıklı da değil ve açıkçası maliyetli. Bir kerelik 4 5 saat uyumak istemenizi anlarım bunu devamlı yaparsanız bence sizin için iyi olmaz siz bilirsiniz tabi yine de.

Vicdan azabı yapmayın ama lütfen okadar haklısınız ki yorgunsunuz sizi anlıyorum. Gebelik de ayrı eziyet doğurmak öyle bakmak öyle şikayet değil ama güzelleme de yapamıyorum tabi bunlarla ilgili Ben de hiç sevmedim emzirmeyi mesela deliksiz uyumayı da istedim hep ama ne yazık ki mecburiyetlerimiz var ve geçiyor inanın. Ben unutmayacağım bu günleri diyordum unutuyor insan hatta bakınız 2. Yi bile yapıyor:) ki sancı çekerken asla bir daha doğurmam diyordum henüz kızım 2. Yaşında:) 39 haftalık oldum bile yol gözlüyorum

Son düzenleme:
cok sag ol canim bu arada idrardaki turuncu leke cok onemli degilmis, yapay zekanin soylediginin aynisini soyledi, bir hafta takip et gecmezse o zaman degerlendiririz dedi ama dun geceden beri zaten gecmisti cok sukur. bizim sorunumuz da normal dogumun zorlu gecmesi maalesef, dogumda fazla amniyon sivisi ve kan yuttugu icin, dogdugu gece boyu kopuk cikarip kustu, ertesi gun de devam edince yogun bakima yatirip midesini yikadilar, hatta cigerlerinde ya da midesinde bir problem mi var acaba diye epey telas da ettirdiler bizi ama cok sukur sadece dogumdaki zorluk nedeniyle olabilecegi sonucuna varildi en son. sonraki gunlerde de kusma vs. olmadi zaten, fakat ilk iki gun beslenemeyince muhtemelen sarilik baslamis…

siz nasilsiniz simdi, yolunda mi her sey? bundan sonraki surecte nasil oluyormus, kontrole mi gideceksiniz?

Ay kızlar eşim nezle gibi olmaya başladı hemen odayı ayırdım . Maske almaya yolladım birde corona testi . Odalarıda ayırdık sinirlerim bozuldu ben hastalıklardan kaçayım derken onlar benim yakamı bırakmıyor

Cuma planlı sezaryenim var. 2 senede bir kere bile hasta olmayan kızım grip oldu bana geçti burnum akıyor tüm tuşlara bastım parol bol su ıhlamur içine limon bal karabiber ve bol c vitamini. İnşallah/ güne toparlarım umarım size bulaşma evi sık sık havalandırın

Bende daha 36+4 deyim merak etmeyin bende varım daha

Ya eşimi acil eczaneye yolladım bende sakındıkça kaçtıkça hastalık bize doğru koşuyor . Birde salgın sezonu şuan ortada herkeste bir hastalık var . Ben odaları ayırdım direk hapşırma ve ses değiştiğini fark edince. Ben yatak odasındayım eşim salonda . Bu gece ayrıda uyucaz . Mama lazım olunca eşim yapıp maske ile getirecek

Selam kızlar bugün saat 14.00 da acil sezeryana alındım bebişimiz doğdu 4.5 kg normal doğum sancılarım başlamıştı zaten o sebeple acil sezeryan kararı verdim.
Oy maşallah sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün gözünüz aydın

Allah’ın izniyle bir şey olmaz maske işe yarar kesinlikle kullansın. Allah’a emanet olun yavrunuz da siz de. Eşinize de acil şifalar diliyorum

Cuma benimde ameliyatım var ve benimde kızım hasta psikolojim bozuldu gerçekten bende çok çabuk kapiyirum hastaligi

Cuma benimde ameliyatım var ve benimde kızım hasta psikolojim bozuldu gerçekten bende çok çabuk kapiyirum hastaligi
kizlar vallahi ekim anneleri olarak nazara mi geliyoruz ne oluyoruz, gercekten hamilelik sureclerimiz ayri, doguma giden yol ayri, sonrasi ayri… rabbim hepimize sifa versin saglikla atlatalim gunlerimizi, sonra pozitif anilarimizi paylasalim umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…