2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Her alt degismede yapıyorum bende ama damlada kullanıyorum hangisi ise yariyor bilmiyorum bu sabah zeytinyagi da denedim
Zeytinyağıni kaka yapmadığında veriyorum oda işe yarıyor onun tecrübesi ilk gebeliğimden kaldı oğlum mama içerken ve kabızlık sorunu çok olduğu için doktor mamasına bir tatlı kaşığı kadar koydururdu

Oglumda da vermiştim zeytinyagi ama bu kadar cok hatırlamıyorum ugrastigimi bide kimyon ise yaramisti oglumda

Gebelikte şeker çıkar anneler sizi de çocuk kardiyolojisine gitmenizi önerdiler mi.Benim şekerim o kadarda çıkmıyordu ama şeker hastası yaptılar beni.
Gaz içinde artık herşeyi yapay zekaya soruyorum bunda şunda gaz var mı diye.
Bir de benim kızımın uykuları çok düzensiz ve sürekli emmek istiyor.Emsin ama bu sefer süt midesine fazla gelecek diye korkuyorum.Emziriyorum yine aranıyor,sütüm var çok şükür masallah.İstemeyerek emzik verdik yoğun bakimdayken vermislerdi acaba ona mi alıştı diye ,onu da tutmadi.Diyorum 3. bı memem olsa onda süt olmasa keyfine emse onu

Bir de Dr 10 tane oksapar yazmisti ama 5 ini vurdurdum siz hepsini oldunuz mu ya da 5 ini vurunmazsam sorun olur mu acaba

sorma yahu, artik uyuyor muyum uyanik miyim karisti bende hatlar, bazen uyuyunca anneme ya da esime birakiyorum azicik uyuyayim diye, yarim saat sonra viziklanmaya basliyor, ruya mi gercek mi ayirt edemiyorum, cigliklar baslayinca tamam diyorum benim dilli duduk bu

Ay dilimi ısırayım ama bizimki gazı olmadığı sürece daha iyi gibi. Gece uyuyor çok şükür, gündüz de yatırırsam hemen uyanıyor ama kucakta olduğu sürece uyuyor
oyy maasallah kuzuma aman diyeyim dilini isir, poponi kasi… yap bir seyler benimki artik kucaga dahi kanmiyor, ayakta gezersen kucaktayken anca o zaman

yok kuzum, gaz sancisi degil bence, sancilanmiyor ki, uyaniyor sadece, uyutuyorum, yarim saat en gec, sonra sanki biri durtuyor bir anda gozler fal tasi… sanci olsa, ikinip sikilmasi, bacaklarini karnina cekmesi falan gerekmez mi? oyle oluyor degil mi, yanlis mi dusunuyorum, ilk cocugum oldugundan cok da bilgili degilim. alttan gaz desem, en gec 5-6 saatte bir kaka yapiyor, kaka yaparken de pirt pirt gidiyor, aralarda da pirtliyor. inan anlamiyorum neden oldugunu. doymuyor diyecegim, 35 gunlukken hastane cikis kilosuna gore 1800 gr almisti, gayet iyi dedi doktor, doymasa nasil kilo alsin mantiken. sarilik dolayisiyla zaten bir suru tetkik yapildi, hemen her seyine bakildi, cok sukur olumsuz bir sey denilmedi. vallahi odalarda isiksizim

ayy hadi insallaaah 4. ay atagi uyku gerilemesi diyorlar, benimki hic uyumadigi icin gerileyecek bir seyimiz yok saniyorum ki hani gunler 36 saate falan cikarsa anca o zaman

Ya az önce bi yerde kehribar kolye okudum. Gaz mevzusuna çok iyi geliyor diye. Orijinalini bulursam mutlaka deneyeceğim bi o kaldı çünkü artık, beyaz bayrak çektim

Ya az önce bi yerde kehribar kolye okudum. Gaz mevzusuna çok iyi geliyor diye. Orijinalini bulursam mutlaka deneyeceğim bi o kaldı çünkü artık, beyaz bayrak çektim
Canım kiraz çekirdekli bel kuşağını denedinmi. Sürekli Sürekli takınca oda fayda ediyor.

Benim bıdık biberon sevmiyor meme bağımlısı 3 farklı mama denedim seve seve içmiyor. Boş memeyi emiyor çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…