Su gelişi olsa öyle ufacık ıslanma olmaz canm
Şöyle tarif edim sana idrar yaparken tutabiliyorsun idrarını su geldiğinde direk akıyor . Uzanıp kalkınca direk bacaklarından akar
O ıslaklık havalar ısınınca terlemedende olabilir
Ezcanede bi ped var gelen sıvının ne oldugunu belirliyor al istersen ondan
Sol kasık ağrım var bugün çok yordum kendimi eğildim kalktım gerçekten yorucuydu. Normal mi bu kadar yorulmaya ağrı? Hiç hastaneye gitmek istemiyorum o kadar yorgunum.
Lioo
canım benim de çoğunlukla oluyo o baskı. Dr usg de ayrı ayrı gösterir şu rahmin şu idrar torban diye. İkisi kardeş gibi duruyor zaten. Bşr de bebişin eşinin baskı yaptığını düşün. İstemsizce idrar bile getirir o. Muhtemelen öyle bşr şeydir ama iyi dinle kendini yine de
Evet damla damlada gelebiliyor benim öyle olmuştu ama su gelmesi kolay iş değil korkmayın terle veya çişle çok karışıyor o durum yazın genelde çok ter oluyor korkmayın
O zaman sanki adet olacakmışım gibi ağrı çekmiştim de bu enfeksiyon belası da nasıl belirti vereceğini şaşırıyor her şey olabilir canım. Biraz dinleneceğim gece beni çok rahatsız ederse uyutmazsa giderim. Biraz daha sıkıyorum dişimi.
Merhaba ben 16.haftadayim. Ayrintili ultrason icin doktoru aradığımda 21 ve 22.haftada yaptirmalisin dedi . Bence 21 de yaptirsan bi sikinti olmaz. İzmirde kime gitmeyi düşünüyorsunuz acaba bende arastirmaya devam ediyrum. Fikir olur en azindan.
Aşkım geçti çok şükür ya ben çok yormuşum dün kendimi gerçekten inanılır gibi değil dinlenmek nasıl iyi geldi. Artık hamilesin kızım bi dur diycem kendime
Günaydıın iyi bari, kafaya taktım herhalde gece yatarken sağ kasığım ay bir ağrıdı ay bir ağrıdı sonra uyumuşum uyandım sana yazmayım dedim ki sen kalkmışsın bile yok yani şimdi demi ağrın
Yok şükür canım iyiyim. Dün baya bir korktum. Kötü senaryolar kurdum dün. Dogarsa normal d olurmu yoksa sezeryan olurmu diye. Daha once sezeryanli olduğum için. Bu haftada yaşayamazda diye. :/ şimdi iyiyim hiç ağrım falanda yok.. bebisde hareketli
Yok şükür canım iyiyim. Dün baya bir korktum. Kötü senaryolar kurdum dün. Dogarsa normal d olurmu yoksa sezeryan olurmu diye. Daha once sezeryanli olduğum için. Bu haftada yaşayamazda diye. :/ şimdi iyiyim hiç ağrım falanda yok.. bebisde hareketli