Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar ben bugün bebişi hiç hissetmedim ya normalde karıncalanma ne olurdu anlardım o derdim en son dün akşam hissettim . Normalmi zaten net olarak 2/3 gündür hareketleri net gibiydi içime kurt düştü

Evet . Hem fitil kullanıyorum hem de Progestan deks iğne verdi kanamam olunca.
Tam takviyelerin güzel canım bolca su içip uzan ayağa mümkün olduğunca kalkma . İkizlerde biraz uzun devam edebiliyor lekelenmeler . Kanama alanın felan yok demi ?

Peki doktoru ne demiş bilgin var mı
Tam takviyelerin güzel canım bolca su içip uzan ayağa mümkün olduğunca kalkma . İkizlerde biraz uzun devam edebiliyor lekelenmeler . Kanama alanın felan yok demi ?
hayır kanama alanı yok dedi doktor. Bolbol dinlen dedi. Ama yine de korktum.

Peki doktoru ne demiş bilgin var mı

hayır kanama alanı yok dedi doktor. Bolbol dinlen dedi. Ama yine de korktum.
Benim doktorum sarımsak soğan meyve suyu tarzı şeyleri lekelenmem olumca yasakladı . Soğan sarımsak anti imflumatuar olduğu için kanama yaptıra biliyor dedi ben 14 den sonra başladım şeker tamamen bitince az az yemeye. Çiğ asla tüketmiyorum hala

Çok şükür bu konularda eşim bana çok yardımcı oluyor. Yemekleri de thermomix cihazım var onda yapıyor eşim bayağı kolay oldu bizim için 😅 ayrıntı temizlik için annem geldi sağ olsun. 😇 evde başka çocuk olmayınca da çok kirlenmiyor açıkcası rahatım bu sene elhamdulillah 😝 bulantılarm bayağı azaldı ama bnm bacak aramdaki ağrı geçmedi hâlâ 🥲 enfeksiyonda yokmuş bakıldım dr. Hayırlısı magnezyum başladım inşallah geçer. 🤲
Ay ne guzel maşallah bana eşimden basla destek olan yok ailem şehir disinda zaten
İnşallah gecer canim gecmis olsun 💕

Merhabalar 13 haftalık ikiz gebelik yaşıyorum. Çarşamba gece ciddi kanamam oldu dooktorw gittik bebekler çok sağlıklı. O günden beri dinleniyorum dün gece yine çok fazla olmasa da kanama oldu. Bunu yaşayan var mı
Doktorunuz teşhis olarak ne dedi o çok önemli. 16. Haftada başlayan yeni hafifleyen bir kanamam oldu plasenta previadan dolayı. Öyle bir durum varsa doktorlar çok normal görüyor o durumda kanamayı.
Kızlar ben bugün bebişi hiç hissetmedim ya normalde karıncalanma ne olurdu anlardım o derdim en son dün akşam hissettim . Normalmi zaten net olarak 2/3 gündür hareketleri net gibiydi içime kurt düştü
Dostum bi meyve at ağzına bir de sırt üstü yat daraşır pıtpıtlar o ki ama şunu da diyeceğim hareketler yeni yoğunlaştı bende, senin haftanda 1 hafta hissetmediğim oluyordu.

Aşkım ben de sürekli hissetmiyorum gece falan yapıyor son zamanlar da bir de akşam saatlerinde. Hiç korkma daha 7/24 hissedemeyiz

Back
X