• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Tahlil etmededen mi verdi canım
Verdim tahlilleri enfeksiyon görünmüyo dedi. Yine de tek kullanımlık verdi. çünkü wc sıkışınca ağrı artıyo. Ama geçmedi 4 haftadır bu durumdayım. Evin içinde mutfak yatak odası anca gidip geliyorm. Bulantım yeni yeni geçiyoken şimdi de bu ağrıyı çekiyorum 😔 yoruldumm

Kızlar ben doktorları en ufak şeyde ilaç verenleri anlamıyorum. Ben kum döküyorum böbrek enfeksiyonum var hafif ama ağrısı çok. Doktorum az olduğu için vermiyor ilaca karşı değil ama olumluda değil. Ben vereceğim noktayı biliyorum diyor. Mesela enfeksiyon kötü diyor ama bu durumda ilaca hiç gerek yok. Sadece çok ağrın olursa gel sana serum yaparım diyor. Sizde iyice araştırın biraz enfeksiyon varsa hemen antibiyotik kullanmayın bence

Yarın eşim 2 haftalık göreve gidiyor babam dayanamadı bilet almış geliyor yarın 😂🥹 tek kalmayacağım için şanslıyım. Araba sürmem yasak aniden böbreğim ağırıyor araç başında olmasın dedi doktorum babam da ondan geliyor beni hastaneye götürüp getirmek için❤️

Remen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu

Remen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Sen öyle yaptıkça o da stres oluyor canım. Sürekli uyuyorlar ki zaten. Bak çıkar bi aklından evhamını bırak nasıl haber veriyor zaten. Bir de haftan da erken henüz hiç duymayan oluyor o haftada. Duysan da bu kadar ara normal. Ama için rahat etmeyecekse de erken git dr a.

Verdim tahlilleri enfeksiyon görünmüyo dedi. Yine de tek kullanımlık verdi. çünkü wc sıkışınca ağrı artıyo. Ama geçmedi 4 haftadır bu durumdayım. Evin içinde mutfak yatak odası anca gidip geliyorm. Bulantım yeni yeni geçiyoken şimdi de bu ağrıyı çekiyorum 😔 yoruldumm
Tahlilde çıkardı enfeksiyondan olsa kas agrısı da olabilir canım kötü düşünme bişey olsa doktor anlardı muanede

Benim gebeliğim doktorumun hemşiresiyle görüştüm bugün ilaç yazdırmak için hareket konusunuda sordum bu haftalarda hissedersin ama bebek hala küçük olduğu için devamlı hissedemezsin endişelenme dedi. Sizde endişelenmeyin

Aşkım acilen bir şekilde yanında kim varsa sakinleştirsinler seni. Net hissetmemen çok normal sakin ol. Kıpırtı şeklinde hissedebiliriz bu haftalarda hatta minik pıtpıt şeklinde.

Sen öyle yaptıkça o da stres oluyor canım. Sürekli uyuyorlar ki zaten. Bak çıkar bi aklından evhamını bırak nasıl haber veriyor zaten. Bir de haftan da erken henüz hiç duymayan oluyor o haftada. Duysan da bu kadar ara normal. Ama için rahat etmeyecekse de erken git dr a.
Aşkım aradımda tele çıkmadılar almanyada randevular 4 hafta önce yapılıyor o yüzden erkene saçacağını sanmıyorum 😒

Benim gebeliğim doktorumun hemşiresiyle görüştüm bugün ilaç yazdırmak için hareket konusunuda sordum bu haftalarda hissedersin ama bebek hala küçük olduğu için devamlı hissedemezsin endişelenme dedi. Sizde endişelenmeyin
Herkes diyor aslında devamlı olmaz diye ama insan takacak illaha birşey buluyor . Bir ara 12 ci haftayı bekledim sonra nipt şimdi hareket bu doğum olana kadar geçmiyor heralde

Aşkım acilen bir şekilde yanında kim varsa sakinleştirsinler seni. Net hissetmemen çok normal sakin ol. Kıpırtı şeklinde hissedebiliriz bu haftalarda hatta minik pıtpıt şeklinde.
Ya aşkım işte o pıt pıtları hissetmiyorum yada okadar odaklandımki hissetmiyorum diye hissetsemde hissedemiyorum anlamadım ayy 4 hafta çok uzunmuş ya bbu ney böyle zaman geçmedi şu bebeyi bir görseydim

Ya aşkım işte o pıt pıtları hissetmiyorum yada okadar odaklandımki hissetmiyorum diye hissetsemde hissedemiyorum anlamadım ayy 4 hafta çok uzunmuş ya bbu ney böyle zaman geçmedi şu bebeyi bir görseydim
Aşkım sakin ol bak ben de hissetmiyorum arada derede hissediyorum normal 20. haftayı bekleyelim herkesin yapısı da farklı şimdi kimi erken kimi geç hisseder. Allah korusun kanamamız yok çok şükür bebeklerimiz iyidir yani öyle düşünüyorum

Kız sakın ol bende hissetmiyorum bu çok normal bugün kontrole gittim bebek sağlıklı doktora sordum hareketleri yok normal mi diye normal dedi. Görüntüde parmağını bile emiyordu. Hareketleri güzeldi ama gel gör ki ben hissetmiyorum. Azıcık zamanımız daha var.

Canım biraz sakin ol lütfen böyle yaptıkça bebeği de strese sokarsın. Biiz de hissetmiyoruz sürekli hatta dünn hiç hissetmedim şu ana kadar da hissetmedim ama iyidir diye düşünmek gerek. Lütfenn böyle yapma. Acil sakinleş🙏❤️

Canım biraz sakin ol lütfen böyle yaptıkça bebeği de strese sokarsın. Biiz de hissetmiyoruz sürekli hatta dünn hiç hissetmedim şu ana kadar da hissetmedim ama iyidir diye düşünmek gerek. Lütfenn böyle yapma. Acil sakinleş🙏❤️
Kesinlikle katılıyorum 20+1 im 2 gündür doğru dürüst hissediyorum
18 haftada bi tepik attı birdaha günlerce olmadı 19 da 2 günde 1 gibi oldu şimdi de dediğim gibi 2 gündür var yani
Bebeğide kendinide strese sokma maalesef süreç bu şekilde işliyor
Birde plasenta önde de dedin gayet doğal yani benim önde değil ona rağmen daha yeni işte ilk gebelik benimde

Kesinlikle katılıyorum 20+1 im 2 gündür doğru dürüst hissediyorum
18 haftada bi tepik attı birdaha günlerce olmadı 19 da 2 günde 1 gibi oldu şimdi de dediğim gibi 2 gündür var yani
Bebeğide kendinide strese sokma maalesef süreç bu şekilde işliyor
Birde plasenta önde de dedin gayet doğal yani benim önde değil ona rağmen daha yeni işte ilk gebelik benimde
Eveett benim iki mesela sırt üstü yatmadıkça ya da soluma yatmadıkça hissetmiyorum o da iki üç günde bir keyfi gelirse 🩷😀

Herkes diyor aslında devamlı olmaz diye ama insan takacak illaha birşey buluyor . Bir ara 12 ci haftayı bekledim sonra nipt şimdi hareket bu doğum olana kadar geçmiyor heralde
Canım sakin ol. Çok ciddi sorunlarla uğraşanlar var onlar ne yapsın? Sakınan göze çöp batar diye boşa dememişler her şey yolunda giderken kendi kendine stres icat etme Allah korusun Allah ciddi bir şey verse o zaman ne saçma şeyleri dert etmişim diye vahlanırsın. Bu kadar evham iyi bir şey değil anne olacaksın sen daha neler neler çıkacak karşımıza endişeleneceğimiz hepsinde böyle freak out mu olacaksın? Biraz anksiyeteni dizginlemeye çalış

Eveett benim iki mesela sırt üstü yatmadıkça ya da soluma yatmadıkça hissetmiyorum o da iki üç günde bir keyfi gelirse 🩷😀
Ben hala hissetmedim ve aklıma bile gelmemişti valla burda yazılanları okuyunca aa bebek hareketini hissetmeye başlayanlar var ne güzel dedim geçtim. 24. haftaya kadar yolu var sonuçta ☺️

Kız sakın ol bende hissetmiyorum bu çok normal bugün kontrole gittim bebek sağlıklı doktora sordum hareketleri yok normal mi diye normal dedi. Görüntüde parmağını bile emiyordu. Hareketleri güzeldi ama gel gör ki ben hissetmiyorum. Azıcık zamanımız daha var.
Aşkım ben sanki 3 gün önce felan hiiseymeye başlamıştım ondan dolayı mı aceba dedim 🙄 çok zor ya tekmelenmekten uyandırıldığım günlere ışınlanmak istiyorum 🤣

Back
X