Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Evet öyle diyorlar ama az azdan da geliyor diyorlar ya suyu. O yuzden korktum.

Sol kasık ağrım var bugün çok yordum kendimi eğildim kalktım gerçekten yorucuydu. Normal mi bu kadar yorulmaya ağrı? Hiç hastaneye gitmek istemiyorum o kadar yorgunum.
Bence normal ya eğer geçmezse gidersin hastaneye

Evet dünde 5 10 dakikada bir tuvalet ihtiyacım oldu. Dün baya fazla su içtim. Şimdi bir ağrım ve ya sıvı gelişi yok. Bebisde hareketli

Evet öyle diyorlar ama az azdan da geliyor diyorlar ya suyu. O yuzden korktum.
Evet damla damlada gelebiliyor benim öyle olmuştu ama su gelmesi kolay iş değil korkmayın terle veya çişle çok karışıyor o durum yazın genelde çok ter oluyor korkmayın

Canım nasıl oldun
merhaba , dün araştırdım Cenk Gezer içime sindi yorumlarından buraya gitmeye karar verdim. İzmir’de misin

Canım geçmiş ya çok şükür valla deliksiz uyumuşum geçmiş
Günaydıın iyi bari, kafaya taktım herhalde gece yatarken sağ kasığım ay bir ağrıdı ay bir ağrıdı sonra uyumuşum uyandım sana yazmayım dedim ki sen kalkmışsın bile yok yani şimdi demi ağrın

Lioo iyisin demi canım bir sıkıntın yok?
Yok şükür canım iyiyim. Dün baya bir korktum. Kötü senaryolar kurdum dün. Dogarsa normal d olurmu yoksa sezeryan olurmu diye. Daha once sezeryanli olduğum için. Bu haftada yaşayamazda diye. :/ şimdi iyiyim hiç ağrım falanda yok.. bebisde hareketli

Maşallah canım çok daha iyi ol, hepimiz olalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…