Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Remen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Aşkım acilen bir şekilde yanında kim varsa sakinleştirsinler seni. Net hissetmemen çok normal sakin ol. Kıpırtı şeklinde hissedebiliriz bu haftalarda hatta minik pıtpıt şeklinde.

Sen öyle yaptıkça o da stres oluyor canım. Sürekli uyuyorlar ki zaten. Bak çıkar bi aklından evhamını bırak nasıl haber veriyor zaten. Bir de haftan da erken henüz hiç duymayan oluyor o haftada. Duysan da bu kadar ara normal. Ama için rahat etmeyecekse de erken git dr a.
Aşkım aradımda tele çıkmadılar almanyada randevular 4 hafta önce yapılıyor o yüzden erkene saçacağını sanmıyorum 😒

Benim gebeliğim doktorumun hemşiresiyle görüştüm bugün ilaç yazdırmak için hareket konusunuda sordum bu haftalarda hissedersin ama bebek hala küçük olduğu için devamlı hissedemezsin endişelenme dedi. Sizde endişelenmeyin
Herkes diyor aslında devamlı olmaz diye ama insan takacak illaha birşey buluyor . Bir ara 12 ci haftayı bekledim sonra nipt şimdi hareket bu doğum olana kadar geçmiyor heralde

Aşkım acilen bir şekilde yanında kim varsa sakinleştirsinler seni. Net hissetmemen çok normal sakin ol. Kıpırtı şeklinde hissedebiliriz bu haftalarda hatta minik pıtpıt şeklinde.
Ya aşkım işte o pıt pıtları hissetmiyorum yada okadar odaklandımki hissetmiyorum diye hissetsemde hissedemiyorum anlamadım ayy 4 hafta çok uzunmuş ya bbu ney böyle zaman geçmedi şu bebeyi bir görseydim

Ya aşkım işte o pıt pıtları hissetmiyorum yada okadar odaklandımki hissetmiyorum diye hissetsemde hissedemiyorum anlamadım ayy 4 hafta çok uzunmuş ya bbu ney böyle zaman geçmedi şu bebeyi bir görseydim
Aşkım sakin ol bak ben de hissetmiyorum arada derede hissediyorum normal 20. haftayı bekleyelim herkesin yapısı da farklı şimdi kimi erken kimi geç hisseder. Allah korusun kanamamız yok çok şükür bebeklerimiz iyidir yani öyle düşünüyorum

Kız sakın ol bende hissetmiyorum bu çok normal bugün kontrole gittim bebek sağlıklı doktora sordum hareketleri yok normal mi diye normal dedi. Görüntüde parmağını bile emiyordu. Hareketleri güzeldi ama gel gör ki ben hissetmiyorum. Azıcık zamanımız daha var.

Remen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Canım biraz sakin ol lütfen böyle yaptıkça bebeği de strese sokarsın. Biiz de hissetmiyoruz sürekli hatta dünn hiç hissetmedim şu ana kadar da hissetmedim ama iyidir diye düşünmek gerek. Lütfenn böyle yapma. Acil sakinleş🙏❤️

Canım biraz sakin ol lütfen böyle yaptıkça bebeği de strese sokarsın. Biiz de hissetmiyoruz sürekli hatta dünn hiç hissetmedim şu ana kadar da hissetmedim ama iyidir diye düşünmek gerek. Lütfenn böyle yapma. Acil sakinleş🙏❤️
Kesinlikle katılıyorum 20+1 im 2 gündür doğru dürüst hissediyorum
18 haftada bi tepik attı birdaha günlerce olmadı 19 da 2 günde 1 gibi oldu şimdi de dediğim gibi 2 gündür var yani
Bebeğide kendinide strese sokma maalesef süreç bu şekilde işliyor
Birde plasenta önde de dedin gayet doğal yani benim önde değil ona rağmen daha yeni işte ilk gebelik benimde

Kesinlikle katılıyorum 20+1 im 2 gündür doğru dürüst hissediyorum
18 haftada bi tepik attı birdaha günlerce olmadı 19 da 2 günde 1 gibi oldu şimdi de dediğim gibi 2 gündür var yani
Bebeğide kendinide strese sokma maalesef süreç bu şekilde işliyor
Birde plasenta önde de dedin gayet doğal yani benim önde değil ona rağmen daha yeni işte ilk gebelik benimde
Eveett benim iki mesela sırt üstü yatmadıkça ya da soluma yatmadıkça hissetmiyorum o da iki üç günde bir keyfi gelirse 🩷😀

Herkes diyor aslında devamlı olmaz diye ama insan takacak illaha birşey buluyor . Bir ara 12 ci haftayı bekledim sonra nipt şimdi hareket bu doğum olana kadar geçmiyor heralde
Canım sakin ol. Çok ciddi sorunlarla uğraşanlar var onlar ne yapsın? Sakınan göze çöp batar diye boşa dememişler her şey yolunda giderken kendi kendine stres icat etme Allah korusun Allah ciddi bir şey verse o zaman ne saçma şeyleri dert etmişim diye vahlanırsın. Bu kadar evham iyi bir şey değil anne olacaksın sen daha neler neler çıkacak karşımıza endişeleneceğimiz hepsinde böyle freak out mu olacaksın? Biraz anksiyeteni dizginlemeye çalış

Eveett benim iki mesela sırt üstü yatmadıkça ya da soluma yatmadıkça hissetmiyorum o da iki üç günde bir keyfi gelirse 🩷😀
Ben hala hissetmedim ve aklıma bile gelmemişti valla burda yazılanları okuyunca aa bebek hareketini hissetmeye başlayanlar var ne güzel dedim geçtim. 24. haftaya kadar yolu var sonuçta ☺️

Kız sakın ol bende hissetmiyorum bu çok normal bugün kontrole gittim bebek sağlıklı doktora sordum hareketleri yok normal mi diye normal dedi. Görüntüde parmağını bile emiyordu. Hareketleri güzeldi ama gel gör ki ben hissetmiyorum. Azıcık zamanımız daha var.
Aşkım ben sanki 3 gün önce felan hiiseymeye başlamıştım ondan dolayı mı aceba dedim 🙄 çok zor ya tekmelenmekten uyandırıldığım günlere ışınlanmak istiyorum 🤣

Aşkım haklısın gerçekten biraz daha sakin olmam lazım 🥹 ama okb tetiklenecek her zaman birşey buluyor 😒 neyse haftaya çarşambaya kadar sabır edeceğim napalım

B
Omega 3'ü hem kendi doktoruma hem aile hekimine hem eczacıya sordum hepsi multivitaminde var diyor ama içindeki miktarın yetersiz olduğunu biliyorum balık da yiyemiyorum kendim ekstra omega 3 alacağım sizlerin önerisi var mı
Benim hamileliğin başından beri kullandığım multivitamin (ayrı olarak Folik asit kullanmadım sadece bunu kullandırdı doktorum Folik asit niyetine) içinde her vitamin var omegası da yeterli. Regenesis max . Bebek de her gittiğimde hem önde çıkıyor ilk başlarda 2-3 gün öndeydi şimdi neredeyse 10 gün ilerilere atmaya başladı. Ek olarak sadece d vitamini ve demir ilacı verdi ama benim demir eksikliğim yok sadece düşüp sınıra yaklaştığı için önlem amaçlı demişti o sa mideme dokundu kullanmıyorum yan etki yaptı bende. Zaten kullandığım multivitaminde az da olsa var. D vitamini de yaz gelince bıraktım her gün balkonda güneşte 1 saat güneşleniyorum eksik çıkarsa sonraki kontrolde devam ederim. İsterseniz regenesis Max in içeriğine bir bakın doktorlarım bana yeterli geldiğini söylüyor

B

Benim hamileliğin başından beri kullandığım multivitamin (ayrı olarak Folik asit kullanmadım sadece bunu kullandırdı doktorum Folik asit niyetine) içinde her vitamin var omegası da yeterli. Regenesis max . Bebek de her gittiğimde hem önde çıkıyor ilk başlarda 2-3 gün öndeydi şimdi neredeyse 10 gün ilerilere atmaya başladı. Ek olarak sadece d vitamini ve demir ilacı verdi ama benim demir eksikliğim yok sadece düşüp sınıra yaklaştığı için önlem amaçlı demişti o sa mideme dokundu kullanmıyorum yan etki yaptı bende. Zaten kullandığım multivitaminde az da olsa var. D vitamini de yaz gelince bıraktım her gün balkonda güneşte 1 saat güneşleniyorum eksik çıkarsa sonraki kontrolde devam ederim. İsterseniz regenesis Max in içeriğine bir bakın doktorlarım bana yeterli geldiğini söylüyor
Demir ilacı hangisi dokundu canım sana? Bana da gyno fero sanol verdi çok dokundu, önceki gebeliğimde feramat vermişti onu kullanıyorum şu an kontrole kadar boş geçmesin dedim gittiğimde eğer uygunsa yine feramat yazdırcam. Demir, d vitamini ve magnezyum devletin yazdığı şu an iyi diğerleri de kendim aldım. Ay iki gündür ben de balkonda oturuyorum iyi geliyo ama oturmam pek yasak olduğu için d vitaminini bırakamam gibi.

Kızlar bişey sormak istiyorum ya 20.haftaya yaklaştım ve son 3 4 gündür makatımda bir baskıyla beraber ağrı hissediyorum ama bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım var mı böyle bişey yaşayan ?

Galiba geçmiyor 😅 eşim hamile kaldığında herşey bitecek sandım ama yok 2 katı artışı bekle kalp atışıydı düşük tehdidiydi baya zor bir süreçmiş diyor 😅😅😅

Back
X