- 18 Eylül 2024
- 1.652
- 1.419
- 48
Benim de görümcem yok annem de başka şehirde öyle takılıyoruz biz eşimleAy görümcem yok yazcaktım şimdi gördüm çok yazmışım düşman totosuna hahahahLadyNurr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de görümcem yok annem de başka şehirde öyle takılıyoruz biz eşimleAy görümcem yok yazcaktım şimdi gördüm çok yazmışım düşman totosuna hahahahLadyNurr
Yok kız çok yazmışım yok yazcaktım düşman totosuna görümcem yok iyi ki çok şükürGörümce bendede çokkader arkadaşımsın desene
annem banada geliyor sağolsun ama oda fıtıktan ameliyatlı işte anlıycan yine bize kalıyor .
Misler gibi işte annenler olsaydı keşkeBenim de görümcem yok annem de başka şehirde öyle takılıyoruz biz eşimle![]()
Ahahahha bende sandım aynı kaderi paylaşıyoruzYok kız çok yazmışım yok yazcaktım düşman totosuna görümcem yok iyi ki çok şüküruiy fıtık fena
Yok yavrum ben tek çocuğum eşimin abisi var o da görümce gibi başımıza zaten de ondan görümceye gerek yok diyoruz eşimleAhahahha bende sandım aynı kaderi paylaşıyoruztek çocukmu seninki ?
Ahahahha ayy eşide aynıdır hiç sevmem eltiYok yavrum ben tek çocuğum eşimin abisi var o da görümce gibi başımıza zaten de ondan görümceye gerek yok diyoruz eşimle![]()
Evet . Hem fitil kullanıyorum hem de Progestan deks iğne verdi kanamam olunca.Kanama için kullandığın birşey varmı canım Progestan iğne veya fitil ?
Tam takviyelerin güzel canım bolca su içip uzan ayağa mümkün olduğunca kalkma . İkizlerde biraz uzun devam edebiliyor lekelenmeler . Kanama alanın felan yok demi ?Evet . Hem fitil kullanıyorum hem de Progestan deks iğne verdi kanamam olunca.
Bende ikiz gebeyim en son 7. Haftad yaşadım ama yakın arkadaşım da hamile ikiz 24. Haftasına girdi 17. Haftasına kadar arada ciddi kanamaları oluyordu hala
hayır kanama alanı yok dedi doktor. Bolbol dinlen dedi. Ama yine de korktum.Tam takviyelerin güzel canım bolca su içip uzan ayağa mümkün olduğunca kalkma . İkizlerde biraz uzun devam edebiliyor lekelenmeler . Kanama alanın felan yok demi ?
Peki doktoru ne demiş kanama hakkında bilginiz var mıBende ikiz gebeyim en son 7. Haftad yaşadım ama yakın arkadaşım da hamile ikiz 24. Haftasına girdi 17. Haftasına kadar arada ciddi kanamaları oluyordu hala progestan kullanıyor
Her gittiğinde sorun yoktu doktoru sadece dinlen dedi. Bazen kanama neden oluyor belli olmaz canım. Sende dinlenPeki doktoru ne demiş kanama hakkında bilginiz var mı
Benim doktorum sarımsak soğan meyve suyu tarzı şeyleri lekelenmem olumca yasakladı . Soğan sarımsak anti imflumatuar olduğu için kanama yaptıra biliyor dedi ben 14 den sonra başladım şeker tamamen bitince az az yemeye. Çiğ asla tüketmiyorum halaPeki doktoru ne demiş bilgin var mı
hayır kanama alanı yok dedi doktor. Bolbol dinlen dedi. Ama yine de korktum.
Valla bi silme işini yapamiyorum korkudan digerleri mecbur bende yemekti bulaşiktiBen yapamıyorum canım, sadece böyle basit bardak çalkalayıp makineye koyuyorum kendime bir şeyler hazırlıyorum hepsi bu, gerisini Allaha emanet devam ediyoruz![]()
Ay ne guzel maşallah bana eşimden basla destek olan yok ailem şehir disinda zatenÇok şükür bu konularda eşim bana çok yardımcı oluyor. Yemekleri de thermomix cihazım var onda yapıyor eşim bayağı kolay oldu bizim içinayrıntı temizlik için annem geldi sağ olsun.
evde başka çocuk olmayınca da çok kirlenmiyor açıkcası rahatım bu sene elhamdulillah
bulantılarm bayağı azaldı ama bnm bacak aramdaki ağrı geçmedi hâlâ
enfeksiyonda yokmuş bakıldım dr. Hayırlısı magnezyum başladım inşallah geçer.
![]()
Doktorunuz teşhis olarak ne dedi o çok önemli. 16. Haftada başlayan yeni hafifleyen bir kanamam oldu plasenta previadan dolayı. Öyle bir durum varsa doktorlar çok normal görüyor o durumda kanamayı.Merhabalar 13 haftalık ikiz gebelik yaşıyorum. Çarşamba gece ciddi kanamam oldu dooktorw gittik bebekler çok sağlıklı. O günden beri dinleniyorum dün gece yine çok fazla olmasa da kanama oldu. Bunu yaşayan var mı
Dostum bi meyve at ağzına bir de sırt üstü yat daraşır pıtpıtlar o ki ama şunu da diyeceğim hareketler yeni yoğunlaştı bende, senin haftanda 1 hafta hissetmediğim oluyordu.Kızlar ben bugün bebişi hiç hissetmedim ya normalde karıncalanma ne olurdu anlardım o derdim en son dün akşam hissettim . Normalmi zaten net olarak 2/3 gündür hareketleri net gibiydi içime kurt düştü
Aşkım ben de sürekli hissetmiyorum gece falan yapıyor son zamanlar da bir de akşam saatlerinde. Hiç korkma daha 7/24 hissedemeyizKızlar ben bugün bebişi hiç hissetmedim ya normalde karıncalanma ne olurdu anlardım o derdim en son dün akşam hissettim . Normalmi zaten net olarak 2/3 gündür hareketleri net gibiydi içime kurt düştü