Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
6F901882-D823-463C-B5D6-EE1F0B7371D4.webp
IMG_9599.webp
Şöyle fotolar çektik bugün 🫠🫠

Tabii ki canım zaten bebişlerimiz bizden ne kadar vitamin varsa alıyorlar o yüzden maalesef tek bir haptan tüm vitaminleri almamız mümkün değil
Canım sende Oksapar kullanıyordun dimi? Omega yüksek formda kullanmak tehlikeli olabilir diye ecz. Söylemişti bana. Bilgin var mı canım 🌸

Kızlar kaç haftalıksınız ve nasıl hissediyorsunuz. Ben 18+1im ve bişey hissetmiyorum galiba.

Kızlar kaç haftalıksınız ve nasıl hissediyorsunuz. Ben 18+1im ve bişey hissetmiyorum galiba.
Güzel haftaler olduğu içindir hamile gibi hissetmemen. Ama bebek hareketleri diyorsan kişiden kişiye değişir. Ben 1 haftada 2 kere hissetmiştim gıdıklanma gibi bişey ama dünden beri sağdaki bebekte soldaki bebekte çok ses olursa beni gıdıklıyor gibi oluyor. Ama arkadaşım tek bebeğe hamile benden 2 haftada önde daha hissetmedi. Kişiden kişiye değişiyor

Güzel haftaler olduğu içindir hamile gibi hissetmemen. Ama bebek hareketleri diyorsan kişiden kişiye değişir. Ben 1 haftada 2 kere hissetmiştim gıdıklanma gibi bişey ama dünden beri sağdaki bebekte soldaki bebekte çok ses olursa beni gıdıklıyor gibi oluyor. Ama arkadaşım tek bebeğe hamile benden 2 haftada önde daha hissetmedi. Kişiden kişiye değişiyor
Amin inşallah 🥹

Canım sende Oksapar kullanıyordun dimi? Omega yüksek formda kullanmak tehlikeli olabilir diye ecz. Söylemişti bana. Bilgin var mı canım 🌸
Yok canım bir bilgim yarın sağlık ocağına gideceğim bir sorup danışayım doktoruma. Hem de kasım ayından bu yana kullanıyorum 🥹

Doktorunuz teşhis olarak ne dedi o çok önemli. 16. Haftada başlayan yeni hafifleyen bir kanamam oldu plasenta previadan dolayı. Öyle bir durum varsa doktorlar çok normal görüyor o durumda kanamayı.

Dostum bi meyve at ağzına bir de sırt üstü yat daraşır pıtpıtlar o ki ama şunu da diyeceğim hareketler yeni yoğunlaştı bende, senin haftanda 1 hafta hissetmediğim oluyordu.
Acildeki doktor herhangi bir teşhis koymadı . Kendi doktoruma henüz gitmedim.

Doktorunuz teşhis olarak ne dedi o çok önemli. 16. Haftada başlayan yeni hafifleyen bir kanamam oldu plasenta previadan dolayı. Öyle bir durum varsa doktorlar çok normal görüyor o durumda kanamayı.

Dostum bi meyve at ağzına bir de sırt üstü yat daraşır pıtpıtlar o ki ama şunu da diyeceğim hareketler yeni yoğunlaştı bende, senin haftanda 1 hafta hissetmediğim oluyordu.
Yok aşkım onuda yaptım akşama doğru sanki karnımı nefesle doldurunca biraz hissettim gibi ..

Aşkım ben de sürekli hissetmiyorum gece falan yapıyor son zamanlar da bir de akşam saatlerinde. Hiç korkma daha 7/24 hissedemeyiz
Ya dün biraz aktifti bugünde pek oynamayınca jelibon yedim birşeyler yedin yok ama sanki nefesimi şişirince az biraz hissettim

Ya dün biraz aktifti bugünde pek oynamayınca jelibon yedim birşeyler yedin yok ama sanki nefesimi şişirince az biraz hissettim
Yok kuşum iyidir bir şey yoktur tek tük hissedilir bizim haftalarda böyle böyle benim şahsen böyöe ilerleyen haftalarda daha net hissederiz inşallah korkma

16. Haftanın sonundayim halen bebeğimin hareketlerini hissedemiyirum ne zaman hissederim acaba doktor bu ara olabilir dedi ama meraktan elim karnımda sürekli

16. Haftanın sonundayim halen bebeğimin hareketlerini hissedemiyirum ne zaman hissederim acaba doktor bu ara olabilir dedi ama meraktan elim karnımda sürekli
Elinizde dokununca hissetmezsiniz bu haftalarda. Önce hafif pır pır pıt pıt olur bağırsak hareketinden farklı anlarsınız muhakkak. Sonrasında karında seğirme gibi hafif sıçramalar olur. El aşaması daha sonra 😊 her an gelebilir ilk hareketiniz 🥰

Bebek hareketlerini hissetmiyorum ve bir an önce hissetmek istiyorum 🙏🏻🥰 ondan merak ediyorum

Yok canım bir bilgim yarın sağlık ocağına gideceğim bir sorup danışayım doktoruma. Hem de kasım ayından bu yana kullanıyorum 🥹
Bir sor canım ben sormadım bu hafta gittiğimde bende sorcam, ecz. söyledi bana da. Bişey öğrenirsen haber verir misin 🙏🏻🥰

Back
X