Canım kefir olarak hangisini içiyorsun.Ben çok kefir tüketen biri değilim ama hamilelikte güvenilir olan kullanmak istiyorum bağırsaklarım için .Hangi markalar güvenilir acabaİçiyorum canımkefir benim çocukluktan beri elimde gezdirdiğim bir içecek. Ama oluyoruz yine hamileyken başımıza bi taş düşmediği kalıyor
Canım ben evden çıkamadığım için eşim rastgele içim ve activia alıyo genelde Genelde sade içiyorum da bazen meyveli de aldırıyorum canım istiyo sıkılıyorum bir de. Ama güvenilir olup olmadığını inan hiç araştırmadım. Bebekliğimden beri tükettiğim için hiç ters bir yanını görmedimCanım kefir olarak hangisini içiyorsun.Ben çok kefir tüketen biri değilim ama hamilelikte güvenilir olan kullanmak istiyorum bağırsaklarım için .Hangi markalar güvenilir acaba
Anladım canım teşekkür ederimCanım ben evden çıkamadığım için eşim rastgele içim ve activia alıyo genelde Genelde sade içiyorum da bazen meyveli de aldırıyorum canım istiyo sıkılıyorum bir de. Ama güvenilir olup olmadığını inan hiç araştırmadım. Bebekliğimden beri tükettiğim için hiç ters bir yanını görmedim
Takılır kafaya valla haklısın insan tedirgin oluyor. Ama Allah’ın izniyle güzel olacakBir de böyle erken doğum riski olunca bende iki üç kat daha stres oluyorum. Çok takıyorum kafaya
Sen şimdi yedi sekiz aylık hamile gibisin ya böyle göbeğini kontrol edebiliyor musun? Mesela ben göbeğimin hizasını hesaplayamayıp sağa sola çarpıyordumTakılır kafaya valla haklısın insan tedirgin oluyor. Ama Allah’ın izniyle güzel olacak
Kız kefiri nasıl içiyorsun nefret ediyordum tadından süt desen değil ayran desen değil bi ara kabızken aldım yudum aldım kustumCanım ben evden çıkamadığım için eşim rastgele içim ve activia alıyo genelde Genelde sade içiyorum da bazen meyveli de aldırıyorum canım istiyo sıkılıyorum bir de. Ama güvenilir olup olmadığını inan hiç araştırmadım. Bebekliğimden beri tükettiğim için hiç ters bir yanını görmedim
Göbeğim var maşallah yaniSen şimdi yedi sekiz aylık hamile gibisin ya böyle göbeğini kontrol edebiliyor musun? Mesela ben göbeğimin hizasını hesaplayamayıp sağa sola çarpıyordum
Ya bilmiyorum ki alışkanlık herhaldeKız kefiri nasıl içiyorsun nefret ediyordum tadından süt desen değil ayran desen değil bi ara kabızken aldım yudum aldım kustum
Valla ben karnım büyüyünce çarpıyordum böyle genişliğini hesaplayamıyordum. Güzel güzel büyüsün gelişsin bebeklerimizGöbeğim var maşallah yaniçarpmadım daha ama hep ucundan dönüyorum elimi de karnıma koyup yürüyemiyorjm diğer hamileler gibi ne olacak bilmiyorum
Amiin inşallah hepimiz burda bebeklerimizi konuşuruz doğduklarındaValla ben karnım büyüyünce çarpıyordum böyle genişliğini hesaplayamıyordum. Güzel güzel büyüsün gelişsin bebeklerimiz
Ya oluyo ya olmaz dediğimiz her şey başımıza geliyor. İnan ben de çok korkuyorum. Evde çok affedersin tuvaleti bile benden başkası kullanmıyor. Yine de ödüm kopuyor. Çok önemsediğimizden mi oluyo anlamıyorum ki. Tanıdığım bazı insanlar var soğuk taşa oturuyo böyle hamileyken, ne bileyim pis yerlerde yiyo içiyo maşallah diyim nazar değmesin çatır çatır doğuruyor sorunsuz
Olsun ne diyim, bizim de sağlıklı olur inşallah, sağ salim zamanında şöyle 36lardan sonra eli ayağı düzgün, aklı yerinde, ağzı burnu yerinde, sapasağlam bebeklerimiz doğar inşallahAynisini ben de dusundm. Madde kullanip orda burda sabahlayanlarin bebekleri sapasaglam oluo. Biz iliskiyi bile tamamen kesiyorz ama istee
Öyle valla mesela bugün hastane öncesi kahvaltıya gidelim dedik suan oturduk bişey yiyemiyorum korkuyorum virüs varsa diye ama burdakiler içki bile içiyor bebeği sağlam soka giriyorumAynisini ben de dusundm. Madde kullanip orda burda sabahlayanlarin bebekleri sapasaglam oluo. Biz iliskiyi bile tamamen kesiyorz ama istee
Yok yok aşkım çok şükür gram ağrım falan ama bulaşık makinesine eğilsem dahi midemin olduğu yer felaket ağrıyor birkaç gün off um kendimi kapatıyorum yok eğilmek falan jajdksk. Sen nasılsın iyi misin canım?Günaydıın iyi bari, kafaya taktım herhalde gece yatarken sağ kasığım ay bir ağrıdı ay bir ağrıdı sonra uyumuşum uyandım sana yazmayım dedim ki sen kalkmışsın bileyok yani şimdi demi ağrın
Neden bilmiyorum bebeğim aşağıda gibi hissediyorum. Kasıklarım ağrıyo. Çok endişe ediyorumYok yok aşkım çok şükür gram ağrım falan ama bulaşık makinesine eğilsem dahi midemin olduğu yer felaket ağrıyor birkaç gün off um kendimi kapatıyorum yok eğilmek falan jajdksk. Sen nasılsın iyi misin canım?
Haydaaaaaa kasık ağrısını sen gece boyudur çekiyorsun yani öyle mi? Ne olcak peki doktora falan gitcek misin?Neden bilmiyorum bebeğim aşağıda gibi hissediyorum. Kasıklarım ağrıyo. Çok endişe ediyorum
Ya gece ağrıdı geçti, şimdi ayağa kalktıkça ağrıyo, büyüyor diye mi oluyo anlamıyorum. Aşağıda gibi hissediyorum ama zaten pek de yukarıda olmaz kiHaydaaaaaa kasık ağrısını sen gece boyudur çekiyorsun yani öyle mi? Ne olcak peki doktora falan gitcek misin?
Zamanla tamamen çıkacaklar yukarı çokta aşağıda değiller yani ben böyle biliyorum. Kasık, sırt, bel tamamen hatta midede hissedilen baskı tamamen bebekle alakalıymış 7283873748 tane yazı okudumYa gece ağrıdı geçti, şimdi ayağa kalktıkça ağrıyo, büyüyor diye mi oluyo anlamıyorum. Aşağıda gibi hissediyorum ama zaten pek de yukarıda olmaz kideli miyim neyim
Dün doktor bakarken tekrar dikkat ettim,göbek deliğinin tam altında şu an benim bebiş. 17+4 oldum bugün,ordan hesaplayın siz de :)Zamanla tamamen çıkacaklar yukarı çokta aşağıda değiller yani ben böyle biliyorum. Kasık, sırt, bel tamamen hatta midede hissedilen baskı tamamen bebekle alakalıymış 7283873748 tane yazı okudumAllah korusun daha kötü senaryoda olan şeyler belirtiler olmasın.
Benim daha aşağıda canım :) bayağı aşağıda hemde idare edicez bakalımDün doktor bakarken tekrar dikkat ettim,göbek deliğinin tam altında şu an benim bebiş. 17+4 oldum bugün,ordan hesaplayın siz de :)Mehlika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?