2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Evet canım hamilelikte 2 defa çocuk kardiyolojisi fetal eko bakmıştı. Doğumdan sonra da gel demişti haftaya randevumuz var gideceğim.

Kızlar bacakları ve ayakları içe dönük olanlar vardı ortopediye gittiler mi, biz yarın gideceğiz

Kızlar morelim çok bozuk mastit oluyorum sanırım meme uclarım yara ve içi sertleşiyor bebek emse de sağarak düzeltebilir miyim

Canım kiraz çekirdekli bel kuşağını denedinmi. Sürekli Sürekli takınca oda fayda ediyor.
Ya denemedim çünkü ısıtmak çok pratik olmayacak bana. Mikrodalgam yok, fırının içi de o kadar dolu ki onları boşalt, fırını ısıt, kemeri ısıt falan filan zor geldi

Evet canım hamilelikte 2 defa çocuk kardiyolojisi fetal eko bakmıştı. Doğumdan sonra da gel demişti haftaya randevumuz var gideceğim.
ins sorunsuz geçer kontrolümüz cnm.Birde ben yine takip ediyorum şekerimi başka bi dr gorecekmis kalicimi oldu şeker diye..

Kızlar bebeğiniz sürekli ağlarsa bebeğinizi kucağınıza alın pilates topunda ziplayin rahatlatıyor

Kızlar morelim çok bozuk mastit oluyorum sanırım meme uclarım yara ve içi sertleşiyor bebek emse de sağarak düzeltebilir miyim
Geçmiş olsun. Krem sürdükten sonra açıkta tut göğüslerini üşütme dikkat et. Daha çabuk iyileşiyor yara olan göğüs ucları. Ve emzirme öncesi sıcak + masaj sonra soğuk uygulama hatta lahana sar bu şekilde mastit önleyebilirsin. Şifa olur inşallah.

Emzirdikten sonra mı soguk uygulayayım sağmak çözer mi acaba yarına genel cerrahi randevu aldım

Kızlar merhaba. Kırk hesaplama yaparken doğum günü mü sayılıyor yoksa ertesi gün mü ? 1 ekimde doğum yapmıştım .

Kızlar 6 haftalık benim oğluş. Müthiş bir salya artışı var. Sizde de var mı böyle bir durum? Yani 1 haftadır böyle diyebilirim. Sanki diş çıkaracak öyle yani.

Eylül annesiyim ama bu topiği de sürekli takipteyim görünce yazayım dedim

Meme ucu yarasından çok ağlamış biri olarak kremler gümüş kapaklar hiçbirşey geçirmedi bir arkadaşım zeytinyağı sürüp streçle kapatmayı önerdi iki günde mucize gibi tamamen geçti iyileşti. Benimki kanayan bir yarığa dönüşmüştü onu bile iyileştirdi. Her emzirme sonrası yağ ve streçle kapat çok faydasını göreceksin. Mastit içinse ağrın varsa parol alabilirsin sıcak su torbasıyla yarım saat 40 dk tut sonra imkanın varsa sağ bebek tam boşaltabiliyorsa emziredebilirsin. Sonra duşa gir sıcak suyla masaj yap duş başlığını tazikli olarak koltuk altından meme ucuna doğru tut duştan çıkarkende memelere soğuk su tut. Bu önemli soğuk olacak. Sonrasında bu göğsünü elle sağarak rahatlat. Makineyle Sürekli sağarsan süt üretimi artar daha kötü olur. Herhangi bir süt artırıcı takviye alıyorsan da bir süre ara ver. Çok geçmiş olsun

Kızlar merhaba. Kırk hesaplama yaparken doğum günü mü sayılıyor yoksa ertesi gün mü ? 1 ekimde doğum yapmıştım .
Doğduğu günü 1. Gun diye hesaplanıyor

Kızlar 6 haftalık benim oğluş. Müthiş bir salya artışı var. Sizde de var mı böyle bir durum? Yani 1 haftadır böyle diyebilirim. Sanki diş çıkaracak öyle yani.
Benimkide salya yok ama aşırı elini emiyor ay çok iştahlı iştahlı emiyor ki açmısın yavrum diyorum. Emziriyorum emmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…