Yaşadıkların hissettiklerin normal .Yeni ve zorlu bir hayata adım attım.Cocuk bakmak çok zor .Ama onun şuan sana ihtiyacı var seni emmeye ,kokuna...Annendesin zaten yemeği temizliği o yapar.Sen her bulduğun fırsatı değerlendir bebek uyudu mu sen de uyu.Allah kolaylık versinKızlar hiç keyfim yok.. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte doğumdan bu yana. Geceleri eşimle ilgileniyoruz birkaç defa uyanıyor ya da uyanmıyorsa da 2-3 saate bir uyandırıyoruz. Bazen kolay emip uyuyo bazen çok huysuz oluyo. Bir an önce sabah olsun da anneme vereyim sonra uyuyayım diye saat sayıyorum resmen. Bu sabah da en son 7de 8de peş peşe kalktım sonra 9a doğru kalktı yine eşim kalktı o esnada. Neyse anneme götür dedim yattım, önce kahvaltı yapcan mı diye geldi eşim yanıma yok dedim. Sonra 2 saat uyumuşum annem altını değiştiriyor hadi kalk sen de emzir diye geldi. Emzirmek bazen beni çok yoruyor sürekli bi o meme bi bu meme.. bazen kolay emiyor dediğim gibi bazen emmiyor. Sütümü sağmıştım ara ara onlar buzlukta. Diyorum ki hazır burda annemdeyken şu çocuğu size verdiğim anlarda dolaptaki sütle besleseniz olmuyo mu hemen gelip beni uyandırıyorsunuz. Yok onu sevmiyo çok içmiyo falan diyorlar. Ama ben de rahatsız edilmeden biraz uyumak istiyorum, gece zaten kaç kere kalkıyorum. Benim annemin yanında olmamın ne faydası var o zaman? zaten kendi şehrimize gittiğimde yalnız kalıcam bari lohusalığımın başlarında biraz rahat edeyim kafasındayım. Ama bi yandan da kendimi suçluyorum çocuğu emzirmek istemediğimde. Çok kötü hissediyorum ya çok yorgunum
Kasım olalım ya benim oğlanın sınavları da varBu hikayede yanan midem ve mesanem oldu malesefbakalım ekim annesi mi kasım annesi mi olacaz
Merhabalar gecmiş olsun şimdidenKızlar biz 3. defa sarılık değeri 18 ile yatış yaptık. Perşembe günü benden, cuma günü barlastan subgroup test bakılmıştı. Kan uyuşmazlığı yok aramızda eşim, ben, barlas b+ ama kanın alt grupta barlasla benim uyuşmazlık çıkmış. Ondan dolayı çocuğum sarılıktan kurtulamıyor… İvig denilen bir serum verecekler iyi geleceği düşünülüyor, tedavisi hem ivig hem fototerapi şu an. Allahın izniyle geçecek.
Merhaba çok teşekkür ederim size de çok ama çok geçmiş olsunMerhabalar gecmiş olsun şimdiden
Benim bebeğimde de size benzer hikaye var
İvig veriliyor sizde işe yaramıştır inş
Benim pik yapınca gaviscon surup dikiyom kafamaKasım olalım ya benim oğlanın sınavları da varama benim doktor o kadar beklemez heralde
Mide yanmam bugün pik yaptı .Kaynanama diyorum ya kusucam artık ya aglicam ..O da sen kusarken agliyo musun diyo
maalesef 20 ile yatis yaptik biz deMerhaba çok teşekkür ederim size de çok ama çok geçmiş olsunSizde tam olarak ne var? Biz cumartesi günü 18 ile yatış yaptık cumartesi ivig + fototerapi aldık. Pazar günü 9 a düştü sarılığımız dün de 9 çıktı. Şu an stabil ilerliyor sarılığımız yarın tekrardan kan vereceğiz.
Oy yavrum benim çok geçmiş olsun ne kadar kalacağınız bellimi devamlı mi ağlıyorkizlar dualariniza talibimfototrrapide bebegim saatlerdir susmadan agliyor, sesi kisildi artik, gercekten cok zormus, ben de kendime hakim olmaya calisiyorum, sutum kesilmesin diye, en cok ihtiyaci olan sey cunku ama dayanamiyorum
Canımmmmm kıyamam size çok geçmiş olsun allahım korusun yavrunu bir an önce geçsin şifa bulsun. Seni en iyi ben anlarım çok iyi anlıyorum. Bebeğini çıkart fototerapiden sakinleşsin memende daha sonra yan şekilde yatır sırtına da örtü battaniye ne kullanıyorlarsa ondan işte destek yap en iyi o şekilde duruyorlar. Geçecek inşallah ilk ve son olsun oraya gidişiniz…maalesef 20 ile yatis yaptik biz deve oglum sabit olarak yatmayi asla sevmiyor, saatlerdir agliyor.
allah’im bir daha asla gostermesin size de canim. gercekten cok cok zormus.bununla gelmis gecmis olsun.
cok tesekkur ederim, amin amin amin insallahOy yavrum benim çok geçmiş olsun ne kadar kalacağınız bellimi devamlı mi ağlıyorçok zor süreç Rabbim kolaylık versin sana güç versin ki sütlerin daha çok olsun canım kesilmesin inş.. Ağlamasına doktorlar ne diyorlar
İlk 1 1,5 ay memeler ne kadar süt üreteceğine karar veriyor bebeğin ne kadar ihtiyacı olduğuna bir hafızası var yani. Tavsiyem 2 3 saatte bir emzirmeniz zira inanın sütünüz yetmez de mamaya ihtiyaç duyarsanız gece yada gündüz farketmez mama hazırlamak konforlu değil. Anne sütüne göre daha sağlıklı da değil ve açıkçası maliyetli. Bir kerelik 4 5 saat uyumak istemenizi anlarım bunu devamlı yaparsanız bence sizin için iyi olmaz siz bilirsiniz tabi yine de.Kızlar hiç keyfim yok.. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte doğumdan bu yana. Geceleri eşimle ilgileniyoruz birkaç defa uyanıyor ya da uyanmıyorsa da 2-3 saate bir uyandırıyoruz. Bazen kolay emip uyuyo bazen çok huysuz oluyo. Bir an önce sabah olsun da anneme vereyim sonra uyuyayım diye saat sayıyorum resmen. Bu sabah da en son 7de 8de peş peşe kalktım sonra 9a doğru kalktı yine eşim kalktı o esnada. Neyse anneme götür dedim yattım, önce kahvaltı yapcan mı diye geldi eşim yanıma yok dedim. Sonra 2 saat uyumuşum annem altını değiştiriyor hadi kalk sen de emzir diye geldi. Emzirmek bazen beni çok yoruyor sürekli bi o meme bi bu meme.. bazen kolay emiyor dediğim gibi bazen emmiyor. Sütümü sağmıştım ara ara onlar buzlukta. Diyorum ki hazır burda annemdeyken şu çocuğu size verdiğim anlarda dolaptaki sütle besleseniz olmuyo mu hemen gelip beni uyandırıyorsunuz. Yok onu sevmiyo çok içmiyo falan diyorlar. Ama ben de rahatsız edilmeden biraz uyumak istiyorum, gece zaten kaç kere kalkıyorum. Benim annemin yanında olmamın ne faydası var o zaman? zaten kendi şehrimize gittiğimde yalnız kalıcam bari lohusalığımın başlarında biraz rahat edeyim kafasındayım. Ama bi yandan da kendimi suçluyorum çocuğu emzirmek istemediğimde. Çok kötü hissediyorum ya çok yorgunum
cok sag ol canimCanımmmmm kıyamam size çok geçmiş olsun allahım korusun yavrunu bir an önce geçsin şifa bulsun. Seni en iyi ben anlarım çok iyi anlıyorum. Bebeğini çıkart fototerapiden sakinleşsin memende daha sonra yan şekilde yatır sırtına da örtü battaniye ne kullanıyorlarsa ondan işte destek yap en iyi o şekilde duruyorlar. Geçecek inşallah ilk ve son olsun oraya gidişiniz…
Cuma planlı sezaryenim var. 2 senede bir kere bile hasta olmayan kızım grip oldu bana geçti burnum akıyor tüm tuşlara bastım parol bol su ıhlamur içine limon bal karabiber ve bol c vitamini. İnşallah/ güne toparlarım umarım size bulaşma evi sık sık havalandırınAy kızlar eşim nezle gibi olmaya başladı hemen odayı ayırdım . Maske almaya yolladım birde corona testi . Odalarıda ayırdıksinirlerim bozuldu ben hastalıklardan kaçayım derken onlar benim yakamı bırakmıyor
Bende daha 36+4 deyim merak etmeyin bende varım dahaHaftası en geride benim galibaekim de doğcak diye buraya gelmiştim direk ama sizin bebişleri okuya okuya doğurasım geldi erkenden az daha gidiyorduk, neyse kararlıyım grubun son bebişi benim ki olcak inşallah sağlıkla gelsin kalan ekim bebişleri
Ya eşimi acil eczaneye yolladım bende sakındıkça kaçtıkça hastalık bize doğru koşuyor . Birde salgın sezonu şuan ortada herkeste bir hastalık var . Ben odaları ayırdım direk hapşırma ve ses değiştiğini fark edince. Ben yatak odasındayım eşim salonda . Bu gece ayrıda uyucaz . Mama lazım olunca eşim yapıp maske ile getirecekCuma planlı sezaryenim var. 2 senede bir kere bile hasta olmayan kızım grip oldu bana geçti burnum akıyor tüm tuşlara bastım parol bol su ıhlamur içine limon bal karabiber ve bol c vitamini. İnşallah/ güne toparlarım umarım size bulaşma evi sık sık havalandırın
Oy maşallahSelam kızlar bugün saat 14.00 da acil sezeryana alındım bebişimiz doğdu 4.5 kgnormal doğum sancılarım başlamıştı zaten o sebeple acil sezeryan kararı verdim.
Allah’ın izniyle bir şey olmaz maske işe yarar kesinlikle kullansın. Allah’a emanet olun yavrunuz da siz de. Eşinize de acil şifalar diliyorumYa eşimi acil eczaneye yolladım bende sakındıkça kaçtıkça hastalık bize doğru koşuyor . Birde salgın sezonu şuan ortada herkeste bir hastalık var . Ben odaları ayırdım direk hapşırma ve ses değiştiğini fark edince. Ben yatak odasındayım eşim salonda . Bu gece ayrıda uyucaz . Mama lazım olunca eşim yapıp maske ile getirecek
Cuma benimde ameliyatım var ve benimde kızım hasta psikolojim bozuldu gerçekten bende çok çabuk kapiyirum hastaligiCuma planlı sezaryenim var. 2 senede bir kere bile hasta olmayan kızım grip oldu bana geçti burnum akıyor tüm tuşlara bastım parol bol su ıhlamur içine limon bal karabiber ve bol c vitamini. İnşallah/ güne toparlarım umarım size bulaşma evi sık sık havalandırın
Ay kızlar eşim nezle gibi olmaya başladı hemen odayı ayırdım . Maske almaya yolladım birde corona testi . Odalarıda ayırdıksinirlerim bozuldu ben hastalıklardan kaçayım derken onlar benim yakamı bırakmıyor
Cuma planlı sezaryenim var. 2 senede bir kere bile hasta olmayan kızım grip oldu bana geçti burnum akıyor tüm tuşlara bastım parol bol su ıhlamur içine limon bal karabiber ve bol c vitamini. İnşallah/ güne toparlarım umarım size bulaşma evi sık sık havalandırın
kizlar vallahi ekim anneleri olarak nazara mi geliyoruz ne oluyoruz, gercekten hamilelik sureclerimiz ayri, doguma giden yol ayri, sonrasi ayri… rabbim hepimize sifa versinCuma benimde ameliyatım var ve benimde kızım hasta psikolojim bozuldu gerçekten bende çok çabuk kapiyirum hastaligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?